Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35701 - 35720 Napsat příspěvek
Upstream color (2013)

to byla velká pecka, předpokládám, že zdejší fajnšmekři to odstřelí jako nafoukaný pseudointelektuální nesmysl, ono totiž jenom chytit o čem to je dá docela zabrat, ale nakonec do sebe všechno dokonale zaklikne...

a celej ten kruh se odhalí právě v momentě, kdy je přerušen
637693
Upstream color (2013) to byla velká pecka, předpokládám, že zdejší fajnšmekři to odstřelí jako nafoukaný pseudointelektuální nesmysl, ono totiž jenom chytit o čem to je dá docela zabrat, ale nakonec do sebe všechno dokonale zaklikne... [spoiler]a celej ten kruh se odhalí právě v momentě, kdy je přerušen[/spoiler]
0 0
reagovat
the last seduction (1994)
85% - tohle byla slast sledovat. k tomuhle kousku se budu jeste casto vracet. perfektni primocara uchylna dravost. chvilku mi trvalo si zvyknout na ten hudebni motiv.

solaris (1972)
100% - i nejslabsi tarkovskij je masterpiece.

the fall (2006)
80% - ten konec to vytahnul z hoven.
637682
the last seduction (1994) 85% - tohle byla slast sledovat. k tomuhle kousku se budu jeste casto vracet. perfektni primocara uchylna dravost. chvilku mi trvalo si zvyknout na ten hudebni motiv. solaris (1972) 100% - i nejslabsi tarkovskij je masterpiece. the fall (2006) 80% - ten konec to vytahnul z hoven.
0 0
reagovat
Inside Out Tak ten "můj" Pixar se asi ještě nevrátil. Námětem bomba, ale vizuálně mi většina těch potvor přišla jako nafukovací nesympatický balónky. A trailer na dinosaura mě hodně děsí. 6/10

Habemus Papam Perfektní. Stokrát to může jít cestou klišé a řešit závist nevybraných, případně prozření zvoleného, ale stále si to jde po svém. 9/10

The Little Death Nevím, jestli to přišlo prvně odsud nebo od mých pražských znalců filmu, ale je to hodně dobré. Akorát mám pocit, že ta závěrečná povídka překračuje zbylé až příliš. Jako, kdyby ten zbytek někdo domaloval až dodatečně. 8/10
637681
[b]Inside Out[/b] Tak ten "můj" Pixar se asi ještě nevrátil. Námětem bomba, ale vizuálně mi většina těch potvor přišla jako nafukovací nesympatický balónky. A trailer na dinosaura mě hodně děsí. [b]6/10[/b] [b]Habemus Papam[/b] Perfektní. Stokrát to může jít cestou klišé a řešit závist nevybraných, případně prozření zvoleného, ale stále si to jde po svém. [b]9/10[/b] [b]The Little Death[/b] Nevím, jestli to přišlo prvně odsud nebo od mých pražských znalců filmu, ale je to hodně dobré. Akorát mám pocit, že ta závěrečná povídka překračuje zbylé až příliš. Jako, kdyby ten zbytek někdo domaloval až dodatečně. [b]8/10[/b]
0 0
reagovat
Terminator Genisys - První akt je poměrně dost slušnej, ale jak přijde ta dialogovka v dodávce... Ten film jde totálně do prdele. A blockbuster s takhle špatným obsazením (hlavně Clarke je úplně mimo) tady taky dlouho nebyl. 3/10

San Andreas - Hezkej příklad, že dneska dokáže blockbuster natočit jakékoliv nemehlo s green-screenem za zády. Ale jo, nijak mě to neuráží, i když smutno mi z toho trochu je. 5/10
637680
[b]Terminator Genisys[/b] - První akt je poměrně dost slušnej, ale jak přijde ta dialogovka v dodávce... Ten film jde totálně do prdele. A blockbuster s takhle špatným obsazením (hlavně Clarke je úplně mimo) tady taky dlouho nebyl. [b]3/10[/b] [b]San Andreas[/b] - Hezkej příklad, že dneska dokáže blockbuster natočit jakékoliv nemehlo s green-screenem za zády. Ale jo, nijak mě to neuráží, i když smutno mi z toho trochu je. [b]5/10[/b]
0 0
reagovat

Divoké rákosí/Les Roseaux sauvages (1994)

Pravděpodobně nejslavnější snímek Andrého Techinéa. Půvabné retro vyprávění o dospívání ve Francii v období končící francouzsko-alžírské války, jejímž důsledkem bylo vyhlášení nezávislosti Alžírska. Techiné si dává načas a velkou část filmu věnuje vykreslení charakteru všech čtyř hlavních postav. Tomu pomáhá doslova poetická kamera a výborní mladí herci, jejich výkony mají velmi blízko k mladým představitelům ve filmech Francoise Truffauta. Epizodické vyprávění bez použití patosu nakonec vytvoří velmi působivý film, jenž by si zasloužil mnohem větší pozornost. 9/10
637679
Pravděpodobně nejslavnější snímek Andrého Techinéa. Půvabné retro vyprávění o dospívání ve Francii v období končící francouzsko-alžírské války, jejímž důsledkem bylo vyhlášení nezávislosti Alžírska. Techiné si dává načas a velkou část filmu věnuje vykreslení charakteru všech čtyř hlavních postav. Tomu pomáhá doslova poetická kamera a výborní mladí herci, jejich výkony mají velmi blízko k mladým představitelům ve filmech Francoise Truffauta. Epizodické vyprávění bez použití patosu nakonec vytvoří velmi působivý film, jenž by si zasloužil mnohem větší pozornost. 9/10
Divoké rákosí/Les Roseaux sauvages (1994)
0 0
reagovat

zahron

Drsňárna což. S tím koncem bych se asi nesmířil tak lehce jako Paul.
637657
Drsňárna což. S tím koncem bych se asi nesmířil tak lehce jako Paul.
zahron
0 0
reagovat

Shape of Things (2003)

What a heck did i just watched ? :D:D
637656
What a heck did i just watched ? *:D**:D*
Shape of Things (2003)
0 0
reagovat

Cinderella (2015)

Zpočátku se mi do toho moc nechtělo, na pohádky už jsem přece jen dost starej, ale zviklal mě MZ hype.
A udělal jsem dobře. Už dlouho se mi nestalo, že bych nějaké filmové postavě tak moc fandil. Já tak moc té Popelce držel palce a její macechu s dcerama jsem strašně nenáviděl. Natočeno to celé bylo moc krásně i vtipné to bylo. Dobrá práce 8/10.
637650
Zpočátku se mi do toho moc nechtělo, na pohádky už jsem přece jen dost starej, ale zviklal mě MZ hype. A udělal jsem dobře. Už dlouho se mi nestalo, že bych nějaké filmové postavě tak moc fandil. Já tak moc té Popelce držel palce a její macechu s dcerama jsem strašně nenáviděl. Natočeno to celé bylo moc krásně i vtipné to bylo. Dobrá práce 8/10.
Cinderella (2015)
0 0
reagovat
Já se docela divím, že mu v tom filmu rovnou nedali roli. Minimálně jedna by tam pro něj byla jako šitá na míru.
637628
Já se docela divím, že mu v tom filmu rovnou nedali roli. Minimálně jedna by tam pro něj byla jako šitá na míru.
0 0
reagovat
To mě teda víc zaujal fiktivní díl StarTalku (i když to je spíš jako Cosmos) s Neilem deGrasse Tysonem v rámci propagace Marťana. Těžká pecka!
637627
To mě teda víc zaujal fiktivní díl StarTalku (i když to je spíš jako Cosmos) s Neilem deGrasse Tysonem v rámci propagace Marťana. [link="https://www.facebook.com/MartianMovie/videos/889913671096014/"]Těžká pecka![/link]
0 0
reagovat
@KarelR

Zrovna ty bys z toho mohl dostat infarkt, tak pozor na to! ?)
637625
@KarelR Zrovna ty bys z toho mohl dostat infarkt, tak pozor na to! *?)*
0 0
reagovat

jonnas

Jsem rád, že ses tak vypsal u spotu, co Lucasfilm oficiálně prsknul na oficiální Instagram. Jen tak dál, hysterici z tebe mají obrovskou radost ;)
637624
Jsem rád, že ses tak vypsal u spotu, co Lucasfilm oficiálně prsknul na oficiální Instagram. Jen tak dál, hysterici z tebe mají obrovskou radost ;)
jonnas
0 0
reagovat

Star Wars: Síla se probouzí - uniklý TV spot!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DISCLAIMER:

Následující příspěvek obsahuje informace k novým Hvězdným válkám. Ačkoliv se jedná o spekulace či nepotvrzené informace, jakož i uniklý materiál, označuji ho jako SPOILER. Autor nenese zodpovědnost za psychickou či dokonce fyzickou (zejména na tomto hysterickém webu :D) újmu způsobenou shlédnutím následujícího obsahu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ukázka obsahuje 3 (resp. 2 zcela nové záběry). Ke vidění zde.
637622
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DISCLAIMER: Následující příspěvek obsahuje informace k novým [b]Hvězdným válkám[/b]. Ačkoliv se jedná o spekulace či nepotvrzené informace, jakož i uniklý materiál, označuji ho jako SPOILER. Autor nenese zodpovědnost za psychickou či dokonce fyzickou (zejména na tomto hysterickém webu *:D*) újmu způsobenou shlédnutím následujícího obsahu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ukázka obsahuje 3 (resp. 2 zcela nové záběry). Ke vidění [link="https://instagram.com/p/65PhxOs_RH/"]zde[/link].
Star Wars: Síla se probouzí - uniklý TV spot!
0 0
reagovat
kde mame jonase kdyz ho potrebujem, v tom novem klipu uz to vypada na utrzek nove hudby! :D
637617
kde mame jonase kdyz ho potrebujem, v tom novem klipu uz to vypada na utrzek nove hudby! *:D*
0 0
reagovat
Tak Svěrákovi Traja bratia aj na druhýkrát paráda:+
637594
Tak Svěrákovi Traja bratia aj na druhýkrát paráda*:+*
0 0
reagovat
Davies: imho bacha, v reálu tyhle bejkárny vypadají hrozně lacině...
637582
Davies: imho bacha, v reálu tyhle bejkárny vypadají hrozně lacině...
0 0
reagovat

Strojní puška

FUUUCK!

Sorry.

Bude to i u nás, dárek k třicátinám jasnej :+!
637572
[link="http://assets2.ignimgs.com/2015/07/08/diehardmegasetskewb2jpg-1b3f37_765w.jpg"]FUUUCK![/link] Sorry. Bude to i u nás, dárek k třicátinám jasnej *:+*!
Strojní puška
0 0
reagovat
Blaznivou dovolenou mi Fuka recenzi tak dokonale zprotivil, ze se na to NIKDY nepodivam... Hlavne, protoze mam puvodni film rad.
637532
Blaznivou dovolenou mi Fuka recenzi tak dokonale zprotivil, ze se na to NIKDY nepodivam... Hlavne, protoze mam puvodni film rad.
0 0
reagovat

Griswoldovci / Bláznivá dovolená

Poviem vam na rovinu, ze ked ste videli ukazky tak ste videli asi tak 80% toho fakt vtipneho. Ako celok je to ale take nejake nemastne neslane :/ Dokonca parkrat som mal taky ten pocit, ze aha toto malo byt asi vtipne.Alebo skor poznate ten pocit, ked vidite ako to ten reziser myslel, ze presne viete ako ta scena mala vyzerat, ale realizacia nedopadla zrovna tak ako by mala? ...neviem, asi som nemal spravnu naladu na taky film. No aj tak si to viac ako 6/10 nezasluzi.
637521
Poviem vam na rovinu, ze ked ste videli ukazky tak ste videli asi tak 80% toho fakt vtipneho. Ako celok je to ale take nejake nemastne neslane :/ Dokonca parkrat som mal taky ten pocit, ze aha toto malo byt asi vtipne.Alebo skor poznate ten pocit, ked vidite ako to ten reziser myslel, ze presne viete ako ta scena mala vyzerat, ale realizacia nedopadla zrovna tak ako by mala? ...neviem, asi som nemal spravnu naladu na taky film. No aj tak si to viac ako 6/10 nezasluzi.
Griswoldovci / Bláznivá dovolená
0 0
reagovat
Jj, Timecrimes je fajn vec, Hladovo doporuceni bylo koser...
637518
Jj, Timecrimes je fajn vec, Hladovo doporuceni bylo koser...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se