Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3341 - 3360 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Já si vždycky do kina beru popcornové ponožky s colou. 
946282
Já si vždycky do kina beru popcornové ponožky s colou. 
946275
5 0
reagují: Tyller
reagovat
reaguje na: KARLOS
David, of course!
946280
David, of course!
946278
0 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
946279
https://trickovy.cz/15025-slepice-me-potrebuji-musim-jit-panske-tricko-s-potiskem.html?gad_source=1&gad_campaignid=21815524280&gclid=CjwKCAjw3_PCBhA2EiwAkH_j4q7ImfJJAtaOBK6LZsyh-sy7NpLazVTIj3gw_TiSWE7mFJlB_70RhRoC1EEQAvD_BwE
946276
3 0
reagovat
Ash, nebo David? :))
946278
Ash, nebo David? *:))*
946276
1 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Vidím, že jsem trochu píchl do vosího hnízda, raději zalezu zpět do svý růžový ventilace 8)
946276
Vidím, že jsem trochu píchl do vosího hnízda, raději zalezu zpět do svý růžový ventilace *8)*
0 0
reagují: TedGeorge, KARLOS
reagovat
Obrázkové ponozky jsou super.
Když je na někom vidím, tak u mě v hlavě trochu stoupne a pousměju se.
Teď mám na sobě třeba kotníkové, každá je jiná a jsou na nich melouny (ovoce, hovada)
946275
Obrázkové ponozky jsou super. Když je na někom vidím, tak u mě v hlavě trochu stoupne a pousměju se. Teď mám na sobě třeba kotníkové, každá je jiná a jsou na nich melouny (ovoce, hovada)
8 0
reagují: Cinefil
reagovat
Jestli si o me nekdo bude myslet, že sem s obrazkem slepic na položkách cringe,  tak je mi to vlastně u prdele.
946274
Jestli si o me nekdo bude myslet, že sem s obrazkem slepic na položkách cringe,  tak je mi to vlastně u prdele.
946273
14 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Už jsou out :D 
a někteří v tom fakt vypadaj ... childish/cringe :D
946273
Už jsou out *:D*  a někteří v tom fakt vypadaj ... childish/cringe *:D*
946272
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Já sem celou dobu mlčel, ale co je moc, to je moc.

Co máte sakra proti obrázkovým ponožkám?
946272
Já sem celou dobu mlčel, ale co je moc, to je moc. Co máte sakra proti obrázkovým ponožkám?
8 0
reagovat
reaguje na: Memphis
:D:D s těma krátkýma ponožkama máš pravdu. Ale fakt záleží na celkovém outfitu, někdy to vypadá dobře.

Já si beru si krátký, když chci ukázat tetování, dlouhý, když chci být stylový.

Jen jedno pravidlo dnešní módy: přestaňte si brát ty rádobyvtipné obrázkové ponožky :D8) (sorry za nevyžádanou radu chlapi, ale dělám to pro vaše dobro!)
946268
*:D**:D* s těma krátkýma ponožkama máš pravdu. Ale fakt záleží na celkovém outfitu, někdy to vypadá dobře. Já si beru si krátký, když chci ukázat tetování, dlouhý, když chci být stylový. Jen jedno pravidlo dnešní módy: přestaňte si brát ty rádobyvtipné obrázkové ponožky *:D**8)* (sorry za nevyžádanou radu chlapi, ale dělám to pro vaše dobro!)
946257
2 0
reagují: Tyller
reagovat
reaguje na: Godlike
Jo, už jsem tu jednou psal, že podle krátkých ponožek poznáte mileniála. :D

Já tak nějak experimentuju se vším – dlouhé, krátké, no-show. Taky záleží podle bot a zbytku outfitu.
946257
Jo, už jsem tu jednou psal, že podle krátkých ponožek poznáte mileniála. *:D* Já tak nějak experimentuju se vším – dlouhé, krátké, no-show. Taky záleží podle bot a zbytku outfitu.
946250
5 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jako už te vidím jako Richmonda z IT Crowd:D
946255
Jako už te vidím jako Richmonda z IT Crowd*:D*
946254
5 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: hroubek
Jo jen podrážku mají bílou. ;)
946254
Jo jen podrážku mají bílou. *;)*
946243
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
*sigh* už zase ty ponožky?:D

... do tenisek jsou to vždycky dlouhý dneska.

Jestli s tim souhlasim nebo ne, je věc druhá.:D
946250
*sigh* už zase ty ponožky?*:D* ... do tenisek jsou to vždycky dlouhý dneska. Jestli s tim souhlasim nebo ne, je věc druhá.*:D*
3 0
reagují: Memphis
reagovat
Já poslední roky nosím boty Vans - neskutečně mi sedly. A teď zkouším si k ním občas vzít delší vytažené ponožky, ale zásadně k nim nosím krátké kotníkové.

Na kolo dlouhé, na běh dlouhé, fitko dlouhé, horská tůra nebo procházka v přírodě dlouhé.
946244
Já poslední roky nosím boty Vans - neskutečně mi sedly. A teď zkouším si k ním občas vzít delší vytažené ponožky, ale zásadně k nim nosím krátké kotníkové. Na kolo dlouhé, na běh dlouhé, fitko dlouhé, horská tůra nebo procházka v přírodě dlouhé.
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ty asi máš jen černé boty co??
946243
Ty asi máš jen černé boty co??
946236
0 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
V létě na kolo výhradně dlouhý, ty neznabohu! :D
link
946241
V létě na kolo výhradně dlouhý, ty neznabohu! *:D* https://imgur.com/gallery/dlh-pono-ky-sLJSZ8d#uaEx8yk
946238
2 0
reagovat
Já jsem evidentně ze staré školy, když ctím pravidlo, že mezi koncem nohavice a botou nesmí nikdy být vidět holá noha - z čehož pak logicky vyplývá, že krátké ponožky nosím výhradně ke kombinaci kraťasy + zavřené boty, a tedy převážně v létě na kolo...
946238
Já jsem evidentně ze staré školy, když ctím pravidlo, že mezi koncem nohavice a botou nesmí nikdy být vidět holá noha - z čehož pak logicky vyplývá, že krátké ponožky nosím výhradně ke kombinaci kraťasy + zavřené boty, a tedy převážně v létě na kolo...
946223
2 0
reagují: esmo
reagovat
Do tenisek krátké černé. :D
946236
Do tenisek krátké černé. *:D*
946223
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Ako pisal esmo podo mnou. Na turistiku dlhe, inak rozhodne kratke na bezny zivot. Dlhe len v pripade, ak nie su po ruke kratke a je nevyhnutne si vziat dlhe, a v tom pripade naviazem na pytlika, tak vzdy nevytiahnute.
946232
Ako pisal esmo podo mnou. Na turistiku dlhe, inak rozhodne kratke na bezny zivot. Dlhe len v pripade, ak nie su po ruke kratke a je nevyhnutne si vziat dlhe, a v tom pripade naviazem na pytlika, tak vzdy nevytiahnute.
946223
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se