|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 35681 - 35700
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1784
- 1785
- 1786
- .
- 2962
- 2963
Lost Horizon (1937)
Vizuálne nádherné so skvelým námetom. Bohužiaľ hlavná časť filmu mi príliš nesadla. Namiesto toho aby sa v mestečku Shangri Lah niečo dialo, sa nudne filozofuje a aj napriek dobrým hercom a tradične výbornej réžii som strácal záujem, ktorý som získal späť až v poslednej dvadsaťminútovke. Predloha bola zjavne príliš málo filmová. Za mňa najslabší Capra, no na druhej strane môžme byť radi že sa film zachoval aspoň v takejto polepenej podobe. 7/10
|
reagovat
|
Legend - Jeden Hardy je super, druhý zase příšerný. A do toho moc prostoru pro otravnou Emily Browning. Zatím nejslabší Helgeland. 5/10
Burnt - To hvězdné obsazení tomu moc a moc přidává, protože na papíře je to absolutně nezajímavé. 6/10
Burnt - To hvězdné obsazení tomu moc a moc přidává, protože na papíře je to absolutně nezajímavé. 6/10
|
reagovat
|
Redmayne se možná nechal inspirovat Larrym Wachowským, když už si na podobnou proceduru zahrál hlavní roli. Krásně to zapadá.
|
reagovat
|
Těch styčných ploch je tam více, v Danish Girl se Redmayne nechá přeoperovat z muže na ženu, v Jupiter Ascending už Tatum hraje vlkomuže 

|
reagovat
|
Hartigan
Je to výborný herec a nebojí se nových hereckých příležitostí a výzev. Prostě něco jako Christian Bale, ten taky pro autentický herecký výkon udělá maximum.
|
reagovat
|
Clavius
Tak zrovna v Danish Girl byl překvapivě velmi civilní ve srovnání s takovým Jupiter Ascending. 

|
reagovat
|
já s tím smířený jsem a mou reakci a to, jak si Redmayne odnáší oskara najdeš umě zašifrovanou v mém komentáři na trailer Ledové sezóny.
Jak si totiž mistrně odhalil, dal jsem si za cíl si do něj kopnout v každém nesouvisejícím příspěvku
Jak si totiž mistrně odhalil, dal jsem si za cíl si do něj kopnout v každém nesouvisejícím příspěvku

|
reagovat
|
Aspoň o to víc bude snažší ty Oscary ignorovat. Na Redmayneho se díky jeho excentrickým rolím rychle zapomene.
|
reagovat
|
tenhle příspěvek s nim souvisel, protože bude zajisté nominován... kdyby byla Lili Elbe ještě navíc afroameričanka židovského vyznání, oskar by tam putoval už těď, i za předpokladu, že by jí hrál namísto Redmayna Jiří Krytinář.
|
reagovat
|
Aneb jak si v každém příspěvku nesouvisejícím s Eddiem Redmaynem kopnout do Eddieho Redmaynea. 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
44První dojmy: očekávaný Michael o Michaelu Jacksonovi 28Kill Bill: Kompletní krvavá aféra: Recenze 25South Park: Peklo na zemi: V.I.M. 12Texaský masakr motorovou pilou od A24 má režiséra 10Michael: Recenze 10Filmové Elden Ring od Garlanda sbírá obsazení 10Clayface: Teaser 8Magická posedlost 2: Teaser 8Coyote vs. Acme: Trailer 7Hororová Mumie tržbami nepřesvědčila, kinaři již vyhlížejí nástup Michaela