Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 12301 - 12320 Napsat příspěvek
imf: Nudný den v práci, no.....
504661
imf: Nudný den v práci, no.....
0 0
reagovat
Ano. Driv se taky rikalo, ze kdyz clovek bude cestovat rychlosti vyssi nez 40 km/h, rozpadne se na prach. :) Podobne studie jsou hezke cteni. Pro lidi co maji na cteni prilis casu. :)
504658
Ano. Driv se taky rikalo, ze kdyz clovek bude cestovat rychlosti vyssi nez 40 km/h, rozpadne se na prach. :) Podobne studie jsou hezke cteni. Pro lidi co maji na cteni prilis casu. :)
0 0
reagovat
Jako ono možná to online sledování a stahování HD filmů a tudíž prohra filmů na pevných nosičích, nebude tak jednoduché a a ta budoucnost není tak jednoznačná... [link]
Což je dobře... mám ty filmy na kulatých discích rád... :D
504657
Jako ono možná to online sledování a stahování HD filmů a tudíž prohra filmů na pevných nosičích, nebude tak jednoduché a a ta budoucnost není tak jednoznačná... [link="http://www.nemertes.com/internet_interrupted_why_architectural_limitations_will_fracture_net"][link][/link] Což je dobře... mám ty filmy na kulatých discích rád... *:D*
0 0
reagovat
křysař ľubo: Protože je to dobrá alternativa ;):)
504636
křysař ľubo: Protože je to dobrá alternativa ;):)
0 0
reagovat

krispel

Akosi nevidím dôvod, prečo si radšej kúpiť toto a nie PS3.
504631
Akosi nevidím dôvod, prečo si radšej kúpiť toto a nie PS3.
krispel
0 0
reagovat
co na to říkáte link
504629
co na to říkáte http://www.hdi.co.il/fullhd_players/72-dune-bd-prime.html
0 0
reagovat

mihhi

Damn it:-
504605
Damn it*:-*
mihhi
0 0
reagovat
st: Díky, jen jsem se informoval :)
504602
st: Díky, jen jsem se informoval :)
0 0
reagovat
Fluke: V UK jí má exkluzivně Play.com, který do ČR neposílá...
504593
Fluke: V UK jí má exkluzivně Play.com, který do ČR neposílá...
0 0
reagovat
Kralovstvi i Jarhead uz na Blu-rayi vyslo, potomky muzes sehnat importem z Norska, ale urcite do par mesicu vyjdou i v US
504582
Kralovstvi i Jarhead uz na Blu-rayi vyslo, potomky muzes sehnat importem z Norska, ale urcite do par mesicu vyjdou i v US
0 0
reagovat
link ten dabing mě deptá, ale ta edice.
Asi půjdu nakonec do PS3 verze s origo dabingem. Proč sakra není něco mezi? Proč tam museli nacpat českej dabing?

A v UK obchodech sem tu special edici nikde neviděl:/
504572
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2318 ten dabing mě deptá, ale ta edice. Asi půjdu nakonec do PS3 verze s origo dabingem. Proč sakra není něco mezi? Proč tam museli nacpat českej dabing? A v UK obchodech sem tu special edici nikde neviděl:/
0 0
reagovat
KARLOS:: Co bych za to dal.... 8)
504558
KARLOS:: Co bych za to dal.... *8)*
0 0
reagovat
Chlapci, nevíte náhodou, jestli je nějaká reálná možnost v blízké budoucnosti vidět na modré Jarhead, Potomky a Království??? Vše Uni...
504557
Chlapci, nevíte náhodou, jestli je nějaká reálná možnost v blízké budoucnosti vidět na modré Jarhead, Potomky a Království??? Vše Uni...
0 0
reagovat

deiwi

Ha, asi založím ochranný svaz vzduchotechniků a budu vybírat poplatek za každý kubík vdechnutého čerstvého vzduchu. :D
504545
Ha, asi založím ochranný svaz vzduchotechniků a budu vybírat poplatek za každý kubík vdechnutého čerstvého vzduchu. *:D*
deiwi
0 0
reagovat
deiwi: Jsou to krůty nenasytné :(
504544
deiwi: Jsou to krůty nenasytné :(
0 0
reagovat
504542
[link="http://cdr.cz/a/25827"]To bych blil[/link] *:(*
0 0
reagovat

TrDLo

Ja bych pockal - urcite je nekde sezenes. A bude na co se tesit :+
506476
Ja bych pockal - urcite je nekde sezenes. A bude na co se tesit *:+*
TrDLo
0 0
reagovat
jasne : )
506460
jasne : )
0 0
reagovat

Opět zvuk k domácímu kinu

Někteří si možná pamatují, že jsem se tu před nějakou dobou zmínil o ONKYO HTX-22HD. Bohužel mi po 2 týdnech přišel e-mail, že přídavné 3.0 SKS-11 jsou nedostupné a nejsou schopní zjistit, kdy zase budou.

Takže otázka spíše marketingového charakteru na ty z vás, kteří s tím mají nějaké zkušenosti: Má logiku měsíc dát si 2 měsíce pauzu a vyčkat na nabídku (ať už na SKS-11 skladem, nebo třeba nějakou alternativu) a ceny po Vánocích?
506448
Někteří si možná pamatují, že jsem se tu před nějakou dobou zmínil o ONKYO HTX-22HD. Bohužel mi po 2 týdnech přišel e-mail, že přídavné 3.0 SKS-11 jsou nedostupné a nejsou schopní zjistit, kdy zase budou. Takže otázka spíše marketingového charakteru na ty z vás, kteří s tím mají nějaké zkušenosti: Má logiku měsíc dát si 2 měsíce pauzu a vyčkat na nabídku (ať už na SKS-11 skladem, nebo třeba nějakou alternativu) a ceny po Vánocích?
Opět zvuk k domácímu kinu
0 0
reagovat
ja ani nevim, ze uz byl v kinech
506416
ja ani nevim, ze uz byl v kinech
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se