Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15441 - 15460 Napsat příspěvek

KarelR

No já jsem vlastně nemyslel novej, jen sem ti nabízel svůj:))), ale chápu důvod8)

lubo: nebo bioshock:)
493282
No já jsem vlastně nemyslel novej, jen sem ti nabízel svůj:))), ale chápu důvod*8)* lubo: nebo bioshock*:)*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Čo takto DeusEx, jedno z najlepších (nejlepšie ?) akčných RPG, ktoré kedy vyšlo. Z tých novších sa mi osobne páčil aj Dark Messiah. A samozrejme System Shock nemožno opomenúť.
493280
Čo takto DeusEx, jedno z najlepších (nejlepšie ?) akčných RPG, ktoré kedy vyšlo. Z tých novších sa mi osobne páčil aj Dark Messiah. A samozrejme System Shock nemožno opomenúť.
KarelR
0 0
reagovat
Fluke: Novej kompík nepořizuju z jednoduchýho důvodu. Musel bych na něm okamžitě začít pařit novýho Medala, nový Call of Duty a další věci, co hrozně žeru, takže můj volnej čas by zemřel krutou smrtí :D

First person střílečky mám asi jako jako jedinej žánr docela pod palcem, takže už právě nemám odkud dolovat nový kousky. A NOLF je teda jednou z her, která mě omrzela po úvodní misi a zrovna u týhle nechápu sám sebe :D
493272
Fluke: Novej kompík nepořizuju z jednoduchýho důvodu. Musel bych na něm okamžitě začít pařit novýho Medala, nový Call of Duty a další věci, co hrozně žeru, takže můj volnej čas by zemřel krutou smrtí *:D* First person střílečky mám asi jako jako jedinej žánr docela pod palcem, takže už právě nemám odkud dolovat nový kousky. A NOLF je teda jednou z her, která mě omrzela po úvodní misi a zrovna u týhle nechápu sám sebe *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Hele a nechceš rovnou novej kompík za 10K?:)

jop, rubačka..a bereš do rubaček i palňozbraňové rubačky?:) Mohl by se ti děsně líbít NOLF a NOLF 2, skvěle parodujcí špiónské filmy 3D akce anebo Vampire the Maquerade Bloodlines, geniálně propracovanej upíří svět v Los Angeles, mix RPG, 3D akce a adventošky:+
493268
Hele a nechceš rovnou novej kompík za 10K?:) jop, rubačka..a bereš do rubaček i palňozbraňové rubačky?:) Mohl by se ti děsně líbít NOLF a NOLF 2, skvěle parodujcí špiónské filmy 3D akce anebo Vampire the Maquerade Bloodlines, geniálně propracovanej upíří svět v Los Angeles, mix RPG, 3D akce a adventošky*:+*
KarelR
0 0
reagovat

lubo

Nový Simon the Sorcerer se prý dost povedl:) a furt vyhlížím, kdy bude v prodeji Sinking Island:)
493267
Nový Simon the Sorcerer se prý dost povedl:) a furt vyhlížím, kdy bude v prodeji Sinking Island:)
lubo
0 0
reagovat
lubo, Fluke: Ono je tam to slovo "akční" docela důležitý. Pokud vím, tak Longest Journey je taková ta "hledací" adventura, ne? Tož, to není pro mě :)

t_gon: Zkusil jsem demo Enclave a docela mazec :+

Nakonec asi vyhrajou Lego Star Wars: The Original Trilogy :D
493266
lubo, Fluke: Ono je tam to slovo "akční" docela důležitý. Pokud vím, tak Longest Journey je taková ta "hledací" adventura, ne? Tož, to není pro mě *:)* t_gon: Zkusil jsem demo Enclave a docela mazec *:+* Nakonec asi vyhrajou Lego Star Wars: The Original Trilogy *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Popřípadě The longest journey doplň i Dreamfallem;), a zkus třeba nový broken swordy.

Já osobně čekám na květen a Mass effect, ale to tvůj athlon asi nepobere:)

Mohl by tě možná bavit Splinter cell, či Yager:)

t_gon: v poho;), já koukal co bych využil, ale nakonec nic. Hlavně GoW a World in conflict i UT3 sem nechal být kvůli lokalizaci.
493263
Popřípadě The longest journey doplň i Dreamfallem;), a zkus třeba nový broken swordy. Já osobně čekám na květen a Mass effect, ale to tvůj athlon asi nepobere*:)* Mohl by tě možná bavit Splinter cell, či Yager:) t_gon: v poho;), já koukal co bych využil, ale nakonec nic. Hlavně GoW a World in conflict i UT3 sem nechal být kvůli lokalizaci.
KarelR
0 0
reagovat
Syberia jde i na mém stařičkém notebooku, a je to snad jediná hra, co jsem dohrála do konce... Ups, co dělám v technické sekci?
493261
Syberia jde i na mém stařičkém notebooku, a je to snad jediná hra, co jsem dohrála do konce... Ups, co dělám v technické sekci?
0 0
reagovat
Z adventur rozhodne odporúčam Discworld Noir, The Longest Journey a Syberie (všetko by ti malo íjsť aj na staršom počítači).
493254
Z adventur rozhodne odporúčam Discworld Noir, The Longest Journey a Syberie (všetko by ti malo íjsť aj na staršom počítači).
0 0
reagovat
Největší pařby jsou starý adventury od Lucase ;) Zrovna hraju Secret of Monkey Island 2 a super :)
493250
Největší pařby jsou starý adventury od Lucase *;)* Zrovna hraju Secret of Monkey Island 2 a super *:)*
0 0
reagovat
Co takhle Jade Empire nebo Fable, no myslím nejsou žádná hard-core RPG, ale pobaví.
493240
Co takhle Jade Empire nebo Fable, no myslím nejsou žádná hard-core RPG, ale pobaví.
0 0
reagovat
Hm tak to já akční ale pořádná RPG. Teď zrovna ulítávám na Gothicu 3.
493238
Hm tak to já akční ale pořádná RPG. Teď zrovna ulítávám na Gothicu 3.
0 0
reagovat

xMort

Jediný tři hry (teda krom Fénixova řádu), který jsem loni dohrál ;) Geniální věc.
493234
Jediný tři hry (teda krom Fénixova řádu), který jsem loni dohrál ;) Geniální věc.
xMort
0 0
reagovat

KarelR

Zkus novou trilogii s Princem z Persie. Je tam teda hodně skákání, ale je to zábavné a na PC asi nejblíž GoW. Zvláště dvojka a trojka.
493233
Zkus novou trilogii s Princem z Persie. Je tam teda hodně skákání, ale je to zábavné a na PC asi nejblíž GoW. Zvláště dvojka a trojka.
KarelR
0 0
reagovat
A nebo The Bard's Tale.
493229
A nebo The Bard's Tale.
0 0
reagovat

rcorp

Ten Hobbit je strasny. Pokud uz nejakou takovou arkadovku, tak radeji LOTR : FOTR nebo akcni sekacku LOTR : RotK (:
A pak me napadlo jeste ruzne prijimana hra Fable: The Lost Chapters Trailer
493228
Ten Hobbit je strasny. Pokud uz nejakou takovou arkadovku, tak radeji LOTR : FOTR nebo akcni sekacku LOTR : RotK (: A pak me napadlo jeste ruzne prijimana hra [link="http://youtube.com/watch?v=hF280VMjtLo"]Fable: The Lost Chapters Trailer[/link]
rcorp
0 0
reagovat
rcorp: To jsem kdysi zkoušel :) Ale jedna z nejlepších rubaček co znám je Návrat krále ;)
493227
rcorp: To jsem kdysi zkoušel :) Ale jedna z nejlepších rubaček co znám je Návrat krále ;)
0 0
reagovat

KarelR

A nebo tohle: link :))
493226
A nebo tohle: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hobbit_%282003_video_game%29 *:))*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

tak z tohohle soudku ti doporucim v tomhle zanru mou nejoblibenejsi gamesu Enclave. I dnes je to porad zravka pro oci, famozni OST, dej taky zaujme, zvlaste svym vypravenim (kniha z traileru). Moznost hrat za obe strany, vylepsovani (i kdyz v minimalnim mnozstvi) zbrani, brneni... a proste uz jsem to asi 6x sfouknul a porad to casem opakuji. Urcite nesahnes vedle.

Fluke : Za vcerejsi rychly link na XZone diky, pac jsem si stihnul vcas rano objednat GoW a Jericho. Ted to jiz mam doma a dokonce s capkou Fenixe z GoW, ktera je jiz vyprodana. Za to a rychlost velke hura, ale prekvapeni jak cip, kdyz otevru balik a tam Jericho, capka a ... World in Conflict. Kde udelali soudruzi chybu? ;)) Ale jinak jsou sikovni (:
493219
tak z tohohle soudku ti doporucim v tomhle zanru mou nejoblibenejsi gamesu [link="http://youtube.com/watch?v=Ac4lzbNazME"]Enclave[/link]. I dnes je to porad zravka pro oci, famozni OST, dej taky zaujme, zvlaste svym vypravenim (kniha z traileru). Moznost hrat za obe strany, vylepsovani (i kdyz v minimalnim mnozstvi) zbrani, brneni... a proste uz jsem to asi 6x sfouknul a porad to casem opakuji. Urcite nesahnes vedle. [b]Fluke : [/b] Za vcerejsi rychly link na XZone diky, pac jsem si stihnul vcas rano objednat GoW a Jericho. Ted to jiz mam doma a dokonce s capkou Fenixe z GoW, ktera je jiz vyprodana. Za to a rychlost velke hura, ale prekvapeni jak cip, kdyz otevru balik a tam Jericho, capka a ... World in Conflict. Kde udelali soudruzi chybu? ;)) Ale jinak jsou sikovni (:
KarelR
0 0
reagovat
Ravenhornovi točej filmy na míru, ale pro mě hry na PC nemaj. Svět je nespravedlivej :( Mě by fakt stačilo něco dva tři roky starý, co utáhne Athlon 1,7 Ghz :(
493218
Ravenhornovi točej filmy na míru, ale pro mě hry na PC nemaj. Svět je nespravedlivej *:(* Mě by fakt stačilo něco dva tři roky starý, co utáhne Athlon 1,7 Ghz :(
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se