Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10681 - 10700 Napsat příspěvek
Tak dneska jsem zjistil, že mi Eset Smart Security 4 blokoval net od UPC, mám ten kombinovanej modem i s telefonem, když jsem měl ten klasickej (Motorolla), tak jsem se s tím nesetkal, žřejmě si jen spolu nerozumí ?) Stalo se to ještě někomu?
531861
Tak dneska jsem zjistil, že mi Eset Smart Security 4 blokoval net od UPC, mám ten kombinovanej modem i s telefonem, když jsem měl ten klasickej (Motorolla), tak jsem se s tím nesetkal, žřejmě si jen spolu nerozumí *?)* Stalo se to ještě někomu?
0 0
reagovat
Přihlášení na MZ na Opeře mini v pohodě, ale zato se mi neobjevuje úvodní stránka (prostě jen bílo po pěšině), takže zadávám rovnou /diskuzni-forum nebo tak. A taky mám kurzor vždycky dole. Pořád ale lepší, než obyčejný Nokia prohlížeč :D
531768
Přihlášení na MZ na Opeře mini v pohodě, ale zato se mi neobjevuje úvodní stránka (prostě jen bílo po pěšině), takže zadávám rovnou /diskuzni-forum nebo tak. A taky mám kurzor vždycky dole. Pořád ale lepší, než obyčejný Nokia prohlížeč *:D*
0 0
reagovat

Salvation on PS3? Not really...

Celkem solid launch trailer na T4 game - hlavně ten song do pozadí - SALVATION
Hra je celkem jednoducha akce a zadny zasadni meznik v herni zabavě a hrach podle filmu se nekona - mam ji doma a hraju zatim hodinku, pěkné CGI sekvence - dnes došla import US verze z Honk Kongu ;) - US VERZE. U nas a v EU vyjde 29.5.2009.
Ten trailer ale peknej...
531696
Celkem solid launch trailer na T4 game - hlavně ten song do pozadí - [link="http://www.youtube.com/watch?v=pVc6xGg6s9g"]SALVATION[/link] Hra je celkem jednoducha akce a zadny zasadni meznik v herni zabavě a hrach podle filmu se nekona - mam ji doma a hraju zatim hodinku, pěkné CGI sekvence - dnes došla import US verze z Honk Kongu *;)* - [link="http://www.hkofferhouse.com/items/last-update/20090519/PS3368-detail.htm"]US VERZE[/link]. U nas a v EU vyjde 29.5.2009. Ten trailer ale peknej...
Salvation on PS3? Not really...
0 0
reagovat
Opera mini je vklidu,jen omezuje delku prispevku.Roztahovani a nekorektnost sice nekdy pije krev,zato treba to prihlaseni naprosto v pohode...
531666
Opera mini je vklidu,jen omezuje delku prispevku.Roztahovani a nekorektnost sice nekdy pije krev,zato treba to prihlaseni naprosto v pohode...
0 0
reagovat
abnormalne dlouhy stranky by nevadily, kdyby pointer nestal po nacteni na jejich konci. v Opere Mini bojuju jeste s prihlasenim na MZ, zatim marne.
531665
abnormalne dlouhy stranky by nevadily, kdyby pointer nestal po nacteni na jejich konci. v Opere Mini bojuju jeste s prihlasenim na MZ, zatim marne.
0 0
reagovat
V Netfrontu občas chybí část stránky, ale vypadá to, jako by nechyběla:) v Opeře mini splívaj položky nebo jsou abnormálně dlouhý stránky apod.:)

531663
V Netfrontu občas chybí část stránky, ale vypadá to, jako by nechyběla:) v Opeře mini splívaj položky nebo jsou abnormálně dlouhý stránky apod.*:)*
0 0
reagovat
Měl jsem na mysli spíš drobný úpravy v kódu, často sdílim články například na Facebooku, ale na MZ to moc nejde, protože z toho lezou takový nesmysly :)
531660
Měl jsem na mysli spíš drobný úpravy v kódu, často sdílim články například na Facebooku, ale na MZ to moc nejde, protože z toho lezou takový nesmysly :)
0 0
reagovat
V Safari na iPhone sem sem tam lezu a všechno ok.
531659
V Safari na iPhone sem sem tam lezu a všechno ok.
0 0
reagovat

deiwi

Tak tak, nni na Firefoxu pod linuxem to není úplně ono :) Vlastně ani na tom pod woknama :D
531656
Tak tak, nni na Firefoxu pod linuxem to není úplně ono :) Vlastně ani na tom pod woknama *:D*
deiwi
0 0
reagovat
Fluke: Mě se v Safari zobrazuje bez problémů... ;)
531653
Fluke: Mě se v Safari zobrazuje bez problémů... ;)
0 0
reagovat
Pár úprav by to sneslo :) nejen v oblasti zobrazení na mobilních zařízeních
531650
Pár úprav by to sneslo :) nejen v oblasti zobrazení na mobilních zařízeních
0 0
reagovat
Moviezone není moc optimalizovaná pro zobrazeni na mobilních zařízení, co?
Opera mini i Netfront si s ní občas neporadí.
531649
Moviezone není moc optimalizovaná pro zobrazeni na mobilních zařízení, co? Opera mini i Netfront si s ní občas neporadí.
0 0
reagovat
tak přeju za rok a něco sehnání dobrýho MPEG4 tuneru:)
531648
tak přeju za rok a něco sehnání dobrýho MPEG4 tuneru:)
0 0
reagovat

LG 37LG3000

link

tak si moje matka koupila tenhle rok starej model omg.
531647
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57480 tak si moje matka koupila tenhle rok starej model omg.
LG 37LG3000
0 0
reagovat

Disketa

Hm aspoň že tak.
531616
Hm aspoň že tak.
Disketa
0 0
reagovat
Kdyby někdo chtěl Heroes 1+2 BD, tak pouze dneska jsou za 60 link
531612
Kdyby někdo chtěl Heroes 1+2 BD, tak pouze dneska jsou za 60 http://www.amazon.com/gp/goldbox/
0 0
reagovat
Jo a díky za všechny rady a nápady. Není nad to mít po ruce ty správné lidi.
531611
Jo a díky za všechny rady a nápady. Není nad to mít po ruce ty správné lidi.
0 0
reagovat
Tak už je to v pohodě, nakonec to chtělo jen pár aktualizací systému. Ale trvalo to do tří ráno.:-
531610
Tak už je to v pohodě, nakonec to chtělo jen pár aktualizací systému. Ale trvalo to do tří ráno.*:-*
0 0
reagovat
Disketa: Ohledně těch příspěvků je to možná dobře. ;) Každopádně netušim.
531591
Disketa: Ohledně těch příspěvků je to možná dobře. ;) Každopádně netušim.
0 0
reagovat
Perry: Njn.. jsem hodil vocko jenom od boku na ten kulatej znak... ale ocividne je te trojan flexibilní... :D
531574
Perry: Njn.. jsem hodil vocko jenom od boku na ten kulatej znak... ale ocividne je te trojan flexibilní... *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se