Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49741 - 49760 Napsat příspěvek
Je vám snad jasný, že každej člověk má jinej vkus a proto se nikdy nemůžete shodnout na nejlepší fantasy trilogii, kvalitou scénáře a jinými věcmi... To jen tak btw. ;)
554723
Je vám snad jasný, že každej člověk má jinej vkus a proto se nikdy nemůžete shodnout na nejlepší fantasy trilogii, kvalitou scénáře a jinými věcmi... To jen tak btw. *;)*
0 0
reagovat
Sorráč, ale oproti klišoidnímu, bezscénáristicky overhypovanému, rádobyrevolučnímu Avatarovi je snad i Sesterstvo putovních kalhot originálnější podívaná :)
554722
Sorráč, ale oproti klišoidnímu, bezscénáristicky overhypovanému, rádobyrevolučnímu Avatarovi je snad i Sesterstvo putovních kalhot originálnější podívaná :)
0 0
reagovat
Když jsem se pokoušel koukat na LOTR 1, tak jsem po hodině usnul.. když jsem zkoušel to samý s 2. dílem, trvalo to 40 minut.. 3. díl jsem rovnou vzdal..
554721
Když jsem se pokoušel koukat na LOTR 1, tak jsem po hodině usnul.. když jsem zkoušel to samý s 2. dílem, trvalo to 40 minut.. 3. díl jsem rovnou vzdal..
0 0
reagovat
Pravdepodobne to síce zase skĺzne do diskusie o hovne ale nedá mi.
"A rejpat do scénaře tady, když Avatar prakticky žádnej nemá je torchu over-the-top..."
Radšej Cameronov priamočiary oldschool scenár plný klišé a predvídateľných momentov, ktorý ale dáva zmysel, ako prekombinované a prehustené prújmy bez príbehu so slušnou porciou WTF momentov typu Transky 2 alebo Piráti.
Jo a aký hudobný vkus má človek čo má na ikone Vranu?
554719
Pravdepodobne to síce zase skĺzne do diskusie o hovne ale nedá mi. "A rejpat do scénaře tady, když Avatar prakticky žádnej nemá je torchu over-the-top..." Radšej Cameronov priamočiary oldschool scenár plný klišé a predvídateľných momentov, ktorý ale dáva zmysel, ako prekombinované a prehustené prújmy bez príbehu so slušnou porciou WTF momentov typu Transky 2 alebo Piráti. Jo a aký hudobný vkus má človek čo má na ikone Vranu?
0 0
reagovat
Pokud bych jí považoval za fantasy, tak rozhodně. Měl jsem na mysli Conana :)
554718
Pokud bych jí považoval za fantasy, tak rozhodně. Měl jsem na mysli Conana :)
0 0
reagovat
nejlepší filmové fantasy je stará trilogie SW :P
554717
nejlepší filmové fantasy je stará trilogie SW :P
0 0
reagovat
A opovažte se někdo napsat, že je to nejlepší filmové fantasy :)
554715
A opovažte se někdo napsat, že je to nejlepší filmové fantasy :)
0 0
reagovat
PP stárne hrozně moc, bohužel. Zpětně trochu lituju, že se neubralo trochu na efektech, který bijou po letech docela do očí. Jinak jako uctívač Tolkiena nemůžu pořád rozdejchat několik srdečních záležitostí, co se tam nedostaly....
554714
PP stárne hrozně moc, bohužel. Zpětně trochu lituju, že se neubralo trochu na efektech, který bijou po letech docela do očí. Jinak jako uctívač Tolkiena nemůžu pořád rozdejchat několik srdečních záležitostí, co se tam nedostaly....
0 0
reagovat
Ne! Nejde mi o pozornost, jde mi o srovnání adorované sračky a geniálního díla.
A budu si stát za svým. Nestárne to ani trochu. A ty střihy to spíš oživujou, než že by ubližovali...
Za dva tři roky si pustíš ten modrej blábol, a budeš vrtět hlavou nad tím, jak to mohlo tak rychle zestárnout.
Krapet jsi mě vytočil tou narážkou na hudbu, ale pak jsem se kouknul na tvoji ikonku, a je mi jasný čemu holduješ...
A rejpat do scénaře tady, když Avatar prakticky žádnej nemá je torchu over-the-top...
554713
Ne! Nejde mi o pozornost, jde mi o srovnání adorované sračky a geniálního díla. A budu si stát za svým. Nestárne to ani trochu. A ty střihy to spíš oživujou, než že by ubližovali... Za dva tři roky si pustíš ten modrej blábol, a budeš vrtět hlavou nad tím, jak to mohlo tak rychle zestárnout. Krapet jsi mě vytočil tou narážkou na hudbu, ale pak jsem se kouknul na tvoji ikonku, a je mi jasný čemu holduješ... A rejpat do scénaře tady, když Avatar prakticky žádnej nemá je torchu over-the-top...
0 0
reagovat

Kostěj

:D:-
554708
*:D**:-*
Kostěj
0 0
reagovat
Loki: tak nato sa mi čakať nechce, v najbližších týždnoch si to pozriem aj s tým orezaným obrazom, nejako to pretrpím :)
554697
Loki: tak nato sa mi čakať nechce, v najbližších týždnoch si to pozriem aj s tým orezaným obrazom, nejako to pretrpím *:)*
0 0
reagovat
BUCO:Nj ja som, ale fajnovy a chcem blucko s kvalitnym prevodom, na ktore mozno uz nedojde.
554698
BUCO:Nj ja som, ale fajnovy a chcem blucko s kvalitnym prevodom, na ktore mozno uz nedojde.
0 0
reagovat
Loki: Tak HDrip existujú dávnejšie akurát je tam ten fucking orezaný obraz
554696
Loki: Tak HDrip existujú dávnejšie akurát je tam ten fucking orezaný obraz
0 0
reagovat
Attention whore :)), aneb chci-li si zjednat pozornost, stačí jmenovat Avatara :D

Minimálně Návrat Krále teda vizuálně zestárl jako prase, a jak Návratu, tak Věžím strašně ubližujou přehnaně častý střihy mezi jednotlivejma dějovejma liniema, viz zabitá scéna s útokem Rohanský jízdy (teda ne, že by to nebylo naprosto kulervoucí, ale mohlo bejt ještě mnohem víc). Taky ta neustále znějící hudba je poněkud (hodně) otravná, a to se radši nebudu zmiňovat o určitejch dějovejch "vylepšeních", jako například Arwen která "dlouho nepřežije zlo šířící se z Mordoru". WTF??

Ale jinak jo, samozřejmě, dobrej film to je.:+
554695
Attention whore *:))*, aneb chci-li si zjednat pozornost, stačí jmenovat Avatara *:D* Minimálně Návrat Krále teda vizuálně zestárl jako prase, a jak Návratu, tak Věžím strašně ubližujou přehnaně častý střihy mezi jednotlivejma dějovejma liniema, viz zabitá scéna s útokem Rohanský jízdy (teda ne, že by to nebylo naprosto kulervoucí, ale mohlo bejt ještě [b]mnohem[/b] víc). Taky ta neustále znějící hudba je poněkud (hodně) otravná, a to se radši nebudu zmiňovat o určitejch dějovejch "vylepšeních", jako například Arwen která "dlouho nepřežije zlo šířící se z Mordoru". WTF?? Ale jinak jo, samozřejmě, dobrej film to je.*:+*
0 0
reagovat
BUCO: Tiez tak, len cakam az vyjdu v HD rozsirene verzie v slusnej kvalite.
554694
BUCO: Tiez tak, len cakam az vyjdu v HD rozsirene verzie v slusnej kvalite.
0 0
reagovat
Zabudol si na Hobbita :) ale ten maratón aj ja chystám v HD zo super zvukom :+
554693
Zabudol si na Hobbita *:)* ale ten maratón aj ja chystám v HD zo super zvukom *:+*
0 0
reagovat
Tak po 12ti hodinovým maratonu prodlouženýho Pána Prstenů musím opět říct, že to nemá v kinematografii obdoby. Komplexní. Geniální. Bezchybný. A zraje jak víno. Takovej Avatar může jít proti Glumovi úplně do hajzlu. Na to, že Společenstvo bude mít v prosinci deset let, tak vůbec nezestárnulo. A zbytek taky ne. A ta hudba! To je fakt neskutečný! Bez debat nejlepší soundtrack, kterej byl kdy složenej! Ani Morricone, ani Williams ani nikdo jinej toto nedokázal, a podle mýho v dohledné době padesáti-šedesáti let to nikdo nepřekoná. Jak v hudbě, tak v režii, a ve všem ostatním.
Jdu spát.
verbst out
554688
Tak po 12ti hodinovým maratonu prodlouženýho Pána Prstenů musím opět říct, že to nemá v kinematografii obdoby. Komplexní. Geniální. Bezchybný. A zraje jak víno. Takovej Avatar může jít proti Glumovi úplně do hajzlu. Na to, že Společenstvo bude mít v prosinci deset let, tak vůbec nezestárnulo. A zbytek taky ne. A ta hudba! To je fakt neskutečný! Bez debat nejlepší soundtrack, kterej byl kdy složenej! Ani Morricone, ani Williams ani nikdo jinej toto nedokázal, a podle mýho v dohledné době padesáti-šedesáti let to nikdo nepřekoná. Jak v hudbě, tak v režii, a ve všem ostatním. Jdu spát. verbst out
0 0
reagovat
Ještě by mě zajímalo jak moc dopředu si mám vyzvednout lístek, kdybych se rozhodl jít. Den, dva, tři? Nemám s tím zkušenosti. Tak jestli je o to velký zájem.
554523
Ještě by mě zajímalo jak moc dopředu si mám vyzvednout lístek, kdybych se rozhodl jít. Den, dva, tři? Nemám s tím zkušenosti. Tak jestli je o to velký zájem.
0 0
reagovat

Mildik

Palace cinemas - Spalicek nebo Slovansky dum... Ostatni multikina ucite taky, zavitej na jejich stranky... jinak je to ve ctvrtek tedka, zdarma.
554520
Palace cinemas - Spalicek nebo Slovansky dum... Ostatni multikina ucite taky, zavitej na jejich stranky... jinak je to ve ctvrtek tedka, zdarma.
Mildik
0 0
reagovat

krajec

Kdy, kde?
554506
Kdy, kde?
krajec
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se