Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 17101 - 17120 Napsat příspěvek
Ale je fakt, že to prostě bez dabingu není zrovna dobrá koupě. Ten dabing je fakt povedený. :D
486018
Ale je fakt, že to prostě bez dabingu není zrovna dobrá koupě. Ten dabing je fakt povedený. *:D*
0 0
reagovat
Kdy vyjde Enchanted?
486017
Kdy vyjde Enchanted?
0 0
reagovat
jasně, je to o vkusu. Ale třeba Hairspray má taky pár vizuálních úletů, za který bych vraždil. - Nesnáším přerůžovělý rty. A to ani na Amandě Bynes.:D
486015
jasně, je to o vkusu. Ale třeba Hairspray má taky pár vizuálních úletů, za který bych vraždil. - Nesnáším přerůžovělý rty. A to ani na Amandě Bynes.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Prosímtě, jim se ani nelíbil ten film, tak co chceš:)
486014
Prosímtě, jim se ani nelíbil ten film, tak co chceš*:)*
Psema
0 0
reagovat
Jo v téhle recenzi jo. Když si přečteš text tak to tam zdůvodňuje. Jinde to neberou jako zápor, ale jako úmysl a hodnocení je pak mnohem lepší.. Ale každopádně referenční kvalita to není:D
486013
Jo v téhle recenzi jo. Když si přečteš text tak to tam zdůvodňuje. Jinde to neberou jako zápor, ale jako úmysl a hodnocení je pak mnohem lepší.. Ale každopádně referenční kvalita to není*:D*
0 0
reagovat
Stardust mě taky štve, i když mnohem víc rudnu závistí z americkýho vydání 30 days of Night, na který budu muset čekat do dubna.:-

Btw. Stardust HD DVD to koukám v technickejch kategoriích (hlavně obraz) docela slízlo. link
486012
Stardust mě taky štve, i když mnohem víc rudnu závistí z americkýho vydání 30 days of Night, na který budu muset čekat do dubna.*:-* Btw. Stardust HD DVD to koukám v technickejch kategoriích (hlavně obraz) docela slízlo. http://hddvd.highdefdigest.com/1188/stardust.html
0 0
reagovat

mihhi

Ten UK se mi víc hodí na HD DVD a ten US by se mi víc hodil k BD
486010
Ten UK se mi víc hodí na HD DVD a ten US by se mi víc hodil k BD
mihhi
0 0
reagovat
st: Jo, taky jsem zvědavý, na HD DVD je hodně překvapivě vynikající PQ.

Fluke: Nesnáším ta loga, už z dob DVD a teď ještě na menších krabičkách, peklo. Už mě nikdo nedonutí kupovat jediný disk z Anglie.:D
486009
st: Jo, taky jsem zvědavý, na HD DVD je hodně překvapivě vynikající PQ. Fluke: Nesnáším ta loga, už z dob DVD a teď ještě na menších krabičkách, peklo. Už mě nikdo nedonutí kupovat jediný disk z Anglie.*:D*
0 0
reagovat
docela by me zajimalo, jak se to bude mit s encodem Eastern Promises na BD vs. HD DVD. Precejen to bude jina distribuce, takze je pravdepodobny, ze bude i jiny video, ne? ...
486008
docela by me zajimalo, jak se to bude mit s encodem Eastern Promises na BD vs. HD DVD. Precejen to bude jina distribuce, takze je pravdepodobny, ze bude i jiny video, ne? ...
0 0
reagovat

mihhi

taky nechápu proč je musí dělat tak velký a ze všech stran;) vždyť bohatě stačí ten obrovskej na zadní straně pro slepí;)
486007
taky nechápu proč je musí dělat tak velký a ze všech stran;) vždyť bohatě stačí ten obrovskej na zadní straně pro slepí*;)*
mihhi
0 0
reagovat
Mnohem hezčí cover než v USA, kdyby ho nezničili těma certifikátama;). Taky bych Stardust chtěl, al při tom počtu titulů co teď vychází jsem ho musel odložit:-.
486006
Mnohem hezčí cover než v USA, kdyby ho nezničili těma certifikátama*;)*. Taky bych Stardust chtěl, al při tom počtu titulů co teď vychází jsem ho musel odložit*:-*.
0 0
reagovat
link grr, die already, já to chci na BRD:-
486005
http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=66850 grr, die already, já to chci na BRD*:-*
0 0
reagovat
To není zrovna novinka, už sme to řešili pod Gymplem myslím.
485996
To není zrovna novinka, už sme to řešili pod Gymplem myslím.
0 0
reagovat
Wow :D Ale teda nic českýcho bych si v modrém ani červeném a vlastně vůbec nijakém formátu nekoupil.;)
485995
Wow *:D* Ale teda nic českýcho bych si v modrém ani červeném a vlastně vůbec nijakém formátu nekoupil.*;)*
0 0
reagovat
Gympl na Blu-ray:D8):D link
485994
Gympl na Blu-ray*:D**8)**:D* http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=15053&TemplatesDir=vhs
0 0
reagovat
Hm, Bobby není špatnej a pro ty, co začínaj budovat sbírku se Shiou imho ideální. (doufám, že nejsem sám) :D
485761
Hm, Bobby není špatnej a pro ty, co začínaj budovat sbírku se Shiou imho ideální. (doufám, že nejsem sám) *:D*
0 0
reagovat
Musis to brat tak, ze uz samotny BD authoring je drahy... licenci na Bobbyho zrejme sehnali za par svestek. Velke tituly si studia chrani a velke stare tituly zase stoji neuveritelnou spoustu penez. Ze zacatku se asi budou vydavat spis takove ty "zapomenute klenoty"... jinak by se do te cenove relace nevesli.
485708
Musis to brat tak, ze uz samotny BD authoring je drahy... licenci na Bobbyho zrejme sehnali za par svestek. Velke tituly si studia chrani a velke stare tituly zase stoji neuveritelnou spoustu penez. Ze zacatku se asi budou vydavat spis takove ty "zapomenute klenoty"... jinak by se do te cenove relace nevesli.
0 0
reagovat
No dobrý film vybrali, ale osobně bych dal asi něco, co ukáže sílu BD, nějaký animák nebo akci ;) aby nalákali a pak mohli dávat podobné filmy.
485707
No dobrý film vybrali, ale osobně bych dal asi něco, co ukáže sílu BD, nějaký animák nebo akci *;)* aby nalákali a pak mohli dávat podobné filmy.
0 0
reagovat
Konečně něco pořádnýho, na Bobbyho se těším. Lepší než ta příšerná kravina s OJ Simpsonem, co byla posledně :)
485703
Konečně něco pořádnýho, na Bobbyho se těším. Lepší než ta příšerná kravina s OJ Simpsonem, co byla posledně :)
0 0
reagovat
Tak pokud vim, tak ten plan na prvni rok udelali sakumprask... (u podobnych projektu se planuje dopredu), takze ted muzu uz jen spokojene krvacet...

ten navrh nechapu... je celkem jasne, ze 90 procent titulu by se vyrabelo v UK/Nemecku/Francii a u nas by se vsechny authoringy zavreli, cimz bychom na to skarede dojeli. Nerikam, ze nevidim reseni v tom, jak to ted dela Warner (nechat si udelat jen preklad a prodavat tu svuj titul, autorizovany nekde v Nemecku), ostatne jsou to jedine disky od Magic Boxu, ktere nejsou zmrsene, ale obavam se, ze se stejne bude resit, jestli sem ty disky nekdo doveze nebo ne. Online nakupy se imho jeste peknych par let nestanou mainstreamem.
485702
Tak pokud vim, tak ten plan na prvni rok udelali sakumprask... (u podobnych projektu se planuje dopredu), takze ted muzu uz jen spokojene krvacet... ten navrh nechapu... je celkem jasne, ze 90 procent titulu by se vyrabelo v UK/Nemecku/Francii a u nas by se vsechny authoringy zavreli, cimz bychom na to skarede dojeli. Nerikam, ze nevidim reseni v tom, jak to ted dela Warner (nechat si udelat jen preklad a prodavat tu svuj titul, autorizovany nekde v Nemecku), ostatne jsou to jedine disky od Magic Boxu, ktere nejsou zmrsene, ale obavam se, ze se stejne bude resit, jestli sem ty disky nekdo doveze nebo ne. Online nakupy se imho jeste peknych par let nestanou mainstreamem.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se