|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 17301 - 17320
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 865
- 866
- 867
- .
- 899
- 900
můžu mít technickou? jak dostanu do MP classic titulky vůbec nevím jak nato
|
reagovat
|
Silence
Já když už tak bych chtěl za slušné peníze co nejlepší kvalitu. :-)
|
reagovat
|
Imf
Jak nerozumím. Ale já fakt mluvím o přiručních obyčejných kamerách. TJ. cenou 0-50 000 kč. Těžko někdo dá víc za kameru pro dovolenou apod.
V této cenové relaci není nic lepšího než si pořídit nějakou HD kameru.
V této cenové relaci není nic lepšího než si pořídit nějakou HD kameru.
|
reagovat
|
imf > to neni tak docela pravda. takovyhle argumenty totiz cerveni meli vzdycky. hd dvd de o zakazniky, tomu nezalezi kdo vyhraje, cisla nejsou dulezity a bla bla bla. Kdyz ted slysim od mihhiho to samy v blede modrym, tak je jasny, ze reaguju tak, jak reaguju. kazdopadne to neni zadny slapani po mrtvolach, sou to jen dva uhly pohledu. jeden je spokojenej a nadsenej, druhej presne obracene. oba vidime stejny cisla, jeden je s nima spokojenej, druhej v nich furt stoura. kdo po kom slape teda...
|
reagovat
|
Akorát já mám roblém s dodávkou disků
Jelikož nemám účet, tak si těžko objednám z Amazonu
A kupovat disk za 800,-... nejsem blázen 
Jelikož nemám účet, tak si těžko objednám z Amazonu
A kupovat disk za 800,-... nejsem blázen 
|
reagovat
|
Já taky čekám. Kdyby aspon čtecí stala tak 2-2,5k tak jdu hned do toho.
|
reagovat
|
ravenhorn
No, tak to už je pak lepší, ale počkám, až to bude pod 5k
Za tolik jsem kdysi kupoval svojí první DVD palírnu
DVD na tom byli podobně jako dneska BD => drahý jako prase 
Za tolik jsem kdysi kupoval svojí první DVD palírnu
DVD na tom byli podobně jako dneska BD => drahý jako prase 
|
reagovat
|
Ravenhorn
Porad je to ale drahe
, tak 3k je pro mne optimalni cena.....
, tak 3k je pro mne optimalni cena.....|
reagovat
|
Perry-
Za podobnou cenu dělá LG i Combo. čte a vypluje BD a čte HD DVD.
|
reagovat
|
ravenhorn
Super, ale potřeboval bych i něco, co by k tomu četlo HD DVD. Přeci jenom, některé filmy pochybuji, že vyjdou hned tak znova na BD... resp. dokud nepřejde Paramount a Universal nebo se nějak nevyjádří, tak nic kupovat nebudu 

|
reagovat
|
Psema
Myslim, ze ten pul rok uz uplynul. Chcete byt porad za fanboye? Tak to hodne stesti. ;);
|
reagovat
|
deiwi: taky do nich nekopu, užívám si stupně vítězů, zatímco jejich klisně dochází dech v poslední zatáčce

|
reagovat
|
Ne, stčko reaguje jako někdo, komu je v tuhle chvíli rozšiřování někde u podrážky. Má prostě radost, že vyhrál jeho kůň (a já taky), tak nás chvíli nechte (tak půl roku), ono nás to přejde (možná).

|
reagovat
|
TOP Diskuze
21Nový Batman má problém obsadit klíčovou postavu 89Spasitel: Recenze 16Spasitel dál letí ke komerčním hvězdám, je z něj hit jara. Zdrtí ho Super Mario? 16Víkendový výplach #865 o Reacherovi a Bondovi 15Následky: Trailer 15The Furious: Necenzurovaný trailer 14Peter Jackson oznámil další spin-off Pána prstenů. O čem bude vyprávět? 13Konec Oak Street: Teaser 44Téma: 15 nejlepších filmů Zdeňka Svěráka 8Nové Miami Vice loví hvězdného záporáka