jsem 70 a lezou mi ty xp šnečím tempem...D4
Ten grind od cca 60 lvlu a dál je teda v solo docela nechutnej.
jsem 70 a lezou mi ty xp šnečím tempem...
jsem 70 a lezou mi ty xp šnečím tempem...|
reagovat
|
jsem 70 a lezou mi ty xp šnečím tempem...|
reagovat
|

|
reagovat
|
U mňa to bolo celé hlavne o tom svete/atmosfére a traversale. Plus ako connor písal aj o zábavnosti hlavných postáv, tak to tam bolo tiež veľké plus, čo ma pri tej hre držalo. V tých starších dieloch nič také nebolo. A ten samotný gameplay loop (combat/stealth) ma bavil aj v tom Syndicate max pár hodín kým som nezapol nejaký trainer. Ak mám byť úprimný, tak asi žiadnu Ubi hru som bez cheatov celú v živote neprešiel.
Čo potvrdzuje to čo sa tu spomínalo, že ich game dizajn spočíva v bullet sponge enemies a veľmi pomalom progrese. Na to nemám čas ani náladu. Ale keď si ten game experience upravím podľa seba, tak ich hry sú vždy minimálne o level lepšie.|
reagují:
connor
|
reagovat
|
. Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: link a link|
reagovat
|

a zadruhé, že mě tím i pěkně nasrali, protože já měl celou dobu "příjemný" progress, což bez toho booster packu nebylo.|
reagují:
HAL
|
reagovat
|

|
reagují:
kyller
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
|
reagují:
esmo
|
reagovat
|
Mňa to ale bavilo dosť, lebo grappling hook a Viktoriánsky Londýn, ktorý bol imho parádne spracovaný. Dostal som to zadarmo ku grafike a v tej dobe to bol pre mňa vlastne vôbec prvý AC. Potom som z tých starých dielov ešte skúšal nejaké, čo sú všeobecne považované za najlepšie, ale nebavil ma poriadne ani jeden.|
reagovat
|
|
reagují:
kyller
|
reagovat
|
|
reagují:
connor
|