Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2061 - 2080 Napsat příspěvek
reaguje na: esmo

Wrong Turn 2021

Aka reboot Pachu Krve z roku 2021 v menší roli se objeví Modine a Bill Sage. Pro skupinový dívání na chatě za mě ideál 👌🙃
949067
Aka reboot Pachu Krve z roku 2021 v menší roli se objeví Modine a Bill Sage. Pro skupinový dívání na chatě za mě ideál 👌🙃
Wrong Turn 2021
949056
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: KARLOS
My jsme tam týden, času na různé filmy bude dost (třeba extended Království nebeské). Ale esmo furt mluví o hororech, posledně doporučil dobrej, tak teď má za úkol to zopakovat .... musím přijít s hororem a dobrým! :D
949066
My jsme tam týden, času na různé filmy bude dost (třeba extended Království nebeské). Ale esmo furt mluví o hororech, posledně doporučil dobrej, tak teď má za úkol to zopakovat .... musím přijít s hororem a dobrým! *:D*
949065
1 0
reagovat
Nechceš zkusit místo hororu nějaký thriler? Pod povrchem třeba.
Nicméně já vždycky, když někdo na takové akci chtěl pustit horor, tak sem pustil Spielbergovu Válku světů. "Já chtěl horora ne scifárnu, co zní jak Den nezávislosti..."- pod dvou hodinách, kdy se ani nedutalo - "Jako ty vole, na to, že to nebyl horor, fakt dobře napínavé!"
949065
Nechceš zkusit místo hororu nějaký thriler? [b]Pod povrchem[/b] třeba. Nicméně já vždycky, když někdo na takové akci chtěl pustit horor, tak sem pustil [b]Spielbergovu Válku světů[/b]. "Já chtěl horora ne scifárnu, co zní jak Den nezávislosti..."- pod dvou hodinách, kdy se ani nedutalo - "Jako ty vole, na to, že to nebyl horor, fakt dobře napínavé!"
949056
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Milujeme seriálovou podobu, film by asi klukům už moc nedal :)
Napadl mě Malignant a nějaká počáteční Wanova tvorba, ale tam dost možná narazím, že to už někdo viděl.
949064
Milujeme seriálovou podobu, film by asi klukům už moc nedal *:)* Napadl mě Malignant a nějaká počáteční Wanova tvorba, ale tam dost možná narazím, že to už někdo viděl.
949063
1 0
reagují: connor
reagovat
My si na chatě pouštěli Co děláme v temnotách od Taiky (2014), i když to taky čistě horor není.
949063
My si na chatě pouštěli Co děláme v temnotách od Taiky (2014), i když to taky čistě horor není.
949056
1 0
reagovat
Horor to definitivně je a na chatu s kamarády se podle mě hodí jako máloco. 
Ale taky jen můj skromný názor samozřejmě. :)
949062
Horor to definitivně je a na chatu s kamarády se podle mě hodí jako máloco.  Ale taky jen můj skromný názor samozřejmě. *:)*
949059
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
Zas takovou opuštěnou chatu nemáme :D .... a co si pamatuju, tak bych to asi taky za čistý horor neoznačil, nicméně dám to do užšího výběru, optám se zda to viděli :)
949061
Zas takovou opuštěnou chatu nemáme *:D* .... a co si pamatuju, tak bych to asi taky za čistý horor neoznačil, nicméně dám to do užšího výběru, optám se zda to viděli *:)*
949059
2 0
reagovat
reaguje na: connor
Imo není horor, imo není ideál na chatu...:))8)
949059
Imo není horor, imo není ideál na chatu...*:))**8)*
949057
0 0
reagují: connor, esmo
reagovat
Chatu v horách? Nebo to už všichni viděli...
949057
Chatu v horách? Nebo to už všichni viděli...
949056
2 0
reagují: KARLOS
reagovat

Rada nad zlato

Kluci, za 14 dní jedeme s klukama na chatu, kde si budeme tradičně pouštět LOTRa, ale letos bychom k tomu chtěli přiřadit i nějaký horor.
Klukům, se loni hodně líbilo The Autopsy of Jane Doe, které jsem vytipoval. Letos bych se tomu chtěl alespoň vyrovnat a svým výběrem je nezklamat ... nicméně už třetí den nejsem schopen vybrat.
Líbilo se jim, že to nebylo dlouhé, pořád se něco dělo, lekačky nebyly tlačený na sílu a postavy se nechovaly jako dementi.
Uvítám jakýkoliv tip obdobného hororu, hlavně se vyvarovat nějakým artovějším a abstraktním věcem, který by se líbily jen mně :D
Kuju
949056
Kluci, za 14 dní jedeme s klukama na chatu, kde si budeme tradičně pouštět LOTRa, ale letos bychom k tomu chtěli přiřadit i nějaký horor. Klukům, se loni hodně líbilo [url=https://www.csfd.cz/film/360385-tajemstvi-smrti-slecny-nezname/recenze/]The Autopsy of Jane Doe[/url], které jsem vytipoval. Letos bych se tomu chtěl alespoň vyrovnat a svým výběrem je nezklamat ... nicméně už třetí den nejsem schopen vybrat. Líbilo se jim, že to nebylo dlouhé, pořád se něco dělo, lekačky nebyly tlačený na sílu a postavy se nechovaly jako dementi. Uvítám jakýkoliv tip obdobného hororu, hlavně se vyvarovat nějakým artovějším a abstraktním věcem, který by se líbily jen mně *:D* Kuju
Rada nad zlato
0 0
reagovat

Čvrtý filmový večer po sobě...

...jsem si uplně nevytáhl šťastnou kartu:

Dead man 4/10
Film s extrémně specifickým vibem, na který buď naskočíš a necháš se jím unášet, nebo tě mine obloukem. Já osobně si neumím představit, v jakém mentálním rozpoložení bych musel být, aby mě to skutečně vtáhlo — spíš jsem celou dobu bojoval s tím, abych neusnul. Pomalé tempo, minimální dějový posun a atmosféra, která sice může někomu připadat hypnotická nebo meditativní, ve mně vyvolávala spíš netrpělivost. Ne že by to bylo vyloženě špatné, ale pokud se to netrefí do nálady a aktuálního rozpoložení, je to spíš zkouška trpělivosti než plnohodnotný filmový zážitek.

The outfit 6/10
V podstatě to vypadá jako zfilmovaná divadelní inscenace. Pár lidí, na jednom místě a žádná ambice se podívat mimo kulisy. Je to hezky napsané, zahrané a je tam pár překvapení. Já měl v podstatě problém v uvěřitelnosti, která sice nakonec má smysl, ale nevím jestli to nemastné vysvětlení vyrovná dlouhodobě zvedlé obočí v průběhu druhé půlky snímku.
949033
...jsem si uplně nevytáhl šťastnou kartu: [b]Dead man 4/10[/b] Film s extrémně specifickým vibem, na který buď naskočíš a necháš se jím unášet, nebo tě mine obloukem. Já osobně si neumím představit, v jakém mentálním rozpoložení bych musel být, aby mě to skutečně vtáhlo — spíš jsem celou dobu bojoval s tím, abych neusnul. Pomalé tempo, minimální dějový posun a atmosféra, která sice může někomu připadat hypnotická nebo meditativní, ve mně vyvolávala spíš netrpělivost. Ne že by to bylo vyloženě špatné, ale pokud se to netrefí do nálady a aktuálního rozpoložení, je to spíš zkouška trpělivosti než plnohodnotný filmový zážitek. [b]The outfit 6/10[/b] V podstatě to vypadá jako zfilmovaná divadelní inscenace. Pár lidí, na jednom místě a žádná ambice se podívat mimo kulisy. Je to hezky napsané, zahrané a je tam pár překvapení. Já měl v podstatě problém v uvěřitelnosti, která sice nakonec má smysl, ale nevím jestli to nemastné vysvětlení vyrovná dlouhodobě zvedlé obočí v průběhu druhé půlky snímku.
Čvrtý filmový večer po sobě...
0 0
reagovat

Trailer na fake movie v ramci Mortal Kombat 2

link

Kung Fury vibes 8):D
949024
https://www.youtube.com/watch?v=alVyFX7iQg8 Kung Fury vibes *8)**:D*
Trailer na fake movie v ramci Mortal Kombat 2
7 0
reagovat
Ale tak to napíšu ne, že "se zdá, že si film relativně drží zisky, když v úterý dokonce překonal USA rekord". Zatímco do_od napíše "Mezitím Superman právě pokořil rekord" ... v úterních ziscích ... ve Winnipegu ... pro filmy co hrají v sále číslo 1 ... 
To je prostě fakticky správné, ale napsané co jak nejvíc zavádějícím způsobem. Vyloženě z ranku link
949020
Ale tak to napíšu ne, že [i]"se zdá, že si film relativně drží zisky, když v úterý dokonce překonal USA rekord"[/i]. Zatímco do_od napíše [i]"Mezitím Superman právě pokořil rekord" [/i]... v úterních ziscích ... ve Winnipegu ... pro filmy co hrají v sále číslo 1 ...  To je prostě fakticky správné, ale napsané co jak nejvíc zavádějícím způsobem. Vyloženě z ranku https://2.bp.blogspot.com/-rHeyzklapsE/W5-yUBVnbxI/AAAAAAAAAV8/aSkhUIpu07oSWd-zK2KNpWlit_tBD34zACLcBGAs/s1600/17684960-37071110-37-0-1512736896-1512736898-650-1-1512736898-650-67540fb40a-1512806202.jpg
949009
2 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Jsem si ho ještě nepustil. Jaká náhoda. :D
949015
Jsem si ho ještě nepustil. Jaká náhoda. *:D*
949014
0 0
reagovat
Avatar je už v tom traileru, co jsem tu dal :D
Jestli to hoppers není jen krycí název.
949014
Avatar je už v tom traileru, co jsem tu dal *:D* Jestli to hoppers není jen krycí název.
949013
0 0
reagovat

trailer za rohem. :)
949013
trailer za rohem. *:)*
1 0
reagují: Demonic8
reagovat

Trailer na animák

Něco od Disney+Pixar v roce 2026 a mě to hodně rozesmálo, takže to vypadá, že jsou na dobré cestě Hoppers
949012
Něco od Disney+Pixar v roce 2026 a mě to hodně rozesmálo, takže to vypadá, že jsou na dobré cestě [url=https://youtu.be/hJnAHzo4-KI?si=LIxF7GwkwC0-x2z0]Hoppers[/url]
Trailer na animák
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Řekl bych, od chvíle, kdy si někteří z nás přejí, aby film byl přece jen trochu menší propadák/trochu větší úspěch. A tohle jsou první náznaky, že by to mohla být větší trvalka, což je... super. Ale jistě, nelze oslavovat po jednom dni. 
Nicméně, třeba já osobně sleduju boxoffice tak nějak obecně už delší dobu. A je jedno zda víkendový nebo týdenní, když něco překvapí nebo padne nějaký rekord, tak to vždy zaregistruju, stejně jako to zaregistrují všichni ostatní lidé, které tohle baví. 
949009
Řekl bych, od chvíle, kdy si někteří z nás přejí, aby film byl přece jen trochu menší propadák/trochu větší úspěch. A tohle jsou první náznaky, že by to mohla být větší trvalka, což je... super. Ale jistě, nelze oslavovat po jednom dni.  Nicméně, třeba já osobně sleduju boxoffice tak nějak obecně už delší dobu. A je jedno zda víkendový nebo týdenní, když něco překvapí nebo padne nějaký rekord, tak to vždy zaregistruju, stejně jako to zaregistrují všichni ostatní lidé, které tohle baví. 
949006
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: do_Od
Musím se zeptat - od kdy tě zajímají úterní tržby? A proč zrovna úterní a ne třeba středeční? 
949006
Musím se zeptat - od kdy tě zajímají úterní tržby? A proč zrovna úterní a ne třeba středeční? 
948998
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podle mě je Blue Beetle 6/10 rodinný výplach, který bych asi jako dítě ocenil víc, obvzlášť kdyby hl. hrdina byl třeba i mladší. 
949005
Podle mě je Blue Beetle 6/10 rodinný výplach, který bych asi jako dítě ocenil víc, obvzlášť kdyby hl. hrdina byl třeba i mladší. 
949003
4 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se