Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30461 - 30480 Napsat příspěvek
Guido: Dost me prekvapilo, jak tam chvalili Before I Fall... Ze by prece?
660190
Guido: Dost me prekvapilo, jak tam chvalili Before I Fall... Ze by prece?
0 0
reagovat
Honza pro ty co nevideli, kdo videl vi :-D
660189
Honza pro ty co nevideli, kdo videl vi :-D
0 0
reagovat
H....za?
660188
H....za?
0 0
reagovat

Get Out

Vsem filmum, kde ma nejakou roli h....za davam body dolu, protoze me to urazi. Tomuhle filmu ale odpoustim vse, protoze originalnejsi film jsem nevidel od John dies at the end a to je spis silena ujetina, nez tenhle skvele promysleny a zrezirovany snimek. 9/10
660187
Vsem filmum, kde ma nejakou roli h....za davam body dolu, protoze me to urazi. Tomuhle filmu ale odpoustim vse, protoze originalnejsi film jsem nevidel od John dies at the end a to je spis silena ujetina, nez tenhle skvele promysleny a zrezirovany snimek. 9/10
Get Out
0 0
reagovat
660186
[url=http://www.indiewire.com/2017/05/best-movies-of-2017-1201814481/]the best movies of 2017 so far according to indiewire[/url]
0 0
reagovat

get out

je to naprosto skvěle zahraný, takový divným způsobem creepy, má to jen hodinu a půl a i když tam není akce, tak jsem se vůbec nenudil... nevím proč, ale feelingem mi to asi nejvíc připomnělo Unbreakable. I když je to jinej žánr. A ten hlavní černoch je skvělej... celou dobu mi hlavou vrtalo, odkud ho znam... Ze "superstar" epizody Black Mirror.

90%
660185
je to naprosto skvěle zahraný, takový divným způsobem creepy, má to jen hodinu a půl a i když tam není akce, tak jsem se vůbec nenudil... nevím proč, ale feelingem mi to asi nejvíc připomnělo Unbreakable. I když je to jinej žánr. A ten hlavní černoch je skvělej... celou dobu mi hlavou vrtalo, odkud ho znam... Ze "superstar" epizody Black Mirror. 90%
get out
0 0
reagovat
get out (2017)
80% - nudny a napeti sem necejtil zadny, ale zasnul sem jak je to smooth a hlavne jak je to do posledniho dilku perfetne poskladany. 
660184
get out (2017) 80% - nudny a napeti sem necejtil zadny, ale zasnul sem jak je to smooth a hlavne jak je to do posledniho dilku perfetne poskladany[url=http://media.gettyimages.com/photos/daniel-kaluuya-allison-williams-and-jordan-peele-attend-the-build-to-picture-id643529152].[/url] 
0 0
reagovat

13. patro

Tenhle snimek nestarne, naopak zacina byt cim dal vic aktualnejsi :+ 9/10
660164
Tenhle snimek nestarne, naopak zacina byt cim dal vic aktualnejsi *:+* 9/10
13. patro
0 0
reagovat
660162
https://www.youtube.com/watch?v=NriOZ6ofj_Q
0 0
reagovat
Kapow!
660161
Kapow!
0 0
reagovat

Batman: Return of the Caped Crusaders (2016)

Animovaný Batman ve stylu toho z roku 1966 s Adamem Westem, dokonce včetně dabingu původních herců (West, Ward, Julie Newmar). Jen ještě břitčí a nepokrytěji ironický. Vztah Batmana s Robinem, nehorázné slovní výměny s Catwoman, kouzelně absurdní vnitřní logika, „typická“ bat-udělátka nebo i rýpnutí do hraných filmů s Keatonem a Balem... Zkrátka podvratná batmanovská zábava, která by klidně snesla i pokračování. 7/10
660160
Animovaný Batman ve stylu toho z roku 1966 s Adamem Westem, dokonce včetně dabingu původních herců (West, Ward, Julie Newmar). Jen ještě břitčí a nepokrytěji ironický. Vztah Batmana s Robinem, nehorázné slovní výměny s Catwoman, kouzelně absurdní vnitřní logika, „typická“ bat-udělátka nebo i rýpnutí do hraných filmů s Keatonem a Balem... Zkrátka podvratná batmanovská zábava, která by klidně snesla i pokračování. [b]7/10[/b]
Batman: Return of the Caped Crusaders (2016)
0 0
reagovat

Fire in the sky

Ten film je proste zapomenuty klenot. Skvela kamera, rezie a bomba scena v zaveru. Kdo ma rad emzacke misteriozno do toho.
660152
Ten film je proste zapomenuty klenot. Skvela kamera, rezie a bomba scena v zaveru. Kdo ma rad emzacke misteriozno do toho.
Fire in the sky
0 0
reagovat
has reservoir dogs aged well? od videa na arrival zase dalsi kvalitka.
660150
[url=https://youtu.be/6HN3G2lOAi0]has reservoir [/url][url=https://youtu.be/6HN3G2lOAi0]dogs[/url] aged well? od videa na arrival zase dalsi kvalitka.
0 0
reagovat

Smrt stopařek (1979)

Stále nadčasový kriminální snímek s výborným Markem Perepeczkem, který dokonale ztvárnil vraha Dády Patrasové a Jany Nagyové. Patrně nejlepší normalizační detektivka, navíc se silným závěrem. Drsná atmosféra, skvělá hudba Karla Svobody a pečlivě vygradovaná režie Jindřicha Poláka, který potvrdil, že umí točit i jiné žánry než "jenom" dětské filmy a seriály. :+
660143
Stále nadčasový kriminální snímek s výborným Markem Perepeczkem, který dokonale ztvárnil vraha Dády Patrasové a Jany Nagyové. Patrně nejlepší normalizační detektivka, navíc se silným závěrem. Drsná atmosféra, skvělá hudba Karla Svobody a pečlivě vygradovaná režie Jindřicha Poláka, který potvrdil, že umí točit i jiné žánry než "jenom" dětské filmy a seriály. *:+*
Smrt stopařek (1979)
0 0
reagovat

Allied

Wow, Zemeckis nezklamal. Skvele melodramo protkane valecnym thrillerem:+ 9/10
660138
Wow, Zemeckis nezklamal. Skvele melodramo protkane valecnym thrillerem*:+* 9/10
Allied
0 0
reagovat

kubqo

Zoe Kazan, hell yes. :+
660128
Zoe Kazan, hell yes. *:+*
kubqo
0 0
reagovat
trailer na The Big Sick, aneb ja už mám o feel-good film leta asi postarané :+
660127
[url=https://www.youtube.com/watch?v=jcD0Daqc3Yw]trailer [/url]na The Big Sick, aneb ja už mám o feel-good film leta asi postarané *:+*
0 0
reagovat

Signs [2002]

Viděno v rámci aktuálního Shyamalanovskýho opáčka - ten film jsem dřív dost žral, takže ne poprvý od releasu DVD jako nedávno v případě Unbreakable, nicméně pořád aspoň po deseti letech... a vůbec nic se od tý doby nezměnilo, pořád je to neskutečná kvalita. V tom filmu funguje naprosto všechno, včetně závěrečnýho "twistu", kterej vlastně twist vůbec není a narozdíl od Unbreakable nepůsobí nijak uměle, přistoupíme-li na to, že ten film je o mimozemský invazi až v druhý řadě.

Jestli bych měl ale něco obzvlášť vyzvednout, je to hudba - to co tam předvádí J. N. Howard s žestěma snese srovnání s naprostou špičkou.
Hand of Fate (pt I + II)
660125
Viděno v rámci aktuálního Shyamalanovskýho opáčka - ten film jsem dřív dost žral, takže ne poprvý od releasu DVD jako nedávno v případě Unbreakable, nicméně pořád aspoň po deseti letech... a vůbec nic se od tý doby nezměnilo, pořád je to neskutečná kvalita. V tom filmu funguje naprosto všechno, včetně závěrečnýho "twistu", kterej vlastně twist vůbec není a narozdíl od Unbreakable nepůsobí nijak uměle, přistoupíme-li na to, že ten film je o mimozemský invazi až v druhý řadě. Jestli bych měl ale něco obzvlášť vyzvednout, je to hudba - to co tam předvádí J. N. Howard s žestěma snese srovnání s naprostou špičkou. [url=https://www.youtube.com/watch?v=YFGK2RFUQLs]Hand of Fate (pt I + II) [/url]
Signs [2002]
0 0
reagovat

GotG Vol. 2

Viděl to někdo v dabingu? Budu asi nucen nejít na titulky, tak jestli se to dá přežít?
660122
Viděl to někdo v dabingu? Budu asi nucen nejít na titulky, tak jestli se to dá přežít?
GotG Vol. 2
0 0
reagovat

Get Out

Sranda jak to z najklišovitejšieho žánra a jednej z najotrepanejších tém dokázalo urobiť jeden z najoriginálnejších filmov poslednej doby. Celý čas som rozmýšlal, že vlastne by ten prístup stačilo len trochu posunúť, a mohol by z toho byť i komediálny skeč. Zároveň to ale skvele funguje aj ako horor.

8/10
660118
Sranda jak to z najklišovitejšieho žánra a jednej z najotrepanejších tém dokázalo urobiť jeden z najoriginálnejších filmov poslednej doby. Celý čas som rozmýšlal, že vlastne by ten prístup stačilo len trochu posunúť, a mohol by z toho byť i komediálny skeč. Zároveň to ale skvele funguje aj ako horor. 8/10
Get Out
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se