Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 27961 - 27980 Napsat příspěvek
reaguje na: Dani
Mne je vicemene fuk, takze by melo ;)
678752
Mne je vicemene fuk, takze by melo *;)*
678751
1 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Bude to bavit i lidi, kterým je hokej fuk? 
678751
Bude to bavit i lidi, kterým je hokej fuk? 
678720
0 0
reagují: (=LIFTY=), earthworm
reagovat
reaguje na: earthworm
Já bych se to nebál pustit snad ani babičce. Tohle rozpumpuje vlastenecký srdíčko jako máloco. :D
678721
Já bych se to nebál pustit snad ani babičce. Tohle rozpumpuje vlastenecký srdíčko jako máloco. *:D*
678720
2 0
reagovat

The Nagano Tapes

Taky jsem dal znova, tentokrát v rodinném kruhu... řek bych že pro čechy to je ultimátní film pro otce a syny :D :+
678720
Taky jsem dal znova, tentokrát v rodinném kruhu... řek bych že pro čechy to je ultimátní film pro otce a syny *:D* *:+*
The Nagano Tapes
5 0
reagují: Dani, Memphis
reagovat

The Nagano Tapes

To je furt tak dobrý! Tohle pouštět každý Vánoce místo Mrazíka.
678718
To je furt tak dobrý! Tohle pouštět každý Vánoce místo Mrazíka.
The Nagano Tapes
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Super. Vdaka
678678
Super. Vdaka
678658
0 0
reagovat
jo a je to na netflixe
678669
jo a je to na netflixe
1 0
reagovat

Dangal

8/10
Skutocny pribeh o sestrach, ktore otec nauci wrestling (korektny vyraz je asi rimsko-grecke zapasy) v tazkom prostredi Indie.
678668
8/10 Skutocny pribeh o sestrach, ktore otec nauci wrestling (korektny vyraz je asi rimsko-grecke zapasy) v tazkom prostredi Indie.
Dangal
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Jestli umis anglicky, dej si Jamese Rolfa - Angry video game Nerda a jeho Monster Madness. Je to velky fanda a ma spoustu zajimavosti k temto filmum a to zabavnou formou. Treba to pomuze pri prednasce - Monster Madness
678658
Jestli umis anglicky, dej si Jamese Rolfa - Angry video game Nerda a jeho Monster Madness. Je to velky fanda a ma spoustu zajimavosti k temto filmum a to zabavnou formou. Treba to pomuze pri prednasce - [url=http://cinemassacre.com/category/moviereviews/]Monster Madness[/url]
678626
2 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: KARLOS
jo, jestli to zredukovali z dvojfilmu, tak to leccos vysvětluje. Třeba ten zástup naprosto nevyužitejch postav a nikam nevedoucích dějovejch odboček... :)
678657
jo, jestli to zredukovali z dvojfilmu, tak to leccos vysvětluje. Třeba ten zástup naprosto nevyužitejch postav a nikam nevedoucích dějovejch odboček... *:)*
678652
0 0
reagovat
Ten film měl třeba spoustu nedostatků, ale zcela zásadní problém je v tom, že někdo šeredně odfláknul dramaturgii. I jednička je ve své podstatě céčkový výplach. Jenže prvou hodinu dokáže tak nádherně šponovat, rozestavovat figurky a rozdávat karty, až když přijde vypiplané inferno, do posledního puntíku, ve správné dávce ale i opulentnosti, to dokáže zůročit jedno, i druhé.
To dvojce zoufale chybí. Má nápady, má snahu situaci rozehrát, ale pak to zazdí tím, že původně to měl být dvojfilm a někoho napadlo, že větší film z toho bude ve chvíli, když tam narve úplně všechno...
678652
Ten film měl třeba spoustu nedostatků, ale zcela zásadní problém je v tom, že někdo šeredně odfláknul dramaturgii. I jednička je ve své podstatě céčkový výplach. Jenže prvou hodinu dokáže tak nádherně šponovat, rozestavovat figurky a rozdávat karty, až když přijde vypiplané inferno, do posledního puntíku, ve správné dávce ale i opulentnosti, to dokáže zůročit jedno, i druhé. To dvojce zoufale chybí. Má nápady, má snahu situaci rozehrát, ale pak to zazdí tím, že původně to měl být dvojfilm a někoho napadlo, že větší film z toho bude ve chvíli, když tam narve úplně všechno...
7 0
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: MarvinP
Mno, mám takový pocit, že ten film nebyl jen špatné pokračování - pamatuju si už jen dementní scénu s prezidentským proslovem, ale tohle je něco, co v "debilním výplachovém blockbusteru" prostě ke štěstí fakt nepotřebuju. Tvá verze by mě ale pořád bavila více :+
678650
Mno, mám takový pocit, že ten film nebyl jen špatné pokračování - pamatuju si už jen dementní scénu s prezidentským proslovem, ale tohle je něco, co v "debilním výplachovém blockbusteru" prostě ke štěstí fakt nepotřebuju. Tvá verze by mě ale pořád bavila více *:+*
678642
1 0
reagovat

Independence Day: Resurgence

Tomu filmu moc ubližuje srovnávání s jedničkou, přitom je to dost zábavný drahý... céčko?  Tady návrhy drobounkých změn  které by z toho udělaly kultovní záležitost:

1) škrtnout odkazy na jedničku a linku s dětským autobusem, ziskaný čas věnovat gore scénám s tím velkým černochem s mačetama.

2) hlavní krasavec by měl solit ještě o trošičku  víc stupidních cheesy hlášek a měl by se přejmenovat z Jakea na Sama.

3) film by se měl jmenovat "Serious Sam the F***ing Movie"

4) Černošský důstojník Hiller by měl mít komický knírek a jmenovat se Hitler.

Pak by to všichni milovali.
678642
Tomu filmu moc ubližuje srovnávání s jedničkou, přitom je to dost zábavný drahý... céčko?  Tady návrhy drobounkých změn  které by z toho udělaly kultovní záležitost: 1) škrtnout odkazy na jedničku a linku s dětským autobusem, ziskaný čas věnovat gore scénám s tím velkým černochem s mačetama. 2) hlavní krasavec by měl solit ještě o trošičku  víc stupidních cheesy hlášek a měl by se přejmenovat z Jakea na Sama. 3) film by se měl jmenovat "Serious Sam the F***ing Movie" 4) Černošský důstojník Hiller by měl mít komický knírek a jmenovat se Hitler. Pak by to všichni milovali.
Independence Day: Resurgence
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat

popik

Tomb Rider (2018) 5-6*/10 :-
Nevím, co přesně redakce MZ hulí za matroš, ale chci to taky. Nový Tomb Rider není ani z daleka dobrý film a v tomto případě se určitě víc shoduju s názorem amíků. Raději si stokrát pustím "čízy" Tomb Ridera s Angelinou, než tuhle blbost.

Krycí jméno U.N.C.L.E 9/10*
Podle mě jeden z nejnedoceněnějších filmů posledních let. Ten film má naprosto všechno, perfektní charaktery, perfektní herce, parádní zachycení doby, dokonalou akci a hudební podkres, kterej chce človek točit pořád a pořád dokola. Navíc je ten film neskutečně a nenásilně stylovej až na půdu. Z fleku bych si dal dvojku! Viděl jsem to po nějaké době, hned po zmiňovaném Tomb Riderovi a kvalitativně to bylo úplně ale úplně jinde.
Strašně mě sere, že to finančně propadlo a nedostalo se filmu pořádných ovací.
678631
Tomb Rider (2018) 5-6*/10 *:-* Nevím, co přesně redakce MZ hulí za matroš, ale chci to taky. Nový Tomb Rider není ani z daleka dobrý film a v tomto případě se určitě víc shoduju s názorem amíků. Raději si stokrát pustím "čízy" Tomb Ridera s Angelinou, než tuhle blbost. [url=https://www.csfd.cz/film/286954-kryci-jmeno-u-n-c-l-e/prehled/]Krycí jméno U.N.C.L.E[/url] 9/10* Podle mě jeden z nejnedoceněnějších filmů posledních let. Ten film má naprosto všechno, perfektní charaktery, perfektní herce, parádní zachycení doby, dokonalou akci a hudební podkres, kterej chce človek točit pořád a pořád dokola. Navíc je ten film neskutečně a nenásilně stylovej až na půdu. Z fleku bych si dal dvojku! Viděl jsem to po nějaké době, hned po zmiňovaném Tomb Riderovi a kvalitativně to bylo úplně ale úplně jinde. Strašně mě sere, že to finančně propadlo a nedostalo se filmu pořádných ovací.
popik
7 0
reagovat

The Body Snatcher (1945)

Kvalitna drama s hororovymi prvkami. Je to vyborne vygradovane, takze (aj kvoli kratkej stopazi) vobec nevadi, ze je to silnejsie viac v myslienke, nez pribehu. Slabsich 8/10. Ale Wise natocil neskor omnoho lepsie filmy. Toto je skor taky stylovy rozbeh velkeho rezisera
678628
Kvalitna drama s hororovymi prvkami. Je to vyborne vygradovane, takze (aj kvoli kratkej stopazi) vobec nevadi, ze je to silnejsie viac v myslienke, nez pribehu. Slabsich 8/10. Ale Wise natocil neskor omnoho lepsie filmy. Toto je skor taky stylovy rozbeh velkeho rezisera
The Body Snatcher (1945)
0 0
reagovat

Werewolf of London (1935)

Omnoho zaujimavejsie nez klasicky wolfman s chaneym. Na druhej strane chapem, preco si universal vybral do svojho multiversa novsiu verziu. Sci-fi prvky totiz nie su tak chytlave a tajuplne ako tradicna vlkodlacia mytologia. Tu to vsak funguje velmi cool. Ako bonus navyse obcasny humor, dobry pribeh a svizne tempo. Okrem svatej trojice od Whala asi najlepsi z universal hororov 9/10 P.S. nech mi nikto netvrdi, ze si coppola nepozical design monstra do jednej medzifazy svojho Draculu
678627
Omnoho zaujimavejsie nez klasicky wolfman s chaneym. Na druhej strane chapem, preco si universal vybral do svojho multiversa novsiu verziu. Sci-fi prvky totiz nie su tak chytlave a tajuplne ako tradicna vlkodlacia mytologia. Tu to vsak funguje velmi cool. Ako bonus navyse obcasny humor, dobry pribeh a svizne tempo. Okrem svatej trojice od Whala asi najlepsi z universal hororov 9/10 P.S. nech mi nikto netvrdi, ze si coppola nepozical design monstra do jednej medzifazy svojho Draculu
Werewolf of London (1935)
0 0
reagovat
Tak, tak:D  budem robit prednasku o klasickej osmicke a reku si dokukam aj nejake dalsie, keby mi ostal cas:D
678626
Tak, tak*:D*  budem robit prednasku o klasickej osmicke a reku si dokukam aj nejake dalsie, keby mi ostal cas*:D*
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

pepo

Máš teď období starých universalských hororů? :)
678624
Máš teď období starých universalských hororů? *:)*
pepo
1 -1
reagovat

House of Frankenstein (1944)

Myslim, ze divaci museli mat v tych rokoch zo sledovania filmov z tohto prepojeneho monster univerza podobne pocity ako my pri marvelovkach. Je to zabavne, s cool postavami ale takisto pribehovo strasne repetetivne. Kolkokrat sa este budu hladat frankensteinove zapisky a kolkokrat este bude jeho monstrum prenasledovat rozzureny dav s faklami? Drive tomuto filmu nakoniec dodava tragicky milostny trojuholnik hrbac/ciganka/vlkodlak. 7/10
678622
Myslim, ze divaci museli mat v tych rokoch zo sledovania filmov z tohto prepojeneho monster univerza podobne pocity ako my pri marvelovkach. Je to zabavne, s cool postavami ale takisto pribehovo strasne repetetivne. Kolkokrat sa este budu hladat frankensteinove zapisky a kolkokrat este bude jeho monstrum prenasledovat rozzureny dav s faklami? Drive tomuto filmu nakoniec dodava tragicky milostny trojuholnik hrbac/ciganka/vlkodlak. 7/10
House of Frankenstein (1944)
1 0
reagovat
thelma (2017)
60% - takovy lepsi the shape of water (55%).
678618
thelma (2017) 60% - takovy lepsi the shape of water (55%).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se