Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 16061 - 16080 Napsat příspěvek

Fluke

Díky za odpověď na moji asi půl roku starou otázku :+
490542
Díky za odpověď na moji asi půl roku starou otázku *:+*
Fluke
0 0
reagovat
Aha, tak koukam, ze to asi byla Nova... maj komplet blu-ray workflow... 1080i, Fluku. ;)
490511
Aha, tak koukam, ze to asi byla Nova... maj komplet blu-ray workflow... 1080i, Fluku. ;)
0 0
reagovat
To musela bejt nejaka hodne alternativni televize. ;)
490510
To musela bejt nejaka hodne alternativni televize. ;)
0 0
reagovat
No tak dneska jsem se v práci dobře pobavil, tv štáb si u nás v kanclu zařídil provizorní sklad, tak večer se ptám na jakej matroš natáčí a týpek mi odpověděl, že neví, že myslel, že to jede na pásky (já sem si celou dobu myslel, že na Blu-ray), druhej řekl, že to jede na něco lepšího než VHS a třetí mi ukázal krabičku 8mm Soňáků o velikosti 23GB, takže to bylo jasný:))
Kámoš se ještě uznale zeptal, kolik že toho natočí, jestli aspoň dvě hodiny, načež přišla pro mě očekávaná odpověď "45 minut":D
Na otázku kolik, že to má bitrate a rozlišení sem se dočkal odpovědi "kluci neblbněte":))
490509
No tak dneska jsem se v práci dobře pobavil, tv štáb si u nás v kanclu zařídil provizorní sklad, tak večer se ptám na jakej matroš natáčí a týpek mi odpověděl, že neví, že myslel, že to jede na pásky (já sem si celou dobu myslel, že na Blu-ray), druhej řekl, že to jede na něco lepšího než VHS a třetí mi ukázal krabičku 8mm Soňáků o velikosti 23GB, takže to bylo jasný*:))* Kámoš se ještě uznale zeptal, kolik že toho natočí, jestli aspoň dvě hodiny, načež přišla pro mě očekávaná odpověď "45 minut"*:D* Na otázku kolik, že to má bitrate a rozlišení sem se dočkal odpovědi "kluci neblbněte"*:))*
0 0
reagovat
:D
490506
:D
0 0
reagovat

Karlos

To je somarina. My tu na východe žiaden brajgl nemáme :))
490505
To je somarina. My tu na východe žiaden brajgl nemáme *:))*
Karlos
0 0
reagovat
Brajgl je přece normální slovo. :)
490504
Brajgl je přece normální slovo. *:)*
0 0
reagovat
brajgl=nepořádek... Pro některé, co neznají můj slovník z dálného východu ;)
490503
brajgl=nepořádek... Pro některé, co neznají můj slovník z dálného východu ;)
0 0
reagovat
Nebo tím nehorázným brajglem, co má v pokojíčku ;):)...

Jo a přidávám se do skupinky těch, kterým se nelíbí VZHLED PS3ky... Velka, buclata, nepravidelna a divně tvarovana ;):D... Ale fce jí samo neberu ;):)
490502
Nebo tím nehorázným brajglem, co má v pokojíčku ;):)... Jo a přidávám se do skupinky těch, kterým se nelíbí VZHLED PS3ky... Velka, buclata, nepravidelna a divně tvarovana ;):D... Ale fce jí samo neberu ;):)
0 0
reagovat
Chlubí se sbírkou fotografií telegrafních sloupů 20. století :D
490499
Chlubí se sbírkou fotografií telegrafních sloupů 20. století *:D*
0 0
reagovat
:D To je fakt mytus... ;)
490497
*:D* To je fakt mytus... *;)*
0 0
reagovat
...a ďalší kúsok skladačky do "Mýtu o STéčkovi" bol pridaný :D
490495
...a ďalší kúsok skladačky do "Mýtu o STéčkovi" bol pridaný *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Obdivujou to tvou cernou masinu od Sony? :D
490492
Obdivujou to tvou cernou masinu od Sony? *:D*
st39.6
0 0
reagovat
:D:D Ale takhles to asi nemyslel...
490491
*:D**:D* Ale takhles to asi nemyslel...
0 0
reagovat
deiwi > do svyho pokoje poustim jen omezeny mnozstvi lidi a ty tam chodej obdivovat neco uplne jinyho ;)
490490
deiwi > do svyho pokoje poustim jen omezeny mnozstvi lidi a ty tam chodej obdivovat neco uplne jinyho ;)
0 0
reagovat
Stejně mi chybí ty časy, kdy si člověk mohl přečíst inzeráty na 5 let staré počítače za 20 tisíc, protože "tehdy jsem ho kupoval za 40". :)
490487
Stejně mi chybí ty časy, kdy si člověk mohl přečíst inzeráty na 5 let staré počítače za 20 tisíc, protože "tehdy jsem ho kupoval za 40". :)
0 0
reagovat
no ja samozrejme referoval k hodnote toho stroje v zaruce. ;)
490486
no ja samozrejme referoval k hodnote toho stroje v zaruce. ;)
0 0
reagovat
Tak 4 tisíce maximálně, jinak se vyplatí si těch pár korun připlatit a koupit počítač nový. :)
490485
Tak 4 tisíce maximálně, jinak se vyplatí si těch pár korun připlatit a koupit počítač nový. :)
0 0
reagovat

Imf

Celkem jsi to trefilm. :-)
490484
Celkem jsi to trefilm. :-)
Imf
0 0
reagovat
Miluju tyhle "cena dohodou"... vsichni vime, ze to PC ma cenu tak 5-6000,- chces vic nebo min? ;)
490483
Miluju tyhle "cena dohodou"... vsichni vime, ze to PC ma cenu tak 5-6000,- chces vic nebo min? ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se