Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 35761 - 35780 Napsat příspěvek
reaguje na: Carlito
Kromě Smrtící epidemie mě napadá také Mission: Impossible II. 8)
748532
Kromě Smrtící epidemie mě napadá také Mission: Impossible II. *8)*
748517
0 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Svědectví je hrozně náboženské... Dokud se řeší postapokalyptický svět, tak je to super. Ale jako Flagg patří k těm nejlepším zaporakum z Kingova světa.
748531
Svědectví je hrozně náboženské... Dokud se řeší postapokalyptický svět, tak je to super. Ale jako Flagg patří k těm nejlepším zaporakum z Kingova světa.
748519
0 -1
reagovat
Outbreak si urcite daj
748530
Outbreak si urcite daj
748513
2 0
reagovat
Pokud chceš ještě někdy beze strachu vylézt z baráku, tak Svědectví nedoporučuju. Ale kniha je to skvělá.
748524
Pokud chceš ještě někdy beze strachu vylézt z baráku, tak Svědectví nedoporučuju. Ale kniha je to skvělá.
1 0
reagovat
A knížky? Už dlouho předlouho se chystám na Kingovo Svědectví. 
748519
A knížky? Už dlouho předlouho se chystám na Kingovo Svědectví. 
1 0
reagují: Kostěj, (=LIFTY=)
reagovat
Ja som isiel podla tohto.
748518
Ja som isiel podla [url=https://www.vulture.com/amp/2020/03/best-pandemic-movies-on-netflix-hulu-prime-and-more.html]tohto[/url].
748517
2 0
reagovat
A když jsme u toho, jaké filmy s touto tématikou by jste "doporučili" ?
mě napadají jen 12 opic, okrajově ..
748517
A když jsme u toho, jaké filmy s touto tématikou by jste "doporučili" ? mě napadají jen 12 opic, okrajově ..
1 0
reagují: CAPS_LOCK, DarkSith, Gorecki
reagovat
Dej si Bílou nemoc. Budeš koukat, jak je to aktuální i dneska.
748516
Dej si Bílou nemoc. Budeš koukat, jak je to aktuální i dneska.
748513
4 -1
reagovat
reaguje na: pepo
takže doporučuješ teď na to koukat nebo ne ? :))
748515
takže doporučuješ teď na to koukat nebo ne ? *:))*
748510
0 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
no, teď koukám, že rip vyšel zrovna teď v lednu a je na torrentech hodně živý :D
to je ale náhoda :o:D
748514
no, teď koukám, že [spoiler]rip [/spoiler]vyšel zrovna teď v lednu a je na [spoiler]torrentech [/spoiler]hodně živý *:D* to je ale náhoda *:o**:D*
748484
2 0
reagovat
díky za tip :D
já přemýšlel o Smrtící epidemii :D tu jsem dokonce ani neviděl :)
748513
díky za tip *:D* já přemýšlel o Smrtící epidemii *:D* tu jsem dokonce ani neviděl *:)*
748484
3 0
reagují: pepo, Disketa1
reagovat
Po filme sim pochopil aky to bol blby napad. Ale aspon som doispilinovanejsi:D
748510
Po filme sim pochopil aky to bol blby napad. Ale aspon som doispilinovanejsi*:D*
748496
4 0
reagují: Carlito
reagovat
Tvůrci Krvavé nevěsty chystají další Vřískot link :+:+
748509
Tvůrci Krvavé nevěsty chystají další Vřískot https://www.indiewire.com/2020/03/scream-5-development-ready-or-not-directors-1202217411/ *:+**:+*
1 0
reagovat
Blazni, to je jak si pustit Titanic na lodi:D
748496
Blazni, to je jak si pustit Titanic na lodi*:D*
6 0
reagují: pepo
reagovat
Ja som to kukal z dvd:D8)
748486
Ja som to kukal z dvd*:D**8)*
748484
4 0
reagovat
Vcera vecer v TOP 10 stazenych titulku za den na titulky.com - Nakaza od Soderbergha:D
748484
Vcera vecer v TOP 10 stazenych titulku za den na titulky.com - Nakaza od Soderbergha*:D*
9 0
reagují: Carlito, Carlito, pepo
reagovat

Diskova kronika

Zemřela Dana Zátopková (97), filmu o Emilovi se tak nedočká.
748446
Zemřela Dana Zátopková (97), filmu o Emilovi se tak nedočká.
Diskova kronika
0 -2
reagovat
reaguje na: studo
<3 
748432
<3 
748424
0 -3
reagovat
Hlavně aby Trump ty volby vůbec dal link Btw výsledek Bolsonarova testu se čeká zítra
748425
Hlavně aby Trump ty volby vůbec dal https://scontent.fprg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89719055_1556024364545400_4829327623521828864_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=110474&_nc_ohc=QGeWuVyqnnMAX-Gi4dt&_nc_ht=scontent.fprg4-1.fna&oh=c1e4059c9ff3e2a6f52fd3dc14d849bd&oe=5E8EFE8F Btw výsledek Bolsonarova testu se čeká zítra
0 -1
reagovat
niekolko krat som sa tu snazil s Tonym mat diskusiu ohladom Trumpa, bezuspesne, jeho tvrdenia a podklady su takmer vzdy zavadzajuce, polopravdy alebo ciste lzi.
Ked vytiahnete vyvratenie jeho tvrdenia alebo polozite rovno bullet proof fakty, tak na vas vytiahne Trumpovu najvaciu kartu 'whataboutism' a uplne od temy zase ponuka vykonstruovane 'fakty' o tom co akoze Trump robi.

ako spomenul verbst, tu trepe o nejakom davani penazi na charitu z platu, ale pritom danovych poplatnikov jeho golfove zajazdy, ktorych ma tolko, co vsetci europski lidri dokopy vysli na desiatky mega dollarov. ROCNE. ale samozrejme, da 400 tisic na vzdelavanie ktore DeVoss totalne dojebava po celej krajine. je hrdina :+

mam ti tu nalinkovat jeho prejav, ked hovoril, ze 15 pripadov je nic, a na jeho rally, ze 'corona je demokraticky liberalny hoax' a ze 'do dvoch tyzdnov budu mat nula pripadov?'

Corona je hoax

Ludia co zomru o par tyzdnov, pretoze na vsetko totalne jebe - su na jeho triko.

A ze teraz jeho VP Pence homofobny bigot, ktory veri na to, ze sme tu zacali kracat pred 2000 rokmi, neveri na vedu a je povereny viest proti pandemicky team. ktory ako verbst podotkol, ten oranzovy hlupak rozpustil dva roky dozadu, a spolu s CDC directorom povie, ze riziko Covidu zostava low?

Kamo to ze ho budes branit zubami nechtami, je mi jasne, tento cult osobnosti sme uz v historii mali, ako dopadli takyto ludia, si mozes vyhladat v ucebniciach dejepisu. ale to ze tu o nom rozsirujes jasne prekazane bludy a ciste klamstva, vypoveda co to skor o tebe ako o cloveku a tvojom psychickom nastaveni, logickom mysleni, schopnosti prijat kritiku ci argument. Rozdrapujes sa tu dnom, vecerom, denno denne a popravde mozno by ti nepomohol dalsi ban, ale mozno tvoja vlastna sebareflexia a poohliadnutie za tym, comu stale veris, co sa tu snazis sirit a obhajovat a mozno pozriet sa na veci z ineho uhla pohladu.

Nic proti tebe nemam, nepoznam ta, ale to co tu obcas siris a pises (mimo toho tvojho typickeho trollenia) je obcas uz bohuzial cez ciaru unosnosti. Hlavne ked ide o ludske zivoty. Maj sa. 
748424
niekolko krat som sa tu snazil s Tonym mat diskusiu ohladom Trumpa, bezuspesne, jeho tvrdenia a podklady su takmer vzdy zavadzajuce, polopravdy alebo ciste lzi. Ked vytiahnete vyvratenie jeho tvrdenia alebo polozite rovno bullet proof fakty, tak na vas vytiahne Trumpovu najvaciu kartu 'whataboutism' a uplne od temy zase ponuka vykonstruovane 'fakty' o tom co akoze Trump robi. ako spomenul verbst, tu trepe o nejakom davani penazi na charitu z platu, ale pritom danovych poplatnikov jeho golfove zajazdy, ktorych ma tolko, co vsetci europski lidri dokopy vysli na desiatky mega dollarov. ROCNE. ale samozrejme, da 400 tisic na vzdelavanie ktore DeVoss totalne dojebava po celej krajine. je hrdina *:+* mam ti tu nalinkovat jeho prejav, ked hovoril, ze 15 pripadov je nic, a na jeho rally, ze 'corona je demokraticky liberalny hoax' a ze 'do dvoch tyzdnov budu mat nula pripadov?' [url=https://www.motherjones.com/politics/2020/02/trump-says-the-coronavirus-is-no-big-deal-the-disease-wont-stay-on-message/]Corona je hoax[/url] Ludia co zomru o par tyzdnov, pretoze na vsetko totalne jebe - su na jeho triko. A ze teraz jeho VP Pence homofobny bigot, ktory veri na to, ze sme tu zacali kracat pred 2000 rokmi, neveri na vedu a je povereny viest proti pandemicky team. ktory ako verbst podotkol, ten oranzovy hlupak rozpustil dva roky dozadu, a spolu s CDC directorom povie, ze riziko Covidu zostava low? Kamo to ze ho budes branit zubami nechtami, je mi jasne, tento cult osobnosti sme uz v historii mali, ako dopadli takyto ludia, si mozes vyhladat v ucebniciach dejepisu. ale to ze tu o nom rozsirujes jasne prekazane bludy a ciste klamstva, vypoveda co to skor o tebe ako o cloveku a tvojom psychickom nastaveni, logickom mysleni, schopnosti prijat kritiku ci argument. Rozdrapujes sa tu dnom, vecerom, denno denne a popravde mozno by ti nepomohol dalsi ban, ale mozno tvoja vlastna sebareflexia a poohliadnutie za tym, comu stale veris, co sa tu snazis sirit a obhajovat a mozno pozriet sa na veci z ineho uhla pohladu. Nic proti tebe nemam, nepoznam ta, ale to co tu obcas siris a pises (mimo toho tvojho typickeho trollenia) je obcas uz bohuzial cez ciaru unosnosti. Hlavne ked ide o ludske zivoty. Maj sa. 
19 -1
reagují: verbst
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se