Jako globální americká firma máme kancl i v Moskvě, ale tam jde vidět že ti lidé berou tu práci jako možnost se pak dostat do USA. Za těch několik let co tu dělám tak 6 lidí se z Ruska přestěhovalo do USA a dále pracují pro firmu. Ostatní co jsem s nima v kontaktu jsou fajn, ale to jsou vzdělání lidí s angličtinou,kteří si dokáží najít zdroje mimo kremlovske. Bohužel většina rusů je krmena jen vládní Rossija 1 a ti stále žijí v doménu že jim máme být do smrti vděční za osvobození od nacistů
, ale roky 1939-1941 a pakt Molotov-Ribbentrop je pro ně tabu. Byl jsem 2x v Litvě na festivalu a mluvil s Litevci a Lotyši a ti nemůžou Rusko absolutně vystát za to, co vše v Pobaltí provedli a nedivím se, že vítali Wehrmacht když Němci dorazili až po rudé armádě, která v podstatě taky prováděla etnickou likvidaci pobaltských národů.
A rusky přístup, že se diví proč je nikdo nemá rád potom, co napadnou v průběhu 20. Století Finsko, Estonsko, Litvu, Lotyšsko, Ukrajinu, ČSSR, Maďarsko, Polsko, Moldavsko, Gruzii je fakt směšný. Je to jen směšná stepní benzinka hrající si na velmoc, která má pro mne nepochopitelne obdiv mnoha kriplů v ČR. Howgh.
|
reagují:
DarkSith
|
reagovat
|

. Výborne zachytený tón knihy, jediná neistota je pre mňa predstaviteľka Strattovej, ale uvidíme vo filme, snáď bude mať dosť priestoru. A tiež dúfam že flashbacky zo zeme nebudú veľmi zrýchlené, tie ma bavili možno najviac.