Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 35021 - 35040 Napsat příspěvek
Nevíte, jak zobrazit u Cinema City kin v programu tu normální tabulku pro jednotlivé dny jak bylo dřív? 

Tohle řazení je neuvěřitelně k posrání !!!!! :-

link
720054
Nevíte, jak zobrazit u Cinema City kin v programu tu normální tabulku pro jednotlivé dny jak bylo dřív?  Tohle řazení je neuvěřitelně k posrání !!!!! *:-* [url=https://www.cinemacity.cz/#/buy-tickets-by-cinema?in-cinema=1033&at=2019-06-01&view-mode=list]https://www.cinemacity.cz/#/buy-tickets-by-cinema?in-cinema=1033&at=2019-06-01&view-mode=list[/url]
1 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Godzilla 2

Seru na nějaký reakce. V patek jdu do kina 100pro 
720045
Seru na nějaký reakce. V patek jdu do kina 100pro 
Godzilla 2
720033
2 -4
reagovat
Fakt dik pred spanim za tu reakci na Godzillu na insta:-:D
720033
Fakt dik pred spanim za tu reakci na Godzillu na insta*:-**:D*
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: verbst
Chucky je nejaky hodnak
720019
Chucky je nejaky hodnak
720006
1 0
reagovat

Burgery v Praze

link

tady to vypadá na takovou tu správně echt českou knajpu.
720010
http://uvodoucha.cz/index.php/nase-provozovny/ tady to vypadá na takovou tu správně echt českou knajpu.
Burgery v Praze
0 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Screen, dekujeme a gratulujeme :+
720009
Screen, dekujeme a gratulujeme *:+*
720006
5 -1
reagují: verbst
reagovat

It's the little things...

Mark Hamill mi lajknul retweet :D:D

Jo, stačí mi to ke štěstí. Alespoň dneska :D
720006
Mark Hamill mi lajknul retweet *:D**:D* Jo, stačí mi to ke štěstí. Alespoň dneska *:D*
It's the little things...
10 -4
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ono nestačí vědět, že tam budou dvě?
719996
Ono nestačí vědět, že [spoiler]tam budou dvě[/spoiler]?
719967
4 0
reagovat
Kdypak bude recka na Godzillu? :)
719967
Kdypak bude recka na Godzillu? *:)*
6 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: gaboo
Hej - niečo o jeho vytvarnych riešeniach - samozrejme prešiel som si väčšinu veci o ňom čo je na YT ohladom farebnosti (čo docela pomohlo) o spôsobe snimania ktory používa (čo pomohlo tiež). A som zvedavý či je niečo také komplexné čo má toto a ešte aj niečo viac napr jeho inšpiračné zdroje, práca s kompozíciou a podobne veci :)
719909
Hej - niečo o jeho vytvarnych riešeniach - samozrejme prešiel som si väčšinu veci o ňom čo je na YT ohladom farebnosti (čo docela pomohlo) o spôsobe snimania ktory používa (čo pomohlo tiež). A som zvedavý či je niečo také komplexné čo má toto a ešte aj niečo viac napr jeho inšpiračné zdroje, práca s kompozíciou a podobne veci :)
719896
1 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
muži majú dobré bonusy, ale ty chceš asi dokument
719896
muži majú dobré bonusy, ale ty chceš asi dokument
719871
2 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Určitě bych doporučil tříhodinový dokument o natáčení Podivuhodného případu Benjamina Buttona.
719875
Určitě bych doporučil tříhodinový dokument o natáčení Podivuhodného případu Benjamina Buttona.
719871
2 -2
reagovat
Vedeli by ste odporučiť nejaký dobrý dokument o Fincherovy? Nemyslím teraz nejaké YT videá. :)
719871
Vedeli by ste odporučiť nejaký dobrý dokument o Fincherovy? Nemyslím teraz nejaké YT videá. *:)*
1 0
reagují: gaboo, Disketa1
reagovat
reaguje na: xxendxx
Super, zrovna tam sem na nich byl a rikal sem si: "RFP teda nic moc" :D
719851
Super, zrovna tam sem na nich byl a rikal sem si: "RFP teda nic moc" :D
719848
0 -2
reagovat
koncert byl super, jen trosku zbytecne prestylizovanej a klidne to mohlo zacit o hodinu pozdejs, to svetlo tomu trosku ubiralo.... a mohli mi tam do playlistu pridat jeste Bliss.... jinak to byla velka pecka, ktera se s tim fiaskem na Rock for ppl pred par lety neda srovnavat.
719848
koncert byl super, jen trosku zbytecne prestylizovanej a klidne to mohlo zacit o hodinu pozdejs, to svetlo tomu trosku ubiralo.... a mohli mi tam do playlistu pridat jeste Bliss.... jinak to byla velka pecka, ktera se s tim fiaskem na Rock for ppl pred par lety neda srovnavat.
5 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Memphis
Vskutku závist teda... 
Já osobně nemusím Drones ale 2nd Law je pro mě jedno z nejlepších a Simulation Theory "grows on you"... 
719838
Vskutku závist teda...  Já osobně nemusím Drones ale 2nd Law je pro mě jedno z nejlepších a Simulation Theory "grows on you"... 
719829
1 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Velka zavist
719834
Velka zavist
719829
0 -3
reagovat

Muse

Tak to byla neuvěřitelná pumelenice. Když si uvědomím, že bych na ně ani nešel, kdyby kamarád nevyhrál lístky... Absolutně top koncert. Možná je na čase docenit i jejich novější tvorbu.
719829
Tak to byla neuvěřitelná pumelenice. Když si uvědomím, že bych na ně ani nešel, kdyby kamarád nevyhrál lístky... Absolutně top koncert. Možná je na čase docenit i jejich novější tvorbu.
Muse
4 -3
reagují: verbst, TedGeorge
reagovat
Fajn malý dokument o jednom boxerovi. link
719810
Fajn malý dokument o jednom boxerovi. [url=https://videacesky.cz/video/nejtemnejsi-tajemstvi-boxu]https://videacesky.cz/video/nejtemnejsi-tajemstvi-boxu[/url]
0 -1
reagovat

Hockeyzone

Hrubec je díra, to se dalo čekat..:-
Kdyby tak hráli i včera..
719796
Hrubec je díra, to se dalo čekat..*:-* Kdyby tak hráli i včera..
Hockeyzone
1 -12
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se