Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13701 - 13720 Napsat příspěvek
scroochy: Podle mě bys měl koupit full HD. Ono jako rozlišení na PC je 1360x768 fakt málo (hlavně mam na mysli ten počet řádků)
516702
scroochy: Podle mě bys měl koupit full HD. Ono jako rozlišení na PC je 1360x768 fakt málo (hlavně mam na mysli ten počet řádků)
0 0
reagovat
Táta kupuje televizi a chtěl, abych mu poradil s výběrem, jenže já tomu moc nerozumím, tak se obracím na vás, protože se to tu už dřív několika lidem osvědčilo.

Chce 40-42" v rozmezí 20-25 tis. (spíš blíž k těm dvaceti) a bude to využívat hlavně na televizi (DVB-T) a pak jako monitor k PC (bude mít bezdrátovou myš a klávesnici a bude si na tom prostě něco dělat). Funguje pak ta televize jako LCD monitor? Prostě zobrazí plochu ve svým naticním rozlišení, nebo tam jsou nějaký omezení?

Jelikož pomalu nekouká ani na DVD, tak je otázka, jestli má smysl FullHD. Na druhou stranu zase bůh ví, co bude za pět deset let. Možná je lepší bejt připravenej.

Zkoumal ty televize na netu a docela se mu zalíbily tyhle:
link link link

Co myslíte, že je pro něj nejlepší? Máte nějakej tip?
516687
Táta kupuje televizi a chtěl, abych mu poradil s výběrem, jenže já tomu moc nerozumím, tak se obracím na vás, protože se to tu už dřív několika lidem osvědčilo. Chce 40-42" v rozmezí 20-25 tis. (spíš blíž k těm dvaceti) a bude to využívat hlavně na televizi (DVB-T) a pak jako monitor k PC (bude mít bezdrátovou myš a klávesnici a bude si na tom prostě něco dělat). Funguje pak ta televize jako LCD monitor? Prostě zobrazí plochu ve svým naticním rozlišení, nebo tam jsou nějaký omezení? Jelikož pomalu nekouká ani na DVD, tak je otázka, jestli má smysl FullHD. Na druhou stranu zase bůh ví, co bude za pět deset let. Možná je lepší bejt připravenej. Zkoumal ty televize na netu a docela se mu zalíbily tyhle: http://www.alza.cz/lcd-tv-hyundai-vvuon-e425d-d86956.htm http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-101-107-cm/samsung-le40r86bd http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-101-107-cm/toshiba-42c3035d-regza Co myslíte, že je pro něj nejlepší? Máte nějakej tip?
0 0
reagovat
Akce: Michael Clayton 17,50. link
517007
Akce: Michael Clayton 17,50. http://www.amazon.com/dp/B00123C7SW/
0 0
reagovat
Já bych ho koupil stejně, mě regiony nezajímají, ale můžeš:D
516805
Já bych ho koupil stejně, mě regiony nezajímají, ale můžeš*:D*
0 0
reagovat

mihhi

Můžu si to přeložit jako "kupuju Doomsday a brzo uděláme projekci ve Filmparku"? (Unrated verze s mlácením šuplíkem rulez :)
516804
Můžu si to přeložit jako "kupuju Doomsday a brzo uděláme projekci ve Filmparku"? (Unrated verze s mlácením šuplíkem rulez :)
mihhi
0 0
reagovat
Doomsday je reg free ;):+, takže Uni snad zůstává i na modré...
516803
Doomsday je reg free *;)**:+*, takže Uni snad zůstává i na modré...
0 0
reagovat

Xatrix

Myslel jsem to tak, že bez OS bych ještě pochopil (tj. že bych se narozčiloval na tím), ale s Win to už bych nadával.
517399
Myslel jsem to tak, že bez OS bych ještě pochopil (tj. že bych se narozčiloval na tím), ale s Win to už bych nadával.
Xatrix
0 0
reagovat

2 Ravenhorn

Tak to ja zase nepochopim, proc by notas bez OS mel mit naformatovanej disk na FAT32:D:D
517391
Tak to ja zase nepochopim, proc by notas bez OS mel mit naformatovanej disk na FAT32*:D**:D*
2 Ravenhorn
0 0
reagovat

Lubo

No právě, kdyby to byl notebook bez OS, tak to pochopím, ale s předinstalovanýma WIN opravdu ne. :D
517389
No právě, kdyby to byl notebook bez OS, tak to pochopím, ale s předinstalovanýma WIN opravdu ne. *:D*
Lubo
0 0
reagovat

2 lubo

Jo, zacatky tohohle projektu byly hoodne krusny, ale ted to myslim uz jde...
Zlata EXT3ka...
518338
Jo, zacatky tohohle projektu byly hoodne krusny, ale ted to myslim uz jde... Zlata EXT3ka...
2 lubo
0 0
reagovat

Xatrix

NTFS3g mi ani nespomínaj. Kým som to rozchodil, skoro som ošedivel ;)

Scroochy
No, uznávam, že Visty na FAT32 sú celkom zaujímavá... zvrhlos:))
518335
NTFS3g mi ani nespomínaj. Kým som to rozchodil, skoro som ošedivel *;)* [b]Scroochy[/b] No, uznávam, že Visty na FAT32 sú celkom zaujímavá... zvrhlos*:))*
Xatrix
0 0
reagovat

lubo

Jako nevim, ale když si koupím notebook, kde jsou nainstalovaný Windows Vista na FAT32, tak je asi něco špatně a UNIX mě v ten moment nezajímá ;)
518334
Jako nevim, ale když si koupím notebook, kde jsou nainstalovaný Windows Vista na FAT32, tak je asi něco špatně a UNIX mě v ten moment nezajímá *;)*
lubo
0 0
reagovat

2 lubo

O ntfs3g si nikdy neslysel???:D:D
518332
O ntfs3g si nikdy neslysel???*:D**:D*
2 lubo
0 0
reagovat

scroochy a ravenhorn

A počuli ste už o Unixových operačných systémoch? ;) FAT32 je jediný HD filesystém, na ktorý nativne vie zapisovať ako windows tak linux.
518316
A počuli ste už o Unixových operačných systémoch? *;)* FAT32 je jediný HD filesystém, na ktorý nativne vie zapisovať ako windows tak linux.
scroochy a ravenhorn
0 0
reagovat

Scroochy

V době XP a Vist je k tomu vede fakt demence.
518305
V době XP a Vist je k tomu vede fakt demence.
Scroochy
0 0
reagovat
Co vlastně vede výrobce aby dávali FAT32? Kámoš si takhle koupil notebook, což je celkem demence v dnešní době. Je to jenom nějakej jejich omyl, nebo je k tomu motivuje něco zvrácenýho?
518295
Co vlastně vede výrobce aby dávali FAT32? Kámoš si takhle koupil notebook, což je celkem demence v dnešní době. Je to jenom nějakej jejich omyl, nebo je k tomu motivuje něco zvrácenýho?
0 0
reagovat

tombac

Bluscreenu mas kupu. Ale dle tveho popisu to vypada, ze si chytil vira. Kdyby si mel potize s hardwarem, popr primo s Widlema, tak te to vesmes nenecha ani lognout na plochu a zarve ti to pri nacitanic uctu, popr startovacich procesu. Takze bud si opis hlasku a normalne vygoogluj to cislo, coz by ti melo neco najit, nebo lepsi antivirak a poradne projet disk C. A pokud ani tohle nehelfne, tak se pokus (pokud umis) pomoci opravne konzole instalacniho CD prekopat a opravit registry. Ale to budes mit asi lepsi preinstalovat system. Snad pomohlo ;)
A jeste hlasky typu at vypnes stinovou pamet v BIOSu a pod, preskakuj, tohle mi nikdy nezabralo...

A WD500GB je dosti fajn, jen jsme ji z pocatk uneformatnul na NTFS, takze jedinej problem je velikost Filu. Coz ale resi WinRAR bez komprese behem par vterin. A co vim z testu a recenzi, tka v kategorii externich disku se s timto kouskem drzi jen Seagate. Ale do tech bych osobne z predeslych zkusenosti nesel....
518285
Bluscreenu mas kupu. Ale dle tveho popisu to vypada, ze si chytil vira. Kdyby si mel potize s hardwarem, popr primo s Widlema, tak te to vesmes nenecha ani lognout na plochu a zarve ti to pri nacitanic uctu, popr startovacich procesu. Takze bud si opis hlasku a normalne vygoogluj to cislo, coz by ti melo neco najit, nebo lepsi antivirak a poradne projet disk C. A pokud ani tohle nehelfne, tak se pokus (pokud umis) pomoci opravne konzole instalacniho CD prekopat a opravit registry. Ale to budes mit asi lepsi preinstalovat system. Snad pomohlo ;) A jeste hlasky typu at vypnes stinovou pamet v BIOSu a pod, preskakuj, tohle mi nikdy nezabralo... A WD500GB je dosti fajn, jen jsme ji z pocatk uneformatnul na NTFS, takze jedinej problem je velikost Filu. Coz ale resi WinRAR bez komprese behem par vterin. A co vim z testu a recenzi, tka v kategorii externich disku se s timto kouskem drzi jen Seagate. Ale do tech bych osobne z predeslych zkusenosti nesel....
tombac
0 0
reagovat
Smáznul jsem to, když jsem formátoval na NTFS...
518284
Smáznul jsem to, když jsem formátoval na NTFS...
0 0
reagovat
tombac: Skušenosti mám, většinou pomohl reinstal oken...
A jinak - už jsem šťastným majitelem 500GB WD knížky a spokojenost. Jen ten zdroj by mohl být o chloupek menší...
A jinak, ty dokumenty můžu klidně smazat (i ten autorun), nebo to k něčemu dudu zásadně potřebovat (třeba v případě možné reklamace???)
518280
tombac: Skušenosti mám, většinou pomohl reinstal oken... A jinak - už jsem šťastným majitelem 500GB WD knížky a spokojenost. Jen ten zdroj by mohl být o chloupek menší... A jinak, ty dokumenty můžu klidně smazat (i ten autorun), nebo to k něčemu dudu zásadně potřebovat (třeba v případě možné reklamace???)
0 0
reagovat
Záleží na tom, co ti hlásí.
518277
Záleží na tom, co ti hlásí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se