Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1761 - 1780 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Ok, to beru. :+
855793
Ok, to beru. *:+*
855788
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak, herní kvality nemíním shazovat, ale ani z nich dělat něco dechberoucího (co bylo v TLOU1 originální je dnes spíš vyčpělé) - říkejme tomu 8/10 a pojďme dál. Technologicky je to 10/10 a v rámci těch top tech her je to možná úplně na vrcholu, hned vedle RDR2. Příběhově je to asi dobře napsané a asi si to užiju jako seriál, řekněme 8/10 (hlavně výtky k pořadí).

Co se týče ludonarativity, tak je to pro mě 1/10 a chápu (byť mě vnitřně mrzí), že je to většině jedno. Každopádně, pokud se nechceš bavit o tomto, tak zbytek nekritizuju a celkově téma považuju za víceméně vyčerpané.

Co se týče aktuální diskuze, tak jsem fakt diskutovat nechtěl, byť to tak může vypadat. Jen mi dva roky zpět chybělo nějaké větší pochopení pro "druhou stranu" a až teď jsem si to nějak více uvědomil => nechci HRÁT za psychopaty. Já se přes to úplně nepřenesu, proto už mi hodně vadil konec jedničky (i když se to dělo v "sebeobraně", tak mě to sralo). Dvojka se v tom vyloženě našla a mě to minulo. Mám radost, že už to umím popsat. Jako série to bude fungovat líp. To jsem psal už kdysi a teď se na to docela těším.

S tím, že "nechci hrát za psychopaty" je samozřejmě nějaká škála, kdy v GTA mi to vadí míň, protože celou hru neberu jakkoli vážně.

Anyways, neříkám že ty se vžíváš do psychopatů nebo cokoli podobného. To fakt není pointa. Můj styl vnímání her nejlépe popsal tenhle pán:  link Video velmi doporučuju.:+
855788
Tak, herní kvality nemíním shazovat, ale ani z nich dělat něco dechberoucího (co bylo v TLOU1 originální je dnes spíš vyčpělé) - říkejme tomu 8/10 a pojďme dál. Technologicky je to 10/10 a v rámci těch top tech her je to možná úplně na vrcholu, hned vedle RDR2. Příběhově je to asi dobře napsané a asi si to užiju jako seriál, řekněme 8/10 (hlavně výtky k pořadí). Co se týče ludonarativity, tak je to pro mě 1/10 a chápu (byť mě vnitřně mrzí), že je to většině jedno. Každopádně, pokud se nechceš bavit o tomto, [b]tak zbytek nekritizuju[/b] a celkově téma považuju za víceméně vyčerpané. Co se týče aktuální diskuze, tak jsem fakt diskutovat nechtěl, byť to tak může vypadat. Jen mi dva roky zpět chybělo nějaké větší pochopení pro "druhou stranu" a až teď jsem si to nějak více uvědomil => nechci [b]HRÁT [/b]za psychopaty. Já se přes to úplně nepřenesu, proto už mi hodně vadil konec jedničky (i když se to dělo v "sebeobraně", tak mě to sralo). Dvojka se v tom vyloženě našla a mě to minulo. Mám radost, že už to umím popsat. Jako série to bude fungovat líp. To jsem psal už kdysi a teď se na to docela těším. S tím, že "nechci hrát za psychopaty" je samozřejmě nějaká škála, kdy v GTA mi to vadí míň, protože celou hru neberu jakkoli vážně. Anyways, neříkám že ty se vžíváš do psychopatů nebo cokoli podobného. To fakt není pointa. Můj styl vnímání her nejlépe popsal tenhle pán:  https://www.youtube.com/watch?v=4mgK2hL33Vw Video velmi doporučuju.*:+*
855785
3 0
reagují: Godlike, do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nevnucuju, říkám ti, že existují i jiné. A jestli jsi tu níže psal, že už to nikdy hrát nechceš, pak jsem to přehlídl a ten poslední odstavec byl zbytečnej, pardon. Pořád mám ale pocit, že ses tímhle postojem vymezil vůči kvalitám té hry jako takové, což mi prostě nepřijde fér, protože ta hra přece nemůže za to, že k ní někdo přistoupí zrovna takhle puritánsky jako ty.

Hry snad můžou mít nejen zábavní formu, ale i naučnou, a když už si někdo dá práci s tím, aby lidem zrovna v téhle době dal hru, která je učí přijímat cizí úhly pohledu, tak mi to přijde spíš chvályhodné než abych to za tu shazoval, protože jsem *já* nedostal to co jsem chtěl a *já* žádný cizí úhel pohledu přijímat nechci. A jen dodám, že dodnes vlastně nerozumím, co si ti nespokojení představovali, že ve dvojce dostanou. Days Gone? Libovolnou epizodu Walking Dead? 
855785
Nevnucuju, říkám ti, že existují i jiné. A jestli jsi tu níže psal, že už to nikdy hrát nechceš, pak jsem to přehlídl a ten poslední odstavec byl zbytečnej, pardon. Pořád mám ale pocit, že ses tímhle postojem vymezil vůči kvalitám té hry jako takové, což mi prostě nepřijde fér, protože ta hra přece nemůže za to, že k ní někdo přistoupí zrovna takhle puritánsky jako ty. Hry snad můžou mít nejen zábavní formu, ale i naučnou, a když už si někdo dá práci s tím, aby lidem zrovna v téhle době dal hru, která je učí přijímat cizí úhly pohledu, tak mi to přijde spíš chvályhodné než abych to za tu shazoval, protože jsem *já* nedostal to co jsem chtěl a *já* žádný cizí úhel pohledu přijímat nechci. A jen dodám, že dodnes vlastně nerozumím, co si ti nespokojení představovali, že ve dvojce dostanou. Days Gone? Libovolnou epizodu Walking Dead? 
855784
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: do_Od
Když vynechám rozdíl mezi oběma situacemi (napiš mi prosím, jak se mohl Joel s Ellie alespoň rozloučit, aniž by se k ní prostřílel přes lidi, kteří jej chtěli zastavit a zabitím mu přímo vyhrožovali?), tak by mě fakt zajímalo proč se bavíš o Joelovi nebo o Ellie? Já myslím před chvílí souhlasil s FallenMaiou, že jsou ve druhém díle psychopati defacto všichni. => pravděpodobně už nikdy nic z TLOU značky nebudu hrát. Není to pro mě.

A když už jsme o tom přijímaní jiných perspektiv, "nechci hrát za psychopaty" je perspektiva. Moje. Nikomu ji nevnucuju. Naopak ty mi vnucuješ tu tvou, lepší.

Ne že by mě to u tebe překvapovalo.
855784
Když vynechám rozdíl mezi oběma situacemi ([spoiler]napiš mi prosím, jak se mohl Joel s Ellie alespoň rozloučit, aniž by se k ní prostřílel přes lidi, kteří jej chtěli zastavit a zabitím mu přímo vyhrožovali?[/spoiler]), tak by mě fakt zajímalo proč se bavíš o Joelovi nebo o Ellie? Já myslím před chvílí souhlasil s FallenMaiou, že jsou ve druhém díle psychopati defacto všichni. => pravděpodobně už nikdy nic z TLOU značky nebudu hrát. Není to pro mě. A když už jsme o tom přijímaní jiných perspektiv, [i]"nechci hrát za psychopaty"[/i] je perspektiva. Moje. Nikomu ji nevnucuju. Naopak ty mi vnucuješ tu tvou, lepší. Ne že by mě to u tebe překvapovalo.
855778
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
"Já nechci hrát za psychopaty."

Napsal člověk poté, co v závěru prvního The Last of Us vyvraždil nemocnici plnou lidí a zbavil lidstvo jediné šance na lék proti nákaze. :D 

Fakt mi přijde že ses zasekl na nějaké vlastní dost omezené perspektivě a tvrdohlavě si teď stavíš hrob na tom, že neexistují žádné jiné. Přitom Joel i Ellie jsou z pohledu ostatních (což ti druhá hra vyloženě ukáže....) stejní ne-li větší psychopati. Ellie by byla schopná kvůli vraždě Joela stáhnout člověka z kůže jenom aby dostala co potřebuje. Mají i lidské stránky, které jsme důvěrně poznali, takže se nám pak jednodušeji chápe jejich postoj a jejich činy? Sure. Ale to za  těch dvacet hodin hraní za Abby přišlo i tam, teda pokud se tomu člověk otevře a schválně se nedívá někam jinam, aby si pak mohl stát za tímhle svým názorem, že nechce hrát za psychopata.

A jestli za ně hrát nechceš, tak sis prostě a jednoduše vybral špatnou hru, resp. nechápeš její svět a postavy.
855778
"Já nechci hrát za psychopaty." [spoiler]Napsal člověk poté, co v závěru prvního The Last of Us vyvraždil nemocnici plnou lidí a zbavil lidstvo jediné šance na lék proti nákaze. *:D* [/spoiler] Fakt mi přijde že ses zasekl na nějaké vlastní dost omezené perspektivě a tvrdohlavě si teď stavíš hrob na tom, že neexistují žádné jiné. Přitom Joel i Ellie jsou z pohledu ostatních (což ti druhá hra vyloženě ukáže....) stejní ne-li větší psychopati. Ellie by byla schopná kvůli vraždě Joela stáhnout člověka z kůže jenom aby dostala co potřebuje. Mají i lidské stránky, které jsme důvěrně poznali, takže se nám pak jednodušeji chápe jejich postoj a jejich činy? Sure. Ale to za  těch dvacet hodin hraní za Abby přišlo i tam, teda pokud se tomu člověk otevře a schválně se nedívá někam jinam, aby si pak mohl stát za tímhle svým názorem, že nechce hrát za psychopata. A jestli za ně hrát nechceš, tak sis prostě a jednoduše vybral špatnou hru, resp. nechápeš její svět a postavy.
855766
7 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Pokud je mým cílem zabít, tak je mučení uspokojování vlastních potřeb.
Pokud je mým cílem získat informace, tak je mučení (špatným) prostředkem k jejich získání.

Pokud chceš dosáhnout toho, že Ellie je taky psychopat tak prosím, ve druhé hře je to svým způsobem pravda. Abby ji asi svým psychopatismem nakazila:D. Super. Tak jsme se shodli na tom, že to jsou všichni psychopati.

Já nechci hrát za psychopaty :):+.
855766
Pokud je mým cílem zabít, tak je mučení uspokojování vlastních potřeb. Pokud je mým cílem získat informace, tak je mučení (špatným) prostředkem k jejich získání. [spoiler]Pokud chceš dosáhnout toho, že Ellie je taky psychopat tak prosím, ve druhé hře je to svým způsobem pravda. Abby ji asi svým psychopatismem nakazila*:D*. Super. Tak jsme se shodli na tom, že to jsou všichni psychopati.[/spoiler] Já nechci hrát za psychopaty *:)**:+*.
855762
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
Pozor v tomto sa trochu pletieš, nebola to zo strany Ellie poprava. Mučila ju a bila tyčkou pretože chcela vedieť odpoveď kde je Abby, nechcela ju zabiť, dokonca to tam aj povedala keď prišla za Dinou že to z nej doslova vymlátila.

A zase na druhú stranu nemôžem súhlasit že by si to Abby nejak užívala, aspoň čo som videl tak pri tom plakala, samozrejme že chcela aby Joel trpel ale neprinášalo jej to uspokojenie. Keď sa to dá tak povedat tak ju Joel svojim spôsobom tak trochu vyprovokoval tým ako reagoval keď ho strelila do kolena, ak si dobre spomínaš tak jej do očí povedal nech to už konečne ukončí, nech to majú za sebou. Ak by ho strelila bolo by to pre neho vlastne vykúpenie a nie trest, toto keby mi povedal vrah môjho otca asi by som reagoval rovnako ako Abby. Ano, bol to z jej strany skrat a hnev zároveň, ale neprišlo mi že by si to mučenie nejak užívala. Teda aspoň tak to bolo v tej hre aj prezentované.

A ako som už spomínal, stále treba brať ohľad aj na to že svet je dávno po apokalypse a ľudia sú proste odchovaní inak ako dnes a aj ten prah toho čo je už za čiarou majú celkovo posunutý.
855762
[spoiler]Pozor v tomto sa trochu pletieš, nebola to zo strany Ellie poprava. Mučila ju a bila tyčkou pretože chcela vedieť odpoveď kde je Abby, nechcela ju zabiť, dokonca to tam aj povedala keď prišla za Dinou že to z nej doslova vymlátila. A zase na druhú stranu nemôžem súhlasit že by si to Abby nejak užívala, aspoň čo som videl tak pri tom plakala, samozrejme že chcela aby Joel trpel ale neprinášalo jej to uspokojenie. Keď sa to dá tak povedat tak ju Joel svojim spôsobom tak trochu vyprovokoval tým ako reagoval keď ho strelila do kolena, ak si dobre spomínaš tak jej do očí povedal nech to už konečne ukončí, nech to majú za sebou. Ak by ho strelila bolo by to pre neho vlastne vykúpenie a nie trest, toto keby mi povedal vrah môjho otca asi by som reagoval rovnako ako Abby. Ano, bol to z jej strany skrat a hnev zároveň, ale neprišlo mi že by si to mučenie nejak užívala. Teda aspoň tak to bolo v tej hre aj prezentované. A ako som už spomínal, stále treba brať ohľad aj na to že svet je dávno po apokalypse a ľudia sú proste odchovaní inak ako dnes a aj ten prah toho čo je už za čiarou majú celkovo posunutý.[/spoiler]
855757
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Já tam nevidím ten "budu si pomalu vychutnávat tvou smrt" moment. Spíš v tom vidím popravu někoho, kdo by pomalu zmutoval v monstrum. Nemluvě o tom, že to celé začalo dotazem, kde je Abbie. Takže kromě toho, že tam Ellie vůbec přišla (globálně tu její revenge linku úplně nežeru) s celým průběhem té situace žádný zjevný problém nemám. Ona ji popravila její trubkou, místo aby ji popravila řekněme pistolí (a zvukem na sebe poutala pozornost).

To je asi tak vše, co by se tomu momentu dalo vyčíst.

Je rozdíl mezi popravou a umučením.

A abych to napsal ještě jinak, možná pochopitelněji: Dlouhodobě tvrdím, že kdyby Abby Joela "jen" popravila (i kdyby golfovou holí) tak s tím defacto nemám problém. Ty ale asi zapomínáš, že ho střelila do nohy a pak chtěla, aby mu to uvázali, aby si jej mohla vychutnávat. "You don't get to rush this."

Pro snadné a rychlé srovnání: link vs link
855757
[spoiler]Já tam nevidím ten "budu si pomalu vychutnávat tvou smrt" moment. Spíš v tom vidím popravu někoho, kdo by pomalu zmutoval v monstrum. Nemluvě o tom, že to celé začalo dotazem, kde je Abbie. Takže kromě toho, že tam Ellie vůbec přišla [b](globálně tu její revenge linku úplně nežeru)[/b] s celým průběhem té situace žádný zjevný problém nemám. Ona ji popravila její trubkou, místo aby ji popravila řekněme pistolí (a zvukem na sebe poutala pozornost). [/spoiler]To je asi tak vše, co by se tomu momentu dalo vyčíst. [b]Je rozdíl mezi popravou a umučením.[/b] A abych to napsal ještě jinak, možná pochopitelněji: [spoiler]Dlouhodobě tvrdím, že kdyby Abby Joela "jen" popravila (i kdyby golfovou holí) tak s tím defacto nemám problém. Ty ale asi zapomínáš, že ho střelila do nohy a pak chtěla, aby mu to uvázali, aby si jej mohla vychutnávat. [i]"You don't get to rush this." [/i][/spoiler]Pro snadné a rychlé srovnání: https://www.youtube.com/watch?v=yCOE5IUnOKY vs https://www.youtube.com/watch?v=AnzCndh__ao
855750
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Gonzi
Len aby som si to ujasnil, keď Ellie ubila tyčkou Noru a doslova si ju pri tom ovládal tým že si stláčal tlačítko prišlo ti to vtedy rovnako neodpustitelné ako to čo si videl pri Abby? Mal si rovnaký problém to nejak akceptovať? Mal si potom problém hrať za tú postavu?
855750
Len aby som si to ujasnil, keď Ellie [spoiler]ubila tyčkou Noru a doslova si ju pri tom ovládal tým že si stláčal tlačítko prišlo ti to vtedy rovnako neodpustitelné ako to čo si videl pri Abby? Mal si rovnaký problém to nejak akceptovať? Mal si potom problém hrať za tú postavu?[/spoiler]
855746
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
855747
[url=https://www.youtube.com/watch?v=O5toLhcZbHY]Dostaly se ven první dvě hodiny Dead Space remake[/url] *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Právě, už jen za ten horor goth vibe je to něco, co je škoda, abych přešel, protože vizuálně mě to fascinuje. Akorát jsem u her začal dělat to, co u seriálů - u seriálů koukám vždycky na jeden a zmáknu k tomu dát jeden sitcom k jídlu třeba. Víc ne, já z toho pak nic moc nemám, kdybych si jich naráz rozkoukal např. pět. No a u her - proto jsem si třeba pořád nezahrál nový God of War, pravděpodobně ani nenaběhnu hned do Bradavic, i když se na to fakt těšim. Protože dokud si nedohraju tu Tsushimu, do něčeho dalšího se nepustim :)

A jak to čtu, tuhle radost mám u her pořád - když se Ti povede fakt klidně i takhle na etapy za vícero večerů sundat bosse, taky si zařvu :D Dám si to Bloodborne na polici stolku do popředí, abych na to pamatoval a „nebál se“ ho, že zas dostanu na tlamu, jak před lety :+
855598
Právě, už jen za ten horor goth vibe je to něco, co je škoda, abych přešel, protože vizuálně mě to fascinuje. Akorát jsem u her začal dělat to, co u seriálů - u seriálů koukám vždycky na jeden a zmáknu k tomu dát jeden sitcom k jídlu třeba. Víc ne, já z toho pak nic moc nemám, kdybych si jich naráz rozkoukal např. pět. No a u her - proto jsem si třeba pořád nezahrál nový God of War, pravděpodobně ani nenaběhnu hned do Bradavic, i když se na to fakt těšim. Protože dokud si nedohraju tu Tsushimu, do něčeho dalšího se nepustim :) A jak to čtu, tuhle radost mám u her pořád - když se Ti povede fakt klidně i takhle na etapy za vícero večerů sundat bosse, taky si zařvu *:D* Dám si to Bloodborne na polici stolku do popředí, abych na to pamatoval a „nebál se“ ho, že zas dostanu na tlamu, jak před lety *:+*
855513
3 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Já to měl podobně. Hrál jsem to už dřív, ale nedostal jsem se daleko, protože jsem samozřejmě furt chcípal, ale tentokrát jsem odhodlanej to dohrát!!

Chci se do toho dostat jako většina hráčské populace. A proto začínám chápat, proč to všichni milujou.

Je to ten samotnej challenge, neustálý umírání. Touha jít dál a objevovat další zákoutí. Objevovat hinty co a jak bez držení za ručičku. Ten neskutečnej pocit vítězství, když zabiješ kurevsky těžkého bose (Father Gascoigne mi trval tři večery, ale bez keců jsem vstal a vyřkl radostí, jakmile jsem ho konečně skolil).

Ale nejvíc ze všeho mě dostává do kolen ten level design. Samozřejmě není perfektní, ale ten hororový goth vibe je tak silnej! :+
855513
Já to měl podobně. Hrál jsem to už dřív, ale nedostal jsem se daleko, protože jsem samozřejmě furt chcípal, ale tentokrát jsem odhodlanej to dohrát!! Chci se do toho dostat jako většina hráčské populace. A proto začínám chápat, proč to všichni milujou. Je to ten samotnej challenge, neustálý umírání. Touha jít dál a objevovat další zákoutí. Objevovat hinty co a jak bez držení za ručičku. Ten neskutečnej pocit vítězství, když zabiješ kurevsky těžkého bose (Father Gascoigne mi trval tři večery, ale bez keců jsem vstal a vyřkl radostí, jakmile jsem ho konečně skolil). Ale nejvíc ze všeho mě dostává do kolen ten level design. Samozřejmě není perfektní, ale ten hororový goth vibe je tak silnej! *:+*
855477
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: departed
Zapnul jsem to zhruba před 5 lety a do tří do rána mi trvalo „pochopit“, že toho úvodního ... vlka? Že ho nezabiju, ale on mě, já mám jít dál. Trouba, vim. A pak jsem tak často viděl GAME OVER, jak v žádný jiný hře ne. Ráno jsem to vypnul a už nezapnul. Zpětně mi dochází, že se ochuzuju o jeden z nezajímavějších kousků na psku, tak se k tomu někdy chci vrátit.
855477
Zapnul jsem to zhruba před 5 lety a do tří do rána mi trvalo „pochopit“, že toho úvodního ... vlka? Že ho nezabiju, ale on mě, já mám jít dál. Trouba, vim. A pak jsem tak často viděl GAME OVER, jak v žádný jiný hře ne. Ráno jsem to vypnul a už nezapnul. Zpětně mi dochází, že se ochuzuju o jeden z nezajímavějších kousků na psku, tak se k tomu někdy chci vrátit.
855313
3 0
reagují: departed
reagovat
Bloodborne je úžasnej. Elden Ring je dokonalej. 
855369
Bloodborne je úžasnej. Elden Ring je dokonalej. 
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Vždy ma souls hry lákali a prisahám bohu, ich mám kúpené asi všetky, ale Bloodborne je jediná ktorú som dohral do konca. Je v niečom iná, neviem v čom, ale je. Ani Elden ring som nedohral a to ma na začiatku bavil veľmi.
855319
Vždy ma souls hry lákali a prisahám bohu, ich mám kúpené asi všetky, ale Bloodborne je jediná ktorú som dohral do konca. Je v niečom iná, neviem v čom, ale je. Ani Elden ring som nedohral a to ma na začiatku bavil veľmi.
855313
6 0
reagovat

Bloodborne

Za 1, proč jsem to odkládal tak dlouho??
Za 2, level design je skvělej! Gotická viktoriánská architektura je boží a hned mám chuť si pustit Van Helsinga nebo něco podobného.
Za 3, jak jste na tom VY a Souls hry? Mám pocit, že mě to začíná bavit, všechen ten hype není jen tak nadarmo. Máte favorita?
Za 4, žádný encounter nebrat nadarmo a to se mi líbí!
855313
[b]Za 1[/b], proč jsem to odkládal tak dlouho?? [b]Za 2[/b], level design je skvělej! Gotická viktoriánská architektura je boží a hned mám chuť si pustit Van Helsinga nebo něco podobného. [b]Za 3[/b], jak jste na tom [b]VY[/b] a Souls hry? Mám pocit, že mě to začíná bavit, všechen ten hype není jen tak nadarmo. Máte favorita? [b]Za 4[/b], žádný encounter nebrat nadarmo a to se mi líbí!
Bloodborne
4 0
reagují: Ash_Black, SteKi
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Me bylo blbe psat obvioue RDR :D8):+
855287
Me bylo blbe psat obvioue RDR *:D**8)**:+*
855254
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Tak GTA V má tu výhodu, že jejich představitelé jsou skuteční a Shawn Fonteno je bratranec Young Maylaye aka CJe. To by se mohl vrátit i on.:D

San Andreas bude mít příští rok slavit 20. výročí...
Kam zmizelo to mládí?
855259
Tak GTA V má tu výhodu, že jejich představitelé jsou skuteční a Shawn Fonteno je bratranec [url=https://youtu.be/ua9Kt595psw?t=121]Young Maylaye aka CJe[/url]. To by se mohl vrátit i on.*:D* San Andreas bude mít příští rok slavit 20. výročí... Kam zmizelo to mládí?
855255
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Mě zase GTA IV a V :D:+
855255
Mě zase GTA IV a V *:D**:+*
855254
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Nejoblíbenější hry Craiga Mazina:+

Jinak tweet je z doby, kdy byla ohlášena seriálová adaptace.

Ten RDR (2) mi nedá spát...
855254
[url=https://imgur.com/a/8ccK4Ti]Nejoblíbenější hry Craiga Mazina*:+* [/url] Jinak tweet je z doby, kdy byla ohlášena seriálová adaptace. Ten RDR (2) mi nedá spát...
5 0
reagují: KARLOS, Cinefil
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se