Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4441 - 4460 Napsat příspěvek

Tokijští kmotři - Filmová výzva

link24.12.2024 17:34:14Tokijští kmotřiTak jedno z těch důležitých a všeobecně chvalených anime co vy člověk měl vidět jsem poprvé dokoukal před půl hodinkou, a na rovinu říkám, že jdu rozhodne s proudem a mužů jen vřele doporučit děkuji Andy Kaufmanovi za výzvu a ze i splnil zadání jelikož to je zábavný, hrejivý příběh, jenž se odehrává o Vánocích. Tři bezdomovci, ve složení strejda trans buzík, japonská nachcaná verze Buď Spencera a jedna teen od rány, najdou v odpadcích miminko a následuje řada po většinou nešťastných příhod s  dobrým koncem, kde se tato nesourodá “rodinka” musí semknout a táhnout za jeden provaz, postavy parádní, dojde i na mafii a dědečka s posledním přáním,  bavil jsem se od začátku do konce, česky dabing parádní a jasné jje tam spoustu náhod, ale tak už to v vánoční pohádce, která je jinak dost v realitě bývá mile děti. Takže dík a Hroubek si muže odškrtnout. Zkusím ještě ten Stalag 17 ale až do konce roku . Tak užívejte už 🔥🔥🔥
926915
[url=https://profil.moviezone.cz/kristian.nguyen][/url][url=https://www.moviezone.cz/komentar/926883]24.12.2024 17:34:14[/url]Tokijští kmotřiTak jedno z těch důležitých a všeobecně chvalených anime co vy člověk měl vidět jsem poprvé dokoukal před půl hodinkou, a na rovinu říkám, že jdu rozhodne s proudem a mužů jen vřele doporučit děkuji Andy Kaufmanovi za výzvu a ze i splnil zadání jelikož to je zábavný, hrejivý příběh, jenž se odehrává o Vánocích. Tři bezdomovci, ve složení strejda trans buzík, japonská nachcaná verze Buď Spencera a jedna teen od rány, najdou v odpadcích miminko a následuje řada po většinou nešťastných příhod s  dobrým koncem, kde se tato nesourodá “rodinka” musí semknout a táhnout za jeden provaz, postavy parádní, dojde i na mafii a dědečka s posledním přáním,  bavil jsem se od začátku do konce, česky dabing parádní a jasné jje tam spoustu náhod, ale tak už to v vánoční pohádce, která je jinak dost v realitě bývá mile děti. Takže dík a Hroubek si muže odškrtnout. Zkusím ještě ten Stalag 17 ale až do konce roku . Tak užívejte už 🔥🔥🔥
Tokijští kmotři - Filmová výzva
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Žito byl afektovaností Kadeřávkové ještě jinde. :D Tohle bylo nudné, nevýrazné a šedivé jak kriminálky ČT. Kromě té blonďaté ani princezny nebyly pěkné teda. Zcela zapomenutelný projekt ČT, úkol zřejmě splněn.
926912
Žito byl afektovaností Kadeřávkové ještě jinde. *:D* Tohle bylo nudné, nevýrazné a šedivé jak kriminálky ČT. Kromě té blonďaté ani princezny nebyly pěkné teda. Zcela zapomenutelný projekt ČT, úkol zřejmě splněn.
926910
0 0
reagovat
reaguje na: fabec
Titulkova byla nejlepsi z celeho filmu. :D:))
926911
Titulkova byla nejlepsi z celeho filmu. *:D**:))*
926908
0 0
reagovat

Tri princezny 2/10

Kdyz jsem nahodou pred tydnem zahledl mladeho Trojana v Dobrem ranu k tomuto dilku pravit neco jako: "Doufam, ze to lidi nebudou moc hejtit a meli by si uvedomit, ze kazdy nejak zacina," tak nejak jsem tusil, ze bude zle. Vizualne odpudivy, spatne sestrihany balast cehosi, korunovany nevykony ustredni trojice. Dost mozne, ze Zito byl prekonan.
926910
Kdyz jsem nahodou pred tydnem zahledl mladeho Trojana v Dobrem ranu k tomuto dilku pravit neco jako: "Doufam, ze to lidi nebudou moc hejtit a meli by si uvedomit, ze kazdy nejak zacina," tak nejak jsem tusil, ze bude zle. Vizualne odpudivy, spatne sestrihany balast cehosi, korunovany nevykony ustredni trojice. Dost mozne, ze Zito byl prekonan.
Tri princezny 2/10
3 0
reagují: Cinefil
reagovat

Tři princezny

To je nějaký studentský pokus o nejhorší casting pohádkové historie? Nechytil jsem to teda celý, ale troufám si tvrdit, že tohle se klasikou nestane...
Ta zejtřejší pohádka v koprodukci s STVR (RTVS / STV) podle upoutávek vypadala lépe, tak snad to bude aspoň průměr.
EDIT: Titulková sekvence wtf
926908
To je nějaký studentský pokus o nejhorší casting pohádkové historie? Nechytil jsem to teda celý, ale troufám si tvrdit, že tohle se klasikou nestane... Ta zejtřejší pohádka v koprodukci s STVR (RTVS / STV) podle upoutávek vypadala lépe, tak snad to bude aspoň průměr. EDIT: Titulková sekvence wtf
Tři princezny
2 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Demonic8
To jsem moc rád, i přesto, že jsem trochu srabácky vsadil na jistotu:D...já se u toho filmu pokaždé dojmu, nejdřív, když se objeví Alan (viděl jsem to prvně nedlouho po jeho smrti, a vždycky jsem tam kvůli tomu z něho naměkko), a podruhé u jednoho z nejlepších konců všech dob...
926898
To jsem moc rád, i přesto, že jsem trochu srabácky vsadil na jistotu*:D*...já se u toho filmu pokaždé dojmu, nejdřív, když se objeví Alan (viděl jsem to prvně nedlouho po jeho smrti, a vždycky jsem tam kvůli tomu z něho naměkko), a podruhé u jednoho z nejlepších konců všech dob...
926882
1 0
reagují: Demonic8
reagovat

Hledám Amy

Dal jsem si film po x letech, a znovu mě emocionálně nakopal.

Nejlepší film Kevina Smitha. Smith zde realisticky odvypráví příběh o zamilovanosti a lásce. Příběh, který je opravdový, upřímný, nádherný a taky místy bolestivě krutý, protože ne vždy dostaneme to, co chceme. Smithovi se povedlo napsat nádherné a přirozené dialogy, které mají hloubku a je v nich tolik pravdy a životních zkušeností, že budete jen koukat.

Film se tváří jako komedie, ale reálně do komedie má dost daleko. Smith chtěl světu ukázat, že není jen zastydlí půberťák, co myslí jen na komiksy, hulení a sex, ale že je to také šikovný scénárista, který dokáže napsat něco hlubšího a upřímnějšího. A to se mu povedlo na výbornou. Jako režisér Smith odvedl dobrou práci, ale film nejvíce stojí na jeho scénáři a velmi kvalitních hereckých výkonech.

Ben Affleck zde dostal výborně napsanou roli a zvládl perfektně. Affleck do této role přesně pasuje a bez problémů mu uvěříte jeho zamilovanost, nesmělost, a i strach, že nebude dost dobrý. Joey Lauren Adams je tady hodně dobrá a hraje skvěle, i přestože místy dost tlačí na pilu. Jason Lee nemá, tak výraznou roli, přesto si dokáže ukrást několik scén pro sebe. Dwight Ewell hrozně přehrává, ale jeho výkon je hodně živelný a v každé scéně je zábavný a má skvěle napsané hlášky.

Opravdu hodně moc se mi líbilo, jak je film progresivní a jak dokáže rozumně a upřímně mluvit o některých tématech. Smith mi zde ukázal, že jako člověk vyzrál a ví, co je důležité. Hledám Amy je krásný film a pokud vám sedne, tak vás emocionálně uzemní. 8,5-9/10
926889
Dal jsem si film po x letech, a znovu mě emocionálně nakopal. Nejlepší film Kevina Smitha. Smith zde realisticky odvypráví příběh o zamilovanosti a lásce. Příběh, který je opravdový, upřímný, nádherný a taky místy bolestivě krutý, protože ne vždy dostaneme to, co chceme. Smithovi se povedlo napsat nádherné a přirozené dialogy, které mají hloubku a je v nich tolik pravdy a životních zkušeností, že budete jen koukat. Film se tváří jako komedie, ale reálně do komedie má dost daleko. Smith chtěl světu ukázat, že není jen zastydlí půberťák, co myslí jen na komiksy, hulení a sex, ale že je to také šikovný scénárista, který dokáže napsat něco hlubšího a upřímnějšího. A to se mu povedlo na výbornou. Jako režisér Smith odvedl dobrou práci, ale film nejvíce stojí na jeho scénáři a velmi kvalitních hereckých výkonech. Ben Affleck zde dostal výborně napsanou roli a zvládl perfektně. Affleck do této role přesně pasuje a bez problémů mu uvěříte jeho zamilovanost, nesmělost, a i strach, že nebude dost dobrý. Joey Lauren Adams je tady hodně dobrá a hraje skvěle, i přestože místy dost tlačí na pilu. Jason Lee nemá, tak výraznou roli, přesto si dokáže ukrást několik scén pro sebe. Dwight Ewell hrozně přehrává, ale jeho výkon je hodně živelný a v každé scéně je zábavný a má skvěle napsané hlášky. Opravdu hodně moc se mi líbilo, jak je film progresivní a jak dokáže rozumně a upřímně mluvit o některých tématech. Smith mi zde ukázal, že jako člověk vyzrál a ví, co je důležité. Hledám Amy je krásný film a pokud vám sedne, tak vás emocionálně uzemní.[b] 8,5-9/10[/b]
Hledám Amy
7 0
reagovat

Planoucí sněhulák (2024)

Pohádka o sexy sněhulákovi, který naruší stereotypní chod jednoho městečka. Mladá Kathy jedné noci položí darovanu šálu na jednoho sněhuláka, ten nečekaně ožije a promění v totálně hot borce, do kterého jsem se bez váhání zamiloval. Planoucí sněhulák je hodně milá romantická komedie, která si nehraje na nic světoborného a "jenom" příjemně baví. Což není zase tak málo a na Vánoce je tenhle snímek jako dělaný. Nepopírám, že mě na tuhle Netflix produkci zlákal obličej Dustina Milligana, ale on ten film skutečně táhne dopředu. Možná je moje hodnocení nadsazené, ale tohle je film přesně pro mě a já si ho parádně užil. Takových milých komedií s pěknými mladíky by mělo být víc a zvláště o Vánocích. 
926886
Pohádka o sexy sněhulákovi, který naruší stereotypní chod jednoho městečka. Mladá Kathy jedné noci položí darovanu šálu na jednoho sněhuláka, ten nečekaně ožije a promění v totálně hot borce, do kterého jsem se bez váhání zamiloval. Planoucí sněhulák je hodně milá romantická komedie, která si nehraje na nic světoborného a "jenom" příjemně baví. Což není zase tak málo a na Vánoce je tenhle snímek jako dělaný. Nepopírám, že mě na tuhle Netflix produkci zlákal obličej Dustina Milligana, ale on ten film skutečně táhne dopředu. Možná je moje hodnocení nadsazené, ale tohle je film přesně pro mě a já si ho parádně užil. Takových milých komedií s pěknými mladíky by mělo být víc a zvláště o Vánocích. 
Planoucí sněhulák (2024)
0 0
reagovat

Filmová výzva - Láska nebeská (2003)

Leefko asi ví, že mám jistou úchylku na slice of life a tohle je jedna z nich, která se mi opravdu trefila do noty. Vážně moc hezká pohodovka až na vyjímky bez velkých dramat, ale takhle to prostě je. Sice některé příběhy byly ke konci až moc pohádkové, ale i tak fajn na relax. 
Hodně linek bylo opravdu zábavných a líbilo se mi to lehké propojení. A také to, že jak film začal, tak také i skončil. 

Na CSFD jsem hned využil těch seznamů, které přidali a tenhle film jsem si hodil do sekce "Filmy s nejlepším hereckým obsazením všech dob", ne že by tam byli herci či herečky, které mám nějak zvlášť rád, ale uznávám, že herecké složení tady bylo skvělé. 

Díky za tip! Moc povedený a trefný. Dostalo to plný počet bodů. 8)
926882
Leefko asi ví, že mám jistou úchylku na slice of life a tohle je jedna z nich, která se mi opravdu trefila do noty. Vážně moc hezká pohodovka až na vyjímky bez velkých dramat, ale takhle to prostě je. Sice některé příběhy byly ke konci až moc pohádkové, ale i tak fajn na relax.  Hodně linek bylo opravdu zábavných a líbilo se mi to lehké propojení. A také to, že jak film začal, tak také i skončil.  Na CSFD jsem hned využil těch seznamů, které přidali a tenhle film jsem si hodil do sekce "Filmy s nejlepším hereckým obsazením všech dob", ne že by tam byli herci či herečky, které mám nějak zvlášť rád, ale uznávám, že herecké složení tady bylo skvělé.  Díky za tip! Moc povedený a trefný. Dostalo to plný počet bodů. *8)*
Filmová výzva - Láska nebeská (2003)
11 0
reagují: Leefko
reagovat

Sněhurka a lovec (2012)

Netajím se láskou k temněji laděným pohádkám. Sněhurka a lovec pohádka přesně pro mě. Má atmosféru, napětí a hlavně skvělou Charlize Theron v roli zlé královny. 
926874
Netajím se láskou k temněji laděným pohádkám. Sněhurka a lovec pohádka přesně pro mě. Má atmosféru, napětí a hlavně skvělou Charlize Theron v roli zlé královny. 
Sněhurka a lovec (2012)
3 0
reagovat
reaguje na: connor
Ano, komorní, ale finále těch filmů bude obdobné, že se bude napínat luk :)
926813
Ano, komorní, ale finále těch filmů bude obdobné, že se bude napínat luk :)
926798
0 0
reagovat

Nutcrackers (2024)

Kdyby cringe vyvolával průjmy, tak jsem se zhruba v polovině filmu odesral na hajzl a nejspíš tam v rámci gejzíru hoven tryskajících z mojí prdele zůstal až do konce tohohle .. ehm .. filmu.

Proč, proboha proč něco, co má relativně decentní rozjezd ve smyslu Stillera nedobrovolně hozeného do těžké životní situace, musí přejít s přibývajícíma minutama do takovýho klasickýho americkýho sračkoidního kýče?

A milf (gilf?) Lindu to vůbec nebavilo nebo jen neměla napsanou roli na tělo, protože i její citový vydírání směrem k Mikovi bylo hrozně laciný (hlavně scéna v divadle ke konci).

Jo, klidně se tomu vyhněte. 💩
926805
Kdyby cringe vyvolával průjmy, tak jsem se zhruba v polovině filmu odesral na hajzl a nejspíš tam v rámci gejzíru [spoiler]hoven[/spoiler] tryskajících z mojí [spoiler]prdele[/spoiler] zůstal až do konce tohohle .. ehm .. filmu. Proč, proboha proč něco, co má relativně decentní rozjezd ve smyslu Stillera nedobrovolně hozeného do těžké životní situace, musí přejít s přibývajícíma minutama do takovýho klasickýho americkýho sračkoidního kýče? A milf (gilf?) Lindu to vůbec nebavilo nebo jen neměla napsanou roli na tělo, protože i její citový vydírání směrem k Mikovi bylo hrozně laciný (hlavně scéna v divadle ke konci). Jo, klidně se tomu vyhněte. 💩
Nutcrackers (2024)
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Haha, tak přece jenom je to výzva. Já beru všechno, co jsem ještě neviděl:D Já se ptal zadavatele, jestli nevadí, že jsem jedničku a dvojku neviděl, ale on to možná už neměl tak moc v paměti, protože mi to přišlo hodně pro fanoušky:D Možná zkusím někdy tu jedničku. Má to cenu, když mě trojka moc nebrala?
926804
Haha, tak přece jenom je to výzva. Já beru všechno, co jsem ještě neviděl*:D* Já se ptal zadavatele, jestli nevadí, že jsem jedničku a dvojku neviděl, ale on to možná už neměl tak moc v paměti, protože mi to přišlo hodně pro fanoušky*:D* Možná zkusím někdy tu jedničku. Má to cenu, když mě trojka moc nebrala?
926773
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Nevyhoří, nasadí to proti Barbie 2.
Barbissea FTW!
926801
Nevyhoří, nasadí to proti Barbie 2. Barbissea FTW!
926799
8 0
reagovat
Zrovna tohle bych od Nolana nečekal, ale od něj beru cokoliv ... takže ok. 👀
926800
Zrovna tohle bych od Nolana nečekal, ale od něj beru cokoliv ... takže ok. 👀
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nebyla tu nedávno diskuze o tom jak po vyhoření Gladiátora už sandálovky nikdo točit nebude? Jsem říkal že tenhle žánr je věčný :))

Nolan na tom taky finančně vyhoří, ale věřím že od něj to bude velmi výživná podívaná. Každopádně Odyssea je pro něj svou narativní strukturou se svým nelineárním vyprávěním jako stvořená.

Jen předpokládám že předlohy se bude držet jen volně a zdrží se mytických prvků, pojme to vyloženě jako historický film. Což je možná trochu škoda, ale tbh nevěřím že jemu by se na fantasy poli moc dařilo... leda by šel cestou nespolehlivého vypravěče a ty flashbacky na sirény, bohy a kyklopy nechal Odyssea si vybájet, to by mohlo být zajímavé.
926799
Nebyla tu nedávno diskuze o tom jak po vyhoření Gladiátora už sandálovky nikdo točit nebude? Jsem říkal že tenhle žánr je věčný *:))* Nolan na tom taky finančně vyhoří, ale věřím že od něj to bude velmi výživná podívaná. Každopádně Odyssea je pro něj svou narativní strukturou se svým nelineárním vyprávěním jako stvořená. Jen předpokládám že předlohy se bude držet jen volně a zdrží se mytických prvků, pojme to vyloženě jako historický film. Což je možná trochu škoda, ale tbh nevěřím že jemu by se na fantasy poli moc dařilo... leda by šel cestou nespolehlivého vypravěče a ty flashbacky na sirény, bohy a kyklopy nechal Odyssea si vybájet, to by mohlo být zajímavé.
926793
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Clavius
The Return je komorní, levná produkce, která adaptuje jen poslední část toho příběhu.
926798
The Return je komorní, levná produkce, která adaptuje jen poslední část toho příběhu.
926797
2 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: the dark knight
Mně zase přijde divné, že by Nolan šel do něčeho, co za chvíli bude k vidění s Ralphem Fiennesem (The Return).
926797
Mně zase přijde divné, že by Nolan šel do něčeho, co za chvíli bude k vidění s Ralphem Fiennesem (The Return).
926796
0 0
reagují: connor
reagovat
Cože, ale vždyť scoopeři si byli jistí, že to bude o policajtech ve vrtulníku nebo o upírech! :D

Mimochodem, Nolan měl před dvaceti lety na stole nabídku na Tróju.
926796
Cože, ale vždyť scoopeři si byli jistí, že to bude o policajtech ve vrtulníku nebo o upírech! *:D* Mimochodem, Nolan měl před dvaceti lety na stole nabídku na Tróju.
926793
4 0
reagují: Clavius
reagovat
Takže Homérova Odyssea. Matt Damon jako Odysseus, Tom Holland jako Telemachos a Charlize Theron jako věrná Penelopé. Tohle bude báječná podívaná pro mé oči. :+
926795
Takže Homérova Odyssea. Matt Damon jako Odysseus, Tom Holland jako Telemachos a Charlize Theron jako věrná Penelopé. Tohle bude báječná podívaná pro mé oči. *:+*
926793
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se