Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11621 - 11640 Napsat příspěvek

Cain.cz

Zajímavé... dospěl jsem ke stejnému názoru a závěru a už šetřím :D Momentálně mám TN+ Samsung 22"... není špatný, ale má sprasené nerovnoměrné podsvícení a barvy taky nic moc (původně jsem měl Eizo 17"také TN+ a to bylo úplně někde jinde (barvy, podsvícení). Myslel jsem si, že se mi to jen zdá, ale opravdu jsem dospěl k tomu, že si radši koupím Eizo za 30,000 :D)
521582
Zajímavé... dospěl jsem ke stejnému názoru a závěru a už šetřím *:D* Momentálně mám TN+ Samsung 22"... není špatný, ale má sprasené nerovnoměrné podsvícení a barvy taky nic moc (původně jsem měl Eizo 17"také TN+ a to bylo úplně někde jinde (barvy, podsvícení). Myslel jsem si, že se mi to jen zdá, ale opravdu jsem dospěl k tomu, že si radši koupím Eizo za 30,000 *:D*)
Cain.cz
0 0
reagovat

shit LCD

přes 4 hodiny jsem pročítal X oficiálních, neoficiálních ŕór, nakonec jsem si uvědomil že opravdový kvalitní LCD je asi jen tento: HD2441E. Cena mne ale ničí...
521579
přes 4 hodiny jsem pročítal X oficiálních, neoficiálních ŕór, nakonec jsem si uvědomil že opravdový kvalitní LCD je asi jen tento: [link="http://www.eizo.cz/monitory/sirokouhle-monitory/24/HD2441W.html"]HD2441E[/link]. Cena mne ale ničí...
shit LCD
0 0
reagovat

re: Fluke

mne pořád vrtá hlavou, proč jsou Full HD TV, stejně drahé, nebo levnější než LCD monitory o měnší uhlopříčce, bez tuneru... co zatím vězí?
521572
mne pořád vrtá hlavou, proč jsou Full HD TV, stejně drahé, nebo levnější než LCD monitory o měnší uhlopříčce, bez tuneru... co zatím vězí?
re: Fluke
0 0
reagovat
Já myslím, že řešíš blbosti, kupuješ si monitor k PC na hry a občasný filmy nebo na grafiku a blu-ray?
Jestli to první, tak bych klidně vzal kvalitnější monitory ze segmentu TN matic, jestli chceš přidat to druhý, tak si rovnou kup 32" Full HD televizi jako monitor;)

btw. DX10 má jen jednodušší programování a efekty nejsou tak náročné na výpočet, jinak DX9c umí to samé:) To, že si dali víc práce programátoři na hře u DX10 módu je jiná.
521551
Já myslím, že řešíš blbosti, kupuješ si monitor k PC na hry a občasný filmy nebo na grafiku a blu-ray? Jestli to první, tak bych klidně vzal kvalitnější monitory ze segmentu TN matic, jestli chceš přidat to druhý, tak si rovnou kup 32" Full HD televizi jako monitor*;)* btw. DX10 má jen jednodušší programování a efekty nejsou tak náročné na výpočet, jinak DX9c umí to samé:) To, že si dali víc práce programátoři na hře u DX10 módu je jiná.
0 0
reagovat

p.s.:

nemám si počkat na "nové" LCD s LED podsvícením? Co myslíte.
521545
nemám si počkat na "nové" LCD s LED podsvícením? Co myslíte.
p.s.:
0 0
reagovat

Dotaz LCD (TFT nebo PVA, u PVA je dostačující odezva pro FPS?)

Salut, na úvod chci poděkovat za předvánoční radu ohledně pc, dal jsem i na Vás a pořídil si jak 4jádro(Q9550), tak Vistu 64 ultimate (zatím fachá v pohodě, gamesky více méně bez problémú [i např.: Medieval II..., jen občas zamrzne massgate [World in Conflict, ale snad již vyřešeno] imho rozdíl mezi DX9 a 10 je znát, ale není zásadní > Company of Heroes - multiplayer hraju pod Dx9, výše zmíněný WiC zas pod Dx10 - temnější atmosféra, zpracování částicových efektů atd.).

Ale k samotnému dotazu:

LCD, TFT nebo PVA, S-PVA? popřípadě v rámci PVA:
tento Samsung 245T 24 nebo toto Eizo S2231.
u Eiza mne ale znapokujuje odezva (8ms), ta ovšem dle světa hardwaru, není ideální i u výše zmíněného Samsungu(6ms). Nemáte osobní zkušenost s LCD 16:10 PVA, S-PVA (6 popřípadě 8ms) ve hrách a sledování filmů?
521544
Salut, na úvod chci poděkovat za předvánoční radu ohledně pc, dal jsem i na Vás a pořídil si jak 4jádro(Q9550), tak Vistu 64 ultimate (zatím fachá v pohodě, gamesky více méně bez problémú [i např.: Medieval II..., jen občas zamrzne massgate [World in Conflict, ale snad již vyřešeno] imho rozdíl mezi DX9 a 10 je znát, ale není zásadní > Company of Heroes - multiplayer hraju pod Dx9, výše zmíněný WiC zas pod Dx10 - temnější atmosféra, zpracování částicových efektů atd.). Ale k samotnému dotazu: LCD, TFT nebo PVA, S-PVA? popřípadě v rámci PVA: tento [link="http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/394904/samsung/samsung-245t/"]Samsung 245T 24[/link] nebo toto [link="http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/494463/eizo/eizo-s2231we-gy/"]Eizo S2231[/link]. u Eiza mne ale znapokujuje odezva (8ms), ta ovšem dle světa hardwaru, není ideální i u výše zmíněného Samsungu(6ms). Nemáte osobní zkušenost s LCD 16:10 PVA, S-PVA (6 popřípadě 8ms) ve hrách a sledování filmů?
Dotaz LCD (TFT nebo PVA, u PVA je dostačující odezva pro FPS?)
0 0
reagovat
Me to neprijde vubec spatne... Nebude to asi zazrak, ale tak nejak v to verim a doufam... ;)
521541
Me to neprijde vubec spatne... Nebude to asi zazrak, ale tak nejak v to verim a doufam... *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Mě se teda už nelíbila ta ukázka a screenshoty mě taky nepřesvědčily.
521540
Mě se teda už nelíbila ta ukázka a screenshoty mě taky nepřesvědčily.
terminator007
0 0
reagovat
I jedina ukazka vypadala link hoodne slusne, doufam, ze to nejak nezprzni, rad bych si zahral dobrou hru z tohoto prostredi...
521535
I jedina ukazka vypadala http://www.gametrailers.com/player/43637.html hoodne slusne, doufam, ze to nejak nezprzni, rad bych si zahral dobrou hru z tohoto prostredi...
0 0
reagovat

terminator007

Wow tak to vypada hodně dobře (aspon podle tech screenshotů) :+
521534
Wow tak to vypada hodně dobře (aspon podle tech screenshotů) *:+*
terminator007
0 0
reagovat
Ze by se konecne povedla hra (navic meho oblibeneho Terminatora) dle filmu?! link
521532
Ze by se konecne povedla hra (navic meho oblibeneho Terminatora) dle filmu?! http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31158&r=top
0 0
reagovat
Tak nakonec jsme si par kacek pridali a vybrali tohohle 16:9 frajera ;) link
521400
Tak nakonec jsme si par kacek pridali a vybrali tohohle 16:9 frajera *;)* http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=81256
0 0
reagovat

mihhi

Dík;)
521397
Dík;)
mihhi
0 0
reagovat
To platilo u crt, kde "body" zhasínaly ;) , tady nezhasínají, jen se mění :)
521396
To platilo u crt, kde "body" zhasínaly ;) , tady nezhasínají, jen se mění :)
0 0
reagovat

imf

A Samsung, a ano, nVidia uvolnila embargo na 3D brýle, které to využívají;) link

Mě jen zajímalo, když se mi to povede, jestli nesnížím nějak životnost toho panelu, ale asi ne.
Imo ten rozdíl na obrazu nepoznám, jen by se na to mělo příjemněji koukat po delší dobu, ne? Vyšší frekvence je kvůli únavě očí?:)
521394
A Samsung, a ano, nVidia uvolnila embargo na 3D brýle, které to využívají*;)* http://games.tiscali.cz/reviews/geforce3dvision1/index.asp Mě jen zajímalo, když se mi to povede, jestli nesnížím nějak životnost toho panelu, ale asi ne. Imo ten rozdíl na obrazu nepoznám, jen by se na to mělo příjemněji koukat po delší dobu, ne? Vyšší frekvence je kvůli únavě očí?:)
imf
0 0
reagovat
JJ, diky za rady panove ;)
521393
JJ, diky za rady panove *;)*
0 0
reagovat
Rozdil imho nepoznas (pokud nechces hrat Quake 3 v trilionu framu za vterinu :), navic 75 Hz je k nicemu. 120 Hz uz by bylo o necem jinym, ale to zatim predstavil jen Viewsonic, takze bude hodne drahe a dost mozna se ta pulka Hz spotrebuje na nejaky tralala 3D efekt (60 Hz jedno oko, 60 Hz druhe oko).
521390
Rozdil imho nepoznas (pokud nechces hrat Quake 3 v trilionu framu za vterinu :), navic 75 Hz je k nicemu. 120 Hz uz by bylo o necem jinym, ale to zatim predstavil jen Viewsonic, takze bude hodne drahe a dost mozna se ta pulka Hz spotrebuje na nejaky tralala 3D efekt (60 Hz jedno oko, 60 Hz druhe oko).
0 0
reagovat
Žádný, jde mi jen čistě o únavu očí:)..já mám uvedenou max 75Hz, ale nelze mi to nastavit ani ve Win, ani v Catalystu.
Avšak, otázka byla, jestli to ten displej nějak dlouhodobě nepoškodí?
521389
Žádný, jde mi jen čistě o únavu očí:)..já mám uvedenou max 75Hz, ale nelze mi to nastavit ani ve Win, ani v Catalystu. Avšak, otázka byla, jestli to ten displej nějak dlouhodobě nepoškodí?
0 0
reagovat

Fluke

Ak myslíš nastavenie LCD monitora v Operačnom Systéme, tak ja mám ten svoj permanentne nastavený na 76 Hz a ide v pohode. Popravde ale nemám šajnu, aký vplyv má toto nastavenie na kvalitu obrazu.
521388
Ak myslíš nastavenie LCD monitora v Operačnom Systéme, tak ja mám ten svoj permanentne nastavený na 76 Hz a ide v pohode. Popravde ale nemám šajnu, aký vplyv má toto nastavenie na kvalitu obrazu.
Fluke
0 0
reagovat
Ono stejně ani víc než 60Hz nejde nastavit..ale stejně mě to zajímá:) imfe?:)
521387
Ono stejně ani víc než 60Hz nejde nastavit..ale stejně mě to zajímá:) imfe?:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se