) O taky velky katalog ako ma povedzme Netflix sa snazi aj Apple, ma za sebou TOP ludi, ma kapital, ma chut. Chce to cas. Apple VZDY isiel na beh na dlhu trat, nikdy nechcel byt za kazdu cenu prvy.To MNOZSTVO obsahu je sice fajn, ale ako vravim, ludom bude stacit v boducnosti jeden streaming velkej kniznice (povedzme Netflix), jedna kompletna kniznica filmov povedzme iTunes a potom si uz budu vyberat doplnkove sluzby podla exkluzivneho obsahu a tam ma Apple TV+ zmysel. Najma ak ide o dokonale previazanie s ekosystemom a navykom uzivatelov za obsah platit kedy nerataju kazdu korunu. To je vacsina uzivatelov Applu.
K Apple Music. Co je na tom WTF prosim ta? Tiez zacinali od nuly, navyky uzivatelov uz boli jasne dane, tvrdilo sa, ze ludia nebudu opustat Spotify a hele. Jednak to Apple prebil celym "cool and easy" faktorom a najma, bola tu stale obrovska skupina volnych zakaznikov, ktori na nieco take cakali. To kolko ludi pocuva Spotify zadarmo akolko si plati AM ani nehovorim.
Ale co je podstatne, ja som AM music ako porovnanie vytiahol len v pripade ponukania obsahu na zaciatku zadarmo, iny zmysel porovnavat to nevidim.
"nebude mat Apple co exkluzivne ponukat, co ini nemaju. Len to svoje" Nie je to oxymoron?:D Inak vid moj koment nizsie speedy.mailovi.

Next