Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30481 - 30500 Napsat příspěvek

GuidoA.

jj, nebeská brána je supera  ako bonus Slovenské mamičky pred veľkým finále :+ale chápem prečo to bol komerčne taký prúser.
660104
jj, nebeská brána je supera  ako bonus Slovenské mamičky pred veľkým finále *:+*ale chápem prečo to bol komerčne taký prúser.
GuidoA.
0 0
reagovat

The Edge of Seventeen (2016)

Kvalitných teenagerských filmov nikdy nie je dosť. Milé, pekné, citlivé s výbornou Hailee Steinfeld a úžasným Harrelsonom. Ale ak je toto vážne portrét normálnej sedemnásťročnej baby, som veľmi rád že som chlap. 9/10
660103
Kvalitných teenagerských filmov nikdy nie je dosť. Milé, pekné, citlivé s výbornou Hailee Steinfeld a úžasným Harrelsonom. Ale ak je toto vážne portrét normálnej sedemnásťročnej baby, som veľmi rád že som chlap. 9/10
The Edge of Seventeen (2016)
0 0
reagovat
heaven's gate (1980)
90% - 219 minut na jeden zatah. musim se poplacat po zadech. hrozna pecka. takovejch znamejch xichtu. john hurt byl bozi na zacatku, christopher walken furt a kdyz na mne vybaf mickey rourke tak sem se fakt lek. nesmirne realisticky natoceny a hlavne ty postavy byly tak krasne lidsky priblbly - uzasny. v budoucnu bych na to nekdy rad zasel do kina. ted zbyva dat jeste  toho lovce jelenu. kdysi sem u nej usnul hned na zacatku asi u kulecniku. 
660095
heaven's gate (1980) 90% - 219 minut na jeden zatah. musim se poplacat po zadech. hrozna pecka. takovejch znamejch xichtu. john hurt byl bozi na zacatku, christopher walken furt a kdyz na mne vybaf mickey rourke tak sem se fakt lek. nesmirne realisticky natoceny a hlavne ty postavy byly tak krasne lidsky priblbly - uzasny. v budoucnu bych na to nekdy rad zasel do kina. ted zbyva dat jeste  toho lovce jelenu. kdysi sem u nej usnul hned na zacatku asi u kulecniku. 
0 0
reagovat

Wesley Snipes je zpet ;)

660094
https://m.youtube.com/watch?v=BScaH0oxlkc *:+*
Wesley Snipes je zpet ;)
0 0
reagovat

Daydream Nation (2010)

Pokus o novú Americkú krásu pre festivalových divákov. Má to svoje kvality, no absolútne mi to nesadlo. Až tak, že niekde v polovici som ten film aktívne nenávidel. 5/10
660079
Pokus o novú Americkú krásu pre festivalových divákov. Má to svoje kvality, no absolútne mi to nesadlo. Až tak, že niekde v polovici som ten film aktívne nenávidel. 5/10
Daydream Nation (2010)
0 0
reagovat
660062
[list][*][url=http://www.csfd.cz/film/3157-skola-zaklad-zivota/]Škola základ života[/url] (1938)  Nie tak nádherné ako Cesta do hlubin..., ale aj tak veľmi pekné a vtipné 8/10 [/*][*][url=http://www.csfd.cz/film/3092-cesta-do-hlubin-studakovy-duse/]Cesta do hlubin študákovy duše[/url] (1939)  Nádhera 10/10 [/*][*][url=http://www.csfd.cz/film/32228-blbec-k-veceri/]Jeden blbec na večeru[/url] (1998)  Má to aj hluché miesta, no väčšinu času som sa veľmi dobre bavil 7/10 [/*][*][url=http://www.csfd.cz/film/1922-dodge-city/]Dodge City[/url] (1939)  Veľmi kvalitný, no ničím nevyčnievajúci old school western. 8/10 [/*][/list]
0 0
reagovat

Ztracené město Z

Dost mě překvapilo, že i když šel film v kině už pátý den a navíc dost pozdě večer, tak bylo kino úplně plné (navíc i hodně důchodců)
Můžu říct, že jsem se dost nechytal ze začátku a pak přišla druhá výprava a už to bylo mnohem lepší. Ta první byla taková zkratkovitá, urychlená. Ta druhá byla krásně intenzivní a silná no a pak následovalo zase něco jiného a krásně smutný, nneamerický konec...Čekal jsem sice úplně něco jiného, ale právě kvůli tomu překvapení, co z toho nakonec bylo, se z toho stal nezapomenutelný film. A nikdy bych nečekal, že tohle napíšu, ale ten tuctový Hunnam a ohraný Pattinson byli naprosto výborní! Víc takových rolí pro ně.
660061
Dost mě překvapilo, že i když šel film v kině už pátý den a navíc dost pozdě večer, tak bylo kino úplně plné (navíc i hodně důchodců) Můžu říct, že jsem se dost nechytal ze začátku a pak přišla druhá výprava a už to bylo mnohem lepší. Ta první byla taková zkratkovitá, urychlená. Ta druhá byla krásně intenzivní a silná no a pak následovalo zase něco jiného a krásně [spoiler]smutný, nneamerický konec...[/spoiler]Čekal jsem sice úplně něco jiného, ale právě kvůli tomu překvapení, co z toho nakonec bylo, se z toho stal nezapomenutelný film. A nikdy bych nečekal, že tohle napíšu, ale ten tuctový Hunnam a ohraný Pattinson byli naprosto výborní! Víc takových rolí pro ně.
Ztracené město Z
0 0
reagovat

Primal fear

Skvělý scénář a místy překvapivé třešničky spolu s podařeným herectvím z tohoto filmu dělají zapadlý klenot. KS hadra. 9/10
660060
Skvělý scénář a místy překvapivé třešničky spolu s podařeným herectvím z tohoto filmu dělají zapadlý klenot. KS hadra. 9/10
Primal fear
0 0
reagovat

van Damme v novem filmu :)

660053
*8)* https://m.youtube.com/watch?v=giqSFvvPT00
van Damme v novem filmu :)
0 0
reagovat
ma vie de courgette (2016)
70% - ma to hodku a pritom je to tak krasne pomaly. moc poveden jednohubka.
660049
ma vie de courgette (2016) 70% - ma to hodku a pritom je to tak krasne pomaly. moc poveden jednohubka.
0 0
reagovat

Resurrection (1999)

Jedna plus jedna je dvě.
Filmařsky nejhorší film, který jsem kdy viděl a přesto ho chtěl dokoukat.
Herci nejsou dřeva, herci jsou kusy naplaveniny co se mele pod náhonem v Bráníku.
Nesouvislé dialogy a monology na úrovni polobéčka až céčka.
Kameraman  vyzkouší snad všechny možné druhy záběrů, zrychlovaček, zpomalovaček a švenků co existují.
Střihač nechal některé zásadní části ve střižně a plno nepotřebné hlušiny nechal.
Scénárista dělá ze zajímavého námětu bramboračku. Když se mu to hodí jsou policisté a hlavní postava za ultra debily, aby se mávnutím proutku v další scéně dostali až na hranu geniality raketového vědce.

Raději bych si ten příběh přečetl při cestě do právce MHD.

PS: Českej distributor nemohl vymyslet více spoileroidní název.
PPS: Nehodnotím a Pepo co se ti na tom filmu vlastně líbilo?
660038
[i]Jedna plus jedna je dvě. [/i]Filmařsky nejhorší film, který jsem kdy viděl a přesto ho chtěl dokoukat. Herci nejsou dřeva, herci jsou kusy naplaveniny co se mele pod náhonem v Bráníku. Nesouvislé dialogy a monology na úrovni polobéčka až céčka. Kameraman  vyzkouší snad všechny možné druhy záběrů, zrychlovaček, zpomalovaček a švenků co existují. Střihač nechal některé zásadní části ve střižně a plno nepotřebné hlušiny nechal. Scénárista dělá ze zajímavého námětu bramboračku. Když se mu to hodí jsou policisté a hlavní postava za ultra debily, aby se mávnutím proutku v další scéně dostali až na hranu geniality raketového vědce. Raději bych si ten příběh přečetl při cestě do právce MHD. PS: Českej distributor nemohl vymyslet více spoileroidní název. PPS: Nehodnotím a [b]Pepo[/b] co se ti na tom filmu vlastně líbilo?
Resurrection (1999)
0 0
reagovat
Meek's Cutoff ma naprosto otresnej trailer, ale hraje tam Míša Williams, takže mám plán na večer. Nikdy jsem o tom neslyšel.
660014
Meek's Cutoff ma naprosto otresnej trailer, ale hraje tam Míša Williams, takže mám plán na večer. Nikdy jsem o tom neslyšel.
0 0
reagovat
xxendxx
de o to ze ten film kasle na nejaky atrakce, nevzbuzuje zadny otazky (krome tech milionu ktery sou pod povrchem), nema zadny kamerovy jizdy nebo herecky koncerty a i slova si jen tak plynou. rimsyho recenze je pochopitelna. samotnyho me prvnich 30 minut nebylo schnopno jakkoliv vtahnout nebo zaujmout.  pak se ale neco ve mne zlomilo a ujizdel sem na kazdym zaberu a kazdy primocary vete. lawrence z arabie kteryho miluju nade vse mi to moc nepripominalo ale meek's cutoff jo. 
660013
xxendxx de o to ze ten film kasle na nejaky atrakce, nevzbuzuje zadny otazky (krome tech milionu ktery sou pod povrchem), nema zadny kamerovy jizdy nebo herecky koncerty a i slova si jen tak plynou. rimsyho recenze je pochopitelna. samotnyho me prvnich 30 minut nebylo schnopno jakkoliv vtahnout nebo zaujmout.  pak se ale neco ve mne zlomilo a ujizdel sem na kazdym zaberu a kazdy primocary vete. lawrence z arabie kteryho miluju nade vse mi to moc nepripominalo ale meek's cutoff jo. 
0 0
reagovat
Nějak se ti to Guido rozsypalo...
660012
Nějak se ti to Guido rozsypalo...
0 0
reagovat
the lost city of z (2016)
100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina. 

tohle me zaujalo, slo by to prelozit do cestiny? 
660009
the lost city of z (2016) 100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina.  tohle me zaujalo, slo by to prelozit do cestiny? 
0 0
reagovat
they live (1988) 
60% - nocturama (85%) inspirovana carpenterem je naprosto bozi.    
passengers (2016)
60% - bez michaela sheena bych se k tomu asi nepremoh.  
pieces (1982)
70% - hodne gore, malo giallo.
mon oncle (1958)
80% - tati to pekne nacal ale ke konci to de do kopru.  
carlos (2010)
85% - na dva zatahy tohodle 330minutovyho macka. 
what's up, doc? (1972)
95% - looney toons jako free fire (85% ). rechtal sem se jako blazen.
the lost city of z (2016)
100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina. 
660008
they live (1988)  60% - nocturama (85%) inspirovana carpenterem je naprosto bozi.     passengers (2016) 60% - bez michaela sheena bych se k tomu asi nepremoh.   pieces (1982) 70% - hodne gore, malo giallo. mon oncle (1958) 80% - tati to pekne nacal ale ke konci to de do kopru.   carlos (2010) 85% - na dva zatahy tohodle 330minutovyho macka.  what's up, doc? (1972) 95% - looney toons jako free fire (85% ). rechtal sem se jako blazen. the lost city of z (2016) 100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina. 
0 0
reagovat
Ja sa tomu vyhybam odkedy to v cineme dostalo 20%. Fakt je to dobre?
660005
Ja sa tomu vyhybam odkedy to v cineme dostalo 20%. Fakt je to dobre?
0 0
reagovat

Fire in the sky 1993

Je to jako díl z první řady Akta X. Stejně napínavé, stejně podmanivé, ale s lepší kamerou a střihem. Doporučuju si nic nezjišťovat a jít do toho. 9/10
660003
Je to jako díl z první řady Akta X. Stejně napínavé, stejně podmanivé, ale s lepší kamerou a střihem. Doporučuju si nic nezjišťovat a jít do toho. 9/10
Fire in the sky 1993
0 0
reagovat

Unbreakable

OK, tohle jsem viděl naposledy snad na střední, čili těsně poté, co to vyšlo na DVD. Je to opravdu nádherně natočený, ale

1) Scéna s pistolí u stolu mi přišla hrubě přestřelená (heh!) a
2) Závěrečnej twist mi přišel jako hroznej výkřik do prázdna. Nevytěženej, zbytečnej.

Celkově pěkný, ale předchozí i následnej Indův film my přijdou o dost lepší. Příští týden provedu srovnání...
660000
OK, tohle jsem viděl naposledy snad na střední, čili těsně poté, co to vyšlo na DVD. Je to opravdu nádherně natočený, ale 1) Scéna s pistolí u stolu mi přišla hrubě přestřelená (heh!) a 2) Závěrečnej twist mi přišel jako hroznej výkřik do prázdna. Nevytěženej, zbytečnej. Celkově pěkný, ale předchozí i následnej Indův film my přijdou o dost lepší. Příští týden provedu srovnání...
Unbreakable
0 0
reagovat
Tiez som sa cudoval:D
659993
Tiez som sa cudoval*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se