U mňa to bolo celé hlavne o tom svete/atmosfére a traversale. Plus ako connor písal aj o zábavnosti hlavných postáv, tak to tam bolo tiež veľké plus, čo ma pri tej hre držalo. V tých starších dieloch nič také nebolo. A ten samotný gameplay loop (combat/stealth) ma bavil aj v tom Syndicate max pár hodín kým som nezapol nejaký trainer. Ak mám byť úprimný, tak asi žiadnu Ubi hru som bez cheatov celú v živote neprešiel.
Čo potvrdzuje to čo sa tu spomínalo, že ich game dizajn spočíva v bullet sponge enemies a veľmi pomalom progrese. Na to nemám čas ani náladu. Ale keď si ten game experience upravím podľa seba, tak ich hry sú vždy minimálne o level lepšie.A tie nové AC ma do istej miery bavili všetky. Odysea asi najmenej, keďže to dobové obdobie pre mňa nebolo moc atraktívne, ale doteraz si pamätám, že vizuálne tá hra bola fakt nádherná. Valhalla z nich bola celkovo najlepšia. Tam už aj tie side questy boli oveľa lepšie spracované. Ale kompletne som nedohral ani jednu, lebo veľkosťou je toto na mňa už moc aj s cheatmi.
. Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: