Když jsem viděl American Dinner, nedocházelo mi, že je ten řízek ten otravnej kluk ze šílenýho remaku Elm Street, který vlastně neexistuje. Tady je Kyle Gallner taky skvělej, přál bych mu víc rolí.
Mám úchylku na filmový zrno. I když jsem stříhal nějaký rodinný video z oslav, stejně jsem ho tam přidal :) Tady na mě v začátku blikne titulek, že se točilo na 35 mm a Giovanni Ribisi, vezmeme-li v potaz, že na prahu padesátky startuje dráhu kameramana ... no, doufám, že v tom bude pokračovat, protože těch kamerových nápadů je tu x. A že je ten film obecně nápaditý a Vy si opravdu vůbec nemáte nic zjišťovat předem tady platí víc než kdy jindy. Jak psal Lifty, je to opatrný hype train, já jsem na 4/5, chci se k tomu vrátit, vstřebat to. Ten film má vlastní pravidla a styl, který nebude sedět všem. A jsem moc rád, že když už si třeba budete myslet, že všecko víte, ještě ne, ještě tomu nikam řetěz nespadl. A docela pro mě bylo v rámci vzpomínek děsivý a filmem autentický, co tam ten Kyle zažíval - jako kdybyste trávili večer s holkou, co se chová jako Shyalaman. Aaaa .. teď uděláme tohle, Petře. A teď nevíš, co se stane ... what a twist. Spát se mi nešlo lehce