Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3341 - 3360 Napsat příspěvek
Děkujeme Vám, že jste váženým členem Prime Video. Obracíme se na Vás ohledně nadcházející změny Vašeho členství.Od 4. února 2025 se cena členství Prime Video zvýší z 79 Kč měsíčně na 149 Kč měsíčně. Cenu zvyšujeme, abychom mohli i nadále investovat do zvyšování hodnoty Prime Video pro naše členy. Od svého spuštění Amazon Prime Video rozšířil počet originálních Amazon seriálů a přidal stovky filmů a seriálů do knihovny, a nadále v tom pokračuje.Jako stávajícímu členovi Vám bude nová cena účtována během prvního platebního cyklu po 6. březnu 2025. Datum dalšího platebního cyklu Vašeho členství si můžete prohlédnout návštěvou svého účtu.Pokud s touto změnou ceny nesouhlasíte, můžete své předplatné kdykoli zrušit.
930390
Děkujeme Vám, že jste váženým členem Prime Video. Obracíme se na Vás ohledně nadcházející změny Vašeho členství.Od 4. února 2025 se cena členství Prime Video zvýší z 79 Kč měsíčně na 149 Kč měsíčně. Cenu zvyšujeme, abychom mohli i nadále investovat do zvyšování hodnoty Prime Video pro naše členy. Od svého spuštění Amazon Prime Video rozšířil počet originálních Amazon seriálů a přidal stovky filmů a seriálů do knihovny, a nadále v tom pokračuje.Jako stávajícímu členovi Vám bude nová cena účtována během prvního platebního cyklu po 6. březnu 2025. Datum dalšího platebního cyklu Vašeho členství si můžete prohlédnout návštěvou svého účtu.Pokud s touto změnou ceny nesouhlasíte, můžete své předplatné kdykoli zrušit.
11 0
reagují: departed, okkac
reagovat

Povinné ručení

Jdu si taky pro radu. Nemá někdo přehled o pojistkách na auta? Platíme na SUV Max od Allianz a popravdě mi to přijde strašně drahý na to, že když se něco stalo byl servis dost otřesný. Chtěl jsem vyzkoušet RIXO a srovnej.to, ale to je dost šílený popravdě...
930216
Jdu si taky pro radu. Nemá někdo přehled o pojistkách na auta? Platíme na SUV Max od Allianz a popravdě mi to přijde strašně drahý na to, že když se něco stalo byl servis dost otřesný. Chtěl jsem vyzkoušet RIXO a srovnej.to, ale to je dost šílený popravdě...
Povinné ručení
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tvl to byla Lucinka...
Podvod... Skandal... Kanye by mi to vyzvedlil jak sveho casu Taylor Swift...
930213
Tvl to byla Lucinka... Podvod... Skandal... Kanye by mi to vyzvedlil jak sveho casu Taylor Swift...
930203
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Hovno bych neřekl, ale i tak mi to přijde trochu na sílu. Když už, tak by si to zasloužilo Rennaissance nebo Lemonade daleko víc 
930208
Hovno bych neřekl, ale i tak mi to přijde trochu na sílu. Když už, tak by si to zasloužilo Rennaissance nebo Lemonade daleko víc 
930204
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
Stejně je to ale výsměch.
Cowboy Carter je strašný hovno. 
930204
Stejně je to ale výsměch. Cowboy Carter je strašný hovno. 
930201
0 0
reagují: holub109
reagovat
Dobře...
Bohuši Matuši, dostaneš za uši.
Janička je moc mladá, staršího nezvládá!
Chci Grammy!
930203
Dobře... Bohuši Matuši, dostaneš za uši. Janička je moc mladá, staršího nezvládá! Chci Grammy!
930201
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
A ještě ho čeká halftime show na SB... už mi toho chudáka Aubreyho začíná být líto :D
930202
A ještě ho čeká halftime show na SB... už mi toho chudáka Aubreyho začíná být líto *:D*
930201
4 0
reagovat
Kendrick včera vyhrál 5 Grammy za písničku o tom, že je Drake pedofil:D
930201
Kendrick včera vyhrál 5 Grammy za písničku o tom, že je Drake pedofil*:D*
5 0
reagují: verbst, (=LIFTY=), Leefko
reagovat
V dnešní době opravu nejde dělat satiru. link 😂
930167
V dnešní době opravu nejde dělat satiru. [url=https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-trump-pokud-kanada-nechce-cla-mela-by-se-stat-51-americkym-statem-40507285]link[/url] 😂
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je ovšem poměrně zásadní informace - máš to, u všech všudy, vůbec v tabulce? :o
930165
To je ovšem poměrně zásadní informace - máš to, u všech všudy, vůbec v tabulce? *:o*
930160
10 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co jsem vyčet, tak vodním dělem žádnej svah nezpevníš.
930164
Co jsem vyčet, tak vodním dělem žádnej svah nezpevníš.
930159
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Moc hezké. Já to zahlédl na twitteru a říkal jsem si, co to je?
Hned bych si dal celý film v tomhle stylu. 
930163
Moc hezké. Já to zahlédl na twitteru a říkal jsem si, co to je? Hned bych si dal celý film v tomhle stylu. 
930162
0 0
reagovat
krásnej kraťas s Mijazaki vibem
930162
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ecOOR0fETRA]krásnej[/url] kraťas s Mijazaki vibem
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
Já na to v podstatě psal bakalářku (rád bych, aby to byl humor).
930160
Já na to v podstatě psal bakalářku (rád bych, aby to byl humor).
7 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Máte tady někdo zkušenosti se zpevňováním svahů obvzlášť v kontextu vodních děl? :D:D:D
Pokud jo, a najdete chvilku, tak prosím vzkazník.
930159
Máte tady někdo zkušenosti se zpevňováním svahů obvzlášť v kontextu vodních děl? *:D**:D**:D* Pokud jo, a najdete chvilku, tak prosím vzkazník.
1 0
reagují: Milosh
reagovat

MUBI za dvacku

Na tři měsíce - link

V mailu píšou, že nabídka končí dnes, tak neváhejte. Jen je třeba počítat s tím, že u většiny filmů není čeština. I když na mě zrovna vyskočily Twin Peaks a Eraserhead, který mají CZ titulky.
930144
Na tři měsíce - https://mubi.com/en/cz/showing V mailu píšou, že nabídka končí dnes, tak neváhejte. Jen je třeba počítat s tím, že u většiny filmů není čeština. I když na mě zrovna vyskočily Twin Peaks a Eraserhead, který mají CZ titulky.
MUBI za dvacku
3 0
reagovat
reaguje na: fabec

Amerikánka Hype

Yes, Amerikánka to pobrala a potěšila i Pavla Beretová, která je dobrá ve všem co jsem s ni viděl, přenos si musim pustit ze záznamu, ale to ze je to posledních 15 let nuda ať už jde o kritiky, lvi nebo Anděla či Slavika je proste kolorit. Na Historku mrknu Taušovi to moc přeju . Na Lvech budu fandit Lucii Žáčkové, byla skvělá jak v Manželích Stodolovích ci jako šílená maminka v Amerikánce
930117
Yes, Amerikánka to pobrala a potěšila i Pavla Beretová, která je dobrá ve všem co jsem s ni viděl, přenos si musim pustit ze záznamu, ale to ze je to posledních 15 let nuda ať už jde o kritiky, lvi nebo Anděla či Slavika je proste kolorit. Na Historku mrknu Taušovi to moc přeju . Na Lvech budu fandit Lucii Žáčkové, byla skvělá jak v Manželích Stodolovích ci jako šílená maminka v Amerikánce
Amerikánka Hype
930109
0 0
reagovat
Čeští cajti prý pokořili Bondův rekord v otočkách s autem. Video docela síla.
930112
Čeští cajti prý pokořili Bondův rekord v otočkách s autem. [url=https://www.instagram.com/reel/DFb3Rsai2bQ/?igsh=ZG5kdjB3NWppNGtp]Video[/url] docela síla.
5 0
reagovat
reaguje na: fabec
Já jsem rád, že Rok vdovy dostal ocenění za scénář a také zasloužené i pro tu herečku. :+
930110
Já jsem rád, že Rok vdovy dostal ocenění za scénář a také zasloužené i pro tu herečku. *:+*
930109
1 0
reagovat

Ceny kritiky

Za mě dobrá ukázka toho, proč jsou Youtubeři na Youtube a v TV moderátoři. Hrozně odmoderovanej přenos.

Jinak každopádně potěšil Markovič. Překvapilo ignorovování Vln. Čekám, že akademici naopak úspěšně odignorujou Rok vdovy a Vlny poberou vše co mohou. Kaiserova děkovačka pobavila. Anektodu s režiséry jsem vůbec nepochopil a případné další sledující prosím o její vysvětlení. 
930109
Za mě dobrá ukázka toho, proč jsou Youtubeři na Youtube a v TV moderátoři. Hrozně odmoderovanej přenos. Jinak každopádně potěšil Markovič. Překvapilo ignorovování Vln. Čekám, že akademici naopak úspěšně odignorujou Rok vdovy a Vlny poberou vše co mohou. Kaiserova děkovačka pobavila. Anektodu s režiséry jsem vůbec nepochopil a případné další sledující prosím o její vysvětlení. 
Ceny kritiky
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se