Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30441 - 30460 Napsat příspěvek
jj, přesně můj problém, mají x dimenzí, rozbitý prostor apod. a jediné co z toho vytáhnou je zajímavý wallpaper pro tuctový fistfight.
660260
jj, přesně můj problém, mají x dimenzí, rozbitý prostor apod. a jediné co z toho vytáhnou je zajímavý wallpaper pro tuctový fistfight.
0 0
reagovat

Godlike

a to je pri MCU dosť pokrok, že to sa to pekne hýbalo;)
660258
a to je pri MCU dosť pokrok, že to sa to pekne hýbalo*;)*
Godlike
0 0
reagovat
Na mě to všechno působilo hrozně prázdně a pokrytecky. Nakonec se stejně tuctově mlátili pěstma a akorát se to kolem nich hezky hýbalo.
660257
Na mě to všechno působilo hrozně prázdně a pokrytecky. Nakonec se stejně tuctově mlátili pěstma a akorát se to kolem nich hezky hýbalo.
0 0
reagovat
rozbité s nevyužitým potencionálom to bolo, ale tie čarodejnícke pasáže boli niečo, čo som v MCU fakt nevidel a fungovalo to na mňa pekne. 
660255
rozbité s nevyužitým potencionálom to bolo, ale tie čarodejnícke pasáže boli niečo, čo som v MCU fakt nevidel a fungovalo to na mňa pekne. 
0 0
reagovat
pepo
čo presne ti prišlo na Doctor Strange vizuálne zaujímavé? mne to skôr prišlo brutálne nekohézne s nevyužitým potencionálom

GuidoA
strašne nedocenený film
660254
[b]pepo[/b] čo presne ti prišlo na Doctor Strange vizuálne zaujímavé? mne to skôr prišlo brutálne nekohézne s nevyužitým potencionálom [b]GuidoA [/b]strašne nedocenený film
0 0
reagovat
the man from u.n.c.l.e. (2015)
70% - v podstate nemam co bych vytknul. dokonce i henry cavill mi prisel dobrej. perfektni retro u kteryho ma sice clovek pocit ze trva tak ctyri hodiny ale to neva. du se podivat na archera.
660253
the man from u.n.c.l.e. (2015) 70% - v podstate nemam co bych vytknul. dokonce i henry cavill mi prisel dobrej. perfektni retro u kteryho ma sice clovek pocit ze trva tak ctyri hodiny ale to neva. du se podivat na archera.
0 0
reagovat

The Discovery (2017)

Hodne uťahaný a melancholický film, ktorý je zaujimavý skôr v tom aké existenčné otázky pokladá, ako v tom ako na ne odpovedá. Vizuál, hudba, herci skvelí a ideálny TV film na sobotu večer k vínu, Nietzschemu a krabičke Xanaxu. Ja som bol spokojný, aj keď chápem tie výtky, ktoré nevedia prekúsnuť ostatní diváci. 7/10

PS: Opravte si popisok k filmu, pretože o hľadaní E.Tho to vážne nie je 8)
660252
Hodne uťahaný a melancholický film, ktorý je zaujimavý skôr v tom aké existenčné otázky pokladá, ako v tom ako na ne odpovedá. Vizuál, hudba, herci skvelí a ideálny TV film na sobotu večer k vínu, Nietzschemu a krabičke Xanaxu. Ja som bol spokojný, aj keď chápem tie výtky, ktoré nevedia prekúsnuť ostatní diváci. 7/10 PS: Opravte si popisok k filmu, pretože o hľadaní E.Tho to vážne nie je *8)*
The Discovery (2017)
0 0
reagovat

Sex and the City (2008)

Plakal som a smial som sa 3/10 P.s. serial sa mi v prvych 3 seriach pacil, neskor ma neskutocne stval
660250
Plakal som a smial som sa 3/10 P.s. serial sa mi v prvych 3 seriach pacil, neskor ma neskutocne stval
Sex and the City (2008)
0 0
reagovat

Doctor Strange

Back to 90´s. Pripomínalo mi to, to najlepšie z pred X-Men éry. Má to fajn tempo, nenudil som sa ani chvíľu, no rovnako tak ma to nedokázalo strhnúť. Najväčšiu radosť mám z toho, že vizuálne zaujímavá marvelovka už nie je oxymorón. 7/10
660249
Back to 90´s. Pripomínalo mi to, to najlepšie z pred X-Men éry. Má to fajn tempo, nenudil som sa ani chvíľu, no rovnako tak ma to nedokázalo strhnúť. Najväčšiu radosť mám z toho, že vizuálne zaujímavá marvelovka už nie je oxymorón. 7/10
Doctor Strange
0 0
reagovat
daj si lady vanishes
660248
daj si lady vanishes
0 0
reagovat
Zejtra v noci plánuju nějakej film od Hitche. Z novějších sem toho hodně viděl, a tak plánuju zamířit trochu nazpět. Což takhle Spellbound, dobrej nápad?
660247
Zejtra v noci plánuju nějakej film od Hitche. Z novějších sem toho hodně viděl, a tak plánuju zamířit trochu nazpět. Což takhle Spellbound, dobrej nápad?
0 0
reagovat

GuidoA

to vyzerá ako špatný portrét Cate Blanchett
660244
to vyzerá ako špatný portrét Cate Blanchett
GuidoA
0 0
reagovat
660243
[url=http://www.indiewire.com/wp-content/uploads/2017/05/mother-poster.jpeg]mother![/url]
0 0
reagovat

Minority Report

Progresivní režie, skvělá předloha a i po 16 letech neuvěřitelně reálné efekty. V době premiéry jsem film nedokázal docenit, ale tak nějak jsem tušil, že až budu starší, tak některá témata mi víc sednou. No tak se i stalo a napotřetí už jeto skoro na plnou palbu. 9/10
660242
Progresivní režie, skvělá předloha a i po 16 letech neuvěřitelně reálné efekty. V době premiéry jsem film nedokázal docenit, ale tak nějak jsem tušil, že až budu starší, tak některá témata mi víc sednou. No tak se i stalo a napotřetí už jeto skoro na plnou palbu. 9/10
Minority Report
0 0
reagovat

Bachy

:+
660241
*:+*
Bachy
0 0
reagovat
Spinal Tap (1984): 6/10 - jako jo, ale asi jsem to měl vidět o moc dřív
Réalité (2014): 10/10 - asi začínám milovat Quentina Dupieuxe. Ještě lepší a ucelenější jak Wrong
Metropolis + Forma živě - ok, tak tohle bylo hodně silný a to jsem se k tomu živýmu hudebnímu doprovodu dřív stavěl trošku skepticky
2001: Vesmírná Odysea (1968) - tolik let jsem se toho bál!! Tohle dost předefinovalo, co si myslím o filmu. WOW je to slovo
660238
[b]Spinal Tap (1984): 6/10[/b] - jako jo, ale asi jsem to měl vidět o moc dřív [b]Réalité (2014): 10/10 [/b]- asi začínám milovat Quentina Dupieuxe. Ještě lepší a ucelenější jak Wrong [b]Metropolis + Forma živě [/b]- ok, tak tohle bylo hodně silný a to jsem se k tomu živýmu hudebnímu doprovodu dřív stavěl trošku skepticky [b]2001: Vesmírná Odysea (1968) [/b]- tolik let jsem se toho bál!! Tohle dost předefinovalo, co si myslím o filmu. WOW je to slovo
0 0
reagovat
Uteč (2017)
Je to veľmi fajn (skoro)hororík ale bacha na hype. Dobre to graduje, story aj herci sú veľmi fajn a vie to vyčarovať aj
peknú atmosféru a v závere potešiť chutnou dávkou krvi. Najväčší problém
som mal s tým, že ten film pôsobí v multiplexe trochu nepatrične a viac
by sa hodil do nejakého artkina alebo na festival. 7/10

Hořkých sedmnáct (2016)
Kvalitných teenagerských filmov nikdy nie je dosť. Milé, pekné, citlivé
s výbornou Hailee Steinfeld a úžasným Harrelsonom. Ale ak je toto vážne
portrét normálnej sedemnásťročnej baby, som veľmi rád že som chlap.
8/10

Národ snílků (2010)
Pokus o novú Americkú krásu pre festivalových divákov. Má to svoje kvality, no absolútne mi to nesadlo.
Až tak, že niekde v polovici som ten film aktívne nenávidel. 5/10

Cesta do hlubin študákovy duše (1939)
Nádhera 10/10

Škola základ života (1938)
Nie tak nádherné ako Cesta do hlubin..., ale aj tak veľmi pekné a vtipné 8/10

Jeden blbec na večeru (1998)
Má to aj hluché miesta, no väčšinu času som sa veľmi dobre bavil 7/10

Dodge City (1939)
Veľmi kvalitný, no ničím nevyčnievajúci old school western. 8/10
660224
Uteč (2017) Je to veľmi fajn (skoro)hororík ale bacha na hype. Dobre to graduje, story aj herci sú veľmi fajn a vie to vyčarovať aj peknú atmosféru a v závere potešiť chutnou dávkou krvi. Najväčší problém som mal s tým, že ten film pôsobí v multiplexe trochu nepatrične a viac by sa hodil do nejakého artkina alebo na festival. 7/10 Hořkých sedmnáct (2016) Kvalitných teenagerských filmov nikdy nie je dosť. Milé, pekné, citlivé s výbornou Hailee Steinfeld a úžasným Harrelsonom. Ale ak je toto vážne portrét normálnej sedemnásťročnej baby, som veľmi rád že som chlap. 8/10 Národ snílků (2010) Pokus o novú Americkú krásu pre festivalových divákov. Má to svoje kvality, no absolútne mi to nesadlo. Až tak, že niekde v polovici som ten film aktívne nenávidel. 5/10 Cesta do hlubin študákovy duše (1939) Nádhera 10/10 Škola základ života (1938) Nie tak nádherné ako Cesta do hlubin..., ale aj tak veľmi pekné a vtipné 8/10 Jeden blbec na večeru (1998) Má to aj hluché miesta, no väčšinu času som sa veľmi dobre bavil 7/10 Dodge City (1939) Veľmi kvalitný, no ničím nevyčnievajúci old school western. 8/10
0 0
reagovat
Marťan se mi sice líbil, ale souhlas s tím, že Europa Report je taky fajn :)
660200
Marťan se mi sice líbil, ale souhlas s tím, že Europa Report je taky fajn *:)*
0 0
reagovat

Europa report 7/10

Ve vysledku lepsi jak Martian. Zadne hrdinske ciny, zadne machrovani, zadnych 2,5h pred obrazovkou. Posadka se zde s chladnou hlavou vyporadava s problemy tak, jak se od elity planety slusi a patri. Ze ma scenar par logickych der nevadi, jinak je totiz kvalitne zpracovany.
660197
Ve vysledku lepsi jak Martian. Zadne hrdinske ciny, zadne machrovani, zadnych 2,5h pred obrazovkou. Posadka se zde s chladnou hlavou vyporadava s problemy tak, jak se od elity planety slusi a patri. Ze ma scenar par logickych der nevadi, jinak je totiz kvalitne zpracovany.
Europa report 7/10
0 0
reagovat

Get Out (2017)

Super to bylo. Udělal jsem chybu, že jsem na to koukal na dvakrát, bo už jsem byl napoprvé unavený a asi i proto neměla závěrečná půlhodina patřičnej dopad. Moje chyba. Ale první hodina naprosto skvostná , patřičně znepokojující a mrazivá, herecky.. zejména..ehm..černoši.. prvotřídní. Týpek v hlavní roli nejlepší. 8/10
660191
Super to bylo. Udělal jsem chybu, že jsem na to koukal na dvakrát, bo už jsem byl napoprvé unavený a asi i proto neměla závěrečná půlhodina patřičnej dopad. Moje chyba. Ale první hodina naprosto skvostná , patřičně znepokojující a mrazivá, herecky.. zejména..ehm..černoši.. prvotřídní. Týpek v hlavní roli nejlepší. 8/10
Get Out (2017)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se