Ja osobne asi skôr skúsim ten de facto Classic+ vyzerá to zaujímavo a keďže pôvodnú Vanillu ako aj Classic Vanillu som prepásol, tak toto je moja posledná šanca, zvlášť keďže mám málo času reálne tak tu podľa všetkého skôr budem vedieť ešte asi držať krok. Na retail síce pridajú tie delvy čo bude da facto hodnotný solo content, ale to nie je dosť aby to vyvážilo tých x nedostatkov, ktoré retail má, ale cením že idú aspoň pomaly správnym smerom, i keď by to chcelo radikálnejšie zmeny.
Retail príbeh síce vyzerá potenciálne zaujímavo ale už ma odrádzajú tie animácie kde všetci de facto stále len fňukajú na čele s Anduinom, ktorého by som za to najradšej za to zmlátil jak psa, ten annoucement cinematic ma v tomto vyložene nasral.
WoW
|
reagovat
|

Začiatok bol super a bol tam aj jeden moment, z ktorého mi odjebalo dekel podobne ako to dokázala jednotka niekoľkokrát za hodinu. Tu to bolo raz a hotovo. Príbeh sa pomaly utápa v nekonečnej loop, o ktorej dokonca aj postavy začnú časom hovoriť. Otázky z jednotky zostali z veľkej časti nezodpovedané a pribudla celá rada nových. Koniec na mňa už pôsobil trochu ako vtip.