Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 14741 - 14760 Napsat příspěvek
Vy používáte fň nějak často? Já ho skoro nepoužívám, takže je mi úplně šumák, kde je... Na co ho používáte?:o
498532
Vy používáte fň nějak často? Já ho skoro nepoužívám, takže je mi úplně šumák, kde je... Na co ho používáte?*:o*
0 0
reagovat

Perry-

Moc drahý. Když si odmyslím přidání ještě 1 GB paměti. Tak to nemá ani OS a třeba 13,3 display by byl pro mě malý.
498531
Moc drahý. Když si odmyslím přidání ještě 1 GB paměti. Tak to nemá ani OS a třeba 13,3 display by byl pro mě malý.
Perry-
0 0
reagovat

S-Jay

Mám Fn zcela vlevo a naprosto mi to vyhovuje. Pravda, nepíšu všemi deseti, ale i kdybych psal, nedovedu si představit, jak bych to zmáknul malíčkem :) Je to o zvyku. Bohužel to vypadá, že se to budu muset přeučit, protože novější modely to mají přesně obráceně.
498527
Mám Fn zcela vlevo a naprosto mi to vyhovuje. Pravda, nepíšu všemi deseti, ale i kdybych psal, nedovedu si představit, jak bych to zmáknul malíčkem :) Je to o zvyku. Bohužel to vypadá, že se to budu muset přeučit, protože novější modely to mají přesně obráceně.
S-Jay
0 0
reagovat

rcorp

Spíš jsi měl uvést, na co ten note bude primárně sloužit. Multimedia / kancelář / hry (i když to asi v dané cenové kategorii nepředpokládám) / do školy
498522
Spíš jsi měl uvést, na co ten note bude primárně sloužit. Multimedia / kancelář / hry (i když to asi v dané cenové kategorii nepředpokládám) / do školy
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

link já bych šel do tohodle skvěle přenosnýho Benqu:) Má i hliníkový víko:)
498521
http://notebooky.alza.cz/notebook-benq-joybook-s32b-d87745.htm já bych šel do tohodle skvěle přenosnýho Benqu:) Má i hliníkový víko:)
rcorp
0 0
reagovat
Teda lidi jestli vám do toho mohu skočit tak víte co mě osobně vadí na některých notebookach to, že mají tlačítko FN v levo v rohu a pak vedle toho CTRL mělo by to být prohozené jako na některých jiných! Prostě Já sem zvyklý psát všemi 10ti a poslepu a když chci dát ctrl+c a já místo toho zmáčknu FN+c a ono se mi smaže celej text no tak to by mě trefilo:D detail ale i detaily by se měli přeci jen řešit ne:+
498520
Teda lidi jestli vám do toho mohu skočit tak víte co mě osobně vadí na některých notebookach to, že mají tlačítko FN v levo v rohu a pak vedle toho CTRL mělo by to být prohozené jako na některých jiných! Prostě Já sem zvyklý psát všemi 10ti a poslepu a když chci dát ctrl+c a já místo toho zmáčknu FN+c a ono se mi smaže celej text no tak to by mě trefilo*:D* detail ale i detaily by se měli přeci jen řešit ne*:+*
0 0
reagovat

rcorp

JJ to co jsi dal je super. Fakt se vyplati přidat 1000 kč a máš docela dobrý notebook. Teda ona.
498508
JJ to co jsi dal je super. Fakt se vyplati přidat 1000 kč a máš docela dobrý notebook. Teda ona.
rcorp
0 0
reagovat
Jasne no... to je ten model, co ho nahrazuje...
Je to absolutni minimum, jak by rekl Ravenhorn... kvuli tem par stovkam obetujes hrozne moc veci... vyplati se priplatit, nejde ani o deset procent navrch.
498506
Jasne no... to je ten model, co ho nahrazuje... Je to absolutni minimum, jak by rekl Ravenhorn... kvuli tem par stovkam obetujes hrozne moc veci... vyplati se priplatit, nejde ani o deset procent navrch.
0 0
reagovat

imf

Na ten taky koukám, ale to už je přes limit, a to bych pak možná radši vzal tenhle: link
498505
Na ten taky koukám, ale to už je přes limit, a to bych pak možná radši vzal tenhle: http://notebooky.alza.cz/fujitsu-siemens-amilo-pi2530-c2d-t7100-15-4-wxga-bv-2gb-a2300-128mb-160gb-5-4k-dvd-rw-wf-cam-vis-hp-d80460.htm
imf
0 0
reagovat

rcorp

Jestli ho jeste budou mit, je to vyprodejovej model: link
498504
Jestli ho jeste budou mit, je to vyprodejovej model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53554
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

Hlavně ať to má 2 GB pamět. Kdyby to mělo nějakej dvoujádrovej cpu tak by to bylo skvělé.
498503
Hlavně ať to má 2 GB pamět. Kdyby to mělo nějakej dvoujádrovej cpu tak by to bylo skvělé.
rcorp
0 0
reagovat

Ravenhorn

To já vím, právě proto s tím mám takový problém, pořád ustřeluju do vyšších cenových kategorií. :))
498502
To já vím, právě proto s tím mám takový problém, pořád ustřeluju do vyšších cenových kategorií. *:))*
Ravenhorn
0 0
reagovat

rcorp

Mno do 14 tisíc nemůžeš chtít buchví jakou kvalitu. Ale Neber no name a neber Acer.

Jinak už 2x jsem psal svoji konfiguraci PC. A pokud máš hodně let starý PC tak se nedivím, že ti tam takové hry nejdou.;)
498501
Mno do 14 tisíc nemůžeš chtít buchví jakou kvalitu. Ale Neber no name a neber Acer. Jinak už 2x jsem psal svoji konfiguraci PC. A pokud máš hodně let starý PC tak se nedivím, že ti tam takové hry nejdou.*;)*
rcorp
0 0
reagovat

notebook

Už to tady dlouho nebylo... :))

Mám za úkol vybrat notebook pro ségru a nějak mi z toho jde hlava kolem. :) Cena do 14 tis. a hlavní důraz je na spolehlivost.
Za všechny rady a návrhy budu vděčný, děkuji. :)
498499
Už to tady dlouho nebylo... *:))* Mám za úkol vybrat notebook pro ségru a nějak mi z toho jde hlava kolem. :) Cena do 14 tis. a hlavní důraz je na spolehlivost. Za všechny rady a návrhy budu vděčný, děkuji. :)
notebook
0 0
reagovat

deiwi

JJ, hlavne, ze to dojde cele, drive meli lepsi obalku, ale nejak mi to neva ;)
498496
JJ, hlavne, ze to dojde cele, drive meli lepsi obalku, ale nejak mi to neva *;)*
deiwi
0 0
reagovat

2 KarelR

Spare us!!!!!:D
498494
Spare us!!!!!*:D*
2 KarelR
0 0
reagovat
z....wait for iiiit...ííííív:D
498493
z....wait for iiiit...ííííív*:D*
0 0
reagovat
Neprovokuj :D
498492
Neprovokuj *:D*
0 0
reagovat
Náhodou, by mě zajímalo, co má Ravenhorn za komp, že mu tam tohle všechno běhá... ;)
498489
Náhodou, by mě zajímalo, co má Ravenhorn za komp, že mu tam tohle všechno běhá... *;)*
0 0
reagovat
Double zííííííííííííííííív. :D
498488
Double zííííííííííííííííív. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se