Popravdě musím říct, že jsem si tento film původně pustil jen díky tomu, že v něm hraje Jenna Ortega. Ale na konec mě to bavilo mnohem víc než bych čekal. Atmosférou snímek připomíná seriály Taylora Sheridana a to je vždy dobré znamení. Zápletka možná působí jednoduše, ale díky povedenému scénáři to celé rychle utíká a stále se zde něco děje. A závěr mě upřímně mile překvapil. Rozhodně musím pochválit všechny herce, kteří se zde sešly. Benu Fosterovi podobná tvrďácká role dokonale sedla a zbytek jeho posádky je také celkem sympatická parta. Stárnoucí Tommy Lee Jones rovně předvedl solidní výkon a Clayne Crawford si pěkně vychutnal roli totálního zmrda. A samotná Jenna Ortega snad ani nemůže zklamat. Nejedná se o žádný filmový milník, ale koho baví podobná komornější lehce pochmurná dramata tak si Finestkind určitě užije. V záplavě nepovedených komiksovek je to jistě osvěžující změna.
Moje hodnocení: 7/10
Finestkind
|
reagovat
|
ale sedlo mi to k tomu, ten vizual me vubec nerusil
No, nedovedu si predstavit, že to doporucuji komukoliv z mych vrstevniku nebo blizkeho okoli, ti by kroutily ocima uz jen po zmince roku vydani, takže ti rozumim 
Jeden z kousků naší svérázné filmařky, který mi do "sbírky" stále chyběl.