Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15361 - 15380 Napsat příspěvek
JJ, take jsem si vsimnul, ze tam obcas napisou zrovna to, na co maji naladu :D
493592
JJ, take jsem si vsimnul, ze tam obcas napisou zrovna to, na co maji naladu *:D*
0 0
reagovat

Silence

oni píšou čísla ze zvyku, kvůli dvd, jinak by tam napsali B a lidi si ťukali na hlavu co to znamená:D
493589
oni píšou čísla ze zvyku, kvůli dvd, jinak by tam napsali B a lidi si ťukali na hlavu co to znamená*:D*
Silence
0 0
reagovat
Now, that's a mess! :D
Díky! :+
493588
Now, that's a mess! *:D* Díky! *:+*
0 0
reagovat
O je free, 2 samozrejme Bcko. Nic si z toho nedelej. Na eastern promises disku je vypaleny region 2 a PAL :D (a na obalu navic 1080i specifikace...)
493587
O je free, 2 samozrejme Bcko. Nic si z toho nedelej. Na eastern promises disku je vypaleny region 2 a PAL *:D* (a na obalu navic 1080i specifikace...)
0 0
reagovat
U Bluček jsou (teoreticky) regiony A,B,C, ne? Tak proč je na Hutu například u Casina Royale 0 nebo u Black Hawk Down 2? Já vím, já vím, řešilo se to tu milionkrát, ale když já mám tu novou kartu... :))
493586
U Bluček jsou (teoreticky) regiony A,B,C, ne? Tak proč je na Hutu například u Casina Royale 0 nebo u Black Hawk Down 2? Já vím, já vím, řešilo se to tu milionkrát, ale když já mám tu novou kartu... *:))*
0 0
reagovat
me to ted nekdo udelal s Beowulfem :D
493584
me to ted nekdo udelal s Beowulfem *:D*
0 0
reagovat
stčko: až teď jo? Mně to odeslali někdy před třema dny, ale jak znám Hut, tak mi za dva dny přijde mail, že se spletli a nemaj to na skladě. Něco podobnýho udělali s Komandem, na který už čekám docela dlouho. Loseři.:D
493583
stčko: až teď jo? Mně to odeslali někdy před třema dny, ale jak znám Hut, tak mi za dva dny přijde mail, že se spletli a nemaj to na skladě. Něco podobnýho udělali s Komandem, na který už čekám docela dlouho. Loseři.*:D*
0 0
reagovat
LOL já jsem říkal, že mám radši originál v angličtině, ale pár dabingů existuje v tak dobré verzi. A proto jsou vyjímky a poslední je Enchanted. Vyděno 2x s dabingem a 1x original a musím říci, že s tím dabingem mi to sedlo víc.

Tohle je prostě vyjímka. Stane se to tak u jednoho filmu za rok.
493582
LOL já jsem říkal, že mám radši originál v angličtině, ale pár dabingů existuje v tak dobré verzi. A proto jsou vyjímky a poslední je Enchanted. Vyděno 2x s dabingem a 1x original a musím říci, že s tím dabingem mi to sedlo víc. Tohle je prostě vyjímka. Stane se to tak u jednoho filmu za rok.
0 0
reagovat

KarelR

Njn, to vlastne nedavno rikal! To je lhar :D
493580
Njn, to vlastne nedavno rikal! To je lhar *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Ravenhorn: Já myslel, že dabing anglickejch filmů nesnášíš? Ty si koukám ze svejch tvrzení vybíráš jenom to, co se ti hodí do krámu :D
493579
Ravenhorn: Já myslel, že dabing anglickejch filmů nesnášíš? Ty si koukám ze svejch tvrzení vybíráš jenom to, co se ti hodí do krámu *:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Na dabing se vykasli ;)
493577
Na dabing se vykasli *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

st39.6

:D
ještě tak s dabingem a hned bych objednával.
493573
*:D* ještě tak s dabingem a hned bych objednával.
st39.6
0 0
reagovat
ooo, enchanted uz je na ceste. ja celou dobu zil v domneni, ze to vychazi az nekdy o prazdninach a najednou mail, ze mi to poslali:D sweet
493570
ooo, enchanted uz je na ceste. ja celou dobu zil v domneni, ze to vychazi az nekdy o prazdninach a najednou mail, ze mi to poslali*:D* sweet
0 0
reagovat
Tak mechanika je super, DVDčka přehrává naprosto famózně. :D
493538
Tak mechanika je super, DVDčka přehrává naprosto famózně. *:D*
0 0
reagovat
Nedával se ten Bond náhodou k PS3kám? :) Ale jinak slušný, otázka je kolik se prodalo toho zbytku, 20-50 kusů/film? :)
493536
Nedával se ten Bond náhodou k PS3kám? :) Ale jinak slušný, otázka je kolik se prodalo toho zbytku, 20-50 kusů/film? :)
0 0
reagovat

st39.6

To jsem take asi cekal mene... Ale asi porad to nezni tak krasne, ze by se to melo dik tomu vice rozsirit... 8)
493523
To jsem take asi cekal mene... Ale asi porad to nezni tak krasne, ze by se to melo dik tomu vice rozsirit... *8)*
st39.6
0 0
reagovat
Tak nejprodavanejsiho titulu na BD (Bond) se u nas prodalo 700 kousku. To je vic, nez sem cekal
493507
Tak nejprodavanejsiho titulu na BD (Bond) se u nas prodalo 700 kousku. To je vic, nez sem cekal
0 0
reagovat
Já čekám buď na Ramba nebo na AvP 2
493495
Já čekám buď na Ramba nebo na AvP 2
0 0
reagovat
Mno, tak jsem objednal ještě Black Hawk Down, Surf's up a Stranger Than Fiction. A to mi asi po zbytek roku bude muset vystačit. :))
493490
Mno, tak jsem objednal ještě Black Hawk Down, Surf's up a Stranger Than Fiction. A to mi asi po zbytek roku bude muset vystačit. *:))*
0 0
reagovat

rcorp

Ja o tom take premyslim, äle myslim, ze bys to sehnak i na nejake UK strance, kde maji US import, ale myslim, ze za vetsi cenu, ikdyz zase usetris na postovnem a clu... 8)
493397
Ja o tom take premyslim, äle myslim, ze bys to sehnak i na nejake UK strance, kde maji US import, ale myslim, ze za vetsi cenu, ikdyz zase usetris na postovnem a clu... *8)*
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se