Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30421 - 30440 Napsat příspěvek

Zkouška dospělosti (2016)

Režisér Cristian Mungiu opět nezklamal. Je mi záhadou, proč něco podobného nenatočíme i my. Přitom námětů by byl určitě dostatek.
660363
Režisér Cristian Mungiu opět nezklamal. Je mi záhadou, proč něco podobného nenatočíme i my. Přitom námětů by byl určitě dostatek.
Zkouška dospělosti (2016)
0 0
reagovat

Why 2001's Rat Race Is A Perfect Piece of Escapism for Modern Times

660355
https://editorial.rottentomatoes.com/article/why-2001s-rat-race-is-a-perfect-piece-of-escapism-for-modern-times/
Why 2001's Rat Race Is A Perfect Piece of Escapism for Modern Times
0 0
reagovat

Kong: Skull Island

Generický a hlúpy scenár, nezaujímavé postavy ale neskutočné vizuálne žrádlo. Zaujímavé nápady na "zvery" a odstrašujúci Kong zaistili, že som vlastne ani chvíľu nenudil. Ono to je vlastne akoby prehistorická verzia Pacific Rim. 6,5/10
660326
Generický a hlúpy scenár, nezaujímavé postavy ale neskutočné vizuálne žrádlo. Zaujímavé nápady na "zvery" a odstrašujúci Kong zaistili, že som vlastne ani chvíľu nenudil. Ono to je vlastne akoby prehistorická verzia Pacific Rim. 6,5/10
Kong: Skull Island
0 0
reagovat
660323
[url=https://vimeo.com/207466220]bath house[/url]
0 0
reagovat
660315
[url=https://twitter.com/mang0ld/status/864336327738654720]logan noir[/url]
0 0
reagovat
Elba hrál v Prometheovy? Ten film si fakt nepamatuju...
660309
Elba hrál v Prometheovy? Ten film si fakt nepamatuju...
0 0
reagovat

pepo

nechavat si platit za sex je docela smutny
660307
nechavat si platit za sex je docela smutny
pepo
0 0
reagovat
Vše dobré na Prometheovi... To video je geniální  a doufám, že se za půl roku dočkáme pokračování s Covenantem.
660305
[url=https://www.youtube.com/watch?v=yNP6npTaxjY]Vše dobré na Prometheovi[/url]... To video je geniální  a doufám, že se za půl roku dočkáme pokračování s Covenantem.
0 0
reagovat

Carlito

Jsi mimo :D
660303
Jsi mimo *:D*
Carlito
0 0
reagovat

Logan (2017)

Dobrý film, ale po tom hypu rozhodně zklamání. Přijde, že kromě toho, že tam byl starej Wolverine a Profesor X a cool malá holka , to nic víc nemělo. Záporák ve finále strašně nevyužitý. Hudba mi absolutně nesedla. Příběh ? Taky vlastně nic moc, čekal jsem, že to bude hlavně o vztahu Logana a tý malý holky, jenže když holka třičtvrtě filmu nemluví, to je pak těžký :D Při tom začátek se mi hodně líbil, představení schopností holky epický, ale postupem času se na těch bitkách projevila určitá monotónost. Pomalý tempo mi normálně vůbec nevadí, ale tady to hraničilo s nudou. A Jackman to herecky taky moc nedával, holt není úplně špičkovej herec, dával to jen svým vizuálem. Hodně bych na tom, že to nedopadlo  vynil reřiséra, Mangold prostě není top režisér , aby docílil potřebné atmosféry. 
660297
Dobrý film, ale po tom hypu rozhodně zklamání. Přijde, že kromě toho, že tam byl starej Wolverine a Profesor X a cool malá holka , to nic víc nemělo. Záporák ve finále strašně nevyužitý. Hudba mi absolutně nesedla. Příběh ? Taky vlastně nic moc, čekal jsem, že to bude hlavně o vztahu Logana a tý malý holky, jenže když holka třičtvrtě filmu nemluví, to je pak těžký *:D* Při tom začátek se mi hodně líbil, představení schopností holky epický, ale postupem času se na těch bitkách projevila určitá monotónost. Pomalý tempo mi normálně vůbec nevadí, ale tady to hraničilo s nudou. A Jackman to herecky taky moc nedával, holt není úplně špičkovej herec, dával to jen svým vizuálem. Hodně bych na tom, že to nedopadlo  vynil reřiséra, Mangold prostě není top režisér , aby docílil potřebné atmosféry. 
Logan (2017)
0 0
reagovat

Alice in Wonderland (1951)

Vizuálne skvelé, ale strašne monotónne vyrozprávané. Je to stále kvalitka, no osobne mi to prišlo ako najslabší kúsok z Disneyho megaklasík. Stále som však ešte nevidel Robina Hooda a Petra Pana 7/10
660292
Vizuálne skvelé, ale strašne monotónne vyrozprávané. Je to stále kvalitka, no osobne mi to prišlo ako najslabší kúsok z Disneyho megaklasík. Stále som však ešte nevidel Robina Hooda a Petra Pana 7/10
Alice in Wonderland (1951)
0 0
reagovat

Prometheus

nevím no - beru že žánr je plný klišé, ale pokud mají postavy být best and brightest, tak prostě nečekám, že budou hladit mimozemské hady, nebo že se ztratí v tunelu který o 10s dříve mapovali automatickými sondami. Neříkám, že prometheus je nekoukatelný film, ale tohle jej strašně sráželo a osobně jsem si pak už neužil to poznávání architektů? a původ vetřelců a podobné srandy.

Třeba takové Life mělo plno logických děr, ale nebyly tak velké, abych se musel chytat za hlavu a výsledek jsem si pak užil mnohem více i když to bylo jen takové hororové Béčko.
660289
nevím no - beru že žánr je plný klišé, ale pokud mají postavy být best and brightest, tak prostě nečekám, že budou hladit mimozemské hady, nebo že se ztratí v tunelu který o 10s dříve mapovali automatickými sondami. Neříkám, že prometheus je nekoukatelný film, ale tohle jej strašně sráželo a osobně jsem si pak už neužil to poznávání architektů? a původ vetřelců a podobné srandy. Třeba takové Life mělo plno logických děr, ale nebyly tak velké, abych se musel chytat za hlavu a výsledek jsem si pak užil mnohem více i když to bylo jen takové hororové Béčko.
Prometheus
0 0
reagovat

Iron Sky 2

660288
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ZNIFyy3i_1I]Mutterfickers![/url]
Iron Sky 2
0 0
reagovat
"Viděl jsem prvně cca před týdnem"
"vyčnievalo iba preto, lebo to bola žánrová udalosť roka"
¯\_(ツ)_/¯
660281
"Viděl jsem prvně cca před týdnem" "vyčnievalo iba preto, lebo to bola žánrová udalosť roka" ¯\_(ツ)_/¯
0 0
reagovat
Za to mi platili
660280
Za to mi platili
0 0
reagovat

pepo

takže jasné, že nemáš čas kukať dobré seriály, keď pozerávaš Sex in the City....

a Prometheus samozrejme zbytočný hejt. 7/10 v pohode. Postavy hlúpe tak isto ako aj v prvých Alienoch a 95% hororov. Tu to vyčnievalo iba preto, lebo to bola žánrová udalosť roka a od Scotta každý čakal, že ponúkne svätý grál alebo čo
660279
takže jasné, že nemáš čas kukať dobré seriály, keď pozerávaš Sex in the City.... a Prometheus samozrejme zbytočný hejt. 7/10 v pohode. Postavy hlúpe tak isto ako aj v prvých Alienoch a 95% hororov. Tu to vyčnievalo iba preto, lebo to bola žánrová udalosť roka a od Scotta každý čakal, že ponúkne svätý grál alebo čo
pepo
0 0
reagovat
Prometheus (2012)
Viděl jsem prvně cca před týdnem v rámci přípravy na Covenant.
Plusy: Vizuálně špička, většinu času to byly fakt krásný obrázky. Fassbender mě docela bavil. Obecně herci asi nemohli líp naložit s tím, co dostali.
Jinak neskutečně dementní nesmysl, od scény s plamenometem jsem už měl dost a posledních dvacet minut jsem vnímal tak napůl. Úplně stejně jsem se cejtil u BvS, když zajímavě rozjetej film najednou úplně nesmyslně pohřbili a pak jako bych najednou koukal na nějakou jinou věc.  Mytologie mě koncem taky přestala zajímat, možná protože v jednu chvíli byla odsunuta na vedlejší kolej a radši se tam děly nějaký šílenosti.
Vim, že už tu to za ty leta muselo zaznít tak stokrát, tak jen jeden příklad, co mluví za vše. Nepotřebuju aby posádka byla plná super chytrolínů, ale aspoň bych čekal, že dokážou obsluhovat vlastní přístroje: Ztracení vědci volají kapitánovi. Kapitán: "Sorry chlapi, vůbec nevim kde jste". Vpravo vedle kapitána blikají dvě tečky na 3D mapě komplexu.
V letošním Kongovi byla taky hromada nelogičností, postav o ničem a idiotů, jenže ten mi aspoň přišel o něco zábavnější.
4/10

Get Out (2017)
Bavil jsem se královsky. Očekával jsem přehypovanost, ale zatím překvapení roku. Hlavní hrdina, přítelkyně i kámoš securiťák super, ostatní lidi správně divný. Výborná atmosféra, kdy jsem si opakovaně říkal WTF a žasnul jsem nad úchylností osazenstva. I když bylo jasný, co se cca bude dít, tak jsem byl napnutej jak kšandy a líbilo se mi, jak do sebe všechno nakonec zapadlo. Závěr byl velká satisfakce.
Celkově se mi líbilo i to, že film celou dobu působil odlehčeně a často i fungoval humor. Vtipný, ale vůbec ne směšný.
8/10
660278
[b]Prometheus (2012)[/b] Viděl jsem prvně cca před týdnem v rámci přípravy na Covenant. Plusy: Vizuálně špička, většinu času to byly fakt krásný obrázky. Fassbender mě docela bavil. Obecně herci asi nemohli líp naložit s tím, co dostali. Jinak neskutečně dementní nesmysl, od scény s plamenometem jsem už měl dost a posledních dvacet minut jsem vnímal tak napůl. Úplně stejně jsem se cejtil u BvS, když zajímavě rozjetej film najednou úplně nesmyslně pohřbili a pak jako bych najednou koukal na nějakou jinou věc.  Mytologie mě koncem taky přestala zajímat, možná protože v jednu chvíli byla odsunuta na vedlejší kolej a radši se tam děly nějaký šílenosti. Vim, že už tu to za ty leta muselo zaznít tak stokrát, tak jen jeden příklad, co mluví za vše. Nepotřebuju aby posádka byla plná super chytrolínů, ale aspoň bych čekal, že dokážou obsluhovat vlastní přístroje: [i]Ztracení vědci volají kapitánovi. [/i]Kapitán: "Sorry chlapi, vůbec nevim kde jste". [i]Vpravo vedle kapitána blikají dvě tečky na 3D mapě komplexu. [/i]V letošním Kongovi byla taky hromada nelogičností, postav o ničem a idiotů, jenže ten mi aspoň přišel o něco zábavnější. [b]4/10[/b] [i] [/i][b]Get Out (2017) [/b]Bavil jsem se královsky. Očekával jsem přehypovanost, ale zatím překvapení roku. Hlavní hrdina, přítelkyně i kámoš securiťák super, ostatní lidi správně divný. Výborná atmosféra, kdy jsem si opakovaně říkal WTF a žasnul jsem nad úchylností osazenstva. I když bylo jasný, co se cca bude dít, tak jsem byl napnutej jak kšandy a líbilo se mi, jak do sebe všechno nakonec zapadlo. Závěr byl velká satisfakce. Celkově se mi líbilo i to, že film celou dobu působil odlehčeně a často i fungoval humor. Vtipný, ale vůbec ne směšný. [b]8/10[/b]
0 0
reagovat
dood: :+ A byť dvojku můžu, taky mám mnohem raději jedničku :)).
660275
dood: *:+* A byť dvojku můžu, taky mám mnohem raději jedničku *:))*.
0 0
reagovat

Prometheus (2012)

V kině spokojenost, doma spokojenost a teď po letech opět spokojenost. Nevím, nechápu ten hate. Možná to je tím, že mám rád prakticky jenom jedničku Aliena, dvojka nebavila, trojka už zase celkem jo, ale ta zase byla příliš statická. Ale zpátky k Prometheovi, u toho filmu se věčně řeší, jak má hloupé postavy. Imho jsou úplně stejně debilní, jako v každém druhém hororu. Co má ale Prometheus navrch je Ridleyho pilná režie, parádní vizuál (bouře, přistání, nebo třeba jenom ten celý úvod), fajn herce (Elba, Theron... i ta Noomi mě tu baví), dokonce tu jsou i nezapomenutelné momenty jako selfoperace. Jo, David (Fassbender) je fakt postava nahovno a vůbec mě nebaví, kolik dostává prostoru, ta histore Inženýrů a vůbec všeho okolo prvního Aliena je ale furt natolik zajímavá, abych to dokázal v klidu přecházet. 7-8/10 bez problému a na toho Covenanta se ve středu do IMAXu normálně těším. 
660273
V kině spokojenost, doma spokojenost a teď po letech opět spokojenost. Nevím, nechápu ten hate. Možná to je tím, že mám rád prakticky jenom jedničku Aliena, dvojka nebavila, trojka už zase celkem jo, ale ta zase byla příliš statická. Ale zpátky k Prometheovi, u toho filmu se věčně řeší, jak má hloupé postavy. Imho jsou úplně stejně debilní, jako v každém druhém hororu. Co má ale Prometheus navrch je Ridleyho pilná režie, parádní vizuál (bouře, přistání, nebo třeba jenom ten celý úvod), fajn herce (Elba, Theron... i ta Noomi mě tu baví), dokonce tu jsou i nezapomenutelné momenty jako selfoperace. Jo, David (Fassbender) je fakt postava nahovno a vůbec mě nebaví, kolik dostává prostoru, ta histore Inženýrů a vůbec všeho okolo prvního Aliena je ale furt natolik zajímavá, abych to dokázal v klidu přecházet. 7-8/10 bez problému a na toho Covenanta se ve středu do IMAXu normálně těším. 
Prometheus (2012)
0 0
reagovat

TedGeorge

Spellbound je nejstarší Hitch, kterýho jsem viděl a za mě rozhodně ano :+
660262
Spellbound je nejstarší Hitch, kterýho jsem viděl a za mě rozhodně ano *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se