Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20021 - 20040 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
tak jestli začne Polsko, tak budou chtít i ostatní země. Hlavně evropská unie je v tomhle svině. Viz pokuty co dávají applu, samsungu a dalším ...

každopádně je to dost velkej zdroj příjmů ...

Extraction vidělo za 14 dní cca 90 milionů lidí .... (při průměrné ceně 10 dolarů za lístek do kina tak by ten film vidělal skoro miliardu? čistě teoreticky) 
753310
tak jestli začne Polsko, tak budou chtít i ostatní země. Hlavně evropská unie je v tomhle svině. Viz pokuty co dávají applu, samsungu a dalším ... každopádně je to dost velkej zdroj příjmů ... Extraction vidělo za 14 dní cca 90 milionů lidí .... (při průměrné ceně 10 dolarů za lístek do kina tak by ten film vidělal skoro miliardu? čistě teoreticky) 
753297
1 0
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Disketa1
:+:+:+ Polsko má sice šílenou vládu, ale pro spoustu jejich pokrokových legislativních kroků mám ohromné sympatie, navíc nezapomínejme, že právě tyhle digitální korporace jsou tím, co dělá ameriku great 8)
753309
*:+**:+**:+* Polsko má sice šílenou vládu, ale pro spoustu jejich pokrokových legislativních kroků mám ohromné sympatie, navíc nezapomínejme, že právě tyhle digitální korporace jsou tím, co dělá ameriku great *8)*
753292
2 -10
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mně ano, ale Netflixu nejspíš ne. ;) Každopádně je zajímavé, co se kolem streamovacích služeb děje. Co když Netflix a spol. zažalují Polsko a bude z toho mezinárodní arbitráž?
753297
Mně ano, ale Netflixu nejspíš ne. *;)* Každopádně je zajímavé, co se kolem streamovacích služeb děje. Co když Netflix a spol. zažalují Polsko a bude z toho mezinárodní arbitráž?
753296
3 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tobě to může byt jedno, ne?:D
753296
Tobě to může byt jedno, ne?*:D*
753292
8 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: xxendxx
Já vím :'( 
Několikrát ho tam zmiňovali a určitě by se býval byl "zastavil"... 
753293
Já vím :'(  Několikrát ho tam zmiňovali a určitě by se býval byl "zastavil"... 
753287
0 0
reagovat
Polsko zdaňuje Netflix. link
753292
Polsko zdaňuje Netflix. [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ted-jsou-privilegovani-tak-at-plati-v-polsku-zavadi-dan-z-netflixu-103577?fbclid=IwAR2FHpD_Am46w-_ED9tnBDeCXOPotMAKRN1gZBI2PreerIAZ7PZ4dSgO-SQ]https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ted-jsou-privilegovani-tak-at-plati-v-polsku-zavadi-dan-z-netflixu-103577?fbclid=IwAR2FHpD_Am46w-_ED9tnBDeCXOPotMAKRN1gZBI2PreerIAZ7PZ4dSgO-SQ[/url]
2 -6
reagují: CAPS_LOCK, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: verbst

Diskova kronika

dneska umrel pravnik Ted na nador v mozku... 56 let
753287
dneska umrel pravnik Ted na nador v mozku... 56 let
Diskova kronika
753281
3 -1
reagují: verbst
reagovat
Sledovanost Extraction se odhaduje na 90 milionů domácností za první měsíc... když budu počítat 2,5 člověka na domácnost (US průměr), nedělá to z toho nejsledovanější film všech dob? :))

Pravděpodobně tedy ne, nevím přesně kolik lidí za první měsíc vidělo Endgame, ale hlavně kvůli tomu jakým způsobem Netflix ty metriky dělá - ale zdá se že doba kdy to opravdu přijde, a nějaké VOD bude mít větší hity než co bude kdy v kinech, už je za rohem.
753284
Sledovanost Extraction se odhaduje na 90 milionů domácností za první měsíc... když budu počítat 2,5 člověka na domácnost (US průměr), nedělá to z toho nejsledovanější film všech dob? *:))* Pravděpodobně tedy ne, nevím přesně kolik lidí za první měsíc vidělo Endgame, ale hlavně kvůli tomu jakým způsobem Netflix ty metriky dělá - ale zdá se že doba kdy to opravdu přijde, a nějaké VOD bude mít větší hity než co bude kdy v kinech, už je za rohem.
1 -2
reagovat
Nevím, jestli to není spíš do seriálů, ale vřele doporučuju podcast Zacha Braffa a Donalda Faisona Fake Doctors, Real Friends
Díky tady tý úžasný situaci kolem Covid-19 spustili pánové Rewatch Show scrubs a je to strašná pecka. 
Pravděpodobně nejlepší podcast, kterej jsem kdy slyšel. Je to super. Zvou si tam svoje co-stars, mají historky, který nejsou ani na wiki :D a celý je to na jednu stranu uvolněný, ale i serious (stejně jako ten seriál). 
Jako jo, má to pro mě přidanou hodnotu těch scrubs (který furt považuju za pomyslnej top "komediálních" seriálů), ale myslím si, že tohle musí sednout každýmu. 

Takže slovy našeho rodinného známého: "Nabízím, nevnucuji." 
753281
Nevím, jestli to není spíš do seriálů, ale vřele doporučuju podcast Zacha Braffa a Donalda Faisona [b]Fake Doctors, Real Friends [/b]Díky tady tý úžasný situaci kolem Covid-19 spustili pánové Rewatch Show [b]scrubs[/b] a je to strašná pecka.  Pravděpodobně nejlepší podcast, kterej jsem kdy slyšel. Je to super. Zvou si tam svoje co-stars, mají historky, který nejsou ani na wiki *:D* a celý je to na jednu stranu uvolněný, ale i serious (stejně jako ten seriál).  Jako jo, má to pro mě přidanou hodnotu těch scrubs (který furt považuju za pomyslnej top "komediálních" seriálů), ale myslím si, že tohle musí sednout každýmu.  Takže slovy našeho rodinného známého: "Nabízím, nevnucuji." 
5 -1
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: Cinefil
Je dobře, že tady je i "Rick fuckin' Dalton", hned se tady "Cliff" cítí jako doma. :+
753248
Je dobře, že tady je i "Rick fuckin' Dalton", hned se tady "Cliff" cítí jako doma. *:+*
753242
5 0
reagovat
reaguje na: JAGODA
Jeden místní tu má akorát Leoška rovněž z TvH. Bráchové? :D8)
753242
Jeden místní tu má akorát Leoška rovněž z TvH. Bráchové? *:D**8)*
753217
2 0
reagují: JAGODA
reagovat
Děkuji všem na odezvu. Už jsem tady registrovaný nějakou tu chvilku, ale stále pod mými příspěvky bylo jen jméno a pod nim nic. Už mě to prázdno štvalo a delší dobu jsem si říkal, že bych si tam nějakého toho avatara měl dát, jenže stále jsem nevěděl co, až jsem si vzpomněl na můj neoblíbenější film loňského roku a bylo vymalováno. Jsem rád, že to vyšlo a "Cliff" nebyl zabraný. :)
753217
Děkuji všem na odezvu. Už jsem tady registrovaný nějakou tu chvilku, ale stále pod mými příspěvky bylo jen jméno a pod nim nic. Už mě to prázdno štvalo a delší dobu jsem si říkal, že bych si tam nějakého toho avatara měl dát, jenže stále jsem nevěděl co, až jsem si vzpomněl na můj neoblíbenější film loňského roku a bylo vymalováno. Jsem rád, že to vyšlo a "Cliff" nebyl zabraný. *:)*
10 -1
reagují: Cinefil
reagovat

MusicZone

S Wardrunou jsem se seznamil par let zpatky u prvni serie Vikingu, a prestoze album Yggdrasil vylozene miluju a dost se mi libilo i par dalsich kusu z tech jinych, nikdy jsem je nezacal vylozene sledovat a tak se stalo, ze album Ragnarok (tradicne to cele nekdo hodil i na YouTube, pokud by po tom chtel nekdo hned skocit) jsem poprve slysel teprve nekdy pred necelym tydnem......... a od te doby uz asi tisickrat. 
Od zacatku do konce konzistentni parada bez slabsich kousku, ale ty vole  - Tyr, Isa, Odal a Wunjo jsou pak podle me vylozene mistrovska dila. 

Dostal jsem se k dlouhodobe komercni ilustracni zakazce, jejimz tematem jsou norske myty a tohle tomu dodava ku*va stavu!:+:+:+
753208
S Wardrunou jsem se seznamil par let zpatky u prvni serie Vikingu, a prestoze album Yggdrasil vylozene miluju a dost se mi libilo i par dalsich kusu z tech jinych, nikdy jsem je nezacal vylozene sledovat a tak se stalo, ze album [b]Ragnarok[/b] (tradicne to cele nekdo hodil i na [url=https://www.youtube.com/watch?v=zyzGRbbha3E]YouTube[/url], pokud by po tom chtel nekdo hned skocit) jsem poprve slysel teprve nekdy pred necelym tydnem......... a od te doby uz asi tisickrat.  Od zacatku do konce konzistentni parada bez slabsich kousku, ale ty vole  - Tyr, Isa, Odal a Wunjo jsou pak podle me vylozene mistrovska dila.  Dostal jsem se k dlouhodobe komercni ilustracni zakazce, jejimz tematem jsou norske myty a tohle tomu dodava ku*va stavu!*:+**:+**:+*
MusicZone
10 0
reagovat
Já tam mám většího borce 
753172
Já tam mám většího borce 
8 -1
reagovat
Kdosi tu Pitta z TvH měl, ale už to stihl změnit...
753169
Kdosi tu Pitta z TvH měl, ale už to stihl změnit...
3 0
reagovat
reaguje na: JAGODA
Nemá. Oříznul bych to trochu odlišně, ale jinak super. Teď mě štve, že to nenapadlo mě. :D
753166
Nemá. Oříznul bych to trochu odlišně, ale jinak super. Teď mě štve, že to nenapadlo mě. *:D*
753160
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten sadfleck bol trest za to, ze ludia ohladom trzieb verili mne a nie Tedovi. Ach. To boli casy:D
753165
Ten sadfleck bol trest za to, ze ludia ohladom trzieb verili mne a nie Tedovi. Ach. To boli casy*:D*
753164
4 -1
reagovat
reaguje na: JAGODA
Nene, ale jednu dobu tu meli všichni Guidovu ikonku a Sadflecka, takze to je v poradku:D
753164
Nene, ale jednu dobu tu meli všichni Guidovu ikonku a Sadflecka, takze to je v poradku*:D*
753160
7 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: JAGODA
Tusim nie
753161
Tusim nie
753160
3 0
reagovat

Dotaz

Zdravím vespolek,

prosím Vás, dal jsem si Cliffa Bootha z TvH jako avatar. Nevíte náhodu, jestli už tady takový avatar existuje? Nerad bych se opakoval.

Děkuji za odpověď.
753160
Zdravím vespolek, prosím Vás, dal jsem si Cliffa Bootha z TvH jako avatar. Nevíte náhodu, jestli už tady takový avatar existuje? Nerad bych se opakoval. Děkuji za odpověď.
Dotaz
4 0
reagují: Memphis, (=LIFTY=), pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se