Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13741 - 13760 Napsat příspěvek

2 lubo

O ntfs3g si nikdy neslysel???:D:D
518332
O ntfs3g si nikdy neslysel???*:D**:D*
2 lubo
0 0
reagovat

scroochy a ravenhorn

A počuli ste už o Unixových operačných systémoch? ;) FAT32 je jediný HD filesystém, na ktorý nativne vie zapisovať ako windows tak linux.
518316
A počuli ste už o Unixových operačných systémoch? *;)* FAT32 je jediný HD filesystém, na ktorý nativne vie zapisovať ako windows tak linux.
scroochy a ravenhorn
0 0
reagovat

Scroochy

V době XP a Vist je k tomu vede fakt demence.
518305
V době XP a Vist je k tomu vede fakt demence.
Scroochy
0 0
reagovat
Co vlastně vede výrobce aby dávali FAT32? Kámoš si takhle koupil notebook, což je celkem demence v dnešní době. Je to jenom nějakej jejich omyl, nebo je k tomu motivuje něco zvrácenýho?
518295
Co vlastně vede výrobce aby dávali FAT32? Kámoš si takhle koupil notebook, což je celkem demence v dnešní době. Je to jenom nějakej jejich omyl, nebo je k tomu motivuje něco zvrácenýho?
0 0
reagovat

tombac

Bluscreenu mas kupu. Ale dle tveho popisu to vypada, ze si chytil vira. Kdyby si mel potize s hardwarem, popr primo s Widlema, tak te to vesmes nenecha ani lognout na plochu a zarve ti to pri nacitanic uctu, popr startovacich procesu. Takze bud si opis hlasku a normalne vygoogluj to cislo, coz by ti melo neco najit, nebo lepsi antivirak a poradne projet disk C. A pokud ani tohle nehelfne, tak se pokus (pokud umis) pomoci opravne konzole instalacniho CD prekopat a opravit registry. Ale to budes mit asi lepsi preinstalovat system. Snad pomohlo ;)
A jeste hlasky typu at vypnes stinovou pamet v BIOSu a pod, preskakuj, tohle mi nikdy nezabralo...

A WD500GB je dosti fajn, jen jsme ji z pocatk uneformatnul na NTFS, takze jedinej problem je velikost Filu. Coz ale resi WinRAR bez komprese behem par vterin. A co vim z testu a recenzi, tka v kategorii externich disku se s timto kouskem drzi jen Seagate. Ale do tech bych osobne z predeslych zkusenosti nesel....
518285
Bluscreenu mas kupu. Ale dle tveho popisu to vypada, ze si chytil vira. Kdyby si mel potize s hardwarem, popr primo s Widlema, tak te to vesmes nenecha ani lognout na plochu a zarve ti to pri nacitanic uctu, popr startovacich procesu. Takze bud si opis hlasku a normalne vygoogluj to cislo, coz by ti melo neco najit, nebo lepsi antivirak a poradne projet disk C. A pokud ani tohle nehelfne, tak se pokus (pokud umis) pomoci opravne konzole instalacniho CD prekopat a opravit registry. Ale to budes mit asi lepsi preinstalovat system. Snad pomohlo ;) A jeste hlasky typu at vypnes stinovou pamet v BIOSu a pod, preskakuj, tohle mi nikdy nezabralo... A WD500GB je dosti fajn, jen jsme ji z pocatk uneformatnul na NTFS, takze jedinej problem je velikost Filu. Coz ale resi WinRAR bez komprese behem par vterin. A co vim z testu a recenzi, tka v kategorii externich disku se s timto kouskem drzi jen Seagate. Ale do tech bych osobne z predeslych zkusenosti nesel....
tombac
0 0
reagovat
Smáznul jsem to, když jsem formátoval na NTFS...
518284
Smáznul jsem to, když jsem formátoval na NTFS...
0 0
reagovat
tombac: Skušenosti mám, většinou pomohl reinstal oken...
A jinak - už jsem šťastným majitelem 500GB WD knížky a spokojenost. Jen ten zdroj by mohl být o chloupek menší...
A jinak, ty dokumenty můžu klidně smazat (i ten autorun), nebo to k něčemu dudu zásadně potřebovat (třeba v případě možné reklamace???)
518280
tombac: Skušenosti mám, většinou pomohl reinstal oken... A jinak - už jsem šťastným majitelem 500GB WD knížky a spokojenost. Jen ten zdroj by mohl být o chloupek menší... A jinak, ty dokumenty můžu klidně smazat (i ten autorun), nebo to k něčemu dudu zásadně potřebovat (třeba v případě možné reklamace???)
0 0
reagovat
Záleží na tom, co ti hlásí.
518277
Záleží na tom, co ti hlásí.
0 0
reagovat
Mel jste nekdy nekdo problem s modrou smrti? Momentalne mi to neskutecne pije krev. Drive mi to naskakovalo jen obcas, nedavno kdyz jsem vic stahoval a ted se to kouse, kdy se mu to zachce. Kdyz pisu nejaky delsi text na netu a naskoci modra obrazovka, mam nekdy chut rozkopat PC bednu. :( Testoval jsem pamet, harddisk (volne misto na nem mam dostatecne) a je to ok. V cem muze byt problem? Chce to preinstalovat Wokna nebo neco jineho?
518276
Mel jste nekdy nekdo problem s modrou smrti? Momentalne mi to neskutecne pije krev. Drive mi to naskakovalo jen obcas, nedavno kdyz jsem vic stahoval a ted se to kouse, kdy se mu to zachce. Kdyz pisu nejaky delsi text na netu a naskoci modra obrazovka, mam nekdy chut rozkopat PC bednu. :( Testoval jsem pamet, harddisk (volne misto na nem mam dostatecne) a je to ok. V cem muze byt problem? Chce to preinstalovat Wokna nebo neco jineho?
0 0
reagovat
Kdyz uz jste se tu bavili o externich discich, tak s knizkou WD 500GB USB jsem naprosto spokojen. Je mala,neni slyset, ani ta prenosnost i se zdrojakem neni zadny vetsi problem.
518275
Kdyz uz jste se tu bavili o externich discich, tak s knizkou WD 500GB USB jsem naprosto spokojen. Je mala,neni slyset, ani ta prenosnost i se zdrojakem neni zadny vetsi problem.
0 0
reagovat
Jestli někdo staví novej kompík a má zájem o DDR3 paměti, tak nabízím Corsairy XMS3 2GB kit 1333Mhz CL9 za 1500,-
Vzkazník;)
517249
Jestli někdo staví novej kompík a má zájem o DDR3 paměti, tak nabízím Corsairy XMS3 2GB kit 1333Mhz CL9 za 1500,- Vzkazník;)
0 0
reagovat
terminator: always glad to help. ;)
517247
terminator: always glad to help. ;)
0 0
reagovat

mihhi

JJ, mas pravdu, zvedaji to, a jak presne rikas Paramount se docela vyplati, chci si vzit M:I 1-3 a ty za takovou cenu nebyly... Takze do toho jdu ;) to psema: Batman uz je objednan ;) Diky za info k nemu
517246
JJ, mas pravdu, zvedaji to, a jak presne rikas Paramount se docela vyplati, chci si vzit M:I 1-3 a ty za takovou cenu nebyly... Takze do toho jdu *;)* to psema: Batman uz je objednan *;)* Diky za info k nemu
mihhi
0 0
reagovat
Doom ala Fallout, Bozar do ruky, Power armor na cestě a postřílet to svinstvo pro lepší zítřky s Vulkány8):D
517244
Doom ala Fallout, Bozar do ruky, Power armor na cestě a postřílet to svinstvo pro lepší zítřky s Vulkány*8)**:D*
0 0
reagovat
Zabijte ho někdo, prosím :D
517243
Zabijte ho někdo, prosím *:D*
0 0
reagovat
co to zase mektáš?:D
517242
co to zase mektáš?*:D*
0 0
reagovat
Já bych nejradši vypustil jakýkoliv pauznutí u Fallouta 3. 3D chce hrát jedině realtime.
517241
Já bych nejradši vypustil jakýkoliv pauznutí u Fallouta 3. 3D chce hrát jedině realtime.
0 0
reagovat
:D
517238
*:D*
0 0
reagovat
stčko: to bych to dvd nejdřív musel mít. A takhle je mám zadarmiko.:D

Fluke: ty mlč, fanoušku kapitána Sparrowa.:D8)
517237
stčko: to bych to dvd nejdřív musel mít. A takhle je mám zadarmiko.*:D* Fluke: ty mlč, fanoušku kapitána Sparrowa.*:D**8)*
0 0
reagovat
to nebylo na fluka, ten je na hlavu :D
517236
to nebylo na fluka, ten je na hlavu *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se