Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10701 - 10720 Napsat příspěvek

Disketa

A kdyz ho zaklapnes do SLEEP modu a pak otevres a probudis nabehne? SEKNE se to natvrdo nebo jen vypne monitor?
Mohlo by se jednat i o hardware problem - s invertorem k LCD ci podobne... Zkus ten sleep a napis jestli se to probudi.
531573
A kdyz ho zaklapnes do SLEEP modu a pak otevres a probudis nabehne? SEKNE se to natvrdo nebo jen vypne monitor? Mohlo by se jednat i o hardware problem - s invertorem k LCD ci podobne... Zkus ten sleep a napis jestli se to probudi.
Disketa
0 0
reagovat

Disketa

Omg, tady máš vysvětlení: Link Nainstaluj si nějak ad-aware, spyware terminator. nod32 smart security nebo já nevim, to je to tak složitý si držet PC v pořádku? Já nechytil nic vážnýho do PC ani nepamatuju ?) A pokud nic nepomůže, obrať se na servis nebo reklamuj pokud možno...
531571
Omg, tady máš vysvětlení: [link="http://cs.wikipedia.org/wiki/Trojský_kůň_(program)"]Link[/link] Nainstaluj si nějak ad-aware, spyware terminator. nod32 smart security nebo já nevim, to je to tak složitý si držet PC v pořádku? Já nechytil nic vážnýho do PC ani nepamatuju *?)* A pokud nic nepomůže, obrať se na servis nebo reklamuj pokud možno...
Disketa
0 0
reagovat

Silence

Moc to jako MacBook nevypadá 8) Spíš jako nějaký Dell
531570
Moc to jako MacBook nevypadá *8)* Spíš jako nějaký Dell
Silence
0 0
reagovat

Silence

:D taky dobrej, ten tvuj je prej mladší verze, tak to bude asi vymakanější :D
531568
*:D* taky dobrej, ten tvuj je prej mladší verze, tak to bude asi vymakanější *:D*
Silence
0 0
reagovat
Jste vtipní, všechno, ale tohle je docela vážná věc. Já se kvůli tomu trápím.
531566
Jste vtipní, všechno, ale tohle je docela vážná věc. Já se kvůli tomu trápím.
0 0
reagovat
A proto na to nejlepší řešení je nainstalovat novej windows.

Ale zazálohovat si data.
531565
A proto na to nejlepší řešení je nainstalovat novej windows. Ale zazálohovat si data.
0 0
reagovat
Ale tak je samozřejmě víc verzí... tady jiná verze Trojana, která zrovna infikuje macbook.
531564
Ale tak je samozřejmě víc verzí... [link="http://i3.cn.cz/3/1196673989_trojan_ivan_online_2.jpg"]tady[/link] jiná verze Trojana, která zrovna infikuje macbook.
0 0
reagovat
Luc: :D :D :+
531563
Luc: *:D* *:D* *:+*
0 0
reagovat

Disketa

531560
http://img.cas.sk/img/4/article/208085_ondrej-trojan-online-rozhovor-crop.jpg
Disketa
0 0
reagovat

Disketa

531559
http://cs.wikipedia.org/wiki/Trojsk%C3%BD_k%C5%AF%C5%88_(program)
Disketa
0 0
reagovat
jejda :D
531558
jejda :D
0 0
reagovat

Disketa

Na jaký planetě jsi byl doposud schovanej ;):))
531557
Na jaký planetě jsi byl doposud schovanej *;)**:))*
Disketa
0 0
reagovat
Jaký trojan? To je nějaký nový vir? V životě jsem o něm neslyšel.
531556
Jaký trojan? To je nějaký nový vir? V životě jsem o něm neslyšel.
0 0
reagovat
Není to trojan z MovieZone :D? jestli tě netestujou na ostřejší ban :D
531552
Není to trojan z MovieZone *:D*? jestli tě netestujou na ostřejší ban *:D*
0 0
reagovat
Naposledy to šlo v pohodě možná tak před měsícem.
531548
Naposledy to šlo v pohodě možná tak před měsícem.
0 0
reagovat

Disketa

Napada me prehrivani, nebo jsi taky mozna chytnul vira. A nebo je to uplne neco jineho. Moje oblibena rada - vzpomen si, kdy ti to slo naposledy v pohode a co jsi s tim od te doby delal.
531547
Napada me prehrivani, nebo jsi taky mozna chytnul vira. A nebo je to uplne neco jineho. Moje oblibena rada - vzpomen si, kdy ti to slo naposledy v pohode a co jsi s tim od te doby delal.
Disketa
0 0
reagovat
to zni jak nejakej trojan nebo vir ci tak neco.
531546
to zni jak nejakej trojan nebo vir ci tak neco.
0 0
reagovat
Mám Windows Vista, přeinstalovat systém bohužel neumím.
531545
Mám Windows Vista, přeinstalovat systém bohužel neumím.
0 0
reagovat

Disketa

1. přeinstalovat systém, jestli to nepomůže (otázka je zda to dělá jen ve Windows)
2. když to nepomůže nebo to dělá třeba v biosu, tak holt zajít s tím do servisu.
531544
1. přeinstalovat systém, jestli to nepomůže (otázka je zda to dělá jen ve Windows) 2. když to nepomůže nebo to dělá třeba v biosu, tak holt zajít s tím do servisu.
Disketa
0 0
reagovat
Nevím, jestli se to někomu stalo, ale jsem z toho nešťastný. O co jde: Cca každé 4 minuty mi zamrzne notebook, přesněji řečeno monitor na notebooku. Musím ho tedy vypnout tlačítkem (tedy nikoli Start - vypnout). Kvůli tomu nemůžu poslouchat TV tipy, psát delší příspěvky atd. Jsem z toho docela na prášky. Nevíte, co s tím?
531543
Nevím, jestli se to někomu stalo, ale jsem z toho nešťastný. O co jde: Cca každé 4 minuty mi zamrzne notebook, přesněji řečeno monitor na notebooku. Musím ho tedy vypnout tlačítkem (tedy nikoli Start - vypnout). Kvůli tomu nemůžu poslouchat TV tipy, psát delší příspěvky atd. Jsem z toho docela na prášky. Nevíte, co s tím?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se