Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3841 - 3860 Napsat příspěvek

Bumblebee

Pořád super rodinný film :+
933660
Pořád super rodinný film *:+*
Bumblebee
13 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: The Joker
Kladných recenzí přibylo na závratné čtyři. Což znamená 21%. :D 
933659
Kladných recenzí přibylo na závratné čtyři. Což znamená 21%. *:D* 
933649
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
Dojemna je ta kladna od Hammonda z Deadline... Typek ma z poslednich 75 jen 2 negativni. Ten web je uz regulerne bez hodnoty, jen ciste misto k reklame. Pritom Nikke Finke byla patrne no.1 journo Hollywoodu. :/
933649
Dojemna je ta kladna od Hammonda z Deadline... Typek ma z poslednich 75 jen 2 negativni. Ten web je uz regulerne bez hodnoty, jen ciste misto k reklame. Pritom Nikke Finke byla patrne no.1 journo Hollywoodu. :/
933637
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: holub109
:D:D Avengers je v dobrych rukach!
933638
*:D**:D* Avengers je v dobrych rukach!
933637
14 0
reagovat
link
The Electric State má na rottenech momentálně 19 procent. Ups
933637
https://www.rottentomatoes.com/m/the_electric_state The Electric State má na rottenech momentálně 19 procent. Ups
2 0
reagují: The Joker, speta.jr
reagovat

Queer

Studie komplexního vztahu komplexního (a pomalu se rozpadajícího) člověka. Do jisté míry opravdu silné zachycení vnitřních pochodů člověka, ve kterém zkušený Guadagnino dobře a stylově šlape, a ještě ke všemu se může opřít o silný výkon Daniela Craiga (letos ty Oscary Guadagnina a spol. opravdu nechutně zatloukli). Co je trochu problém je to, že film se tak snaží nořit do vnitřních pochodů postavy, až úplně zapomene vytvořit nějaký dramatický dějový oblouk, což by nebyl problém, pokud by se jednalo o krátkou epizodku z Leeho života, nebo naopak sběr na sebe výrazněji nenavazujících scén, ale vzhledem k tomu, že tento film není ani jedno, působí právě absence tvrdšího a uzemněnějšího dějového oblouku trochu na škodu, hlavně v poslední třetině se totiž věci víceméně dějí, nenavazují příliš silně na předchozí dění, a ona katarze se nedostavila. V jádru je to tak film, který je v jednotlivostech velmi silný, ale jako celek působí trochu nerozhodnutě mezi tím, jestli chce být úplným tripem, který nás nechá nad sebou uvažovat, nebo dramatickou realistckou vizí, která nás skrz téma a provedení citelně zasáhne.
7/10
933484
Studie komplexního vztahu komplexního (a pomalu se rozpadajícího) člověka. Do jisté míry opravdu silné zachycení vnitřních pochodů člověka, ve kterém zkušený Guadagnino dobře a stylově šlape, a ještě ke všemu se může opřít o silný výkon Daniela Craiga (letos ty Oscary Guadagnina a spol. opravdu nechutně zatloukli). Co je trochu problém je to, že film se tak snaží nořit do vnitřních pochodů postavy, až úplně zapomene vytvořit nějaký dramatický dějový oblouk, což by nebyl problém, pokud by se jednalo o krátkou epizodku z Leeho života, nebo naopak sběr na sebe výrazněji nenavazujících scén, ale vzhledem k tomu, že tento film není ani jedno, působí právě absence tvrdšího a uzemněnějšího dějového oblouku trochu na škodu, hlavně v poslední třetině se totiž věci víceméně dějí, nenavazují příliš silně na předchozí dění, a ona katarze se nedostavila. V jádru je to tak film, který je v jednotlivostech velmi silný, ale jako celek působí trochu nerozhodnutě mezi tím, jestli chce být úplným tripem, který nás nechá nad sebou uvažovat, nebo dramatickou realistckou vizí, která nás skrz téma a provedení citelně zasáhne. [b]7/10[/b]
Queer
1 -1
reagovat

My Old Ass

OH MY GOD, čím jsem starší tím Aubrey Plazu víc miluju a obdivuju. Ačkoliv její postava je před kamerou jen na nezbytně nutnou chvílí tak věřím že její pohled na život přinesl mnoho změn do scénáře a režie. 

Dle mého to byla asi spíše bohužel nešťastná náhoda, že děj filmu tak úzce souvisí s její aktuální ztrátou. 

Ať už její pauza bude jakkoliv dlouhá, ať už její filmy budou kriticky obdivované nebo haněné - já si její filmy vždy rád pustím. Ona je totiž moje My Old Ass, ale v ženském provedení :)
933404
OH MY GOD, čím jsem starší tím [b]Aubrey Plazu[/b] víc miluju a obdivuju. Ačkoliv její postava je před kamerou jen na nezbytně nutnou chvílí tak věřím že její pohled na život přinesl mnoho změn do scénáře a režie.  [spoiler]Dle mého to byla asi spíše bohužel nešťastná náhoda, že děj filmu tak úzce souvisí s její aktuální ztrátou.  [/spoiler]Ať už její pauza bude jakkoliv dlouhá, ať už její filmy budou kriticky obdivované nebo haněné - já si její filmy vždy rád pustím. Ona je totiž moje [i]My Old Ass[/i], ale v ženském provedení *:)*[spoiler] [/spoiler]
My Old Ass
3 0
reagovat

Bridget Jonesová 4

Fajn romantika i celkově fajn film. Spousta dojemných momentů, několik opravdu povedených vtipů. Tuna povinných cameo vsuvek a nostalgických odkazů. Ale prostě kdyby to byl samostatnej film a ne zavedená značka, tak by mi to sedělo víc. Bez toho Firtha to prostě nebylo ono. Fakt tam chyběla ta jeho chemie s Renee a vztah mezi jejich postavama, který se budoval tři filmy.
933389
Fajn romantika i celkově fajn film. Spousta dojemných momentů, několik opravdu povedených vtipů. Tuna povinných cameo vsuvek a nostalgických odkazů. Ale prostě kdyby to byl samostatnej film a ne zavedená značka, tak by mi to sedělo víc. Bez toho Firtha to prostě nebylo ono. Fakt tam chyběla ta jeho chemie s Renee a vztah mezi jejich postavama, který se budoval tři filmy.
Bridget Jonesová 4
2 0
reagovat

Tichá pošta

Sympatická rodinná pohodovka, jako sice o hlavní postavy máte obavy, ale divák tak nějak očekává jak to skončí. Některé situace jsou přikrášlené a hezky dětsky naivni, i tak je to příjemná oddychovka. Výkony děti jsou za mě fajn a nejsou nijak otravné, jen je jich tam moc.
7/10.
933315
Sympatická rodinná pohodovka, jako sice o hlavní postavy máte obavy, ale divák tak nějak očekává jak to skončí. Některé situace jsou přikrášlené a hezky dětsky naivni, i tak je to příjemná oddychovka. Výkony děti jsou za mě fajn a nejsou nijak otravné, jen je jich tam moc. 7/10.
Tichá pošta
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Já se na to předevčírem díval a má to tam fajn popsané a rozebírá i různé další teorie.
933313
Já se na to předevčírem díval a má to tam fajn popsané a rozebírá i různé další teorie.
933305
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Koukni na video od Torena. Tam to hezky vysvětlí. 
933305
Koukni na video od Torena. Tam to hezky vysvětlí. 
933295
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ty děcka u toho stolu plus Pratt? Ani nevím kdo jsou ti tři vzadu.
933295
Ty děcka u toho stolu plus Pratt? Ani nevím kdo jsou ti tři vzadu.
933252
1 0
reagují: hroubek
reagovat

Období hurikánů (2023)

Cesta do temných hlubin mexické duše... Na začátku všeho je nález mrtvoly, kterou místní nazývali čarodějnicí, a postupně se nám tu po vypravěčském vzoru slavných 21 gramů otevírají příběhy o lidech žijících v nejhorších chudobných poměrech. Je to cesta bahnem, do které vstoupíte a už z ní není návratu. Období dešťů představuje i díky neokázalým hereckým výkonům silný naturalistický zážitek, který rozhodně stojí za vidění.
933294
Cesta do temných hlubin mexické duše... Na začátku všeho je nález mrtvoly, kterou místní nazývali čarodějnicí, a postupně se nám tu po vypravěčském vzoru slavných 21 gramů otevírají příběhy o lidech žijících v nejhorších chudobných poměrech. Je to cesta bahnem, do které vstoupíte a už z ní není návratu. Období dešťů představuje i díky neokázalým hereckým výkonům silný naturalistický zážitek, který rozhodně stojí za vidění.
Období hurikánů (2023)
0 0
reagovat
Mne vlastne doplo, že toto sú skôr concept-arty k Secret Wars (až na toho Visiona so Starlordom), pretože priamo vychádzajú z Hickmana. Ak to pôjde podľa Hickmana, tak sú to koncepty k Battleworldu - svet vytvorený zo zvyškov zničených realít po páde multivesmíru v dôsledku convergencií. Vytvoril ho Doom pomocou sily Beyonderov, ktorú im ukradol. Tu to asi bude sila Kanga, Galacta (tomu moc ukradol Doom v pôvodných Secret Wars pokiaľ si dobre pamätám) alebo príde k Infinity Gauntlet alebo čokoľvek.
Doom tam vládne vermíru, trón má na Yggdrasile, ochranku robí nekonečná armáda Thorov s nekonečno Mjolmirmi, Ben - The Thing je živúci veľký múr proti Marvel Zombies a tak ďalej. Hulk tam kľudne môže mať vlastnú dedinu idk. Ale ten concept-art s Hulkami môže byť z nejakej scény z Doomsday, keď skladajú tím na záchranu multivesmíru z rôznych vesmírov a jeden bude čisto Hulkovský.

Samé hypotézy. Takže tak.
933293
Mne vlastne doplo, že toto sú skôr concept-arty k Secret Wars (až na toho Visiona so Starlordom), pretože priamo vychádzajú z Hickmana. Ak to pôjde podľa Hickmana, tak [spoiler]sú to koncepty k Battleworldu [b]-[/b] svet vytvorený zo zvyškov zničených realít po páde multivesmíru v dôsledku convergencií. Vytvoril ho Doom pomocou sily Beyonderov, ktorú im ukradol. Tu to asi bude sila Kanga, Galacta (tomu moc ukradol Doom v pôvodných Secret Wars pokiaľ si dobre pamätám) alebo príde k Infinity Gauntlet alebo čokoľvek. Doom tam vládne vermíru, trón má na Yggdrasile, ochranku robí nekonečná armáda Thorov s nekonečno Mjolmirmi, Ben - The Thing je živúci veľký múr proti Marvel Zombies a tak ďalej. Hulk tam kľudne môže mať vlastnú dedinu idk. Ale ten concept-art s Hulkami môže byť z nejakej scény z Doomsday, keď skladajú tím na záchranu multivesmíru z rôznych vesmírov a jeden bude čisto Hulkovský.[/spoiler][spoiler] [/spoiler]Samé hypotézy. Takže tak.
933249
1 0
reagovat

Red Belt

Videl niekto z vás Mametov Červený pás s Timom Allenom a Chiwetelom Ejioforom? Práve to pozerám a je to námrd jak sviň 
933291
Videl niekto z vás Mametov Červený pás s Timom Allenom a Chiwetelom Ejioforom? Práve to pozerám a je to námrd jak sviň 
Red Belt
0 0
reagovat

Utěk z Alcatrazu (1979)

To bylo výborný, hodně potěšil Fred Ward a nejlepší Ed Gein nebo Ezra Cobb? Jak chcete? Roberts Blossom. Místama slušně napínavé a Clint je tu ten pohodář, co umí dát i ránu, postava Angličana byla taky výborná, myška dá vzpomenout na Shawshank , škoda že není BD, ale jinak fajn kousek, takže díky The Jokerovi:+:+
podle kytičky soudím že přežili:D
933256
To bylo výborný, hodně potěšil Fred Ward a nejlepší Ed Gein nebo Ezra Cobb? Jak chcete? Roberts Blossom. Místama slušně napínavé a Clint je tu ten pohodář, co umí dát i ránu, postava Angličana byla taky výborná, myška dá vzpomenout na Shawshank , škoda že není BD, ale jinak fajn kousek, takže díky The Jokerovi*:+**:+* podle kytičky soudím že přežili*:D*
Utěk z Alcatrazu (1979)
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak ta Avenger sestava vypada dost děsivě :-
933252
Tak ta Avenger sestava vypada dost děsivě *:-*
932887
1 0
reagují: HAL
reagovat
Spy Game je nedoceněná. Taky ji mám hodně rád.
933199
Spy Game je nedoceněná. Taky ji mám hodně rád.
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nesrovnavam kvality, Spy Game je u me 9-10, tohle takova fajn sestka, ale jde mi ciste o tu DNA - "libil se mi film X, co k tomu ma stylem nejbliz (i kdyz treba horsi)". ;)
933193
Nesrovnavam kvality, Spy Game je u me 9-10, tohle takova fajn sestka, ale jde mi ciste o tu DNA - "libil se mi film X, co k tomu ma stylem nejbliz (i kdyz treba horsi)". ;)
933189
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Neřvi! :D
Jako takhle, když to napíšeš, tak asi jo. 

Ale já mám asi růžový brejle a Spy Game (včetně soundtracku) považuju za úplně jinou ligu a srovnávat by mě to fakt nenapadlo. :D
933189
Neřvi! *:D* Jako takhle, když to napíšeš, tak asi jo.  Ale já mám asi růžový brejle a Spy Game (včetně soundtracku) považuju za úplně jinou ligu a srovnávat by mě to fakt nenapadlo. *:D*
933181
3 0
reagují: The Joker
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se