Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13781 - 13800 Napsat příspěvek
Metal Gear Solid... 5 ? No, možno to na druhej strane Sony ukáže, že sa nedá naveky žiť z pokračovaní legiend a že občas treba prísť aj s nejakou zbrusu novou peckou.
517087
Metal Gear Solid... 5 ? No, možno to na druhej strane Sony ukáže, že sa nedá naveky žiť z pokračovaní legiend a že občas treba prísť aj s nejakou zbrusu novou peckou.
0 0
reagovat
samozrejme ze to sem patri
takze ty spekulace se nakonec do jedny ukazaly pravdivy ... to sem zvedavej, jestli ma sony v rukavu nejaky eso. alespon jedno.
517086
samozrejme ze to sem patri takze ty spekulace se nakonec do jedny ukazaly pravdivy ... to sem zvedavej, jestli ma sony v rukavu nejaky eso. alespon jedno.
0 0
reagovat
ne, dělám si srandu, klidně pokračujte.:D
517085
ne, dělám si srandu, klidně pokračujte.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Já měl za to, že tohle je "technická" diskuze. Hry obecně se většinou probírají tady..
A domácí kino.. Uzavřeli smlouvu s Netflixem, takže teď můžou streamovat tuny seriálů a filmů. Ale to se asi tak na 120% našich časových pásem netýká..
517083
Já měl za to, že tohle je "technická" diskuze. Hry obecně se většinou probírají tady.. A domácí kino.. Uzavřeli smlouvu s Netflixem, takže teď můžou streamovat tuny seriálů a filmů. Ale to se asi tak na 120% našich časových pásem netýká..
Psema
0 0
reagovat
A, Psema ma opet rejpavou...
517082
A, Psema ma opet rejpavou...
0 0
reagovat
a proč se o tom bavíte tady, když xbox "není" přístroj spadající pod Domácí kino. (mrtvý technologie se nepočítaj ;)
517081
a proč se o tom bavíte tady, když xbox "není" přístroj spadající pod Domácí kino. (mrtvý technologie se nepočítaj ;)
0 0
reagovat

2 xMort

V tom pripade :+:+:+:+
517080
V tom pripade *:+**:+**:+**:+*
2 xMort
0 0
reagovat
Respektive dělo. Už to skončilo. Fanoušci PS3 teď všude brečí, že kvůli xboxu budou menší mapy, méně renderovaných filmečků a bla bla bla.
Docela se těším na nový dashboard. Ale ty Mii charaktery ukradené z Wii si mohli odpustit.
517079
Respektive dělo. Už to skončilo. Fanoušci PS3 teď všude brečí, že kvůli xboxu budou menší mapy, méně renderovaných filmečků a bla bla bla. Docela se těším na nový dashboard. Ale ty Mii charaktery ukradené z Wii si mohli odpustit.
0 0
reagovat
Je to všude. Na spoustě stránek měli live přepis, toho co se na tiskovce Microsoftu děje..
kotaku
517075
Je to všude. Na spoustě stránek měli live přepis, toho co se na tiskovce Microsoftu děje.. [link="http://kotaku.com/5025018/final-fantasy-xiii-coming-to-xbox-360"]kotaku[/link]
0 0
reagovat
no, neveril ... MS ma prave konferenci na E3, uz oznamili novou socialni sit a ceny xboxu, koupi ff bych se vuuubec nedivil ...
517074
no, neveril ... MS ma prave konferenci na E3, uz oznamili novou socialni sit a ceny xboxu, koupi ff bych se vuuubec nedivil ...
0 0
reagovat

2 xMort

Nahod link te zpravy, pls..
Tuhle zpravu zatim vidim jen na BW a tam bych tomu moc neveril...
517073
Nahod link te zpravy, pls.. Tuhle zpravu zatim vidim jen na BW a tam bych tomu moc neveril...
2 xMort
0 0
reagovat
The question is... who cares? :D
517072
The question is... who cares? *:D*
0 0
reagovat
link? : )
517071
link? : )
0 0
reagovat
Wow, Final fantasy XIII na X360. Kdyby MS přeplatilo ještě MGS4, tak PS3 nezbude vůbec nic..
518112
Wow, Final fantasy XIII na X360. Kdyby MS přeplatilo ještě MGS4, tak PS3 nezbude vůbec nic..
0 0
reagovat
KARLOS: Z toho strach rozhodně mít nemusíš... 8)
518045
KARLOS: Z toho strach rozhodně mít nemusíš... *8)*
0 0
reagovat
Silence: Tak přeju hodně příjemných chvil... Snad z tebe nebude ten nekompromisní zastánce pska a ortodoxní odpůrce pc ;):D
518043
Silence: Tak přeju hodně příjemných chvil... Snad z tebe nebude ten nekompromisní zastánce pska a ortodoxní odpůrce pc ;):D
0 0
reagovat
Včera v půl sedmé večer jsem definitivně zmodral... PS3 už se mi přehlídkuje na stole... 8)
518042
Včera v půl sedmé večer jsem definitivně zmodral... PS3 už se mi přehlídkuje na stole... *8)*
0 0
reagovat
Mám tu měsíc starou ATI 3850 link Pořidil jsem si jinou, tak jestli by měl někdo zájem za 2 tisíce koupit, ať se ozve do vzkazníku;)
Samozřejmě 3850 už maj nativní podporu HDMI;)
517845
Mám tu měsíc starou ATI 3850 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53859. Pořidil jsem si jinou, tak jestli by měl někdo zájem za 2 tisíce koupit, ať se ozve do vzkazníku;) Samozřejmě 3850 už maj nativní podporu HDMI;)
0 0
reagovat
Podle mě to dobrá volba byla, dneska bych šel do novejšího modelu link :)
Na druhou stranu, ale připlatiš tisícovku.
517808
Podle mě to dobrá volba byla, dneska bych šel do novejšího modelu https://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-94-100-cm/samsung-le37a559 :) Na druhou stranu, ale připlatiš tisícovku.
0 0
reagovat
Tak jsem si řekl, že už by bylo načase taky pořádně zmodrat. O přehrávači mám jasno dávno (PS3), ale s tím zobrazovadlem to bude ještě složité. Měl bych zálusk na SAMSUNG LE37M87BD, od vás bych moc rád slyšel:
a) jestli je to dobrá volba,
b) jestli by se nenašel nějaký spolehlivý obchod, kde by se dala koupit levněji.
517797
Tak jsem si řekl, že už by bylo načase taky pořádně zmodrat. O přehrávači mám jasno dávno (PS3), ale s tím zobrazovadlem to bude ještě složité. Měl bych zálusk na [link="http://www.kasa.cz/audio-video-technika/koupit/336839/samsung/samsung-le37m87bd/"]SAMSUNG LE37M87BD[/link], od vás bych moc rád slyšel: a) jestli je to dobrá volba, b) jestli by se nenašel nějaký [b]spolehlivý[/b] obchod, kde by se dala koupit levněji.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se