Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 44281 - 44300 Napsat příspěvek

Emperor

V premierach tady na mzone to 8. Brezna napsane neni, ale v USA to jako limited release bude startovat... :) Website link
Jako historik se tesim a doufam, ze to bude i u nas v kinech - zajimave tema, konec valky v Japonsku a snaha o stabilizaci a vlastne rozhodnuti o osudu Japonska po WWII. T. L. Jones jako gen. MacArthur, M. Fox jako Gen. Fellers ...
Kdyztak mne opravte pokud se limited release do premier nepise ...

Wallpaper
594461
V premierach tady na mzone to 8. Brezna napsane neni, ale v USA to jako limited release bude startovat... *:)* [link="http://www.emperor-themovie.com/"]Website http://www.emperor-themovie.com/[/link] Jako historik se tesim a doufam, ze to bude i u nas v kinech - zajimave tema, konec valky v Japonsku a snaha o stabilizaci a vlastne rozhodnuti o osudu Japonska po WWII. T. L. Jones jako gen. MacArthur, M. Fox jako Gen. Fellers ... Kdyztak mne opravte pokud se limited release do premier nepise ... [link="http://www.emperor-themovie.com/wallpapers/EMP_wp1_2560.html"]Wallpaper[/link]
Emperor
0 0
reagovat

popik a Kon-Tiki

Něco neuvěřitelného tento film 8) :+ Výborně zvolení herci, nádherná kamera i triky a přitom film tak úžasně pozvolna plyne, postavy se zbytečně nepitvoří a všude kam jen dohlédneš...moře. Pro milovníka modrých hlubin jako jsem já prostě povinnost.
594448
Něco neuvěřitelného tento film *8)* *:+* Výborně zvolení herci, nádherná kamera i triky a přitom film tak úžasně pozvolna plyne, postavy se zbytečně nepitvoří a všude kam jen dohlédneš...moře. Pro milovníka modrých hlubin jako jsem já prostě povinnost.
popik a Kon-Tiki
0 0
reagovat

Flight - druhy pokus

Nedalo mi to, musel som to vidiet znova a je to PECKA.
594446
Nedalo mi to, musel som to vidiet znova a je to PECKA.
Flight - druhy pokus
0 0
reagovat
pařba ve Vegas, pařba v Bangkoku, pařba na třetí:D
594439
pařba ve Vegas, pařba v Bangkoku, pařba na třetí*:D*
0 0
reagovat
ouch, veľmi vtipné...
594431
ouch, veľmi vtipné...
0 0
reagovat

kyller

Dáváš si pauzu od Pilkingtona?
594426
Dáváš si pauzu od Pilkingtona?
kyller
0 0
reagovat

TonyClifton

Ja som nič také hrozne nesympatické dlho nevidel pred ani po tomto filme.
594425
Ja som nič také hrozne nesympatické dlho nevidel pred ani po tomto filme.
TonyClifton
0 0
reagovat

Neobyčejný život Timothyho Greena

Chtěl bych doporučit film Neobyčejný život Timothyho Greena. Je to pohádková americká limonádička, ale moc kouzelná. :+ Má to hrozně fajn obsazení v sympatický ústřední dvojici Joel Edgerton a Jennifer Garner s mrakem zajímavých herců ve vedlejších postavách. Je to film typu August Rush, který už jsem tu jednou doporučoval. ;)
594424
Chtěl bych doporučit film Neobyčejný život Timothyho Greena. Je to pohádková americká limonádička, ale moc kouzelná. *:+* Má to hrozně fajn obsazení v sympatický ústřední dvojici Joel Edgerton a Jennifer Garner s mrakem zajímavých herců ve vedlejších postavách. Je to film typu August Rush, který už jsem tu jednou doporučoval. *;)*
Neobyčejný život Timothyho Greena
0 0
reagovat

KARLOS

Tak ten 99. byl takovy preklenovaci, ale nemyslim si, ze v roce 2000 bych byl DVD pioný.r Navic nechci kecat ale nejak v tom 99., nebo hned na zacatku 2000 jsem si pekne na mem pretaktovanem celeronu 500MHz@566MHz uzival DVDrip Payback v DivXu! V nepretaktovanem stavu mi to nejelo. Mimochodem, posledni film, co jsem dobrovolne videl v dabingu byla EpII od te doby na ciste dabovane do kina bud nejdu, nebo si radsi zajedu do Vidne a zenska co neumi cist titulky mi nesmi do baraku :D
594408
Tak ten 99. byl takovy preklenovaci, ale nemyslim si, ze v roce 2000 bych byl DVD pioný.r Navic nechci kecat ale nejak v tom 99., nebo hned na zacatku 2000 jsem si pekne na mem pretaktovanem celeronu 500MHz@566MHz uzival DVDrip Payback v DivXu! V nepretaktovanem stavu mi to nejelo. Mimochodem, posledni film, co jsem dobrovolne videl v dabingu byla EpII od te doby na ciste dabovane do kina bud nejdu, nebo si radsi zajedu do Vidne a zenska co neumi cist titulky mi nesmi do baraku *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
popik: Klasik Disney dabing, nic horšího sem neočekával. Na druhou stranu, Disneyovky jsou pověstné kvalitou dabingů, na které dohlíží i studio...
speta.jr: Gratuluji, že si měl takovou kliku, že si buď za a) Měl známé, co posílali vhsky do čech z Anglie, popřípaadě už si byl uživatelem e-shopu, nebo za b) že si byl jedním z DVD pionýrů... Jako v 99 sem ještě neměl nárok cokoli chtít v originále, to až dva roky potom s prvními vysokorychlostními vysokoškolskými netovými linkami známých ;)...
594406
popik: Klasik Disney dabing, nic horšího sem neočekával. Na druhou stranu, Disneyovky jsou pověstné kvalitou dabingů, na které dohlíží i studio... speta.jr: Gratuluji, že si měl takovou kliku, že si buď za a) Měl známé, co posílali vhsky do čech z Anglie, popřípaadě už si byl uživatelem e-shopu, nebo za b) že si byl jedním z DVD pionýrů... Jako v 99 sem ještě neměl nárok cokoli chtít v originále, to až dva roky potom s prvními vysokorychlostními vysokoškolskými netovými linkami známých ;)...
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ne, proste ne a hotovo.
594402
Ne, proste ne a hotovo.
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ted

S tím by ses asi neměl chlubit. :D
594401
S tím by ses asi neměl chlubit. *:D*
Ted
0 0
reagovat

popik

btw, co rikate na dabing Raubire Ralfa? Za me rikam PARADA! 8)
594394
btw, co rikate na dabing Raubire Ralfa? Za me rikam PARADA! *8)*
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

VRAHU !
594393
VRAHU !
TedGeorge
0 0
reagovat

kubgo

Já si zase myslím, že ty se klameš sám :D
594390
Já si zase myslím, že ty se klameš sám *:D*
kubgo
0 0
reagovat

SteKi

Já neviděl Posledního skauta vůbec ;)
594388
Já neviděl Posledního skauta vůbec *;)*
SteKi
0 0
reagovat

Rokle

Ja na dabing nekoukam asi od roku 1999 8)
594384
Ja na dabing nekoukam asi od roku 1999 *8)*
Rokle
0 0
reagovat
Tak isto som ja nikdy nevidel v originale Posledneho skauta a vobec mi to nechyba ;)
594381
Tak isto som ja nikdy nevidel v originale Posledneho skauta a vobec mi to nechyba *;)*
0 0
reagovat
Se7en v originále je jeden z mých největších restů, tady mi teda dabing nikdy nevadil... :)
594380
Se7en v originále je jeden z mých největších restů, tady mi teda dabing nikdy nevadil... *:)*
0 0
reagovat

speta.jr

Tys to viděl poprvé? Dabing už je legendární :) Normálně bych nikdy Pavla Pípala na Spaceyho nechtěl (dvorní dabér Aleš Procházka se hodí víc), ale tady už to mám tak spojený, že mi to vůbec neva. Naopak, Pípal Spaceyho posouvá ještě do většího sviňáka než je v originále 8) A to jsem velkým zastáncem originálů obecně....
594379
Tys to viděl poprvé? Dabing už je legendární *:)* Normálně bych nikdy Pavla Pípala na Spaceyho nechtěl (dvorní dabér Aleš Procházka se hodí víc), ale tady už to mám tak spojený, že mi to vůbec neva. Naopak, Pípal Spaceyho posouvá ještě do většího sviňáka než je v originále *8)* A to jsem velkým zastáncem originálů obecně....
speta.jr
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se