Takový wake-up call byl v roce 2015 na Masterech. Člověk pije, pije, večer je už znavený a je opitý a moje poslední vzpomínka je, že jsem vedle svého stanu a že chci jít spát....no a probudím se ve zlínské nemocnici na kapačkách
To je tak když tam pijete s doktory a ti místo, aby mne jen hodili do stanu, tak mi zavolali záchranku.Vtipná byla lékařská zpráva, že záchytný stan u festivalu je už plný, proto mne dali do nemocnice a dle zprávy mne přijali v 05:00 ráno a v 8:00 jsem se probudil kompletně v pohodě. Žádná únava, žádný bolehlav, žaludek úplně v pohodě. Ty kapáky fakt dokáží nakopnout

Nicméně nikomu nepřeju být nacévkovaný, protože pak týden chčijete žiletky. Jak jsem šel poprvé tak jsem se málem bolestí složil. Pak jsem celý festival pil jen minimálně, abych na WC musel jít jen 1x denně a i tak mi to trvalo několik minut, protože člověk musel pomalu a pak ještě několik minut jsem jen musel sedět a vydýchávat bolest.
Od té doby když začínám pít více, tak si na tohle vzpomenu a rázem už nechci do sebe nalévat další alkohol.