Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 15181 - 15200 Napsat příspěvek
Za tu cenu, není co řešit:) a poslední otázka, ten plech box je ve stylu steelbooku nebo kulatej?:)
494891
Za tu cenu, není co řešit:) a poslední otázka, ten plech box je ve stylu steelbooku nebo kulatej?:)
0 0
reagovat
jooo, stalkera sem paril o velkejch prazkach. paradni zalezitost :)
494876
jooo, stalkera sem paril o velkejch prazkach. paradni zalezitost :)
0 0
reagovat

Fluke

Je to plechový box. A hra je super. :+
494873
Je to plechový box. A hra je super. *:+*
Fluke
0 0
reagovat
link Ty sis kupoval tuhle verzi Stalkera? Co to je, Amaray, digipack?

Jo a co hra, je opravdu dobrá?:)
494859
http://www.thehut.com/hut/8601779.product Ty sis kupoval tuhle verzi Stalkera? Co to je, Amaray, digipack? Jo a co hra, je opravdu dobrá?*:)*
0 0
reagovat

Karbous

:D Asi by mi ocas prisly vhod ;) Ikdyz ja uz mam nejake jedna a pulky s automatickou rohovkou a viditelnosti na stovky metru :D
494691
*:D* Asi by mi ocas prisly vhod *;)* Ikdyz ja uz mam nejake jedna a pulky s automatickou rohovkou a viditelnosti na stovky metru *:D*
Karbous
0 0
reagovat

terminator007

Nejspíše chyba ve zrakových systémech, bratře androide. Já mám sice jen staré pět set devítky s automatickou rohovkou, ohnisková vzdálenost 15, ale jestli chceš, můžu je vyvalit a půjčit ti je. :)
494685
Nejspíše chyba ve zrakových systémech, bratře androide. Já mám sice jen staré pět set devítky s automatickou rohovkou, ohnisková vzdálenost 15, ale jestli chceš, můžu je vyvalit a půjčit ti je. *:)*
terminator007
0 0
reagovat
Ajajaj, ted to vidim, ze pod Blu-novinky #1 to napsal dokonce myslim viditelne stcko jako potvrzeni, na ktere jsem odkazoval, ale nechapu, ze jsem to prehlednul, to je na me nejaky podvod :D :D
494670
Ajajaj, ted to vidim, ze pod Blu-novinky #1 to napsal dokonce myslim viditelne stcko jako potvrzeni, na ktere jsem odkazoval, ale nechapu, ze jsem to prehlednul, to je na me nejaky podvod *:D* *:D*
0 0
reagovat

imf

Ty jo.. Ja jsem uplne blbej! Jeste jsem se na to ptal a pred mym prispevkem jsem si rikal, zda uz to tady nahodou nebylo... :D Ale kazdopadne jsem to jen kdyztak upresnil a ukazal video z noveho PS store :D
494669
Ty jo.. Ja jsem uplne blbej! Jeste jsem se na to ptal a pred mym prispevkem jsem si rikal, zda uz to tady nahodou nebylo... *:D* Ale kazdopadne jsem to jen kdyztak upresnil a ukazal video z noveho PS store *:D*
imf
0 0
reagovat
(sest minut po tom mihhiho prispevku ses sam na neco ptal... mas rezim Write Only? ;)
494661
(sest minut po tom mihhiho prispevku ses sam na neco ptal... mas rezim Write Only? ;)
0 0
reagovat
Jdes jako obvykle s tridennim zpozdenim. ;)
494660
Jdes jako obvykle s tridennim zpozdenim. ;)
0 0
reagovat
Pro fanousky PS3: link Novy playstation store a konecne podpora DTS-HD Master Audio s novym updatem! Konecne ;)
494658
Pro fanousky PS3: http://blog.us.playstation.com/2008/04/10/firmware-v230-details-and-store-walkthrough/ Novy playstation store a konecne podpora DTS-HD Master Audio s novym updatem! Konecne *;)*
0 0
reagovat

st39.6

Banana neboli banán má hodně vitamínu A, takže je to prospěšný. Teď jsem měl zrovna jeden. :D
494656
Banana neboli banán má hodně vitamínu A, takže je to prospěšný. Teď jsem měl zrovna jeden. *:D*
st39.6
0 0
reagovat
hele hosi, sorry, ale pride mi, jako bych poslednich patnact prispevku cet jedno a to samy :D. takze ... imfe, dostanes na noc banana :D:D:D ;)
494650
hele hosi, sorry, ale pride mi, jako bych poslednich patnact prispevku cet jedno a to samy *:D*. takze ... imfe, dostanes na noc banana *:D**:D**:D* ;)
0 0
reagovat
Samozrejme se muzeme bavit o blurovani digitalnich triku, aby se autori nemuseli piplat s detailama atd. ale rozhodne se to nepridelava tak jako proto, ze to vypada cool. To uz priroda vymyslela za nas. ;)
494649
Samozrejme se muzeme bavit o blurovani digitalnich triku, aby se autori nemuseli piplat s detailama atd. ale rozhodne se to nepridelava tak jako proto, ze to vypada cool. To uz priroda vymyslela za nas. ;)
0 0
reagovat
Jasne no... je to ciste fyzikalni vec... nezbavis se toho ani v realu, ani ve filmu (ve scenach, kde film zachycuje realitu)... bez bluru jsou jenom hry... a tam se to dodelava, aby to pusobilo prirozene. ;)
494648
Jasne no... je to ciste fyzikalni vec... nezbavis se toho ani v realu, ani ve filmu (ve scenach, kde film zachycuje realitu)... bez bluru jsou jenom hry... a tam se to dodelava, aby to pusobilo prirozene. ;)
0 0
reagovat

imf

Jj, toto chápem. Len som nevedel, či sa do toho ešte nejako dodatočne zasahuje. To DVD bol blbý príklad, mal som radšej napísať Blu-ray alebo trailery.
494647
Jj, toto chápem. Len som nevedel, či sa do toho ešte nejako dodatočne zasahuje. To DVD bol blbý príklad, mal som radšej napísať Blu-ray alebo trailery.
imf
0 0
reagovat
Lubovi doporucuju nastudovat wikipedii, protoze tohle je spis o fyzice... takze OT. ;) Ostatni blury jsme snad vyjasnili (vsechny ty pripady, ktere michas do jednoho (fade, deinterlace, added motion blur) patri do oddelenych prihradek).
494646
Lubovi doporucuju nastudovat wikipedii, protoze tohle je spis o fyzice... takze OT. ;) Ostatni blury jsme snad vyjasnili (vsechny ty pripady, ktere michas do jednoho (fade, deinterlace, added motion blur) patri do oddelenych prihradek).
0 0
reagovat
Ciste teoreticky, kdybys mel kameru se zaverku 1/nekonecno, byl by zaznam dokonale ostry (samozrejme pri zachovani mnoha dalsich aspektu)... jenze by to bylo neprirozene, protoze jak jsem rekl, motion blur je vec, kterou si sebou neses diky nedokonalosti lidskeho oka (viz experiment s rukou)... proto se pridava i tam, kde neni... jinak by to bylo neprirozene...
494644
Ciste teoreticky, kdybys mel kameru se zaverku 1/nekonecno, byl by zaznam dokonale ostry (samozrejme pri zachovani mnoha dalsich aspektu)... jenze by to bylo neprirozene, protoze jak jsem rekl, motion blur je vec, kterou si sebou neses diky nedokonalosti lidskeho oka (viz experiment s rukou)... proto se pridava i tam, kde neni... jinak by to bylo neprirozene...
0 0
reagovat
A jeste teda pro uplnou jasnost... kamera ten efekt muze vysokou zaverkou jen minimalizovat (neni to fotak, nedokaze objekt zmrazit a i tam je to otazka "nacasovani")... i na konkretnich framech jednovterinovyho prujezdu Formule ve trisetkilometrovy rychlosti neni kazdy jeden frame superostrym zaznamem okamziku... je to celkem jasny, kdyz je zaverka 1/10000 (deset tisic mrku za vterinu), ALE toci se 24 snímku za vterinu... rozumime si? ;)
494642
A jeste teda pro uplnou jasnost... kamera ten efekt muze vysokou zaverkou jen minimalizovat (neni to fotak, nedokaze objekt zmrazit a i tam je to otazka "nacasovani")... i na konkretnich framech jednovterinovyho prujezdu Formule ve trisetkilometrovy rychlosti neni kazdy jeden frame superostrym zaznamem okamziku... je to celkem jasny, kdyz je zaverka 1/10000 (deset tisic mrku za vterinu), ALE toci se 24 snímku za vterinu... rozumime si? ;)
0 0
reagovat
EDIT - tak si mi vlastne odpovedal. Ešte len pre uistenie, to, čo vidím na snímku rozmazané je rozmazané čisto preto, lebo to tak zachytila kamera a nie preto lebo to tak upravili (s výnimkou prípadov, o ktorých si písal pochopiteľne)?
494640
EDIT - tak si mi vlastne odpovedal. Ešte len pre uistenie, to, čo vidím na snímku rozmazané je rozmazané čisto preto, lebo to tak zachytila kamera a nie preto lebo to tak upravili (s výnimkou prípadov, o ktorých si písal pochopiteľne)?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se