Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 36681 - 36700 Napsat příspěvek
Mrknul jsem na instagram od Dolpha Lundgrena a....Creed 2 musi byt PECKA!!!:+:+:+
699063
Mrknul jsem na instagram od Dolpha Lundgrena a....Creed 2 musi byt PECKA!!!*:+**:+**:+*
0 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Blbá/pozdní diagnóza je běžná i u nás.
Bratranec od máti v 35ti a dva známí po čtyřicítce, spíš k padesátce... :(
699031
Blbá/pozdní diagnóza je běžná i u nás. Bratranec od máti v 35ti a dva známí po čtyřicítce, spíš k padesátce... :(
699024
1 0
reagovat
No diagnostikovali ji to až nedávno, ale prý se to lehce projevovalo cca 15 let..
699024
No diagnostikovali ji to až nedávno, ale prý se to lehce projevovalo cca 15 let..
0 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Iba 46 rokov? Vacsinou sa to prejavuje uz po 20ke. Toto je skor vzacne v tak neskorsom veku.
699023
Iba 46 rokov? Vacsinou sa to prejavuje uz po 20ke. Toto je skor vzacne v tak neskorsom veku.
699022
3 -1
reagovat

Selma Blair

Má roztroušenou sklerozu :- Teprv 46 let. 
699022
Má roztroušenou sklerozu *:-* Teprv 46 let. 
Selma Blair
0 -3
reagují: SteKi
reagovat
:D
698968
*:D*
0 -1
reagovat

pepo

698958
http://www.youtube.com/watch?v=Kq0UxHbNHFg&t=0m2s
pepo
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Tvl, jestli jsi s tím za ní fakt šel... link :D?)?)?)
698956
Tvl, jestli jsi s tím za ní fakt šel... https://media.giphy.com/media/2t9mb0HwTVn3mHj8AZ/200.gif *:D**?)**?)**?)*
698949
1 -1
reagovat
Jj. Reaguju na filmkukt...nereaguju
698955
Jj. Reaguju na filmkukt...[spoiler]nereaguju[/spoiler]
0 -2
reagovat
jop, slovenské dievčatá sú inde :D
698953
jop, slovenské dievčatá sú inde *:D*
1 -2
reagovat
Hlaska "karel chce vidiet fotku" ma total strapnila. Tak dik. Slecna, ak si tu, tak sorry:D
698949
Hlaska "karel chce vidiet fotku" ma total strapnila. Tak dik. Slecna, ak si tu, tak sorry*:D*
3 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
To mi nenapadlo:D
698948
To mi nenapadlo*:D*
698947
0 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Wut? Jaktože tvoje odpověď nebyla "Nepíšu, ale všechny je znám, tahle židle je volná"? :)

A samozřejmě... picture or it didn't happen! 8)
698947
Wut? Jaktože tvoje odpověď nebyla "Nepíšu, ale všechny je znám, tahle židle je volná"? *:)* A samozřejmě... picture or it didn't happen! *8)*
698945
3 -1
reagují: pepo
reagovat
Sedim si v krcme v mz tricku. Dojde za mnou krasna baba "ahoj, ty pises pre moviezone?" Ja: "nie, iba im robim kliky" ona"hm, tak nic" takze odporucam slobodnym chlapcom z redakcie dojst na slovensko a fanusikom nenosit mz tricka na verejnosti:D
698945
Sedim si v krcme v mz tricku. Dojde za mnou krasna baba "ahoj, ty pises pre moviezone?" Ja: "nie, iba im robim kliky" ona"hm, tak nic" takze odporucam slobodnym chlapcom z redakcie dojst na slovensko a fanusikom nenosit mz tricka na verejnosti*:D*
11 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: do_Od
Jestli ti ten jejich humor sedl (myslim ted behem prupovidek), tak si ten serial imo uzijes velice. 
Urcite doporucuju sjet si (aspon stokrat) i jejich predchozi HBO special z roku 2005 - HBO One Night Stand - Flight of the Conchords
698869
Jestli ti ten jejich humor sedl (myslim ted behem prupovidek), tak si ten serial imo uzijes velice.  Urcite doporucuju sjet si (aspon stokrat) i jejich predchozi HBO special z roku 2005 - [url=https://www.youtube.com/watch?v=gWOq7g2hiJI]HBO One Night Stand - Flight of the Conchords[/url]
698863
0 -1
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Kniha vyborna. Dobre sa pri nej rozmysla. Vela krat som sa pristihol zamysleny ako necitam.
698864
Kniha vyborna. Dobre sa pri nej rozmysla. Vela krat som sa pristihol zamysleny ako necitam.
698859
1 0
reagovat

Flight of the Conchords: Live from London

Pecka, seriál jsem neviděl, ale asi doženu. Viděl jsem ty dva jako dvojku poprvé až u Colberta, dokonce tam i zahráli, takže jsem si dal až ten jejich specál na HBO a je to fakt pecka. Takhle jsem naposledy byl nadšenej z Hamiltona :+
698863
Pecka, seriál jsem neviděl, ale asi doženu. Viděl jsem ty dva jako dvojku poprvé až u Colberta, dokonce tam i zahráli, takže jsem si dal až ten jejich specál na HBO a je to fakt pecka. Takhle jsem naposledy byl nadšenej z Hamiltona *:+*
Flight of the Conchords: Live from London
2 -1
reagují: Spazz
reagovat
hubda: 
night verses - from the gallery of sleep (90%)

kniha:
problem tri teles - str. 199, kapitola 14
698859
hubda:  [url=https://youtu.be/rkYXEpVnHo0]night verses[/url] - from the gallery of sleep (90%) kniha: problem tri teles - str. 199, kapitola 14
1 -1
reagují: SteKi
reagovat

BookZone

Stalker

Moje první přečtená kniha od tohoto autora(vím, že to je autorská dvojice, ale takhle se mě o tom bude lépe psát). Kniha má spád a parádní tempo. Než jsem se stihl pořádně zorientovat, tak jsem zjistil, že jsem přečetl asi 60 stránek a měl jsem hlad po dalších informací. Trochu mě zaráželo, že mě některé věci nedochází, a až pak jsem si dohledal, že tohle je pátý díl ze série o detektivu Joonu Linnu. A kupodivu to vůbec nevadilo. Stalker dokáže jako příběh stát sám osobě a nepotřebujeme k tomu tolik informací z předchozích dílů. Zamrzí to jen v jedné věci, a tou jsou vztahy mezi postavy. Jak už jsem se zmínil, kniha má parádní tempo, které uhání a nutí k čtení. Dost tomu také pomáhá, že jednotlivé kapitoly mají kolem 3-6 stránek, takže čtenář má mnohem větší potřebu číst od kapitoly ke kapitole. Co se týče postav, tak ty jsou vykresleny velmi dobře a jejich příběh mě zajímal a bavil. Nejvíce samozřejmě linky kolem Erika a Joona. Bavila mě celá detektivní linie, popisování vražd, různé nepříjemné věci. Naopak mě nebavili akční momenty, které jsou popsány docela chaoticky(což dává rozum), a hlavně mě nesedl konec knihy, který je z mého pohledu až moc akční a neuvěřitelný. V tomto případě něco komornějšího by bylo rozhodně zajímavější a uvěřitelnější. Nicméně i tak jsou mé dojmy a pocity velmi kladné a jsem rád, že jsem si knihu přečetl a seznámil se s autorem, kterého jsem neznal. Stalker je velmi dobrá detektivka, která je napínavá, brutální a hodně návyková. 8/10

PS: Vraha jsem neodhalil, a kdo byl vrah bylo příjemné překvapení.  
698831
Stalker Moje první přečtená kniha od tohoto autora(vím, že to je autorská dvojice, ale takhle se mě o tom bude lépe psát). Kniha má spád a parádní tempo. Než jsem se stihl pořádně zorientovat, tak jsem zjistil, že jsem přečetl asi 60 stránek a měl jsem hlad po dalších informací. Trochu mě zaráželo, že mě některé věci nedochází, a až pak jsem si dohledal, že tohle je pátý díl ze série o detektivu Joonu Linnu. A kupodivu to vůbec nevadilo. Stalker dokáže jako příběh stát sám osobě a nepotřebujeme k tomu tolik informací z předchozích dílů. Zamrzí to jen v jedné věci, a tou jsou vztahy mezi postavy. Jak už jsem se zmínil, kniha má parádní tempo, které uhání a nutí k čtení. Dost tomu také pomáhá, že jednotlivé kapitoly mají kolem 3-6 stránek, takže čtenář má mnohem větší potřebu číst od kapitoly ke kapitole. Co se týče postav, tak ty jsou vykresleny velmi dobře a jejich příběh mě zajímal a bavil. Nejvíce samozřejmě linky kolem Erika a Joona. Bavila mě celá detektivní linie, popisování vražd, různé nepříjemné věci. Naopak mě nebavili akční momenty, které jsou popsány docela chaoticky(což dává rozum), a hlavně mě nesedl konec knihy, který je z mého pohledu až moc akční a neuvěřitelný. V tomto případě něco komornějšího by bylo rozhodně zajímavější a uvěřitelnější. Nicméně i tak jsou mé dojmy a pocity velmi kladné a jsem rád, že jsem si knihu přečetl a seznámil se s autorem, kterého jsem neznal. Stalker je velmi dobrá detektivka, která je napínavá, brutální a hodně návyková. 8/10 PS: Vraha jsem neodhalil, a kdo byl vrah bylo příjemné překvapení.  
BookZone
2 -1
reagovat

Bookzone

Má tu někdo z vás nějakou knížku o Metallica? 
Máte někdo např. Vzhůru do noci od Micka Walla? 
698824
Má tu někdo z vás nějakou knížku o Metallica?  Máte někdo např. Vzhůru do noci od Micka Walla? 
Bookzone
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se