Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 34981 - 35000 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Neviem, ci som niekedy v nejakom seriali narazil na sympatickejsiu postavu.
Manny z Black Books a Ray Holt z B99 su hned za nim.
720344
Neviem, ci som niekedy v nejakom seriali narazil na sympatickejsiu postavu. Manny z Black Books a Ray Holt z B99 su hned za nim.
720342
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gorecki
Podle mne to ani moc nehrál ">link
720342
Podle mne to ani moc nehrál [url=https://www.youtube.com/watch?v=JoXdC2zDi0s]https://www.youtube.com/watch?v=JoXdC2zDi0s[/url] *:)*
720341
1 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: verbst
Btw, ja som bol fanusikom tejto znacky davno pred P&R, takze ked sa moja najoblubenejsia postava vyznala zo svojej lasky k nej (a navstivila tu palenicu), dojalo ma to viac ako narodenie dcery.:D prehanam, je to tesne:)
720341
Btw, ja som bol fanusikom tejto znacky davno pred P&R, takze ked sa moja najoblubenejsia postava vyznala zo svojej lasky k nej (a navstivila tu palenicu), dojalo ma to viac ako narodenie dcery.*:D* [spoiler]prehanam, je to tesne:)[/spoiler]
720337
2 -3
reagují: verbst, AndyKaufman
reagovat
Dost by mne zajímalo o kolik jim kvůli Ronovi stouply tržby, jen ode mne dost. Celkově jsem whisku objevil kvůli němu, ten díl, jak jede přímo do Skotska je boží :+
720340
Dost by mne zajímalo o kolik jim kvůli Ronovi stouply tržby, jen ode mne dost. Celkově jsem whisku objevil kvůli němu, ten díl, jak jede přímo do Skotska je boží *:+*
720337
1 -2
reagovat
IKEA pre serialovych fanusikov:+
720339
[url=https://www.adweek.com/creativity/ikea-turned-the-living-rooms-from-simpsons-stranger-things-and-friends-into-perfect-ads/?fbclid=IwAR3lMpeih1A2tSdtdxwNsk2y1Asg8pZqoiXiuyEmuknANxUNIzWzMLd-A2s]IKEA[/url] pre serialovych fanusikov*:+*
1 -2
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Tak ja som poctivo dopozeral jeho hodinove pitie pred kozubom, takze je aj moje spiritual animal:+
720338
Tak ja som poctivo dopozeral jeho hodinove pitie pred kozubom, takze je aj moje spiritual animal*:+*
720337
1 -3
reagovat
BRNOOO :D
A jen tak BTW to je jediná Skotská co můžu. Nikdy jsem se necítil tak spjatej s fiktivní postavou jako tady s pánem, když jsem zjisil drink of his choice: link
720337
BRNOOO *:D* A jen tak BTW to je jediná Skotská co můžu. Nikdy jsem se necítil tak spjatej s fiktivní postavou jako tady s pánem, když jsem zjisil drink of his choice: https://media.giphy.com/media/ttH6SgXNazfvq/giphy.gif 
720335
2 -2
reagovat
reaguje na: Kostěj
A nemohli to urobit bez toho otravneho butthurt bullshitu okolo?
720336
A nemohli to urobit bez toho otravneho butthurt bullshitu okolo?
720333
2 -6
reagovat
Jo! Mas ho u mna, ked najblizsie zavitam do Prahy?)
720335
Jo! Mas ho u mna, ked najblizsie zavitam do Prahy*?)*
720334
0 -3
reagují: verbst
reagovat
Brannagh?
720334
[spoiler]Brannagh?[/spoiler]
720332
3 -1
reagovat

GoT vytáhni v hospodě

Jedna ze tří hlavních redditovejch komunit se shodla, že za špatnou osmou sérii můžou D&D a ne herci a rozhodla se jim ten nezaslouženej backlash osladit tím, že Emilce přispějou na tu její charitu pro lidi, co je klepla pepka.

Vybrali něco kolem 60 000 GBP, usmířili (do jistý míry) dva ze tří řečenejch subredditů a zasloužili si osobní neformální videopoděkování od Dračí Královny samotný.

The ending we deserved...
720333
Jedna ze tří hlavních redditovejch komunit se shodla, že za špatnou osmou sérii můžou D&D a ne herci a rozhodla se jim ten nezaslouženej backlash osladit tím, že Emilce přispějou na tu její charitu pro lidi, co je klepla pepka. Vybrali něco kolem 60 000 GBP, usmířili (do jistý míry) dva ze tří řečenejch subredditů a zasloužili si [url=https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/but28k/freefolks_you_made_it/]osobní neformální videopoděkování[/url] od Dračí Královny samotný. The ending we deserved...
GoT vytáhni v hospodě
11 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Nope. Hint ta bradavica na brade, ta mi ho prezradila.
720332
Nope. Hint ta bradavica na brade, ta mi ho prezradila.
720331
0 -1
reagují: verbst
reagovat
Jerome Flynn?
720331
[spoiler]Jerome Flynn?[/spoiler]
720330
0 -1
reagovat
Frtana Lagavulinu tomu, kto uhadne (nie si spatne vygoogli) o akeho znameho herca ide.
720330
Frtana Lagavulinu tomu, kto uhadne (nie si spatne vygoogli) [url=https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjI4Mzk2MDkxNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTY3MzUzNzM@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_.jpg]o akeho znameho herca ide[/url].
2 -1
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:+:+:+
720304
*:+**:+**:+*
720303
3 -3
reagovat
Já měnil práci 2x v životě, pokaždé po hodně letech, pokaždé jsem tím částečně přišel o skvělou partu kamarádů a činnost, která mne bavila. Jednou mne to vzalo víc, než všechny rozchody s ženskýma co jsem zažil, člověk tam nechá kus sebe. Naprosto ho chápu, snad se z toho dostane. :+
720303
Já měnil práci 2x v životě, pokaždé po hodně letech, pokaždé jsem tím částečně přišel o skvělou partu kamarádů a činnost, která mne bavila. Jednou mne to vzalo víc, než všechny rozchody s ženskýma co jsem zažil, člověk tam nechá kus sebe. Naprosto ho chápu, snad se z toho dostane. *:+*
13 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak v tom případě ho chápu ještě víc. Taková velká změna musí být těžká. Snad brzy dostane další podobně úspěšnou roli. Já bych si ho třeba dokázal představit jako nového Bonda. 
720302
Tak v tom případě ho chápu ještě víc. Taková velká změna musí být těžká. Snad brzy dostane další podobně úspěšnou roli. Já bych si ho třeba dokázal představit jako nového Bonda. 
720298
0 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Ja te jeste jednou (a naposledy) podepisuju. A snad jenom dodam, ze kdyz neco tak zasadniho skonci, tak se obcas clovek proste slozi...

Rad bych rekl, ze by me bankrot MZ (What a fucking reach, ja vim :D ) vyhlaseny Civalem neposlal do jiste lecebny, ale lhal bych :D  Clovek je proste x let na neco navyklej, a pak to nepobere. Byt tusi, ze se to blizi...

Update: A jeste nez me tady jisti curaci zacnou zesmesnovat - ne, vazne na ni financne nejsem (jakkoliv) zavislej...
720301
Ja te jeste jednou (a naposledy) podepisuju. A snad jenom dodam, ze kdyz neco tak zasadniho skonci, tak se obcas clovek proste slozi... Rad bych rekl, ze by me bankrot MZ (What a fucking reach, ja vim :D ) vyhlaseny Civalem neposlal do jiste lecebny, ale lhal bych :D  Clovek je proste x let na neco navyklej, a pak to nepobere. Byt tusi, ze se to blizi... [b]Update:[/b] [i]A jeste nez me tady jisti curaci zacnou zesmesnovat - ne, vazne na ni financne nejsem (jakkoliv) zavislej...[/i]
720298
3 -6
reagovat
reaguje na: DarkSith
Tvle, tady vůbec nejde o příběhový konec seriálu. :D S tím je Harrington spoko a už jednou poslal všechny kritiky do prdele. Tady jde o to, že ten seriál skončil. Proto se složil, protože už žádnej Jon Snow, žádnej Belfast, žádná Hra o trůny.
720298
Tvle, tady vůbec nejde o příběhový konec seriálu. *:D* S tím je Harrington spoko a už jednou poslal všechny kritiky do prdele. Tady jde o to, že [b]ten seriál[/b] skončil. Proto se složil, protože už žádnej Jon Snow, žádnej Belfast, žádná Hra o trůny.
720296
2 -3
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat
Kita Harringtona je mi docela líto. Nedivím se, že konec osmé řady GoT neunesl. Jeho postava byla celou dobu ta nejkladnější a teď se musel vyrovnat s tím, že Jon spal se svou tetičkou (a co si budeme nalhávat Emilia je o hodně hezčí ženská než jeho novomanželka), kterou navíc nakonec musel zapíchnout a tím si znepřátelil její fanoušky a navíc se nestal králem a skončil opět za zdí. Z toho by se složil asi každý. Na straně druhé věřím, že se z toho dostane a uvidíme ho třeba v dalším zajímavém seriálu nebo filmu. ;)
720296
Kita Harringtona je mi docela líto. Nedivím se, že konec osmé řady GoT neunesl. [spoiler]Jeho postava byla celou dobu ta nejkladnější a teď se musel vyrovnat s tím, že Jon spal se svou tetičkou (a co si budeme nalhávat Emilia je o hodně hezčí ženská než jeho novomanželka), kterou navíc nakonec musel zapíchnout a tím si znepřátelil její fanoušky a navíc se nestal králem a skončil opět za zdí. [/spoiler]Z toho by se složil asi každý. Na straně druhé věřím, že se z toho dostane a uvidíme ho třeba v dalším zajímavém seriálu nebo filmu. *;)*
1 -2
reagují: do_Od
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se