Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 37421 - 37440 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ty teď řešíš v podstatě ty samý first world problems, jako ty mladý holky. Byl to cringe, a buď se za to budou za pár let stydět, nebo si budou hádku s Mackiem pamatovat jako ten nejlepší moment jejich života - tak či tak je to jejich věc a v jejich věku na to mají právo... imho fakt debilita, že tady dospělí (doufám, ale občas si nejsem tak jistej) nadávají nezletilým holkám, že se na panelu rozplývaly nad Hollandovým psem. :-

Aspoň že ten Clifton mě po ránu pobavil
688548
Ty teď řešíš v podstatě ty samý first world problems, jako ty mladý holky. Byl to cringe, a buď se za to budou za pár let stydět, nebo si budou hádku s Mackiem pamatovat jako ten nejlepší moment jejich života - tak či tak je to jejich věc a v jejich věku na to mají právo... imho fakt debilita, že tady dospělí (doufám, ale občas si nejsem tak jistej) nadávají nezletilým holkám, že se na panelu rozplývaly nad Hollandovým psem. *:-* Aspoň že ten Clifton mě po ránu pobavil
688545
1 -6
reagují: SteKi, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: gaboo
Dvě mladé pipky kolem 15, 15 roků, které žádnou otázku nemají a jen chtěly Hollandovi říct, že mají fotku jeho psa, jedna vyjede na Sebastiana Stana, ať si doplní vzdělání, protože nezná jméno toho psa. Tak to jde celé 4 minuty, žvaní o ničem, chtějí, ať pozdraví její kámošku. Další řekne bez obalu Mackiemu, že ho vůbec nezajímá on ani jeho postava (ale Stana a Hollanda žere), vedou spolu 'diskuzi', ostatní se to snaží nějak zachránit, ale je to ještě horší. Nikdo nebere Stana po celou dobu na vědomí a ten tam jen sedí a je vidno, že mu to není příjemné.
Pak přijde další holka a tu přeruší její kámoška a stěžuje si, jak celý den nosí podpatky. Kevin Smith a Mackie ji řeknou first world problems.

Prostě samé sračky pačky.

Původně tam měli být všichni tři Chrisové, ale asi mají dobré vědmy, tak radši nedorazili.:D
688545
Dvě mladé pipky kolem 15, 15 roků, které žádnou otázku nemají a jen chtěly Hollandovi říct, že mají fotku jeho psa, jedna vyjede na Sebastiana Stana, ať si doplní vzdělání, protože nezná jméno toho psa. Tak to jde celé 4 minuty, žvaní o ničem, chtějí, ať pozdraví její kámošku. Další řekne bez obalu Mackiemu, že ho vůbec nezajímá on ani jeho postava (ale Stana a Hollanda žere), vedou spolu 'diskuzi', ostatní se to snaží nějak zachránit, ale je to ještě horší. Nikdo nebere Stana po celou dobu na vědomí a ten tam jen sedí a je vidno, že mu to není příjemné. Pak přijde další holka a tu přeruší její kámoška a stěžuje si, jak celý den nosí podpatky. Kevin Smith a Mackie ji řeknou first world problems. Prostě samé sračky pačky. Původně tam měli být všichni tři Chrisové, ale asi mají dobré vědmy, tak radši nedorazili.*:D*
688516
2 0
reagují: gaboo, do_Od
reagovat

MS vo futbale

Nájdené na internete a je to tak trefné až to bolí :D
688539
[url=https://imgur.com/a/9MU9lRx]Nájdené [/url]na internete a je to tak trefné až to bolí *:D*
MS vo futbale
2 -1
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Mas zajimavy myslenkovy pochody
688519
Mas zajimavy myslenkovy pochody
688517
3 -1
reagovat
Ta jedna říkala, že píše články o filmových tržbách a pije u toho víno.
688517
Ta jedna říkala, že píše články o filmových tržbách a pije u toho víno.
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
moja angličtina neni na moc dobrej úrovni, u filmu je to iné, vie mi niekto napisať o co sa tam jednalo?, aspoň par viet 
688516
moja angličtina neni na moc dobrej úrovni, u filmu je to iné, vie mi niekto napisať o co sa tam jednalo?, aspoň par viet 
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Taky jsem to nedal celý. Nesnáším tyhle trapný momenty a být v tom sále, tak se asi propadnu hanbou :-
688509
Taky jsem to nedal celý. Nesnáším tyhle trapný momenty a být v tom sále, tak se asi propadnu hanbou *:-*
688505
0 0
reagovat
Chjo. Jsou to telata a navíc starstruck telata. Vony z toho vyrostou.
688508
Chjo. Jsou to telata a navíc starstruck telata. Vony z toho vyrostou.
0 0
reagovat
Musel som to vypnut
688507
Musel som to vypnut
688505
0 0
reagovat
Most awkward convention panel moment ever

Na to se nešlo ani dodívat; až mi bylo všech na panelu líto. To je ten druh slepiček, ze kterých vyrostou pipky, kterým když podržíte dveře, tak vás ještě osočí. Měly by vypnout sociální sítě a jít mezi lidi. Sheeeesh. Cringe as fuck.
688505
[url=https://www.youtube.com/watch?v=rnscVOav2Ng]Most awkward convention panel moment ever [/url] Na to se nešlo ani dodívat; až mi bylo všech na panelu líto. To je ten druh slepiček, ze kterých vyrostou pipky, kterým když podržíte dveře, tak vás ještě osočí. Měly by vypnout sociální sítě a jít mezi lidi. Sheeeesh. Cringe as fuck.
2 0
reagují: Sigi, SteKi
reagovat
reaguje na: Axis
Btw je ti doufám jasné proč to proběhlo :)
688492
Btw je ti doufám jasné proč to proběhlo *:)*
688459
0 0
reagovat
688489
hubda: [url=https://youtu.be/myU2fkc7sn8]*:+**:+*leon vynehall[/url] + [url=https://iliantape.bandcamp.com/track/soundboy-ext]s[/url][url=https://iliantape.bandcamp.com/track/soundboy-ext]kee mask[/url]*:+**:+*
0 0
reagovat
reaguje na: Godlike
spíš si pustím Antmana když se blíží ta dvojka :D:))
688487
spíš si pustím Antmana když se blíží ta dvojka *:D**:))*
688480
0 -2
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jasný, říkej si to dál. 
688484
Jasný, říkej si to dál. 
688482
1 -2
reagovat
reaguje na: Godlike
Já bych do takového dresu nevlezl ani náhodou. ;)
688482
Já bych do takového dresu nevlezl ani náhodou. *;)*
688480
1 -7
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Určitě budou odmítat repre kvůli dresům (nebo se schovávat za rodinné důvody). Jojo. Přesně takhle přemýšlí každý sportovec, pro kterého je sen reprezentovat svou zemi na vrcholných akcích. Dej si facku a pusť si Ragnarok. 
688480
Určitě budou odmítat repre kvůli dresům (nebo se schovávat za rodinné důvody). Jojo. Přesně takhle přemýšlí každý sportovec, pro kterého je sen reprezentovat svou zemi na vrcholných akcích. Dej si facku a pusť si Ragnarok. 
688479
8 -3
reagují: RainMakeR, DarkSith
reagovat

Dresy národního tymu

Proč?:-
Osobně jsem zvědav jestli budou hráči odmítat reprezentace kvůli dresům(rodině důvody spíš.). Docela nešťastný rozhodnuti v dobe když ma narodak nové vedení/trenéry.
A to jeste nato nasazení reklamní potisky....
688479
Proč?*:-* Osobně jsem zvědav jestli budou hráči odmítat reprezentace kvůli dresům(rodině důvody spíš.). Docela nešťastný rozhodnuti v dobe když ma narodak nové vedení/trenéry. A to jeste nato nasazení reklamní potisky....
Dresy národního tymu
0 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Axis
Vypadá to dost hnusně. :-
688462
Vypadá to dost hnusně. *:-*
688459
0 0
reagovat
To je jak z nějakého online logo makeru z roku 2005
688460
To je jak z nějakého online logo makeru z roku 2005
2 0
reagovat

Hnuso dresy

Ti trumberové co dělali to supr plago s Cusacem asi dělali i nové dresy České hokejové repre...aneb chce se mi zvracet velebnosti!
688459
Ti trumberové co dělali to supr plago s Cusacem asi dělali i [url=https://hokej.idnes.cz/cesky-svaz-ledniho-hokeje-zmena-logo-dres-lev-reprezentace-puk-identita-1ag-/reprezentace.aspx?c=A180622_193021_reprezentace_daj]nové dresy České hokejové repre[/url]...aneb chce se mi zvracet velebnosti!
Hnuso dresy
0 -2
reagují: BarryLyndon, DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se