Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4421 - 4440 Napsat příspěvek

Rozpuštěny a vypuštěný

Zábavná a chytrá komedie, která mě příjemně pobavila. Smoljak a Svěrák napsali chytrý scénář, který skládá poctu slavným detektivkám, ale zároveň si z nich trochu utahuje. K tomu je tady výborné obsazení jemuž vévodí skvělý Jiří Zahajský. Byl jsem hodně překvapený kolik skvělých herců a hereček se tu objevilo ve vedlejších rolí, kde si umí ukradnout scénu pro sebe. Jsem rád, že jsem tento rest dohnal a konečně zjistil, odkud pochází ty slavné hlášky. Rozpuštěný a vypuštěný je dobrá a zábavná komedie. 7/10
927016
Zábavná a chytrá komedie, která mě příjemně pobavila. Smoljak a Svěrák napsali chytrý scénář, který skládá poctu slavným detektivkám, ale zároveň si z nich trochu utahuje. K tomu je tady výborné obsazení jemuž vévodí skvělý Jiří Zahajský. Byl jsem hodně překvapený kolik skvělých herců a hereček se tu objevilo ve vedlejších rolí, kde si umí ukradnout scénu pro sebe. Jsem rád, že jsem tento rest dohnal a konečně zjistil, odkud pochází ty slavné hlášky. Rozpuštěný a vypuštěný je dobrá a zábavná komedie. [b]7/10[/b]
Rozpuštěny a vypuštěný
7 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Ono se mi to ještě pomíchá, ale mám to takhle: Chudáčci, Bastard, Strange Darling, Zimní prázdniny, Dokonalé dny, Heretic, Vlny. Těším se na Kneecap a Anoru, u Furiosy a Úsměvu potřebuju repete - první mi nějak zpětně až moc rychle vypadla z hlavy (i když jsem tehdy dával 4/5), Úsměv 2 jsem mu doporučil taky. Tu prvotní pachuť, že je to variace jedničky s větším rozpočtem převálcuje hraním Naomi Scott. To byl pro mě nejen v hororu, ale obecně jeden z nejlepších hereckých výkonů za letošek. A jo, v začátku roku by mě taky nenapadlo, že takhle budu mluvit zrovna o Úsměvu  :)
927013
Ono se mi to ještě pomíchá, ale mám to takhle: Chudáčci, Bastard, Strange Darling, Zimní prázdniny, Dokonalé dny, Heretic, Vlny. Těším se na Kneecap a Anoru, u Furiosy a Úsměvu potřebuju repete - první mi nějak zpětně až moc rychle vypadla z hlavy (i když jsem tehdy dával 4/5), Úsměv 2 jsem mu doporučil taky. Tu prvotní pachuť, že je to variace jedničky s větším rozpočtem převálcuje hraním Naomi Scott. To byl pro mě nejen v hororu, ale obecně jeden z nejlepších hereckých výkonů za letošek. A jo, v začátku roku by mě taky nenapadlo, že takhle budu mluvit zrovna o Úsměvu  :)
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Já vím jistě jen TOP 3.
První je jasná Furiosa, druhé Strange Darling a třetí bude Smile 2, což bych na začátku roku neřekl ani ze srandy.
927011
Já vím jistě jen TOP 3. První je jasná Furiosa, druhé Strange Darling a třetí bude Smile 2, což bych na začátku roku neřekl ani ze srandy.
927007
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kámoš se mě tuhle ptal, že toho za letošek moc neviděl, tak kdybych měl dát TOP, co tam hodim. Tak i přes resty, poskládal jsem si zatim jen slávko-bourovských TOP SEDUM a toho Heretica tam mám taky. Když zůstanu na poli hororu/thrilleru, výš za letošek bylo už jen Strange Darling.
927007
Kámoš se mě tuhle ptal, že toho za letošek moc neviděl, tak kdybych měl dát TOP, co tam hodim. Tak i přes resty, poskládal jsem si zatim jen slávko-bourovských TOP SEDUM a toho Heretica tam mám taky. Když zůstanu na poli hororu/thrilleru, výš za letošek bylo už jen Strange Darling.
926997
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ta nova era uz je od Atlasu mraku. 8)
927006
Ta nova era uz je od Atlasu mraku. *8)*
926997
4 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Chalamalabingbong je tuhle press tour nějakej moc uvolněnej:Dale nestěžuju si, je mi to hodně sympatický...
927005
Chalamalabingbong je tuhle press tour nějakej moc uvolněnej*:D*ale nestěžuju si, je mi to hodně sympatický...
927004
1 0
reagovat

Timothee Chalamalabingbong x Nardwuar

Takovej trochu Musiczone crossover, ale hodně fajn a uvolněný pokec, hlavně teda o Dylanovi.

link
927004
Takovej trochu Musiczone crossover, ale hodně fajn a uvolněný pokec, hlavně teda o Dylanovi. https://youtu.be/WcThqNPKKgw
Timothee Chalamalabingbong x Nardwuar
1 0
reagují: Leefko
reagovat

Heretik

Nechal jsem si to přes noc uležet v hlavě a nakonec to procpu do letošního TOP 10.
Ten bude stejně vzhledem k mému zaměření hlavně hororový. 
K filmu snad jen to, že první dvě třetiny jsou geniální, poslední nemusela spadnout do takového žánru, ale vlastně pointa a zakončení se mi líbilo. 
Hugh Grant má tady životní roli. Mně se líbí tahle jeho "nová" éra už od Gentlemanů.
Scéna s monopoly je jedna z nejlepších v tomto roce a pro ateistu, jako jsem já, to byl dokonaly balzám na duši.
Fakt bych se na to chtěl podívat s nějakým posedlym věřícím a sledovat jeho reakce.
926997
Nechal jsem si to přes noc uležet v hlavě a nakonec to procpu do letošního TOP 10. Ten bude stejně vzhledem k mému zaměření hlavně hororový.  K filmu snad jen to, že první dvě třetiny jsou geniální, poslední nemusela spadnout do takového žánru, ale vlastně pointa a zakončení se mi líbilo.  Hugh Grant má tady životní roli. Mně se líbí tahle jeho "nová" éra už od Gentlemanů. Scéna s monopoly je jedna z nejlepších v tomto roce a pro ateistu, jako jsem já, to byl dokonaly balzám na duši. Fakt bych se na to chtěl podívat s nějakým posedlym věřícím a sledovat jeho reakce.
Heretik
8 0
reagují: Ash_Black, speta.jr
reagovat
reaguje na: Kostěj
Asi bych se neobtezoval, ale zene se to vcelku libilo (ma rada kostymovky, Cassela atp.) takze dvojku dame, necekam nic.
926991
Asi bych se neobtezoval, ale zene se to vcelku libilo (ma rada kostymovky, Cassela atp.) takze dvojku dame, necekam nic.
926989
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
To je zábavný. Přesně tenhle dojem jsem měl z pokračování (ale ne z prvního dílu). Jsem zvědavej, co řekneš pak ?)
926989
To je zábavný. Přesně tenhle dojem jsem měl z pokračování (ale ne z prvního dílu). Jsem zvědavej, co řekneš pak *?)*
926987
0 0
reagují: speta.jr
reagovat

Musketyri: d'Artagnan 2023 5/10

D'Artagnan begins! S o 20 let starsim Batmanovym spektaklem to ma hodne spolecneho. Hudba, vizual, atmosfera... Bohuzel svet se posunul a vysledek tak vypada jak epizoda toho z drazsich HBO serialu. Slabe. Zejmena prekombinovanym scenarem, kteremu zvoleny styl nepomaha: nejake postavy se jen mihnou, pak udelaji neco duleziteho, ale vy nevite kdo to je, pac vsichni vypadaj stejne. Emoce tam neexistuji, chemie mezi postavami neexistuje, cele je to studene a odtazite. Dalo by se rict, ze nudne.
926987
D'Artagnan begins! S o 20 let starsim Batmanovym spektaklem to ma hodne spolecneho. Hudba, vizual, atmosfera... Bohuzel svet se posunul a vysledek tak vypada jak epizoda toho z drazsich HBO serialu. Slabe. Zejmena prekombinovanym scenarem, kteremu zvoleny styl nepomaha: nejake postavy se jen mihnou, pak udelaji neco duleziteho, ale vy nevite kdo to je, pac vsichni vypadaj stejne. Emoce tam neexistuji, chemie mezi postavami neexistuje, cele je to studene a odtazite. Dalo by se rict, ze nudne.
Musketyri: d'Artagnan 2023 5/10
1 -5
reagují: Kostěj
reagovat

Takový normální kluk (2021)

Sbírka klasických klišé z amerických středních škol, ale... mě to bavilo, i když bych se asi měl stydět, že sleduju tyhle středoškolské komedie. Ač půvTakovou normální holku neznám, tuhle předělávku jsem si zkrátka užil, a vůbec mi nevadilo, že se snímek Marka Waterse odvíjí přesně tak, jak očekáváte. Velký podíl na tom má totálně krásný Tanner Buchanan. Mám pro tyhle zajíčky zkrátka slabost, pardon. 
926978
Sbírka klasických klišé z amerických středních škol, ale... mě to bavilo, i když bych se asi měl stydět, že sleduju tyhle středoškolské komedie. Ač půvTakovou normální holku neznám, tuhle předělávku jsem si zkrátka užil, a vůbec mi nevadilo, že se snímek Marka Waterse odvíjí přesně tak, jak očekáváte. Velký podíl na tom má totálně krásný Tanner Buchanan. Mám pro tyhle zajíčky zkrátka slabost, pardon. 
Takový normální kluk (2021)
0 0
reagovat

Let it snow... (2019)

Vlastně hodně příjemná teenagerská variace na Lásku nebeskou. Zimní atmosféra je povedená, vztahy mezi mladými samozřejmě hodně idealizované, ale to k romantickému žánru patří, příjemný soundtrack a celé to funguje jako milá a zcela bezpečná oddychovka. Na vánoční dobu naprosto ideální záležitost.
926962
Vlastně hodně příjemná teenagerská variace na Lásku nebeskou. Zimní atmosféra je povedená, vztahy mezi mladými samozřejmě hodně idealizované, ale to k romantickému žánru patří, příjemný soundtrack a celé to funguje jako milá a zcela bezpečná oddychovka. Na vánoční dobu naprosto ideální záležitost.
Let it snow... (2019)
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Od doby, co to vyšlo a já to viděl poprvé, jsem tohle bez váhání zařadil mezi moje nejoblíbenější vánoční filmy, po boku Home Alone a Love Actually. Mě to emocionálně dostalo na všech frontách. Mělo to tak skvělý kouzlo a .. vlastně všechno .. a nejlepší origin Santy. 🎅🏻

Lidem tohle doporučuju každý rok, pokud ještě neviděli.
926936
Od doby, co to vyšlo a já to viděl poprvé, jsem tohle bez váhání zařadil mezi moje nejoblíbenější vánoční filmy, po boku Home Alone a Love Actually. Mě to emocionálně dostalo na všech frontách. Mělo to tak skvělý kouzlo a .. vlastně všechno .. a nejlepší origin Santy. 🎅🏻 [i]Lidem tohle doporučuju každý rok, pokud ještě neviděli.[/i]
926921
4 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Mám to na úrovní S čerty nejsou žerty.
926925
Mám to na úrovní S čerty nejsou žerty.
926921
5 0
reagovat

Klaus (2019)

Já si dal dnes ještě i tuhle pohádku. A musím uznat, že tady autoři opravdu přemýšleli, protože vymysleli krásný magický příběh se spoustou milých detailů. 
926921
Já si dal dnes ještě i tuhle pohádku. A musím uznat, že tady autoři opravdu přemýšleli, protože vymysleli krásný magický příběh se spoustou milých detailů. 
Klaus (2019)
11 0
reagují: departed, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Leefko
Ale aspoň jsi mě hezky donutil dohnat rest. 

Alan mě ve své roli také bavil, ale i spoustu jiných. Prime minister Grant s tou baculkou měli skvělý příběh. Dost mě pobavil i Freeman s Page byli úžasní.A samozřejmě nezapomenutelný Bill Nighy. Samozřejmě spousta dalších. 

Keira mi přišla šíleně roztomilá a až pak jsem se dočetl, že tam byla mláďátko, 17 let. :D
926920
Ale aspoň jsi mě hezky donutil dohnat rest.  Alan mě ve své roli také bavil, ale i spoustu jiných. Prime minister Grant s tou baculkou měli skvělý příběh. Dost mě pobavil i Freeman s Page byli úžasní.A samozřejmě nezapomenutelný Bill Nighy. Samozřejmě spousta dalších.  Keira mi přišla šíleně roztomilá a až pak jsem se dočetl, že tam byla mláďátko, 17 let. *:D*
926898
1 0
reagovat

Perinbaba (1985)

Pořád nejlepší štědrovečerní všech dob, můj drahý Jakubko. 
926918
Pořád nejlepší štědrovečerní všech dob, můj drahý Jakubko. 
Perinbaba (1985)
0 0
reagovat
Dal jsem si Gremliny poprvé v originále. 
Úplně super, dabing už nechci, ale k tomu jsem měl nějaké titulky přímo v nabídce a Gizma překládali jako "Čudlík":D
Tak dám Gizma do překladače a mohlo být hůř...
926917
Dal jsem si Gremliny poprvé v originále.  Úplně super, dabing už nechci, ale k tomu jsem měl nějaké titulky přímo v nabídce a Gizma překládali jako "Čudlík"*:D* Tak dám Gizma do překladače a mohlo [url=https://www.wordreference.com/encz/gizmo]být hůř...[/url]
3 0
reagovat

Tokijští kmotři - Filmová výzva

link24.12.2024 17:34:14Tokijští kmotřiTak jedno z těch důležitých a všeobecně chvalených anime co vy člověk měl vidět jsem poprvé dokoukal před půl hodinkou, a na rovinu říkám, že jdu rozhodne s proudem a mužů jen vřele doporučit děkuji Andy Kaufmanovi za výzvu a ze i splnil zadání jelikož to je zábavný, hrejivý příběh, jenž se odehrává o Vánocích. Tři bezdomovci, ve složení strejda trans buzík, japonská nachcaná verze Buď Spencera a jedna teen od rány, najdou v odpadcích miminko a následuje řada po většinou nešťastných příhod s  dobrým koncem, kde se tato nesourodá “rodinka” musí semknout a táhnout za jeden provaz, postavy parádní, dojde i na mafii a dědečka s posledním přáním,  bavil jsem se od začátku do konce, česky dabing parádní a jasné jje tam spoustu náhod, ale tak už to v vánoční pohádce, která je jinak dost v realitě bývá mile děti. Takže dík a Hroubek si muže odškrtnout. Zkusím ještě ten Stalag 17 ale až do konce roku . Tak užívejte už 🔥🔥🔥
926915
[url=https://profil.moviezone.cz/kristian.nguyen][/url][url=https://www.moviezone.cz/komentar/926883]24.12.2024 17:34:14[/url]Tokijští kmotřiTak jedno z těch důležitých a všeobecně chvalených anime co vy člověk měl vidět jsem poprvé dokoukal před půl hodinkou, a na rovinu říkám, že jdu rozhodne s proudem a mužů jen vřele doporučit děkuji Andy Kaufmanovi za výzvu a ze i splnil zadání jelikož to je zábavný, hrejivý příběh, jenž se odehrává o Vánocích. Tři bezdomovci, ve složení strejda trans buzík, japonská nachcaná verze Buď Spencera a jedna teen od rány, najdou v odpadcích miminko a následuje řada po většinou nešťastných příhod s  dobrým koncem, kde se tato nesourodá “rodinka” musí semknout a táhnout za jeden provaz, postavy parádní, dojde i na mafii a dědečka s posledním přáním,  bavil jsem se od začátku do konce, česky dabing parádní a jasné jje tam spoustu náhod, ale tak už to v vánoční pohádce, která je jinak dost v realitě bývá mile děti. Takže dík a Hroubek si muže odškrtnout. Zkusím ještě ten Stalag 17 ale až do konce roku . Tak užívejte už 🔥🔥🔥
Tokijští kmotři - Filmová výzva
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se