Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 44261 - 44280 Napsat příspěvek
Ta píseň nevypadá zle, jediné co jsme neviděli, akorát není to spíše drama?
594597
Ta píseň nevypadá zle, jediné co jsme neviděli, akorát není to spíše drama?
0 0
reagovat
Nebo třeba Deset důvodů? Zápisník? Výborná, ale opomíjená novinka Strážci osudu?
594596
Nebo třeba Deset důvodů? Zápisník? Výborná, ale opomíjená novinka Strážci osudu?
0 0
reagovat
jop, taky vynikající.. dlouho sem ho neviděl.. vinikající travolta ;)
594595
jop, taky vynikající.. dlouho sem ho neviděl.. vinikající travolta ;)
0 0
reagovat
Píseň lásky samotářky
594594
Píseň lásky samotářky
0 0
reagovat
víc ti nepomůžu.. snad jen zopáknout starý pecky, jako Samotář v Seatlu, Láska přes internet, Když Harry potkal Sally, apod.. ovšem na to musí bejt nálada..:D
594593
víc ti nepomůžu.. snad jen zopáknout starý pecky, jako Samotář v Seatlu, Láska přes internet, Když Harry potkal Sally, apod.. ovšem na to musí bejt nálada..*:D*
0 0
reagovat

vita.martin

Z těch jsme bohužel viděli všechny. :))
594592
Z těch jsme bohužel viděli všechny. *:))*
vita.martin
0 0
reagovat
z těch co se mi zaryly do paměti: Definitely,maybe!, Happythankyoumoreplease, Flipped, Dan in real life, The holiday, Crazy stupid love, ..
594591
z těch co se mi zaryly do paměti: Definitely,maybe!, Happythankyoumoreplease, Flipped, Dan in real life, The holiday, Crazy stupid love, ..
0 0
reagovat
Neměl by někdo k doporučení nějakou ne tolik profláklou romantickou komedii? S přítelkyní jsme viděli snad všechno áčovýho za poslední dobu... Díky :+
594589
Neměl by někdo k doporučení nějakou ne tolik profláklou romantickou komedii? S přítelkyní jsme viděli snad všechno áčovýho za poslední dobu... Díky *:+*
0 0
reagovat
Doplnil jsem si vzdělání a po 10 letech shlédnul 10 let starý film Kukuška. Moc krásné dílo. :)
594586
Doplnil jsem si vzdělání a po 10 letech shlédnul 10 let starý film Kukuška. Moc krásné dílo. *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Přiznávám, že trailer samotný mě taky nijak zvlášť nenadchnul. Ale na film se těším už dlouho a hodně.
594563
Přiznávám, že trailer samotný mě taky nijak zvlášť nenadchnul. Ale na film se těším už dlouho a hodně.
xxendxx
0 0
reagovat

Sam.Vimes

ten Fillion je tam jak pest na oko, uplne navic... na film utcite mrknu, ale trailer je max na 2* spis me odrazuje nez laka...
594562
ten Fillion je tam jak pest na oko, uplne navic... na film utcite mrknu, ale trailer je max na 2* spis me odrazuje nez laka...
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sherlock Holmes 2

Som to teraz pozeral tak jednym ockom. Vsimli ste si, ako Robert v scene vo vlaku napadne pripomina Jokera? :D priblizne v 49-tej minute filmu
594555
Som to teraz pozeral tak jednym ockom. Vsimli ste si, ako Robert v scene vo vlaku napadne pripomina Jokera? *:D* priblizne v 49-tej minute filmu
Sherlock Holmes 2
0 0
reagovat

Inside Job

Neskutecne peckoidni dokument! 10/10
594547
Neskutecne peckoidni dokument! 10/10
Inside Job
0 0
reagovat

Much Ado About Nothing

Trailer na Whedonovu adaptaci Shakespeara převedenou do současnosti. Hraje mj. Nathan Fillion a spousta dalších Whedonových oblíbenců.
594542
[link="http://www.youtube.com/watch?v=jk5kkLNPg8g&feature=youtu.be"]Trailer[/link] na Whedonovu adaptaci Shakespeara převedenou do současnosti. Hraje mj. Nathan Fillion a spousta dalších Whedonových oblíbenců.
Much Ado About Nothing
0 0
reagovat

wolfpack is back !

594529
http://youtu.be/NKE-RXR_XIs
wolfpack is back !
0 0
reagovat

Superman Lives dokument

Zafinancováno: link

:+
594492
Zafinancováno: http://www.kickstarter.com/projects/1270411036/the-death-of-superman-lives-what-happened *:+*
Superman Lives dokument
0 0
reagovat

Kon-Tiki

Ve znamení Kon-Tiki jsem jako malý přelouskával pod peřinou s baterkou na chatě, dokonce to vyústilo ve stavbu napodobeniny voru. :) Pod stavidlama nám plaval dvoumetrovej sumec (prý), tak jsem měl v plánu ho ulovit. Bylo mi 12 no. :)
594490
Ve znamení Kon-Tiki jsem jako malý přelouskával pod peřinou s baterkou na chatě, dokonce to vyústilo ve stavbu napodobeniny voru. :) Pod stavidlama nám plaval dvoumetrovej sumec (prý), tak jsem měl v plánu ho ulovit. Bylo mi 12 no. :)
Kon-Tiki
0 0
reagovat
Leia se vráti :-)
594482
Leia se vráti :-)
0 0
reagovat

:-) True...

:-) Ja psal, že jen doufám ... Ale máš nejspíš recht ;)
594471
:-) Ja psal, že jen doufám ... Ale máš nejspíš recht *;)*
:-) True...
0 0
reagovat
v kinech? spis v 1 hodinu rano na CT2, obavam se.
594464
v kinech? spis v 1 hodinu rano na CT2, obavam se.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se