|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
.
. Zatím co výrok, to perla a teď už bych se fakt nedivil, kdyby ji v Aquamanovi v přetáčkách kompletně recastli jako Spaceyho v All the Money in the World.|
reagovat
|
) a se zvukem to mám tak, že když se netřese podlaha, tak to není ono
. Je ale fakt, že od určitého levelu to už může být nepříjemný, než cokoliv jiného. Tak snad budu mít štěstí a zvukový mix bude ok. Každopádně opět díky za další tipy
.|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
. Snad to bude takový zážitek, jak si celé ty roky v hlavě představuju
. Škoda, že je to pro mě tak z ruky, jinak bych do IMAXu chodil na kdeco. |
reagují:
RainMakeR
|
reagovat
|

Či a ako dlho to bude vypredané závisí od filmu, ale samozrejme prvý týždeň býva nabitý. Napríklad na Top Gun mám lístky kúpené od minulého týždňa a keby to chcem kúpiť až teraz, tak moje obľúbené miesta už nedostanem, lebo všetko okolo je už predané. Treba sledovať stránky kedy spustia predpredaj. Niekedy je to týždeň, niekedy tri. Na Avatara by som sa nečudoval keby to bolo aj skôr. Kúp si online k vstupenke rovno aj 3D okuliare, ktoré ti potom rovno dajú pri vstupe do sály. V Bratislave má imax sála 16 radov a môj obľúbený je 10. V Prahe ich je 12. To len tak pre predstavu aj keď ti to moc nepomôže. Každopádne neodporúčam sedieť moc nízko, lebo to plátno je tak obrovské, že sa ti potom celý obraz nemá šancu zmestiť do zorného poľa a musíš otáčať hlavou, čo je dosť otravné
Ale, ak ideš na 3D, určite nie úplne dozadu, lebo potom ten 3D efekt trocha zaniká. Treba byť tak akurát, ale to už ti niekto miestny poradí. Nič iné ako najlepšie miesta by som inak moc neriešil 
|
reagovat
|
|
reagovat
|
? Konečně jsem se rozhoupal a plánuju zkouknout Mavericka (to ještě nevím jistě) a Avatara (to už je tutovka) v IMAXU a jelikož jsem z opačného konce republiky a mám nulové zkušenosti, chtěl bych se předem nachytřit - na co si dát pozor, tipy, vychytávky atd.
. |
reagují:
Ne__Ty
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagují:
AndyKaufman