. Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: link a link
reaguje na:
HAL
Hele nevím a asi bych to spíš nehrál, než řešil. Koupil jsem to se slevou asi 400 kč (myslím jako novinku, v den vydání, Alza perks), takže jsem byl pořád v plusu
. Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: link a link
. Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: link a link|
reagovat
|