Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3381 - 3400 Napsat příspěvek
reaguje na: dreamy
Já fotbal moc nesleduju, max výsledky, ale pobavily mě komentáře. 

"Hlavně noc nenastavovat, půlka domácího týmu ráno vstává do práce..."
"Ti jsou v pohodě, horší ti tři, co je čeká od 10 noční směna...."

"Jsem to zapnul před 3 minutama a myslel jsem nebo spíš tajně doufal, že jsme bílí."
:D
957705
Já fotbal moc nesleduju, max výsledky, ale pobavily mě komentáře.  "Hlavně noc nenastavovat, půlka domácího týmu ráno vstává do práce..." "Ti jsou v pohodě, horší ti tři, co je čeká od 10 noční směna...." "Jsem to zapnul před 3 minutama a myslel jsem nebo spíš tajně doufal, že jsme bílí." *:D*
957684
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jo,  Černý si zahrál na diváka u prvního golu Faeřanů.
957698
Jo,  Černý si zahrál na diváka u prvního golu Faeřanů.
957695
0 0
reagovat
Nevíš, zda s tím souvisí tenhle rozhovor
957695
Nevíš, zda s tím souvisí [url=https://x.com/SportakCZ/status/1977440498211017176]tenhle rozhovor[/url]? 
957684
1 0
reagují: kristian.nguyen, fabec
reagovat
Mě chytil asi půl minutovej rofl, když jsem před hodinou otevřel Livesport. Neuvěřitelný... Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví Nedvěd.
957693
Mě chytil asi půl minutovej rofl, když jsem před hodinou otevřel Livesport. Neuvěřitelný... Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví Nedvěd.
957684
1 0
reagovat

faerske ostrovy

naší profíci dostanou klepec od mančaftu kde půlka soupisky normálně chodí do práce a Hašek to prostě nepoloží.. už po zápase v Chorvatsku se měl pakovat
957684
naší profíci dostanou klepec od mančaftu kde půlka soupisky normálně chodí do práce a Hašek to prostě nepoloží.. už po zápase v Chorvatsku se měl pakovat
faerske ostrovy
11 0
reagují: Demonic8, Disketa1, House5
reagovat

Diskova kronika

Diane Keaton 
957597
Diane Keaton 
Diskova kronika
12 0
reagovat
Souvislost se seriálovým Mostem je mnohem zábavnější, než jsem si před pár minutami myslel. Filipa Turka se dnes zastal Zdeněk Godla:D
957596
Souvislost se seriálovým Mostem je mnohem zábavnější, než jsem si před pár minutami myslel. Filipa Turka se dnes [url=https://x.com/Posledniskaut/status/1977047107535266009]zastal Zdeněk Godla[/url]. *:D*
1 0
reagovat
Jinak Staněk na FB píše, že mu tři znalí lidé ze zákulisí naznačili, že možná (ale fakt možná) to na Turka vyhrabal sám Babiš :)
957595
Jinak Staněk na FB píše, že mu tři znalí lidé ze zákulisí naznačili, že možná (ale fakt možná) to na Turka vyhrabal sám Babiš :)
5 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
:D:D:D
957594
*:D**:D**:D*
957592
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Na Nově řekl, že mnoho z jeho přátel jsou romové, dokonce jsou mezi nimi i ti vůbec nejlepší. On sám se pak považuje za polovičního roma.
957592
Na Nově řekl, že mnoho z jeho přátel jsou romové, dokonce jsou mezi nimi i ti vůbec nejlepší. On sám se pak považuje za polovičního roma.
957591
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
Filip Turek nemůže být rasista, když podporuje nějaké romské podnikatele. Hej, to je jak Luďan z Mostu a jeho Snědá tíseň. :D
957591
Filip Turek nemůže být rasista, když podporuje nějaké romské podnikatele. Hej, to je jak Luďan z Mostu a jeho Snědá tíseň. *:D*
9 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Fingers crossed
957586
Fingers crossed
957584
2 0
reagovat
Imho to teďka u Motoristů vypadá tak, že Turek brečí, jak místo 400k bude mít jenom poslaneckej plat a tím pádem si nebude příští rok koupit nějaké velké auto, kterým si bude kompenzovat malého ptáka a mlácení žen, které mu chudákovi taky už zakázali.

Jistě padnul návrh, aby mu Macinka vymohl u Babiše nějakou zasloužilou funkci ve sněmovně, díky níž by si alespoň trochu polepšil.

Ani to však podle mě nedopadne, protože ten dobytek s mozkem o velikosti vlašského ořechu už podle všeho prověřuje policie. Za kecy, že, cituji: "popálit cikáně je polehčující okolnost" by toho zmrda všech zmrdů měli nejenom zbavit i toho poslaneckého mandátu, ale měl by jít rovnou sedět. 
957584
Imho to teďka u Motoristů vypadá tak, že Turek brečí, jak místo 400k bude mít jenom poslaneckej plat a tím pádem si nebude příští rok koupit nějaké velké auto, kterým si bude kompenzovat malého ptáka a mlácení žen, které mu chudákovi taky už zakázali. Jistě padnul návrh, aby mu Macinka vymohl u Babiše nějakou zasloužilou funkci ve sněmovně, díky níž by si alespoň trochu polepšil. Ani to však podle mě nedopadne, protože ten dobytek s mozkem o velikosti vlašského ořechu už podle všeho prověřuje policie. Za kecy, že, cituji: "popálit cikáně je polehčující okolnost" by toho zmrda všech zmrdů měli nejenom zbavit i toho poslaneckého mandátu, ale měl by jít rovnou sedět. 
14 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
No Turek to má podle Deniku N už naštěstí spočítané a místo něho se teďka skloňuje Zahradil.
957582
No Turek to má podle Deniku N už naštěstí spočítané a místo něho se teďka skloňuje Zahradil.
4 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Mladická nerozvážnost. :D
957581
Mladická nerozvážnost. *:D*
957578
4 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Zahraju si na Turka, zřeknu se jakékoliv odpovědnosti a alibisticky obviním můj mobil.
957579
Zahraju si na Turka, zřeknu se jakékoliv odpovědnosti a alibisticky obviním můj mobil.
957578
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
...a opouští tě i gramatika... ;)
957578
...a opouští tě i gramatika... *;)*
957575
4 0
reagují: Memphis, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Mě v souvislosti  s nim asi uz chybí vhodné vulgarity.
957575
Mě v souvislosti  s nim asi uz chybí vhodné vulgarity.
957574
4 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Ale pak nebude levnější benzín, srát na popálené děti, buzny, n words a hlavně největší chybu 20. století - ženy s právy!
957574
Ale pak nebude levnější benzín, srát na popálené děti, buzny, n words a hlavně největší chybu 20. století - ženy s právy!
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ne 
957572
Ne 
957568
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se