|
reagovat
|
Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO
příspěvky 17261 - 17280
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 863
- 864
- 865
- .
- 898
- 899
ragnar
a to je takovej problém naťukat do Googlu kouzelný slůvka "HD kamery"? Vyjede ti to asi tucet shopů, plus se můžeš podívat na stránky renomovanejch značek, kde si vybereš typ a zjistíš cenu.
Tvoje nesamostatnost je někdy vážně zarážející.
Tvoje nesamostatnost je někdy vážně zarážející.
|
reagovat
|
to sem si nasel taky, ale ja doufal, ze budete vedet i nejake ceny v shopech nebo u konkurence
schroochy-taky
schroochy-taky
|
reagovat
|
dekuju vsem, nasel jsem tam jen jednu sony, cekal jsem ze budete vedet vic, kdyz uz se o to zajimate, ceny se budou asi vsude lisit. koukam ze mate na praci jen se vysmivat jinym, ale to vy umite vzdycky i bez povelu
|
reagovat
|
nebo nekvalitně nanesenou teplovodivou pastou;)...ale Karlos určitě nemá nějakou starou šunku (vyrobenou před 10 lety), takže v případě přehřívání komponent by ta deska vydávala zvuky, anebo by klidně naběhla, čili pokud je v pořádku, tak je to zdroj.
|
reagovat
|
Karlos
Pokud se vypne sám od sebe, tak to nebývá zas tak cokoliv, ale a) vadný zdroj b) přehřátí komponent (procesor jsi asi neosahával, pokud máš přetaktovaný riziko se zvyšuje), osahej si paměti RAM... to že fungují všechny chladiče, neznamená, že se nic nepřehřívá. Chladič může mít menší účinnost způsobenou např. pomalejším chodem.
|
reagovat
|
Karlos
Takže si ho odpojil od proudu, otevřel si bočnici kvůli větrání, zapojil do proudu a nastartoval, jinak předtím nereagoval vůbec na mačkání tlačítka. To bych řekl, že je problém s proudem, čili zdrojem.nebo s tlačítkem samotným

|
reagovat
|
Fluke: Jde o to, že zdroj se mi identifikuje normálně (ledka na vypínači svítí atd), ale můžu kolikrát chci zapínat pomocí tlačítka a nic... Po hodině (nebo tak nějak) prostě příjdu, zmáčknu start a jede to...
Přehřívat se nic nemůže - osahal jsem všechny chladiče v bědně, teď mám bednu otevřenou a větráky jjedou, chladiče jsou na pokojové teplotě, kabely překontrolované...
A nejdivnější je, že teď na něm jedu a vše pracuje tak jak má... Prostě nic mi to nevyhazuje, žádné chyby, NIC! Jak jsem to zkoušel naposled, tak pc běželo asi tři hodiny - pak jsem ho já vypnul a už nenajel... Musel jsem ho odpojit, otevříd ho, napojit zpátky a už jsem ho zapnul úplně v poho...
Přehřívat se nic nemůže - osahal jsem všechny chladiče v bědně, teď mám bednu otevřenou a větráky jjedou, chladiče jsou na pokojové teplotě, kabely překontrolované...
A nejdivnější je, že teď na něm jedu a vše pracuje tak jak má... Prostě nic mi to nevyhazuje, žádné chyby, NIC! Jak jsem to zkoušel naposled, tak pc běželo asi tři hodiny - pak jsem ho já vypnul a už nenajel... Musel jsem ho odpojit, otevříd ho, napojit zpátky a už jsem ho zapnul úplně v poho...
|
reagovat
|
Karlos
Vir to neni určitě, HDD bych taky nesjpíš netipoval. Jak to popisuješ, tak to vypadá, že se někde něco přehřívá a pokud se vypne samovolně, tak možná není v pořádku něco se základní deskou nebo zdrojem. Grafika by taky tohle nedělala. U vadný grafiky se roztočí větráčky a nejde obraz, popř. se PC vypne ale jde zase hned zapnout. Ale jsou to jen spekulace, musel bych toho vědět víc.
|
reagovat
|
Karlos
Možná se něco přehřívá, ale nevíš o tom:), možná máš vadnou RAMku, možná se přehřívá grafika, či je vadná, možná je vadná základní deska, možná ten zdroj je doopravdy vadnej..metoda pokus omyl je tak zábavná
Z vlastní zkušenosti, samovolný vypínání dokáže způsobit jakákoliv blbost a to zapnutí víc popiš

Z vlastní zkušenosti, samovolný vypínání dokáže způsobit jakákoliv blbost a to zapnutí víc popiš

|
reagovat
|
A můžu mít juá technickou??? CCa po hoděně dvou se mi samovolně vypne pc, nebo ho vypnu já a tak hodinu ho nemůžu zapnout... Poté ho můžu zase zapnout a jede zase ty dvě tři hodiny...
Větráky jedou, zdroj není norký, celkově v bedně nic horkého není...
Může to být vir? Jestli jo, proč se mi teda to pc nezapne okamžitě????
Větráky jedou, zdroj není norký, celkově v bedně nic horkého není...
Může to být vir? Jestli jo, proč se mi teda to pc nezapne okamžitě????
|
reagovat
|
TOP Diskuze
76Melania: Recenze 25Michael: Trailer 22Youtuber zahanbil Melanii, vítězství v kinech hlásí chválený Raimiho thriller 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 30Princezna stokrát jinak: Recenze 15Válečné monstrum: Trailer 12Víkendový výplach #857 o Pánovi prstenů a AI 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 8Demoliční četa: Recenze 8Ďábel nosí Pradu 2: Trailer