Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 26341 - 26360 Napsat příspěvek

Kong: Skull Island

Nevím, jestli je to tím, že jsem to viděl asi na čtyřikrát ale docela mě to bavilo. Možná i víc, než ta nová Godzilla (nebo kolik jich tam bylo). 
8/10
703922
Nevím, jestli je to tím, že jsem to viděl asi na čtyřikrát ale docela mě to bavilo. Možná i víc, než ta nová Godzilla (nebo kolik jich tam bylo).  8/10
Kong: Skull Island
1 -4
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: do_Od
Bože to je buchta... Jen z toho traileru je mi slabo. 
703914
Bože to je buchta... Jen z toho traileru je mi slabo. 
703875
1 -1
reagují: Vincent
reagovat

Hostinec "U kamenného stolu"

Inteligentní, pohodové a velice příjemné i pro dnešního diváka. Takhle se dělají nadčasové komedie. 8/10
703887
Inteligentní, pohodové a velice příjemné i pro dnešního diváka. Takhle se dělají nadčasové komedie. 8/10
Hostinec "U kamenného stolu"
0 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Pokial som ja cital spravne, hovori, ze do 6 mesiacov dostane oficialnu zelenu s nimi nieco zacat robit. Takze prrr ;)
703884
Pokial som ja cital spravne, hovori, ze do 6 mesiacov dostane oficialnu zelenu s nimi nieco zacat robit. Takze prrr *;)*
703883
5 -1
reagovat

Xmeni a jejich buoucnost

Feige potvrdil že v příštích cca 6 měsících budou pracovat na spojení Xmenů s aktuálním MCU.
703883
Feige potvrdil že v příštích cca 6 měsících budou pracovat na spojení Xmenů s aktuálním MCU.
Xmeni a jejich buoucnost
2 -3
reagují: studo
reagovat
reaguje na: Vincent
Za to se nemusíš stydět. Film, ve kterém nějaký hezký kluk ukáže všechno, má u mě přidanou hodnotu. 8)
703882
[spoiler]Za to se nemusíš stydět. Film, ve kterém nějaký hezký kluk ukáže všechno, má u mě přidanou hodnotu. *8)*[/spoiler]
703880
1 -16
reagovat

London Fields

link

ještě tam hraje Jamie Alexander z Thora.. takže by to mohlo být zajímavý na více nahoty :)):D8)
703881
https://gfycat.com/reasonabledizzyboar ještě tam hraje Jamie Alexander z Thora.. takže by to mohlo být zajímavý na více nahoty *:))**:D**8)*
London Fields
703870
0 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
You know me too well :D
703880
You know me too well *:D*
703875
1 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Nehraj na nás komedii, chceš se podívat na vykozenou Amber Heard... :D
703875
Nehraj na nás komedii, chceš se podívat na vykozenou Amber Heard... *:D*
703870
4 -1
reagují: Godlike, Vincent
reagovat

London Fields

Prej je to hrozna sracka, ale rad bych se na to podival. Nevi se kdy by to mohlo vyjit? Treba to bude tak spatny, ze se u toho clovek aspon zasmeje :D
703870
Prej je to hrozna sracka, ale rad bych se na to podival. Nevi se kdy by to mohlo vyjit? Treba to bude tak spatny, ze se u toho clovek aspon zasmeje *:D*
London Fields
1 0
reagují: RainMakeR, do_Od
reagovat
reaguje na: speta.jr
Leave no trace je na rottenech letos nekde v TOP 3 nejlepe hodnocenych filmu. Snad si na to na Oscarech vzpomenou...
703866
Leave no trace je na rottenech letos nekde v TOP 3 nejlepe hodnocenych filmu. Snad si na to na Oscarech vzpomenou...
703808
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
WTF CBE? OMG, OBE!
703861
WTF CBE? OMG, OBE!
703860
0 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nolan neni Sir, "jen" CBE. Rytire z nej kralovna neudelala. 
703860
Nolan neni Sir, "jen" CBE. Rytire z nej kralovna neudelala. 
703859
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Sir Michael Palin a Sir Christopher Nolan. link :+
703859
[spoiler]Sir Michael Palin a Sir Christopher Nolan. https://revue.idnes.cz/rad-britskeho-imperia-vyznamenani-kralovna-alzbeta-sir-dama-palin-twiggy-monty-python-gre-/lidicky.aspx?c=A181229_193744_lidicky_sub *:+*[/spoiler]
1 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: pepo
pro zacatek rad pouzivam volny asociace ;)
703857
pro zacatek rad pouzivam volny asociace *;)*
703851
1 -3
reagovat
Ja sa velmi snazim a viem, ze nie som ziadny spisovatel ani myslitel,  ale prosim vas....rozumie z vas niekto guidovim textom? To bez urazky. Iba nevinna otazka:D
703851
Ja sa velmi snazim a viem, ze nie som ziadny spisovatel ani myslitel,  ale prosim vas....rozumie z vas niekto guidovim textom? To bez urazky. Iba nevinna otazka*:D*
4 -3
reagují: GuidoA.
reagovat
the guilty (2018)
70% - takova ponorka na hodinu dvacet s aspergerem. the square (80%) byl taky provokativni ale ten sem si s chuti dal podruhy. jinak lindholm je jina liga kdyz vememe treba jeho boj (85%).
703839
the guilty (2018) 70% - takova ponorka na hodinu dvacet s aspergerem. the square (80%) byl taky [url=https://youtu.be/ybXNwnASk_U]provokativni [/url]ale ten sem si s chuti dal podruhy. jinak lindholm je jina liga kdyz vememe treba jeho boj (85%).
1 -1
reagovat
reaguje na: GuidoA.
sem rovnostar az do morku kosti ale mam hlavu plnou sebe sama :D bude to chtit naky predsevzeti 8)
703832
sem rovnostar az do morku kosti ale mam hlavu plnou sebe [url=https://static.metacritic.com/images/products/movies/5/e8e86fbc259e3fdfbaf4b217ffca840b.jpg]sama[/url] *:D* bude to chtit naky predsevzeti *8)*
703830
1 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Palec nahoru za Leave no trace. Je to super :+
703831
Palec nahoru za Leave no trace. Je to super *:+*
703808
2 0
reagovat
703830
[url=https://letterboxd.com/msicism/film/the-task-2017/]the task[/url] 
0 -3
reagují: GuidoA.
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se