Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 26301 - 26320 Napsat příspěvek

Nepřátelé

Další velký důkaz, že western není mrtvý žánr. Hodně příjemně mě to překvapilo. Pomalejší tempo, skvělý herci(Bale, Pike, Foster nebo Studi). Krásná kamera, hudba, příroda a celková atmosféra. Scott Cooper nikam nespěchá a o to více vyniknou konkrétní scény a dialogy. Škoda to konce, tam jsem čekal trochu něco jiného. 8/10
698055
Další velký důkaz, že western není mrtvý žánr. Hodně příjemně mě to překvapilo. Pomalejší tempo, skvělý herci(Bale, Pike, Foster nebo Studi). Krásná kamera, hudba, příroda a celková atmosféra. Scott Cooper nikam nespěchá a o to více vyniknou konkrétní scény a dialogy. Škoda to konce, tam jsem čekal trochu něco jiného. 8/10
Nepřátelé
1 -1
reagovat

Zrodila se hvězda(2018)

Neskutečná pecka, která ve mě roste. Cooper je skvělý jako režisér, herec a i zpěvák. Lady Gaga mě mrtě moc překvapila jak moc dobře svou postavu zahrála a já jí to bez problému věřil. Film vypadá a znít parádně, hudba je krásná a povedená. 8,5-9/10
698054
Neskutečná pecka, která ve mě roste. Cooper je skvělý jako režisér, herec a i zpěvák. Lady Gaga mě mrtě moc překvapila jak moc dobře svou postavu zahrála a já jí to bez problému věřil. Film vypadá a znít parádně, hudba je krásná a povedená. 8,5-9/10
Zrodila se hvězda(2018)
3 -3
reagovat

You Were Never Really Here (2017)

Joaquin Phonenix je uzasny. A ten zvysok? Proste klasicke becko zaobalene v have ar*ovej picoviny. Takze sa tu stretneme s par dobrymi napadmi, slimacim tempom a predstieranou hlbkou. Na podobne koncipovane Drive alebo Hannu sa to vsak nechyta. Od nadsenia mam daleko, ale spokojnost prevlada. 6/10
698028
Joaquin Phonenix je uzasny. A ten zvysok? Proste klasicke becko zaobalene v have ar*ovej picoviny. Takze sa tu stretneme s par dobrymi napadmi, slimacim tempom a predstieranou hlbkou. Na podobne koncipovane Drive alebo Hannu sa to vsak nechyta. Od nadsenia mam daleko, ale spokojnost prevlada. 6/10
You Were Never Really Here (2017)
2 -2
reagovat
  • Ja, Simon (2018) 
    Veľmi príjemný, sympatický malý filmík a veľký ašpirant na feel good pecku roku. Veľmi silných 8/10

• Babadook (2014) 
    Vôbec mi to nesadlo. Postavy som nenávidel, mysteriózna linka mi prišla smiešna a niekde okolo polovice som o to už úplne stratil záujem. 4/10

• Nepřátelé (2017) 
    Paráda. Myšlienkovo hlboký, atmosferický a vynikajúco zahraný western. Už od mrazivého úvodu jedna úžasná scéna strieda ďalšiu a na konci som ani nedýchal. Kľudne to mohlo byť aj dlhšie. Aj napriek veľmi pomalému tempu sa to pozeralo výborne.9/10
698019
[list][*][url=https://www.csfd.cz/film/512126-ja-simon/]Ja, Simon[/url] (2018)  Veľmi príjemný, sympatický malý filmík a veľký ašpirant na feel good pecku roku. Veľmi silných 8/10 [/*][*][url=https://www.csfd.cz/film/358596-babadook/]Babadook[/url] (2014)  Vôbec mi to nesadlo. Postavy som nenávidel, mysteriózna linka mi prišla smiešna a niekde okolo polovice som o to už úplne stratil záujem. 4/10 [/*][*][url=https://www.csfd.cz/film/453182-nepratele/]Nepřátelé[/url] (2017)  Paráda. Myšlienkovo hlboký, atmosferický a vynikajúco zahraný western. Už od mrazivého úvodu jedna úžasná scéna strieda ďalšiu a na konci som ani nedýchal. Kľudne to mohlo byť aj dlhšie. Aj napriek veľmi pomalému tempu sa to pozeralo výborne.9/10 [/*][/list]
1 -1
reagovat
698005
[url=https://letterboxd.com/msicism/film/shoplifters/]shoplifters[/url] - [url=https://youtu.be/VG-mXdOzC4c]trailer[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Jakožto hardcore fanda herního Warcraftu mě ten film zklamal, protože měl potenciál být úplně někde jinde, ale těch 73 % na ČSFD je odpovídají. Venoma jsem ještě neviděl, ale ten film měl premiéru ve čtvrtek, takže hodnocení ještě půjde dolů. X-Men Origins: Wolverine vlastně docela chápu, přestože to je dost možná nejtragičtější komiksovej film všech dob, hlavně teda co se efektů týče, lidi zbožňujou Wolverina a vyšlo to v době, kdy byl fakt mega populární. Takže byť je mi z toho smutno, ty procenta dávají smysl.
697989
Jakožto hardcore fanda herního Warcraftu mě ten film zklamal, protože měl potenciál být úplně někde jinde, ale těch 73 % na ČSFD je odpovídají. Venoma jsem ještě neviděl, ale ten film měl premiéru ve čtvrtek, takže hodnocení ještě půjde dolů. X-Men Origins: Wolverine vlastně docela chápu, přestože to je dost možná nejtragičtější komiksovej film všech dob, hlavně teda co se efektů týče, lidi zbožňujou Wolverina a vyšlo to v době, kdy byl fakt mega populární. Takže byť je mi z toho smutno, ty procenta dávají smysl.
697965
0 0
reagovat
interstellar podruhy mnohem lepsi. :+
697968
interstellar podruhy mnohem lepsi. *:+*
8 -3
reagovat
Vemenoma jsem ještě neviděl, ale Wolverine byl celkem pohodové akční béčko a Warcraft byl solidní béčkový? válečný? pohádkový? film, po kterém jsem se dost těšil na pokračování, pokud by bylo. Ani jedno z toho nejsou "filmově dobré" filmy, ale zároveň jsou to mnohem lepší filmy, než sračky typu Transformers 5. Speciálně Warcraft, když už se o něm bavíme, je v mých očích spíše silně nedoceněný, než jakkoli "objektivně špatný".
697967
Vemenoma jsem ještě neviděl, ale Wolverine byl celkem pohodové akční béčko a Warcraft byl solidní béčkový? válečný? pohádkový? film, po kterém jsem se dost těšil na pokračování, pokud by bylo. Ani jedno z toho nejsou "filmově dobré" filmy, ale zároveň jsou to mnohem lepší filmy, než sračky typu Transformers 5. Speciálně Warcraft, když už se o něm bavíme, je v mých očích spíše silně nedoceněný, než jakkoli "objektivně špatný".
697965
5 -1
reagovat
top3 WTF csfd: Warcraft, Wolverine origins Venom:o
697965
top3 WTF csfd: Warcraft, Wolverine origins Venom*:o*
2 -4
reagují: do_Od, Gonzi
reagovat

Bad Times at the El Royale

Podľa prvých recenzií je to pecka. :+

It's the kind of genre-busting film that's hard to review because the lexicon isn't even there for it. Whatever it is in a grander thematic sense, Bad Times is good in every way.
697870
Podľa prvých recenzií je to pecka. *:+* [i]It's the kind of genre-busting film that's hard to review because the lexicon isn't even there for it. Whatever it is in a grander thematic sense, Bad Times is good in every way.[/i]
Bad Times at the El Royale
3 0
reagovat

Don't worry he won't get far on foot

Z traileru som čakal dramédiu typu 50/50, ale ono je to vlastne klasická biografická dráma. A v tom dosť priemerná, napriek silnému castu.  6/10
Mať to ambicióznejšieho distribútora a trošku sebavedomejšiu réžiu, je to silným koňom v oscarových pretekoch.
697833
Z traileru som čakal dramédiu typu 50/50, ale ono je to vlastne klasická biografická dráma. A v tom dosť priemerná, napriek silnému castu.  6/10 Mať to ambicióznejšieho distribútora a trošku sebavedomejšiu réžiu, je to silným koňom v oscarových pretekoch.
Don't worry he won't get far on foot
0 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Nie su titulky na internete;)
697776
Nie su titulky na internete*;)*
697773
0 0
reagovat

A Star Is Born 2018

Pecka. Teda zacatek strasna pecka, chemie mezi Cooperem a Gagou na me fungovala snad na 120 %. Prostredek filmu u me trochu ztracel tempo, ale konec to zase dohnal. 8/10 minimalne. P.S. Kapesnik jsem tahal uz u songu Maybe It's Time a jak Gaga prichazela odlicena ze zakulisi...
697775
Pecka. Teda zacatek strasna pecka, chemie mezi Cooperem a Gagou na me fungovala snad na 120 %. Prostredek filmu u me trochu ztracel tempo, ale konec to zase dohnal. 8/10 minimalne. P.S. Kapesnik jsem tahal uz u songu Maybe It's Time a jak Gaga prichazela odlicena ze zakulisi...
A Star Is Born 2018
2 -2
reagovat
Je mi to jasne, k 50. letum jsme se tu jeste nedostali... Vlastne ani ke 40. :D Doporucu doplnit Judy, libila se mi vice, nez Janet, a take je to zasazeno do filmarskeho prostredi. 
697773
Je mi to jasne, k 50. letum jsme se tu jeste nedostali... Vlastne ani ke 40. *:D* Doporucu doplnit Judy, libila se mi vice, nez Janet, a take je to zasazeno do filmarskeho prostredi. 
697749
1 -1
reagují: pepo
reagovat
Ta scena je fantasticka. Mela jsem husinu az na...  :+
697772
Ta scena je fantasticka. Mela jsem husinu az na...  *:+*
697759
1 -2
reagovat
reaguje na: Clavius
no keď niekomu napíšeš, že počúvni si pesničku a star is born "swallow " a potom začneš vysvetľovať, no neni to príjemné :D
697760
no keď niekomu napíšeš, že počúvni si pesničku a star is born "swallow " a potom začneš vysvetľovať, no neni to príjemné *:D*
697758
2 -2
reagovat
reaguje na: Clavius
tá scéna je hlavne vo filme úplná bomba. 
697759
tá scéna je hlavne vo filme úplná bomba. 
697758
3 -2
reagují: mkubalikova
reagovat

Ad A Star is Born

Kdyby jen Shallow, sjizdim album a cele se to zatim posloucha skvele :+
697758
Kdyby jen Shallow, sjizdim album a cele se to zatim posloucha skvele *:+*
Ad A Star is Born
5 -2
reagují: gaboo, pepo
reagovat
cooper je hrozný sympaťák, čo som pozeral zatiaľ najväčšiu šancu vyhrať ma a star is born, first man a roma, pepo ako to vidíš, kedže si videl len jedno z toho :D
697757
cooper je hrozný sympaťák, čo som pozeral zatiaľ najväčšiu šancu vyhrať ma a star is born, first man a roma, pepo ako to vidíš, kedže si videl len jedno z toho *:D*
2 -1
reagovat
Coopera jsem poprvé zaznamenal jako hezkounka v hororu Půlnoční vlak (to boží béčko, kde Vinnie Jones drtí lidí kladivem) a nikdy bych neřekl, že jeho kariéra půjde takovým směrem... Fandím mu...
697755
Coopera jsem poprvé zaznamenal jako hezkounka v hororu Půlnoční vlak (to boží béčko, kde Vinnie Jones drtí lidí kladivem) a nikdy bych neřekl, že jeho kariéra půjde takovým směrem... Fandím mu...
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se