|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 37421 - 37440
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1871
- 1872
- 1873
- .
- 7116
- 7117
Bude to velmi lehký nadprůměr a upřímně mě s Wilson mnohem víc zajímá It isn't romantic.
|
reagovat
|
reaguje na:
studo
Já se zasmál vlastně jen na konci. Jinak už jen díky námětu to snad nemůže být jiné než trapné.
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Mě to teda přijde docela v pohodě. Největší fail je pro mě prave slizounek Aladin, kterej vypadá jak nějakej pedofil, kterej krade autorádia jako vedlejsak
|
reagovat
|
FUKAFUTOKYU
Před pár dny jsem si vzpomněl na jeden slib....a koukám že stále nic. Předpokládám, že na 4 roky to Fuka dotáhne, když bude dobrej možná i na víc. Já a moje ztracená magnetka mu věříme 

|
reagují:
pepo
|
reagovat
|
Pouštěl jsem si nejlepší momenty z Bohemian Rhapsody a pak jsem si projel discografii Queen a i přesto, že nepopírám kvalit jejich hitů z 80. let a mám je rád, tak jejich začáteční rockovější tvorba do alba Jazz je pro mne stále nejlepší, enž přechod do diska na The Game. Třeba tuhle pecku si pouštím už několikrát za sebou Dead On Time
|
reagovat
|
TOP Diskuze
30Dočkáme se pětky Matrixu? 25Scary Movie: Trailer 18In a Violent Nature 2 : Teaser 16Víkendový výplach #861 o Krvavé nevěstě a Bondovi 16První reakce: Sci-fi Spasitel je velkolepé mistrovské dílo 15Toy Story 3: Příběh hraček 3D: V.I.M. 11Bastardi: Gde Majer?: Trailer 10Poberta: Recenze 9Na skok do divočiny: Recenze 7Livia: Trailer

.