S pořízením nové grafické karty přišla trable se zapojením, doposud jsem jel na DVI-D a druhý monitor HDMI, jenže nová grafika má pouze 1x HDMI a 4 DisplayPorty. DisplayPorty bohužel ani jeden monitor neumí a redukcí bych přišel o 144Hz, takže je potřeba nový zobrazovadlo.
Má tu tedy někdo reálné zkušenosti s ultrawide monitorem, který nahradí dva monitory vedle sebe? Dopředu říkám, pc používám i na práci, jako outlook, SAP, excel atd... a v tomto mi dva monitory vyhovují perfektně, kdy mohu okna pevně ukotvit na dané monitory. Nicméně ultrawide se mi na hry vždy hodně líbil, tak bych chtěl prozkoumat i tuto možnost. Počítám ale, že ty pixely navíc, budou určitě potřebovat extra výpočetní výkon ... bavíme se o 2,5K rozlišení.

zapomen sice na ultra ray tracing, ale jinak za tu cenu je to solid upgrade. Tituly delane pro masy, co jsem zkousel treba Halo Infinite nebo Warzone, to v klidu utahne i ve 4k.
Takže odvtedy akurát si explorujem maximálne waypointy a idem iba main Q, aby som potom tie vedľajšie aktivity nefarmil "zadarmo". Ale príbeh je super a hra celkovo inak tiež, hoci je pravda, čo niektorí tvrdia, že to scalovanie creep je také nahojdačke, niekedy sa cítim ozaj slabý, niekedy nie a okolo 90lvl to vraj ešte len pocítim.