Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 36701 - 36720 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Vzpomeň si na tohle až se zase uděláš z traileru na Ant-Mana, díky.
698799
Vzpomeň si na tohle až se zase uděláš z traileru na Ant-Mana, díky.
698783
7 -1
reagovat
reaguje na: kubqo
O pět záložek více doprava by to možná mělo větší úspěch :D.
698792
O pět záložek více doprava by to možná mělo větší úspěch *:D*.
698781
0 -1
reagovat
reaguje na: kubqo
ne
698783
ne
698781
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
Je tu nejaký Fnatic fan, ktorý potrebuje silno ventilovať tak ako ja práve teraaz?
698781
Je tu nejaký Fnatic fan, ktorý potrebuje silno ventilovať tak ako ja práve teraaz?
1 -4
reagují: Gonzi, RainMakeR
reagovat
reaguje na: TedGeorge

Holy Motors

Holy Motors jsou topka :+
698697
Holy Motors jsou topka *:+*
Holy Motors
698305
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Reflex je stále stejná smradlavá žumpa, alespoň někde je svět ještě v pořádku :+
698687
Reflex je stále stejná smradlavá žumpa, alespoň někde je svět ještě v pořádku *:+*
698675
2 -3
reagovat
Raději by sis měl přečíst tohle než ten Buchertův reflexovský blábol. Nemusíš mi děkovat. 8)
698685
Raději by sis měl přečíst [url=https://www.facebook.com/notes/miroslav-libicher/filmov%C3%A9-tipy-pro-viliama-bucherta/2046962688696498/]tohle[/url] než ten Buchertův reflexovský blábol. Nemusíš mi děkovat. *8)*
698675
2 -6
reagovat
reaguje na: Vardant
Ja jsem zjistil, ze na Slovensku zije 1200 medvedu (u nas jsou podle vseho dva). Schvalne jsem se ptal lidi, a všichni dávali čísla kolem 5000.
698682
Ja jsem zjistil, ze na Slovensku zije 1200 medvedu (u nas jsou podle vseho dva). Schvalne jsem se ptal lidi, a všichni dávali čísla kolem 5000.
698677
3 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Popravdě ta statistika, že v USA tvoří černoši jen 13% populace mě dost překvapila. Schválně jsem se ptal i pár lidí z okolí a všichni dávali čísla kolem 50% a to jen právě díky seriálům a filmům.
698677
Popravdě ta statistika, že v USA tvoří černoši jen 13% populace mě dost překvapila. Schválně jsem se ptal i pár lidí z okolí a všichni dávali čísla kolem 50% a to jen právě díky seriálům a filmům.
698676
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Boze, takovy clanky dneska Reflex vydava? :o
698676
Boze, takovy clanky dneska Reflex vydava? *:o*
698675
4 -3
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tento článek je mnohem zajímavější než rozhovor s tím divným člověkem. 8)
698675
Tento [url=https://www.reflex.cz/clanek/komentare/90225/proc-musi-byt-v-kazdem-serialu-cernoch-homosexual-autista-nebo-narkoman.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku]článek[/url] je mnohem zajímavější než rozhovor s tím divným člověkem. *8)*
698645
2 -7
reagovat

Star Wars s orchestrem

Konečně jsem  viděl na plátně, boží to je :+. Furt. Akorát, když pominu, že se mám problém nějak vejít hnátama do sedačky, jak to s orchestrem skončilo - hned bych si tam na plátno hodil Impérium.
698658
Konečně jsem  viděl na plátně, boží to je *:+*. Furt. Akorát, když pominu, že se mám problém nějak vejít hnátama do sedačky, jak to s orchestrem skončilo - hned bych si tam na plátno hodil Impérium.
Star Wars s orchestrem
5 -1
reagovat
reaguje na: verbst
No vidíš; a já to vydržel až do konce. 8):D
698648
No vidíš; a já to vydržel až do konce. *8)**:D*
698646
1 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tyvole, to se nedá poslouchat. Vydržel jsem asi čtyři minuty a musel to vypnout.
698646
Tyvole, to se nedá poslouchat. Vydržel jsem asi čtyři minuty a musel to vypnout.
698645
3 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Sice to nemá nic společného s filmem, ale tohle je rozhovor týdne. Ten člověk je génius. :D:D:D
698645
Sice to nemá nic společného s filmem, ale tohle je [url=https://video.aktualne.cz/dvtv/trestne-stihany-v-podmince-s-vystrcenym-zadkem-a-stejne-me-z/r~3e371cead07d11e8b295ac1f6b220ee8/]rozhovor týdne[/url]. Ten člověk je génius. *:D**:D**:D*
1 -7
reagují: DarkSith, verbst
reagovat

Album k filmu The Greatest Showman je najviac streamovaným albumom roku 2018

Predbehol aj Eda Sheerana. :D
698502
Predbehol aj Eda Sheerana. *:D*
Album k filmu The Greatest Showman je najviac streamovaným albumom roku 2018
1 -1
reagovat

BookZone

Pýcha a předsudek

Poprvé jsem tuto knihu četl na základní škole, podruhé na střední a teď jsem si to po několika letech znovu zopakoval. S každým přečtením této knihy si uvědomuji jistý fakt, a ten fakt je, že tu knihu mám moc rád. Jane Austenová umí skvěle vyprávět a popisovat, má neuvěřitelný talent na vykreslování charakterů a taky umí překvapovat. Osobně se mi moc líbí jakým způsobem je vykreslená doba, ve které se příběh odehrává, líbí se mi jak daná doba fungovala a jak to autorka dokáže prodat se všemi klady a negativy. Zamiloval jsem si postavu Elizabeth, a stejně jako hlavní hrdinka jsem si našel cestu k panu Darcymu, který se projeví jako opravdoví kavalír. Je to nádherný milostný příběh, který umí dojmout, zahřát na srdci a je radost ho číst. I napotřetí se stalo, že mě některé momenty tolik nebavily a byly zbytečně zdlouhavé, ale i tak mě to zážitek z knihy nezkazilo. Už teď se těším až si to za pár let přečtu znova. 9/10
698433
Pýcha a předsudek Poprvé jsem tuto knihu četl na základní škole, podruhé na střední a teď jsem si to po několika letech znovu zopakoval. S každým přečtením této knihy si uvědomuji jistý fakt, a ten fakt je, že tu knihu mám moc rád. Jane Austenová umí skvěle vyprávět a popisovat, má neuvěřitelný talent na vykreslování charakterů a taky umí překvapovat. Osobně se mi moc líbí jakým způsobem je vykreslená doba, ve které se příběh odehrává, líbí se mi jak daná doba fungovala a jak to autorka dokáže prodat se všemi klady a negativy. Zamiloval jsem si postavu Elizabeth, a stejně jako hlavní hrdinka jsem si našel cestu k panu Darcymu, který se projeví jako opravdoví kavalír. Je to nádherný milostný příběh, který umí dojmout, zahřát na srdci a je radost ho číst. I napotřetí se stalo, že mě některé momenty tolik nebavily a byly zbytečně zdlouhavé, ale i tak mě to zážitek z knihy nezkazilo. Už teď se těším až si to za pár let přečtu znova. 9/10
BookZone
6 0
reagovat

Holy Motors

Kradu z FB, protoze je to strasne bozi a vidim to poprve... link
698305
Kradu z FB, protoze je to strasne bozi a vidim to poprve... http://www.youtube.com/watch?v=lR9ktdI4LFM&feature=share
Holy Motors
1 -4
reagují: Bachy
reagovat
Sean Penn velmi dobre o Me too. Respekt. 
698270
Sean Penn velmi dobre o Me too. Respekt. 
1 -2
reagovat

Axis

Děkujeme za info
698214
Děkujeme za info
Axis
3 -8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se